fbpx

Október 12-én, reggel 8:00-kor megújul a Worpress Dominancia előfizetésed. De lehet, hogy jobban jársz az új Netjet Campus-szal?

Egy éve vagy WordPress Dominancia előfizető. Emlékszel milyen volt 2019. októbere? Mi tavaly ilyenkor Görögországba mentünk, még meleg volt de már nem volt tömeg. Ma meg… nemhogy reptérre, de maszk nélkül a közértbe se megyünk… Nézd a jó oldalát, többen ülnek a laptop előtt, többen rendelnek a netről. Ezért mondom, hogy tartsd meg a WordPress Dominancia előfizetésed, vagy válts át az új Netjet Campusra, hogy mindig előtted legyen a tudásanyag. Ennyi mindent, ami a videókban van, képtelenség fejben tartani.

Nézzük, hogy mi a teendő. Három opciód van, mik ezek?

 

"Megtartom WordPress Dominancia előfizetésem és kapok egy ajándék Divi licenszet"

Jó lesz, ha ezt kéred! 2020. október 12-én reggel 8:00-kor a rendszerünk levonja a kártyádról a következőd éves díjat 49 990 Ft-ot. Újabb egy évig hozzáférsz a WordPress Dominancia tartalmaihoz és még egy Divi licenszet is adok ajándékba, amit egy weboldaladon egy évig használhatsz, ennek az értéke
89 USD, ami 26 700 Ft.

"Inkább átjövök az új Netjet Campusba okt. 12-én és kapok egy ajándék Divi licenszet"

Ezzel jobban jársz, mert az új Netjet Campus csak 10 000 Ft havonta, és nemcsak a WordPress Dominancia anyagot, de az összes netjet.hu oktatóanyagot tartalmazza.  Ha október 12-én jössz a Campusba, akkor még egy Divi licenszet is adok ajándékba, amit egy weboldaladon egy évig használhatsz, ennek az értéke 89 USD, ami 26 700 Ft.

"Egyiket sem kérem, és a Divi licenszre is nemet mondok"

Hát… nem mondom, hogy nem fáj. Semmi gond, de hiányozni fogsz, hogy nélküled megy a vonat tovább. Arra viszont figyelj oda, hogy mindenképp mondd le az előfizetésedet, mert a rendszer a tavalyi megrendelésed alapján automatikusan levonja a 49 990 Ft-ot, ha nincs lemondva. Utólag nem jár vissza a díj. Semmilyen indokkal.

Mit kell tenned?

Ha meg akarod tartani a WordPress Dominancát és kéred a Divi licenszet, akkor csak annyit kell tenned, hogy 2020. október 12-én 8:00-kor legyen 49 990 Ft a kártyádon. A többit a rendszer automatikusan intézi.

Mit kell tenned?

Ha át akarsz jönni a Campusba, akkor előbb mondd le a WordPress Dominanciát, hogy ne vonja le a díjat a rendszer. Lemondás módja: Netjetshop.hu belépés > Fiókom > Előfizetés kezelése

Utána ezen az oldalon rendeld meg
10 000 Ft havidíjért a Netjet Campust. A Divi licensz csak az október 12-én leadott rendelésekhez jár. Legyél itt október 12-én:

Mit kell tenned?

Ha egyik sem kell, és a Divi licensz se kell, akkor 2020. október 12. 8:00 ELŐTT mondd le a WordPress Dominanciát, hogy ne vonja le a díjat a rendszer. Lemondás módja: Netjetshop.hu belépés > Fiókom > Előfizetés kezelése

Figyelem! Ha nem mondod le, az ASZF értelmében megkezdett előfizetésnek minősül, és nem tudjuk visszaadni a díjat.