Wordpress Dominancia | Kened. Vágod

Eredmények

Nézd csak milyen eredményeket értek el a Wordpress Dominancia Tanfolyam résztvevői. Olyan vállalkozók ők is mint te: tehetségesek, soha nem adják fel, az átlagnál intelligensebbek, és szeretik ők is a kezükben tartani a kontrollt:

wpd3 1

Nagy-György Gábor

erőnléti edző
www.edzespecs.hu

Mivel foglalkozol?

"Hobbi sportolók, mozogni vágyók fittségi fejlesztésével foglalkozom, csoportos és személyi edzések keretein belül. Saját vendégkörrel rendelkezem, akik egészségük megőrzése, fizikumok és kinézetük javítása miatt választják személyemet és foglalkozásaimat.

Azért szerettem volna egy saját weboldalt létrehozni, hogy egységes keretbe foglalva tudjam bemutatni edzésem lényegét, felépítését, és minden szükséges információt át tudjak adni, ami a leendő vendégeimnek támpontot tud biztosítani a döntésük meghozatalához.

Nem szerettem volna kiadni ezt a feladatot semmilyen külső szakembernek, hiszen a saját koncepcióm kialakítását ki más is tudná a legprecízebben megkomponálni, mint én magam, aki nap mint nap ezzel foglalkozom."

Mit gondolsz a Wordpress Dominanciáról?

"Teljesen laikusként régóta próbáltam autodidakta módon a tudásomat összerakni egy saját weboldal elkészítéséhez, viszont a Wordpress Dominancia adta meg azt az igazi lökést, azt az összefogott szakmai hátteret, hogy valódi minőségben és kellő magabiztossággal merjek belevágni egy saját oldal kialakításának.

Rengeteg munkám volt benne, hiszen egy ilyen oldal elkészítése nem csak a grafika kiválasztásáról, a dizájn megtervezéséről, valamint a technikai megvalósításról szól. Amitől igazán működhet a dolog, az mindezek mellett a megfelelő szövegezés precíz megírása.

A megjelenés, tehát az oldal maga az csak egy keret, ami biztosítja a hátteret az információ hatékony, lényegre törő, megnyerő átadásához A kettőnek viszont kéz a kézben, együtt lehet csak valódi átütő ereje, és ezeknek az együttes és harmonikus létrehozása az igazán nehéz feladat. Norbert pedig ennek a komplex megvalósítását egy olyan egységes oktatóanyagba csomagolta a Wordpress Dominanciával, ami minden kérdésre választ tud adni a harmónia megteremtéséhez."

wpd3 2
wpd3 3

Bakonyi Barbara

tulajdonos, designer
www.zelbashop.hu/

Mivel foglalkozol?

"Kétgyermekes anyuka vagyok, aki a gyerkőcök mellől/mellett indította el a vállalkozását. Amikor a nagyobbik lányom pár hónapos volt, egy amerikai blogon találkoztam először a rágható szilikon nyakláncokkal és rögtön tudtam, hogy ezt nekünk is ki kell próbálnunk.

Az első darabokat magunknak készítettem, de a helyi babaklubban olyan sikere volt a babák körében, hogy sorra kaptam a megrendeléseket. Egy idő után annyira kinőtte magát a vállalkozás, hogy a férjem is beszállt a buliba, így már ketten építjük a brandet. 2018-ban puha szilikonból készült, érintésvezérelt éjjeli fényekkel bővítettük a palettát, idén tavasszal pedig a rágható, puha építőkocka, a SiliCubes érkezett meg hozzánk.

Mindent ketten csinálunk, az én feladataim közé tartozik az online jelenlét, így a social media felületek és maga a weboldal, webshop is. Nemcsak a megrendelések kezelése, hanem az oldal felépítése és karbantartása is."

Mit gondolsz a Wordpress Dominanciáról?

"Régóta követem a munkásságotokat, olvasom a blogot, hírlevelet. Nincs semmilyen informatikai előképzettségem, így teljesen laikusként vágtam bele a weboldalépítésbe. Az ingyenes wordpress alapokkal kezdtem a tanulást, teljesen a nulláról, majd a WP Dominancia segítségével építettem fel a weboldalt.

Nehéz dolgom volt, mert a Norbert által bemutatott kategóriák egyikébe sem igazán tudtam besorolni a saját weboldalamat: ugyan alapvetően fizikai termékeket árusító webshopról van szó, de mivel nem olyan egyértelmű, hogy pontosan mi a termék és mit tud, mint pl. egy könyv, laptop vagy fűnyíró esetében, így a termékoldalakon és -kategóriákon kívül más oldalakra is szükségem volt. Mivel a ZelBa egy kis hazai márka, relatíve kevesen ismerik, ezért a webshop oldalak mellett az üzleti/MLM weboldalak sajátosságait is be kellett építenem a weboldalba.

A WP Dominanciában azt szerettem legjobban, hogy részletesen, az alapoktól lehet megérteni és megtanulni a WP működését, nagyon szerettem a kis "neuromarketing-trükköket", hogy mire érdemes figyelni a színeknél, formáknál, milyen apróságokon múlik, hogy az érdeklőkből vásárló legyen."

wpd3 4
wpd3 5

Kövér Krisztina

Mivel foglalkozol?

"A vállalkozásom alapvetően veboldalak készítése. Szerelemszakmám a reklám és marketing, de pár éve nagyon megfogott ez a világ, nagyon tetszik az a folyamat, ahogy egy vállalkozás célját lehet így bemutatni. Normál állás mellet tanulom a WordPress és Divi rejtelmeit, most már abba a fázisba értem, hogy vannak kész és készülő oldalaim, közöttük egy webshop is. Amint lehet, szeretnék csak evvel foglalkozni, nem szándékozom nyugdíjas éveimben sem lógatni otthon a lában. Úgy gondolom, hogy jól tudom egy külső szemlélő szemével nézni a készülő oldalt, nem szoktam vakon megvalósítani amit kérnek tőlem, mindig próbálom vizuális eszközökkel alátámasztani az elgondolásomat. Erre nagyszerű eszköz a DIVI."

Mit gondolsz a Wordpress Dominanciáról?

"A WordPress dominancia anyagban, ahogy az összes többiben amit csináltok, több dolog fogott meg. Egyrészt ad egy szilárd tudást, ami nem csak abból fakad, hogy részletesen és érthetően végig vezet a folyamatokon, hanem a végére tényleg magabiztosan használtam a Divit, nem kellet visszanézni, keresgélni, próbálkozni. Másrészt nagyon érthetően átadja a kinézettel kapcsolatos alapelveket, amiket tényleg meg is tudtam valósítani. Sok mindenkitől olvastam már szakmai cikkeket, oktató anyagokat, amiket nem tudtam átültetni a gyakorlatba. Egyedül tanulni a weboldalkészítést nehezített feladat, de így majdnem olyan, mintha valaki mellet szerezném meg a gyakorlatot."

wpd3 6
wpd3 7
wpd3 8

Juhász Péter

óvodapedagógus
www.zsongoda.hu/

Mivel foglalkozol?

"Vállalkozásunk egy 3 tagú csapat, amely ebben a formában nem egész két éve létezik. Miklós előadóművész-gitártanár, a feleségem, aki nemcsak támogat, de időnként levágja a fejemben születő vadhajtásokat is, és én. Jómagam, 8 éve gyakorlom óvodapedagógus hivatásomat.

Egész családoknak szóló gyermekműsort kínálunk. Szakmai alapokon, XXI. századi eszközökkel. Sajnos, ez a marketing-tevékenységünkről nem mondható el. Mivel a marketing stratégiánk is pedagógiai, vagy támogató alapú (ez mekkora őrültségnek látszik így leírva), ezért általában nem az az első gondolatom, hogy mit és hogy adunk majd el a vásárlóközönségnek, hanem az, hogy mi mit adhatunk a „nagy közösbe".

Ahogy a nyereményeink is, az interaktív gyerekműsoraink is értékesek. A zenei program és műsor összeállításánál figyelembe tudjuk venni a megrendelő egyéni igényeit, és a legfontosabbat, hogy mivel lesz több a közönségünk az előadás végén. Ez a mi társadalmi kötelezettségvállalásunk."

Mit gondolsz a Wordpress Dominanciáról?

"Az elmúlt másfél évben a Facebook szakmai csoportjain keresztül sikerült elérni az óvodapedagógusok, vagyis a jelenlegi vásárlóközönségünk nagy részéhez, de a kör szélesítéséhez szükség volt egy weboldalra, lehetőleg webmester vagy programozó nélkül. A Google-ön keresztül jutottam el a Netjet.hu-hoz, így a Divihez, majd az első saját 1 mp körüli betöltődésű, zsongoda.hu weboldalhoz.

Hogy mit kaptam a Wordpress Dominanciától?
A vállalkozásunk szlogenjét: „Legyen a zene gyerekjáték!"

• Gyors, funkcionális weboldalt
• egyfajta gondolkodásmódot, más megközelítéseket
• egyértelmű leírásokat, magyarázatokat
• Marketingötleteket
• és bizony online technikai supportot is (ezt már csak halkan jegyzem meg, mert tudom, hogy nem ez a fő profilotok)"

wpd3 9
wpd3 10
wpd3 11

Krotos Erika

Birsalmasajt készítő, kistermelő
https://birsalmasajt.hu/

Mivel foglalkozol?

"5 évesen tudtam mi az én utam, de 50 évet vártam a megvalósítására. Mindig is kertészkedni, főzőcskézni szerettem a legjobban, de közben meg városban laktam és egész mással foglalkoztam. Aztán egyik éjszaka nagymamámmal álmodtam. Másnap reggel azzal az érzéssel ébredtem, hogy igen, ez kell nekem: az a régi környezet, ami rá emlékeztet. Hatalmas kert, lekvár főzés, birsalmasajt készítés. Azóta kistermelő vagyok és hagyományos, kézműves finomságokat készítek."

Mit gondolsz a Wordpress Dominanciáról?

"Rátaláltam Erdélyi Norbert anyagaira és sorba jöttek a felismerések:
Jé, pont arról ír, ami engem is érdekel.
Nahát, ez pont az én problémám.
Aha, szóval így lehet megoldani.
Hűha, milyen jó fej, mindent tud a témáról, most azonnal kell nekem az ő tudása. – és igen, a vevővel való azonosulás, a fiatalos lendület meghozta az eredményt."

wpd3 12
wpd3 13

Kerékgyártó Szilvia

Mivel foglalkozol?

"Foltvarrást (patchwork) oktatok online. Elsősorban az elfoglalt háziasszonyoknak, akiknek nincs idejük, lehetőségük foltvarró csoportokba járni és szeretnék ezt a szép hobbit elsajátítani. A weboldalamon nagyon sok ötletet adok, ahol az egyszerű minták megvarrásától az aktuális trendeken keresztül a nemzetközi kitekintésig minden megtalálható. Komolyabb patchwork darabokhoz szabásmintákat és online oktatóanyagokat árulok. Ezt egészíti ki egy előfizetéses rendszer, ami már 4 éve sikeresen működik."

Mit gondolsz a Wordpress Dominanciáról?

"Mit használok a Wordpres Dominancia anyagból? Szinte mindent. A weboldal hátterében egy WooCommerce webshop működik, de a kinézetéért a Divi egyik pluginja felelős, amit Norbi oktatóanyagai alapján állítottam össze. A kampányokat évek óta a 210 alapján készítem, és a hozzá tartozó sales oldalak elkészítésében a Futurizmo és a Divi-One-Page anyagok segítettek. A Buyer Persona és a Futurizmo anyag is az egész folyamat elengedhetetlen része. A neuromarketing pedig egy igazán különleges gyöngyszem!"

wpd3 14
wpd3 15

Máté Ildikó

Mivel foglalkozol?

"Ezzel a honlappal Máté Bence, világhírű természetfotósunk zseniális előadását népszerűsítem. Azt a szemléletmódot, hogy az élet – és minden élőlény – szép, vigyázzunk hát az értékeinkre!

Ezen kívül kapcsolatokat teremtek gyógygombás kávéval, stresszoldó kártyákkal, honlapokkal, humorral .. és szeretettel. Most egy könyvet írok az önismeret öröméről, az újrakezdés hasznosságáról, a párkapcsolat szépségéről. 26 év tanítóskodás után most szabadúszóként kamatoztatom a megszerzett tudásomat."

Mit gondolsz a Wordpress Dominanciáról?

"Erdélyi Norbert oktatóanyagai már több mint 10 éve fölkeltették a figyelmemet: az egyszerűsége, a stílusa, a humora, a praktikussága mind-mind magával ragadott. Tőle tanultam a divis szerkesztést, aminek köszönhetően már jó sok (sok jó) honlapot készítettem, köztük a Vértelen vadászatot is, Bence fiam előadásának a felvezetőjét. Most a landing page-em megvalósításán dolgozom, szerencsére ehhez is van anyag bőven! Már csak utol kellene érni magam..."

wpd3 16
wpd3 17

Berze Tamás

Mivel foglalkozol?

"Nehezen értem el azokat az ügyfeleket, akik csak mesekönyvet voltak ezidáig hajlandóak olvasni. Mesekönyvet. Na de ők az én célcsoportom. Tévedés ne essék nem az óvodások, hanem az őket nevelő óvónőkről van szó. Aztán rájöttem, hogy én vagyok a ludas a dologban, hiszen kimondottan nekik szóló honlap nélkül nem élet az élet."

Mit gondolsz a Wordpress Dominanciáról?

"Rátaláltam Erdélyi Norbert és a netjet.hu virtuális segítségére. Lépésről lépésre az oktatóanyag segítségével készül a weboldalam. Ha időm engedi a bútorok mellett mindig foglalkozok a weboldallal. A böngészőn a netjet lapfület hónapok óta nem zártam be. Egyre könnyebb a Divivel dolgozni. És az óvónők most már böngészés közben nálam is olvashatnak meséket."

wpd3 18

Mivel foglalkozol?

"A Rottex akinek készült a webáruház egy hazai 20+ éves matracgyártó cég. Pár évvel ezelőtt arra gondoltam, hogy a számos viszonteladónk mellett gyártóként lépjünk ki mi is a kiskereskedelembe. A termékeink segítenek a nyugodt és kényelmes alvásban. Ezt támasztja alá az is, hogy a legtöbb Rottex matrac bevizsgált, egészségpénztárra elszámolható orvostechnikai eszközként van bejegyezve. Emellett a szállodák is előszeretettel választanak minket."

Mit gondolsz a Wordpress Dominanciáról?

"Még nem értem végig a Dominancia teljes anyagán, de amiben eddig segített... Technikailag azok a kis finomságok amikre sokkal több idő lett volna önmagamtól rájönni. A weboldal speed anyag is nagy hasznomra volt. (ezt már előtte megvettem villám oktatóanyagban)
Marketing területen egy új látásmódot adtok amit igyekszem mielőbb bevezetni a weboldalaimon. (kíváncsian várom a vásárlói visszajelzéseket) Buyer personal kialakítás alatt...

Összeségében úgy foglalnám össze, hogy: nincs időm kísérletezni, kész, bevált módszerekre van szükségem és ezt itt megkapom."

wpd3 20
>