WordPress Oktatóanyagok

Szerző:

Feliratkoztató oldal készítés WordPress Oktatóanyag

Ha erre a tudásanyagra építesz, innen már magabiztosan lépdelsz tovább

Szint: kezdő-középhaladó

Technikai Mumus 4.0: megtanít hogyan készíts saját üzleti weboldalt WordPress-szel.

Ez akkor kell Neked, ha szeretnéd megtanulni összerakni a saját weboldalad. Az alapoktól kezdjük, és a végére azt veszed észre, hogy olyan dolgokat tudsz már, amitől azelőtt megijedtél, vagy bele se mertél kezdeni.Mire végigérsz a videókon könnyedén és vidáman tudod használni a WordPresst. Végre Tiéd lesz a kontroll a tartalomkezelődben. Magabiztosan kattintasz minden menüpontra, mert tudod mi mit csinál. Amit eddig bonyolultnak hittél egyszerre átlátható lesz és világos, mint a nap. Olyan, érzés, mint amikor kihúzod a sötételő függönyt egy vidám tavaszi reggelen.

24 990 HUF

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted

Woocommerce WordPress Webshopkészítés Oktatóanyag

Mindenki webshopban értekesít. Ez nem a jövő, ez a jelen.

Szint: kezdő-középhaladó

Webshopkészítés 3.0: Megtanít hogyan készíts működő saját webáruházat a Wooommerce-szel

A Wordpess Webhop Készítés Oktatóanyagban az a jó, hogy kezdheted ezzel is, a netjet.hu WordPress oktatóanyagok beszerzését. Benne vannak a kellő alapok, hogy megszeresd a WordPress-t, és kezdheted egyből azzal, hogy csinálsz magadnak egy ütős shopot. Elképesztően jól fog kinézni a webshopod, és ami a legjobb, te csináltad meg, hogy ilyen legyen a design. Végre te uralod a weboldalad kinézetét. Büszkén mutogatod másnak a webshopod, bátran reklámozod, mert tudod, hogy bárkit képes meggyőzni és lenyűgözni. Örömmel nézegeted a megrendelési statisztikákat, kedved támad új termékeket felvinni a shopba, hogy még többet értékesíts.

24 990 HUF

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted

Vizuális Bizalomépítés WordPress Oktatóanyag

vizuális bizalomépítés nélkül minden vevő megszerzése dupla annyiba kerül.

Szint: haladó

Vizuális Bizalomépítés 3.0: hogyan készíts olyan arculatú wordpress oldalt, ami elrabolja a vevők szívét

A Vizuális Bizalomépítésen akkor kezdesz el komolyan gondolkozni, ha már van weboldalad, és egy kicsit már többet tudsz az online marketingről. Egy pszichológiai kísérletben bebizonyították, hogy a jó kinézethez jó tulajdonságokat társítunk. Na most: Ha a weboldalad szép, könnyebben megbíznak benned, és magasabb áron értékesítheted ugyanazt, amit egy ronda weboldalon legfeljebb a piaci ár töredékéért vesznek meg. Mit jelent ez? Figyeld oda a designra, de nagyon. Nincs olyan, hogy “elmegy” vagy “hát ezt csak így lehetett megoldani”. Ebben az anyagban, amit a legjobb fej vevőink csak “VIZBIZ”-nek mondanak, minden benne lesz.

24 990 HUF

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted