fbpx

Mennyi idő alatt lehet a weboldalad sebességét 90% fölé hozni?

Ebben az a legjobb, hogy azonnal látszódnak az eredmények. Kiszámoltam: Egy átlagos, 20 oldalból álló honlapot, amin van, blog, cikkek, rólunk, kapcsolat, landing, sales és shop oldalak, ennyi idő alatt lehet sebességnövelni (elmondom a videón)

Website Speed Villám Oktatóanyag

Most: Lassú az oldalad. Holnapra: 90-100% között lesz, “A” értékekkel a speeded

Gyorsabb oldal = nagyobb konverzió.

Az oktatóanyag Netjet Campus tagsággal lehet a tiéd.

Miért számít a weboldalad betöltési sebessége?

Amelyik oldal gyorsabb, ott fog vásárolni a vevő. Mindenki türelmetlen.

Gyors oldalt a Google előrébb rangsorolja. Vigyázni kell a képekkel, szkriptekkel, pluginokkal. Minden lassít. A Website Speed oktatónyag 4 lépéses módszerével 1 nap alatt felhozod 90% főlé az oldalad asztali és mobil betöltési sebességét A Gtmetrixben és a Google Page Speed Insights-ban.

Most: Lassú az oldalad. Holnapra: 90-100% között lesz, “A” értékekkel a speeded.

Mire számíts a Website Speed villám oktatóanyagban?

Ez van benne: 1 nap alatt 90%+-ra hozod a Gtmetrix és a Google Page Insights szerint az oldalad betöltési sebességét.

Olyan megoldásokat mutatok, amik bárkinél, bármilyen tárhelyen működnek. Mit fogunk csinálni? Kell majd egyetlen plugin az olyan beállításokra, amit kézzel, magadtól nem tudnál megcsinálni. Kell egy másik plugin, ami a Google mobilos betöltési sebességét hozza fel a siralmas 30-60%-ról 90 fölé.

Az oktatóanyag Netjet Campus tagsággal lehet a tiéd.

Gyorsabb oldal = nagyobb konverzió

Mire NE számíts a Website Speed villám oktatóanyagban?

Ez nincs benne: Technikai rizsa, tesztelőszofterek tesztelgetése, elmélkedések a google-ről, hümmögés, ööö-zés.

Nincs benne: Túloptimalizálás, tárhelyek, CDN-ek összehasonlítgatása, sablonok összehasonlítása, okoskodás, hogy Avada vagy Divi, sok-sok gyorsító, cache-elő plugin bemutatása. Nem fogom azt mondani, nem az lesz a megoldás, hogy válts tárhelyet.

Halvány lila gőzöd nincs, hogy mi a website speed, vagy nem tartod fontosnak

Azt mondod: lényeg úgyis az ajánlat. Ebben igazad van, de csak részben. Onnan tudom, hogy nemrég én is veled értettem volna egyet. Az a baj, hogy sok-sok jó ajánlatot kap a buyer personád. Amelyik oldal gyorsabb, ott fog vásárolni, mert a neten mindenki türelmetlen. Ez van. Fel kell rá készíteni a weboldalad. Az új Website Speed Villám Oktatóanyagban tanítom, hogyan kell megcsinálni.

Melyik vagy te?

Az ki, a website speedre legyint,
mondván: “lényeg az ajánlat”
vagy ki speedet növelni megint
csak hiába próbálgat?

Azt tudod mi a website speed, de sehogy nem tudod megcsinálni, hogy jó legyen

Tudod milyen fontos a weboldal betöltési sebesség. Nézegeted az oldalad a GT-Metrix-szel, a Google Site Speed testtel is és lesújtó értékeket kapsz.  Javasolnak ezek az oldalak ezt azt, de azokat vagy nem is érted, vagy ha meg érted, halvány lila gőzöd nincs, hogy kell megcsinálni. Nem baj. A website speed növelés tanulható. Van rá egy azonnal bevethető, gyakorlatias oktatóanyagunk.

Mi van a Website Speed Oktatóanyagban?

#1. Hogyan kell gondolkoznod már a weboldalad készítésekor, ha gyors weboldal akarsz?

Mit kell tenned, ha már meglévő oldal speedjét akarod növelni, és mit kell tenned, ha tiszta lappal indulsz? Mi határozza meg, hogy milyen gyors a weboldalad? Valóban számít a tárhely? Mi az az 5 alapelv, amit be kell tartanod a jó website speed érdekében?

#2. Hogyan hozod fel a sebességet egy siralmas 50% körüliről 80% felé?

A sebességet két lépésben növeljük. Ez az első lépés.

Nem kell hozzá tárhelyet váltani, nem kell CDN-t használni, nem kell több plugin használni, csak egyetlen egyet, de azt tudni kell rendesen beállítani. Lépésről lépésre mutatom, hogyan csináld, hogy a te oldalad sebessége is növekedjen.

#3. Hogyan hozod fel a sebességet 80%-ról 90 és 100% közé.

A második lépésben alkalmazni kell némi kézi beavatkozást, hogy elért a 90% feletti eredményt. A példában egy sima, olcsó, osztott tárhelyen is meg tudtam csinálni a 100%-os eredményt, úgy a GTMetrixen, mint a Google Page Speed Insightson.

#4. Hogyan éred el, hogy a Google Page Insights mobilra is 90% felett eredményt adjon?

A harmadik lépés a moilos sebesség optimalizálás. A Google értékel a legkegyetlenebbül. Asztalira megadja a GTMetrix a 90%+-ot, asztalira a Google is 98-99, sőt olykor 100%-ot ad. De a mobil sebesség ott kullog 50-70% körül. Hogyan lehet ezt is megoldani. Mutatom ezen a videón, érthetően magyarázva.

Előtte – Utána

Weboldalak a Website Speed anyagban tanított sebességnövelés előtt és után

Netjet.hu féle Website Speed módszer használata nélkül

Netjet.hu féle Website Speed módszer használata után

Netjet.hu féle Website Speed módszer használata előtt

Netjet.hu féle Website Speed módszer használata után

z

Vélemények

"98 %-ra jött fel gyakoratilag a nulláról"

Kezdetkor olyan rossz volt a sebesség, hogy a teszt nem futott le. Az első javasolt plugin helyretette. A Website Speed oktatóanyagban bemutatott kézi optimalizálások után még fentebb jött a sebesség, és az alábbi eredmény van az egyik leglátogatottabb lapunkon. Köszönöm a segítséget!

Tóth Richárd
http://rigotech.hu/teljesitmenymeres/

Gyorsabb oldal = nagyobb konverzió.

"58 %-ról 90%-ra azonnal"

Ezek az eredmények lettek a Website Speed Oktatóanyag alapján: Még az 5. videó alapján a mobilnézeten lehet, hogy tudok javítani, de így is jól látható a javulás. A GT Metrix-nél még mindig csak azért 86%, mert a 15 képnél 144.9KiB (11% reduction) javítást javasol, de azt a kézi optimalizálással megoldjuk, de még enélkül is jó az eredmény.

Faragóné Keserű Judit
http://ganodermaskave.com/

Miért bízz meg a netjet.hu oktatóanyagaiban?

A netjet.hu weboldal célja, hogy megértsd, megtanuld és megszeresd az online marketinget és a technikai eszközök használatát. Ebben segítenek oktatóanyagaink.

Értékrendem

A netjet.hu marketing filozófiája, az én személyes, online marketing szakértői értékrendem, erre a négy pillérre épül. E négy a vezérelvem, ezek alapján hozok döntéseket.

Rólunk

Szakterületünk az online kampányok tervezése. 2001-óta foglalkozunk weboldaltervezéssel, 2006 óta online marketinggel. A netjet.hu minden tartalma ezt a célt szolgálja: „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”. Bővebben rólunk > 

Vélemények, visszajelzések

Megkérdeztük a netjet.hu ügyfeleit mit gondolnak az oktatóanyagokról. Nézd csak milyen eredményeket értek el a tanfolyam résztvevői. Olyan vállalkozók ők is mint te: tehetségesek, soha nem adják fel, az átlagnál intelligensebbek, és szeretik ők is a kezükben tartani a kontrollt. Kattints ide a véleményekhez

Website Speed Villámoktatóanyag

Az oktatóanyag a Netjet Campus tagsággal lehet a tiéd. Egyetlen csekély havidíjért nem csak ehhez a villám oktatóanyaghoz, hanem a Netjet Oktatási Rendszer összes videójához hozzáférsz. Nincs más költség, nincs más díj.