fbpx

Webinárium előadó: Erdélyi Norbert | netjet.hu

Hogyan készíts ügyfélszerző weboldalt?

Anélkül, hogy programozó, vagy informatikus lennél. Ügyfélszerző rendszerrel többet keresel egy hét alatt, mint egy “sima” weboldallal egy hónap alatt. Ebből az  ingyenes  webináriumból megtanulod, hogyan tervezz magadnak ilyet. Regisztrálj most!

Óta tanítom az online marketinget

Hírlevél olvasó

Éves leszek novemberben : )

Oktatóvideó

Rólam

Erdélyi Norbert vagyok, a netjet.hu weboldal szerzője, online marketing szakértő.

Szakterületem az online kampányok tervezése. 2001-óta foglalkozom weboldaltervezéssel és online marketinggel. A Netjet Campus célja: „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”. Az online marketing az én értékrendemben arról szól, hogyan találd el, hogyan gondolkoznak az emberek.

Amik benne vannak egy-egy wordpress-, vagy marketing oktatóanyagban, az mind onnan van, hogy én is napi szinten használom a wp-t, a divit, a woocommerce-t üzleti weboldalak készítésére, portálépítésre, webshopok-, kampányoldalak tervezésére a saját és az ügyfeleim weboldalán.

Miért nem kell kódokat írni?

Ahhoz, hogy az emberek egyetértsenek velünk a weboldalon, vagyis, hogy el tudjunk nekik adni bármit, nem a számítógéphez kell érteni, hanem az emberi gondolkodáshoz.

Ügyfélszerző weboldal?

Egy ügyfélszerző weboldal az tulajdonképpen egy marketing rendszer, aminek az a feladata, hogy automatikussá tegye az ügyfélszerzésedet.

A webinárium ingyenes.

A tudás hatalom!

Képzeld el, milyen lenne az életed, miután megtanultad, hogyan készíts ügyfélszerző weboldalt. Milyen változást hozna a vállalkozásod életében?

Ingyenes webinárium. Előadó Erdélyi Norbert | netjet.hu

Mit tanulsz meg?

Hogyan építs ügyfélszerző weboldalt?

A webináriumban átadom a pontos stratégiámat, hogyan építek marketing rendszereket. Ilyen ügyfélszerző rendszerrel többet keresel egy hét alatt, mint egy “sima” weboldallal egy hónap alatt. Le fogom neked vezetni számokkal, hogy miért lehet egy ilyen vevőszerző weboldallal, ami tulajdonképpen egy marketing rendszer, ugyanannyi érdeklődő mellett sokkal több vevőt szerezni

Milyen képességekre van szükséged?

Milyen képességekre van szükséged, hogy felépíts egy ügyfélszerző weboldalt? De ne feledd, nem a technika a lényeg. Hiába tudsz wordpresst kezelni, hiába tudsz akár egy php-vel megcsinálni a nulláról egy komplett weboldalt, ha nem értesz a marketinghez a weboldal nem hoz vevőt.

Mi az az 5 pillér, amire épül a marketing rendszered?

Mi az az 5 pillér, amin megáll a marketing rendszered. Megsúgom, hogy a technikai rendszer, a WordPress, Woocommerce, Divi, Learndash, Subscriptions, Barion, Stripe stb stb., ez csak egy az 5-ből és nem is a legfontosabb. Az a jó ebben, hogy az ügyfélszerzés lényegét a marketing rendszert csak egyszer kell megcsinálni, és nagyon sokáig működni fog, az én rendszerem 15 éve óta ugyanaz, csak a tartalmakat cserélgetem benne.

Bírom a humorodat, a tök egyszerű magyarázataidat, ennek köszönhető, hogy nulla programozói háttérrel csodaszépeket tudok alkotni. Hálás köszönet érte!

Máté Ildikó | gombasiker.hu

Kezdőként el sem tudtam képzelni hogyan kell elkészíteni egy feliratkoztató oldalt. Olyan megoldásokat mutattál, amikről eddig nem is tudtam, hogy ennyire fontosak.

Sziklai Éva

A webinárium ingyenes.

Kézen fogva vezet az alapoktól lépésről-lépésre, egyszerűen, közérthetően. Nagyon élvezetesek a videók, amihez Erdélyi Norbert kommunikációja, motivációs készsége, megnyugtató stílusa erősen hozzájárul.

Suri Éva