Köszönöm a feliratkozást! E-mailben elküldtem a linket. Kb. 5 perc, amíg megérkezik.
Amíg az e-mailt várod, vedd fontolóra ennek a 3490 Ft-os villám oktatóanyagnak a beszerzését:

Hogyan

rakj össze egyoldalas* weboldalt, ami beleragasztja az érveidet az emberek fejébe?

Ez az új villám oktatóanyag megtanítja, hogyan kell veszettül hatásos one-pagert csinálni, WordPressel és Divi-vel:

3490 Ft
Köszönöm a feliratkozást - Vizuális Bizalomépítés 1
Köszönöm a feliratkozást - Vizuális Bizalomépítés 2

“Addig is, amíg…”

Komoly ötleted van: lesz egy portálod, a cikkek hozzák a keresőből a látogatókat, minden témához külön csali, azokhoz sales funnel. Ez állati jó ötlet, kell neki pár hónap mire összerakod. De mit csinálsz addig? Itt jön képbe a ONE-PAGER, az egyoldalas weboldal: amíg a rendszered többi része épül, addig már lehet feliratkozókat gyűjteni, lehet értékesíteni. Miért ne? Egy egyoldalas weboldal teszi a dolgát, amíg te a nagyobb koncepció elkészültét vezényled.

“Írjak litániát?”

Tudod, hogy a jó szöveg nagyon fontos a weboldaladon. De azt is világos, hogy nem elsőre fog menni. Amíg nem tudsz pik-pakk lepötyögni egy 3000 szavas cikket, amíg nem tudsz iszonyú jó sales oldalakat írni, addig lássuk be: legfeljebb kevés szöveges tartalmat tudsz kitenni a weboldaladra annak érdekében, hogy meggyőzd a vevőket. De erre is jó a one-pager: ha kevés a szöveg, illusztráld képekkel, videókkal. Játssz a betűkkel: keltsd életre vizuálisan a mondanivalód. Mit számít, ha kevés a szöveg?

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted.
3490 Ft
Köszönöm a feliratkozást - Vizuális Bizalomépítés 1

“nem kell sallang”

Egy új kampányt vezetsz be, vagy egy új feliratkoztató oldalt, vagy egy esemény weboldalát: olyat, amihez nem kell a sallang, nem kell a rólunk oldal, a kapcsolat oldal, a cégünkről oldal. Egy célod van: Az érveid ragadjanak be  az emberek fejébe, a végén vásárolnak, ajánlatot kérnek, feliratkoznak. Ezt a leggyorsabban egy one-pager oldallal lehet elérni. Ebben az új, villám oktatóanyagban “One-Pager Készítés” meg is mutatom, hogyan kell csinálni.

Köszönöm a feliratkozást - Vizuális Bizalomépítés 4

#1 fókusz

Egy valamire való one-pager minden egyes eleme arra való, hogy elérje az oldal célját. Van rajta egy kis cégsztori, de annak is az a lényege, hogy az olvasó teljesítse a célt. Vannak rajta referenciák, de azok is a célhoz vezetnek. Egy célt kell találnod, egy célt kell meghatároznod és a one-pagernek ezt kell eladnia. Mi legyen ez a cél? Hogyan állíts minden elemet ennek szolgálatába? Mutatom, magyarázom videón az anyagban.

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted.
3490 Ft
Köszönöm a feliratkozást - Vizuális Bizalomépítés 1
Köszönöm a feliratkozást - Vizuális Bizalomépítés 6

#2 fűszer

A Divi-vel mindent meg tudsz csinálni, de csínján kell bánni az effektekkel. A kevesebb több. Az emberek egy dolgot jegyeznek meg, egy dolgot visznek tovább egy weboldalról: “Az a videós, amelyikben azok a sütik voltak” vagy “Az a kék, mozgós” A one-pagerednek egy fűszer kell, egy, úgymond vizuális fűszer, ami mindenütt megjelenik a weboldalon, és segít megértetni amit akarsz, segít betenni az érveidet az emberek fejébe. Hogyan találd meg, mi a te one-pagered fűszere, hogyan alkalmazd? Kiderül a “One-Pager Weboldalkészítés” oktatóanyagból.

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted.
3490 Ft
Köszönöm a feliratkozást - Vizuális Bizalomépítés 1

#3 sorrend

Ez teljesen másképp működik, mint gondolnád. Az iskolában, egyetemen azt tanították, hogy előbb ismerd meg a dolog történetét, mutasd be a hátterét, mielőtt egyáltalán a lényegről beszélsz. Egy one-pager weboldalon, és tágabb értelemben az online marketingedben ez a létező legnagyobb baklövés. Hogyan, milyen sorrendben adagold az infókat, hogy érdekes és meggyőző is legyen az oldalad? Gyakorlati szempontból mutatom, végig, lépésről lépésre magyarázom ebben a villám oktatóanyagban:

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted.
3490 Ft
Köszönöm a feliratkozást - Vizuális Bizalomépítés 1
Köszönöm a feliratkozást - Vizuális Bizalomépítés 9
Köszönöm a feliratkozást - Vizuális Bizalomépítés 2

miért

hallgass rám online marketing ügyben?

Remélem azért nem most hallasz rólam először.

Erdélyi Norbert

Erdélyi Norbert vagyok, a netjet.hu szerzője, szakterületem az online kampányok tervezése. 2001-óta foglalkozom weboldaltervezéssel, 2006 óta online marketinggel. A netjet.hu minden tartalma ezt a célt szolgálja: „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”.Az online marketing az én értékrendemben arról szól, hogyan találd el, hogyan gondolkoznak az emberek. Nagyra tartom a kreativitást, tisztelem azt, aki zsenialitásával új dolgot teremt. Amik benne vannak egy-egy wordpress-, vagy marketing oktatóanyagban, az mind onnan van, hogy én is napi szinten használom a WordPresst üzleti weboldalak készítésére, portálépítésre, kampányoldalak tervezésére a saját és az ügyfeleim weboldalán. Rendszeresen tartok személyes konzultációkat ügyfeleinknek, ismerem a problémáikat, és ezekre mutatok megoldásokat ezen a weboldalon.  A netjet.hu weboldal célja, hogy megértsd, megtanuld és megszeresd az online marketinget és a technikai eszközök használatát.

 

Köszönöm a feliratkozást - Vizuális Bizalomépítés 11

megrendelés

egyoldalas weboldal készÍtés oktatóanyag

Az anyagban az Elegant Themes Divi sablonját. használom, ha nincs meg neked, érdmes megvenni.

Az oktatóanyagban megtanítom hogyan kell egy olyan one-pager weboldalt készíteni, amivel eléred a célod: az emberek feliratkoznak / vásárolnak / ajánlatot kérnek / regisztrálnak.

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted.
3490 Ft
Köszönöm a feliratkozást - Vizuális Bizalomépítés 1
>