5 stars  A netjet.hu szerzőjének új, ingyenes videó anyaga:

nézd meg videón: Hogyan kell

kezdőlapot tervezni a Divi-vel.

A wordpress weboldalad azonnal bevésődik az emberek fejébe, ha meg mered tenni ezt a 4 dolgot, amit más nem mer.

új: Nézd meg videón, hogyan kell lenyűgöző kezdőlapot csinálni a Divi-vel.

Jól érthető, lényegretörő képernyővideók Erdélyi Norberttől, a téma szakértőjétől. Az alap wordpress fehér laptól indulunk, eljutunk egy designos kezdőlapig. A wordpress weboldalad azonnal bevésődik az emberek fejébe, ha meg mered tenni ezt a 4 dolgot, amit más nem mer.

4 videó, összesen 40 perc. Ez nem egy “2 oldalas pdf csali”, erre nyugodtan feliratkozhatsz.

netjet.hu logoA netjet.hu weboldal célja, hogy az online marketinget és annak technikai megvalósítását a Wordpress tartalomkezelővel könnyen érthetővé, egyszerűvé és élvezetessé tegye. Ebben segítenek részletes írásaink, és videós oktatóanyagaink.

Erdélyi Norbert, online marketing szakértő

Szakterületem az értékesítési weboldalak megvalósítása és az online értékesítési kampányok kivitelezése. 2001-óta foglalkozom weboldal tervezéssel és online marketinggel. A videókon bemutatott technikák egytől egyig gyakorlati tapasztalataimon alapulnak. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Jogi-, és adatvédelmi nyilatkozat

[KIVONAT]  Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-82349/2014. A feliratkozás önkéntes. A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik kiküldött elektronikus levélben lévő leiratkozási linkre való kattintással. A teljes jogi nyilatkozat, adatvédelmi-, és szerződési feltételek itt olvashatók.

A Divi az Elegant Themes, Inc. védjegye (registered trademark). A netjet.hu nincs kapcsolatban az elegantthemes.com-mal. Néhány külső link lehet partnerlink, ami azt jelenti, hogy a netjet.hu jutalékot kaphat, ha az itt közzétett linkre kattintásból vásárlás történik az elegantthemes.com oldalon.