fbpx

Megkérdeztük a netjet.hu ügyfeleit mit gondolnak az oktatóanyagokról

Nézd csak milyen eredményeket értek el a tanfolyam résztvevői. Olyan vállalkozók ők is mint te: tehetségesek, soha nem adják fel, az átlagnál intelligensebbek, és szeretik ők is a kezükben tartani a kontrollt:

Nagy-György Gábor

erőnléti edző
www.edzespecs.hu

Mivel foglalkozol?

“Hobbi sportolók, mozogni vágyók fittségi fejlesztésével foglalkozom, csoportos és személyi edzések keretein belül. Saját vendégkörrel rendelkezem, akik egészségük megőrzése, fizikumok és kinézetük javítása miatt választják személyemet és foglalkozásaimat.

Azért szerettem volna egy saját weboldalt létrehozni, hogy egységes keretbe foglalva tudjam bemutatni edzésem lényegét, felépítését, és minden szükséges információt át tudjak adni, ami a leendő vendégeimnek támpontot tud biztosítani a döntésük meghozatalához.

Nem szerettem volna kiadni ezt a feladatot semmilyen külső szakembernek, hiszen a saját koncepcióm kialakítását ki más is tudná a legprecízebben megkomponálni, mint én magam, aki nap mint nap ezzel foglalkozom.”

Mit gondolsz a WordPress Dominanciáról?

“Teljesen laikusként régóta próbáltam autodidakta módon a tudásomat összerakni egy saját weboldal elkészítéséhez, viszont a WordPress Dominancia adta meg azt az igazi lökést, azt az összefogott szakmai hátteret, hogy valódi minőségben és kellő magabiztossággal merjek belevágni egy saját oldal kialakításának.

Rengeteg munkám volt benne, hiszen egy ilyen oldal elkészítése nem csak a grafika kiválasztásáról, a dizájn megtervezéséről, valamint a technikai megvalósításról szól. Amitől igazán működhet a dolog, az mindezek mellett a megfelelő szövegezés precíz megírása.

A megjelenés, tehát az oldal maga az csak egy keret, ami biztosítja a hátteret az információ hatékony, lényegre törő, megnyerő átadásához A kettőnek viszont kéz a kézben, együtt lehet csak valódi átütő ereje, és ezeknek az együttes és harmonikus létrehozása az igazán nehéz feladat. Norbert pedig ennek a komplex megvalósítását egy olyan egységes oktatóanyagba csomagolta a WordPress Dominanciával, ami minden kérdésre választ tud adni a harmónia megteremtéséhez.”

Bakonyi Barbara

tulajdonos, designer
www.zelbashop.hu/

Mivel foglalkozol?

“Kétgyermekes anyuka vagyok, aki a gyerkőcök mellől/mellett indította el a vállalkozását. Amikor a nagyobbik lányom pár hónapos volt, egy amerikai blogon találkoztam először a rágható szilikon nyakláncokkal és rögtön tudtam, hogy ezt nekünk is ki kell próbálnunk.

Az első darabokat magunknak készítettem, de a helyi babaklubban olyan sikere volt a babák körében, hogy sorra kaptam a megrendeléseket. Egy idő után annyira kinőtte magát a vállalkozás, hogy a férjem is beszállt a buliba, így már ketten építjük a brandet. 2018-ban puha szilikonból készült, érintésvezérelt éjjeli fényekkel bővítettük a palettát, idén tavasszal pedig a rágható, puha építőkocka, a SiliCubes érkezett meg hozzánk.

Mindent ketten csinálunk, az én feladataim közé tartozik az online jelenlét, így a social media felületek és maga a weboldal, webshop is. Nemcsak a megrendelések kezelése, hanem az oldal felépítése és karbantartása is.”

Mit gondolsz a WordPress Dominanciáról?

“Régóta követem a munkásságotokat, olvasom a blogot, hírlevelet. Nincs semmilyen informatikai előképzettségem, így teljesen laikusként vágtam bele a weboldalépítésbe. Az ingyenes wordpress alapokkal kezdtem a tanulást, teljesen a nulláról, majd a WP Dominancia segítségével építettem fel a weboldalt.

Nehéz dolgom volt, mert a Norbert által bemutatott kategóriák egyikébe sem igazán tudtam besorolni a saját weboldalamat: ugyan alapvetően fizikai termékeket árusító webshopról van szó, de mivel nem olyan egyértelmű, hogy pontosan mi a termék és mit tud, mint pl. egy könyv, laptop vagy fűnyíró esetében, így a termékoldalakon és -kategóriákon kívül más oldalakra is szükségem volt. Mivel a ZelBa egy kis hazai márka, relatíve kevesen ismerik, ezért a webshop oldalak mellett az üzleti/MLM weboldalak sajátosságait is be kellett építenem a weboldalba.

A WP Dominanciában azt szerettem legjobban, hogy részletesen, az alapoktól lehet megérteni és megtanulni a WP működését, nagyon szerettem a kis “neuromarketing-trükköket”, hogy mire érdemes figyelni a színeknél, formáknál, milyen apróságokon múlik, hogy az érdeklőkből vásárló legyen.”

Kövér Krisztina

Mivel foglalkozol?

“A vállalkozásom alapvetően veboldalak készítése. Szerelemszakmám a reklám és marketing, de pár éve nagyon megfogott ez a világ, nagyon tetszik az a folyamat, ahogy egy vállalkozás célját lehet így bemutatni. Normál állás mellet tanulom a WordPress és Divi rejtelmeit, most már abba a fázisba értem, hogy vannak kész és készülő oldalaim, közöttük egy webshop is. Amint lehet, szeretnék csak evvel foglalkozni, nem szándékozom nyugdíjas éveimben sem lógatni otthon a lában. Úgy gondolom, hogy jól tudom egy külső szemlélő szemével nézni a készülő oldalt, nem szoktam vakon megvalósítani amit kérnek tőlem, mindig próbálom vizuális eszközökkel alátámasztani az elgondolásomat. Erre nagyszerű eszköz a DIVI.”

Mit gondolsz a WordPress Dominanciáról?

“A WordPress dominancia anyagban, ahogy az összes többiben amit csináltok, több dolog fogott meg. Egyrészt ad egy szilárd tudást, ami nem csak abból fakad, hogy részletesen és érthetően végig vezet a folyamatokon, hanem a végére tényleg magabiztosan használtam a Divit, nem kellet visszanézni, keresgélni, próbálkozni. Másrészt nagyon érthetően átadja a kinézettel kapcsolatos alapelveket, amiket tényleg meg is tudtam valósítani. Sok mindenkitől olvastam már szakmai cikkeket, oktató anyagokat, amiket nem tudtam átültetni a gyakorlatba. Egyedül tanulni a weboldalkészítést nehezített feladat, de így majdnem olyan, mintha valaki mellet szerezném meg a gyakorlatot.”

Juhász Péter

óvodapedagógus
www.zsongoda.hu/

Mivel foglalkozol?

“Vállalkozásunk egy 3 tagú csapat, amely ebben a formában nem egész két éve létezik. Miklós előadóművész-gitártanár, a feleségem, aki nemcsak támogat, de időnként levágja a fejemben születő vadhajtásokat is, és én. Jómagam, 8 éve gyakorlom óvodapedagógus hivatásomat.

Egész családoknak szóló gyermekműsort kínálunk. Szakmai alapokon, XXI. századi eszközökkel. Sajnos, ez a marketing-tevékenységünkről nem mondható el. Mivel a marketing stratégiánk is pedagógiai, vagy támogató alapú (ez mekkora őrültségnek látszik így leírva), ezért általában nem az az első gondolatom, hogy mit és hogy adunk majd el a vásárlóközönségnek, hanem az, hogy mi mit adhatunk a „nagy közösbe”.

Ahogy a nyereményeink is, az interaktív gyerekműsoraink is értékesek. A zenei program és műsor összeállításánál figyelembe tudjuk venni a megrendelő egyéni igényeit, és a legfontosabbat, hogy mivel lesz több a közönségünk az előadás végén. Ez a mi társadalmi kötelezettségvállalásunk.”

Mit gondolsz a WordPress Dominanciáról?

“Az elmúlt másfél évben a Facebook szakmai csoportjain keresztül sikerült elérni az óvodapedagógusok, vagyis a jelenlegi vásárlóközönségünk nagy részéhez, de a kör szélesítéséhez szükség volt egy weboldalra, lehetőleg webmester vagy programozó nélkül. A Google-ön keresztül jutottam el a Netjet.hu-hoz, így a Divihez, majd az első saját 1 mp körüli betöltődésű, zsongoda.hu weboldalhoz.

Hogy mit kaptam a WordPress Dominanciától?
A vállalkozásunk szlogenjét: „Legyen a zene gyerekjáték!”

• Gyors, funkcionális weboldalt
• egyfajta gondolkodásmódot, más megközelítéseket
• egyértelmű leírásokat, magyarázatokat
• Marketingötleteket
• és bizony online technikai supportot is (ezt már csak halkan jegyzem meg, mert tudom, hogy nem ez a fő profilotok)”

Krotos Erika

Birsalmasajt készítő, kistermelő
https://birsalmasajt.hu/

Mivel foglalkozol?

“5 évesen tudtam mi az én utam, de 50 évet vártam a megvalósítására. Mindig is kertészkedni, főzőcskézni szerettem a legjobban, de közben meg városban laktam és egész mással foglalkoztam. Aztán egyik éjszaka nagymamámmal álmodtam. Másnap reggel azzal az érzéssel ébredtem, hogy igen, ez kell nekem: az a régi környezet, ami rá emlékeztet. Hatalmas kert, lekvár főzés, birsalmasajt készítés. Azóta kistermelő vagyok és hagyományos, kézműves finomságokat készítek.”

Mit gondolsz a WordPress Dominanciáról?

“Rátaláltam Erdélyi Norbert anyagaira és sorba jöttek a felismerések:
Jé, pont arról ír, ami engem is érdekel.
Nahát, ez pont az én problémám.
Aha, szóval így lehet megoldani.
Hűha, milyen jó fej, mindent tud a témáról, most azonnal kell nekem az ő tudása. – és igen, a vevővel való azonosulás, a fiatalos lendület meghozta az eredményt.”

Kerékgyártó Szilvia

Mivel foglalkozol?

“Foltvarrást (patchwork) oktatok online. Elsősorban az elfoglalt háziasszonyoknak, akiknek nincs idejük, lehetőségük foltvarró csoportokba járni és szeretnék ezt a szép hobbit elsajátítani. A weboldalamon nagyon sok ötletet adok, ahol az egyszerű minták megvarrásától az aktuális trendeken keresztül a nemzetközi kitekintésig minden megtalálható. Komolyabb patchwork darabokhoz szabásmintákat és online oktatóanyagokat árulok. Ezt egészíti ki egy előfizetéses rendszer, ami már 4 éve sikeresen működik.”

Mit gondolsz a WordPress Dominanciáról?

“Mit használok a Wordpres Dominancia anyagból? Szinte mindent. A weboldal hátterében egy WooCommerce webshop működik, de a kinézetéért a Divi egyik pluginja felelős, amit Norbi oktatóanyagai alapján állítottam össze. A kampányokat évek óta a 210 alapján készítem, és a hozzá tartozó sales oldalak elkészítésében a Futurizmo és a Divi-One-Page anyagok segítettek. A Buyer Persona és a Futurizmo anyag is az egész folyamat elengedhetetlen része. A neuromarketing pedig egy igazán különleges gyöngyszem!”

Máté Ildikó

Mivel foglalkozol?

“Ezzel a honlappal Máté Bence, világhírű természetfotósunk zseniális előadását népszerűsítem. Azt a szemléletmódot, hogy az élet – és minden élőlény – szép, vigyázzunk hát az értékeinkre!

Ezen kívül kapcsolatokat teremtek gyógygombás kávéval, stresszoldó kártyákkal, honlapokkal, humorral .. és szeretettel. Most egy könyvet írok az önismeret öröméről, az újrakezdés hasznosságáról, a párkapcsolat szépségéről. 26 év tanítóskodás után most szabadúszóként kamatoztatom a megszerzett tudásomat.”

Mit gondolsz a WordPress Dominanciáról?

“Erdélyi Norbert oktatóanyagai már több mint 10 éve fölkeltették a figyelmemet: az egyszerűsége, a stílusa, a humora, a praktikussága mind-mind magával ragadott. Tőle tanultam a divis szerkesztést, aminek köszönhetően már jó sok (sok jó) honlapot készítettem, köztük a Vértelen vadászatot is, Bence fiam előadásának a felvezetőjét. Most a landing page-em megvalósításán dolgozom, szerencsére ehhez is van anyag bőven! Már csak utol kellene érni magam…”

Berze Tamás

Mivel foglalkozol?

“Nehezen értem el azokat az ügyfeleket, akik csak mesekönyvet voltak ezidáig hajlandóak olvasni. Mesekönyvet. Na de ők az én célcsoportom. Tévedés ne essék nem az óvodások, hanem az őket nevelő óvónőkről van szó. Aztán rájöttem, hogy én vagyok a ludas a dologban, hiszen kimondottan nekik szóló honlap nélkül nem élet az élet.”

Mit gondolsz a WordPress Dominanciáról?

“Rátaláltam Erdélyi Norbert és a netjet.hu virtuális segítségére. Lépésről lépésre az oktatóanyag segítségével készül a weboldalam. Ha időm engedi a bútorok mellett mindig foglalkozok a weboldallal. A böngészőn a netjet lapfület hónapok óta nem zártam be. Egyre könnyebb a Divivel dolgozni. És az óvónők most már böngészés közben nálam is olvashatnak meséket.”

Mivel foglalkozol?

“A Rottex akinek készült a webáruház egy hazai 20+ éves matracgyártó cég. Pár évvel ezelőtt arra gondoltam, hogy a számos viszonteladónk mellett gyártóként lépjünk ki mi is a kiskereskedelembe. A termékeink segítenek a nyugodt és kényelmes alvásban. Ezt támasztja alá az is, hogy a legtöbb Rottex matrac bevizsgált, egészségpénztárra elszámolható orvostechnikai eszközként van bejegyezve. Emellett a szállodák is előszeretettel választanak minket.”

Mit gondolsz a WordPress Dominanciáról?

“Még nem értem végig a Dominancia teljes anyagán, de amiben eddig segített… Technikailag azok a kis finomságok amikre sokkal több idő lett volna önmagamtól rájönni. A weboldal speed anyag is nagy hasznomra volt. (ezt már előtte megvettem villám oktatóanyagban)
Marketing területen egy új látásmódot adtok amit igyekszem mielőbb bevezetni a weboldalaimon. (kíváncsian várom a vásárlói visszajelzéseket) Buyer personal kialakítás alatt…

Összeségében úgy foglalnám össze, hogy: nincs időm kísérletezni, kész, bevált módszerekre van szükségem és ezt itt megkapom.”

Nagyon érthetőek, részletesek oktatóanyagok. Elsősorban technikai megoldásokhoz kerestem segítséget, de ennél sokkal többet kaptam: magyarázatokat, minek milyen várható hatása van, miért van rá szükség, stb. Tehát nem csak technikai segítséget, de online marketing oktatóanyagot is egyben. Az elején ezt hittem elég csak egy oktatóanyag, mert webshopot készítettem és megtaláltam a megoldást, hogy teljesen önállóan, hogyan tudom üzemeltetni. Utána rájöttem, hogy a többire is szükségem van. Vigyázni kell Norbi anyagaival, mert függővé lehet válni! Most vár rám az átalakítás a legutóbb vásárolt anyaggal (Tekintély) mert idő közben már nem is a webshop funkció lett a lényeg.  Nagyon köszönöm a sok segítséget. Bátran ajánlom mindenkinek. Akkor se félj tőle, ha nem értesz hozzá!  Az egyéni vállalkozóknak, a kisebb cégeknek biztosan a legjobb megoldás Norbi anyagaival dolgozni. Tényleg el tudod készíteni önállóan a weboldalad az oktatóanyagai segítségével!

Kerékgyártó Szilvia
www.szilvifoltvarras.hu

Lehetővé tette hogy TELJESEN a kezembe vegyem az irányítást. Előre csak módosítgattam a meglevő oldalon, majd később teljesen egyedül sikerült készítenem jó weboldalt webshoppal együtt.

Nyáguly Sándor

http://power-tuning.ro/

Magyarországon nincs még egy ilyen ember, mint Norbi, aki ilyen mélységben és ilyen egyértelműen, lépésről lépésre mutatja be a wordpress honlapkészítés minden főbb pontját. Mikor megvettem bármelyik oktatóanyagát, 6-8 óra múlva már egy kész honlapom/portálom, webshopom volt. Ha most is bármiben elakadok, egyszerűen csak megnézem az erre vonatkozó részt és máris megvan a megoldás. Ennél nagyobb szabadságot el sem tudok képzelni.

Csont Attila

www.salesfunnel.hu

Szuper volt, még egy hozzá nem értő ember is, mint én meg tudta csinálni lépésről lépésre.
Köszi!

Eckert Péter

www.hazimasszor.hu

“Majdnem minden oktatóanyagot beszereztem már a netjet.hu-tól, és kivétel nélkül mindegyikből sokat tanultam, profitáltam.

Ez a Neuromarketing tananyag esetén sincs másképp. Ezt azért vártam különösen, mert már a beharangozó videók és a tartalomjegyzék is egy különleges szemlélettel megalkotott, igen ütős tananyag ígéretét vetítette előre.

Ezt természetesen be is váltotta a videós anyag, mely előremutató, kreatív módszereket ismertetett meg velem, remekül kiegészítve a sok év alatt felszedett marketing ismereteimet.

A tanultakból néhány dolgot azonnal sikerült hasznosítanom, de itt az idő, hogy újra megnézzem a videókat, és azokból további megoldásokat építsek be a marketingembe.”

Winter Ádám
https://tanfolyamokj.hu/

Faragóné Keserű Judit véleménye a netjet.hu-ról
https://ganodermaskave.com/

“Évekkel ezelőtt találtam rá a netjet.hu-ra, nagy szerencsémre. Nem titok, hogy azóta már többször is együtt dolgoztam Norbival, így élesben is elleshettem, hogy hogyan csinálja ezt az egész “kampányolást”. Eleinte nem láttam át az összképet – sőt, kicsit még kételkedtem is – de amikor az első saját kampányom során a kosár megnyitása után 10 perccel már 14-en vásároltak, tudtam hogy ez hiányzott (azóta a következő kampányommal már sikerült felülmúlni ezt az eredményt is).

Ebben az oktatóanyagban Norbi tényleg mindent átad, ráadásul nem csak az elméletről beszél, hanem lépésről-lépésre megmutatja a technikai beállításokat is, így tényleg bárki meg tudja valósítani az itt tanultakat. Külön öröm, hogy azt is megmutatja hogyan érdemes ActiveCampaign-ben felépítened a kampányod kommunikációját. Ha már van egy jó terméked/szolgáltatásod és végre pénzt is szeretnél látni belőle, akkor a 210 oktatóanyagot mindenképpen fogyaszd el!”

Balogh Dávid | BOOM Marketing
https://boommarketing.hu/

Öt hónapja rendeltem meg az első oktatóanyagodat: azóta megszállottan tanulok és megvalósítok (a férjem talán másképp fogalmazna!). A DIVI – neked köszönhetően – olthatatlan szerelem lett!
Egyelőre három weboldalamat állítottam a fejéről a talpára: a kártyást most építem, a portál egyelőre káoszos, de a fejemben már megvan a koncepció, a nagyis-gombás oldalt pedig Serifről WordPress-re módosítom, épp a napokban (napi 10-12 órában).
Bírom a humorodat, a tök egyszerű magyarázataidat, ennek köszönhető, hogy nulla programozói háttérrel csodaszépeket tudok alkotni.
Hálás köszönet érte!
Máté Ildikó
www.gombasiker.hu

Véleményem és tapasztalatom szerint a piacon a létező legjobb, legprofibb oktatóanyagok. Kézen fogva vezet az alapoktól lépésről-lépésre, egyszerűen, közérthetően. Nagyon élvezetesek a videók, amihez Norbi kommunikációja, motivációs készsége, megnyugtató stílusa erősen hozzájárul. Úgy vannak felépítve az oktatóanyagok, hogy az abszolút kezdők ( mint én ) is megértsék. Az oktatóanyagok segítségével nulláról indulva (mikor még a wp telepítést sem ismertem) már majdnem kész weboldalakat készítettem. Az oktatóanyagokban nincs töltelék, csak lényeges szakmai dolgok, kőkemény tudás átadása. Végül, de nem utolsósorban mindig egyedi, kreatív dolgokat tanulok, mindig valami újdonsággal gazdagodom.

Suri Éva

http://motivaciostrening.hu/

Norbi oktató anyagaiból tanultam meg a wordpresst kezelni.
Egyszerűen imádom a képernyő videóit, olyan mintha mellettem ülne, mivel lépésről lépésre mutatja meg, hogyan kell egy nyers wp oldalból egy mutatós, látványos wordpress oldalt készíteni.
Minden oktató anyagának eredményére rácsodálkozok mint kisgyerek a bűvészre, hogy “Ezt meg, hogy csinálta?” És a legcsodálatosabb benne, hogy a végére én is meg tudom csinálni a saját weboldalammal a látványos “bűvésztrükköt” .


Petrányi Lajos
http://mlmhalozat.hu/

Az utóbbi időben több WordPress-szakértő képzésén részt vettem, így van összehasonlítási alapom.
Erdélyi Norbert anyagai nagyon jól összeszedettek és frissek, a legújabb tudáson alapulnak, vagy folyamatosan aktualizáltak.
Pontosan azt kaptam, amit ígért – egy kis kiegészítéssel. Mert marketing mindenhez jár.
Egyik anyagában egy WordPress sablon volt a főszereplő: a DIVI – ami új fejezetet nyitott a weblapkészítés világában.
Ennek a nagyszerű sablonnak a kezelését, végtelen lehetőségeit olyan szemléletesen és szenvedéllyel tudta bemutatni, hogy a céges honlapom is azzal készült.

Nem egyszerűen tanít: alapos, részletes, átgondolt anyagai kedvet is csinálnak.
Létrehoz egy „meg tudom csinálni”, „ez nekem is menni fog” hangulatot.
És tényleg, meg tudod csinálni!

Welker József
https://welo.hu/

“Régóta figyelem és tanulok Norbitól, részben pedig már használom is az általa bemutatott módszereket. Amennyire időm engedi, egyéni vállalkozóként, egyre többet rakok be belőlük a folyamatosan épülő marketing rendszerembe. Persze mindig van mit rajta fejleszteni, de az ügyfelek visszajelzései és a rendelések száma folyamatosan visszaigazolja, hogy jól döntöttem, amikor beruháztam ezekre az anyagokra, többek között a Neuromarketing Oktatóanyagra is.
Csak ajánlani tudom.”

Karosi Roland
http://www.mobilgarazsbolt.hu