[VIDEÓSOROZAT ]

Hogyan lett egy pocsék weboldalból gyönyörű a Divi sablonnal?

Jól érthető képernyővideók: Egy borzadály weboldalt alakítunk át lépésről lépésre. Az alap wordpress fehér laptól indulunk, eljutunk egy designos kezdőlapig.

3 x 14 perc, csak a lényeget mondom. Ez nem burkolt reklám, nem 2 oldalas “pdf” csali, erre bátran feliratkozhatsz.

Ez új és ingyen letölthető:

Videó: Hogyan Lesz Pocsék Weboldalból Gyönyörű 20 perc alatt a Divi-vel?

Jól érthető képernyővideók Erdélyi Norberttől, a téma szakértőjétől. Egy borzadály weboldalt alakítunk át lépésről lépésre. Az alap wordpress fehér laptól indulunk, eljutunk egy designos kezdőlapig.

3 x 14 perc, csak a lényeget mondom. Ez nem burkolt reklám, nem 2 oldalas “pdf” csali, erre bátran feliratkozhatsz.

netjet.hu logoA netjet.hu weboldal célja, hogy az online marketinget és annak technikai megvalósítását a WordPress tartalomkezelővel könnyen érthetővé, egyszerűvé és élvezetessé tegye. Ebben segítenek részletes írásaink, és videós oktatóanyagaink.

Erdélyi Norbert, online marketing szakértő

Szakterületem az értékesítési weboldalak megvalósítása és az online értékesítési kampányok kivitelezése. 2001-óta foglalkozom weboldal tervezéssel és online marketinggel. A videókon bemutatott technikák egytől egyig gyakorlati tapasztalataimon alapulnak. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Jogi-, és adatvédelmi nyilatkozat

[KIVONAT]  Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-82349/2014. A feliratkozás önkéntes. A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik kiküldött elektronikus levélben lévő leiratkozási linkre való kattintással. A teljes jogi nyilatkozat, adatvédelmi-, és szerződési feltételek itt olvashatók.

A Divi az Elegant Themes, Inc. védjegye (registered trademark). A netjet.hu nincs kapcsolatban az elegantthemes.com-mal. Néhány külső link lehet partnerlink, ami azt jelenti, hogy a netjet.hu jutalékot kaphat, ha az itt közzétett linkre kattintásból vásárlás történik az elegantthemes.com oldalon.