fbpx

“SzevaszTavasz!” Divi Layout

39 990 Ft

A termék használatához WordPress és Divi megléte szükséges (a termék nem tartalmazza)

Szevasz tavasz! Itt Egy divi weboldalt kapsz.

Minden benne van: Sales oldal, Landing page, Portál. Átírod a szöveget, cseréled a logót. Hosszú címsorokhoz, marketing szövegekhez is passzol. Mindent adok: Divi beállítást, Divi sablonokat, Wp exportot, Téma beállítást, oldalakat, és Canva templateket is. Iszonyat jó.

Ha nem akarsz órákat tölteni azzal, hogy beállítod a színpalettát, kitalálod a feliratkoztató (landing) oldalad elrendezését, designját, akkor csak fogod a Netjet Works féle SzevaszTavaszt layoutot, importálod, átírod, összekötöd a hírlevélküldőd API-jával Divit, és már hirdetheted is.

A Netjet Campus megtanít megérteni az online marketinget, megtanít szöveget írni, kampányt tervezni. A Netjet Works a kezedbe adja a működő, jól konvertáló arculati megoldásokat.

A weboldal logóhoz, csali e-book fedlaphoz, termékképhez a sales oldalad megrendelési blokkjába adok Canva sablonokat. Megnyitod, átírod, elmented, cseréled.

Úgy csináltam meg, hogyha pl. a Divi beállításokban feltöltöd az új logódat, akkor az mindenütt, a láblécben, a CTA blokkokban is cserélődik. Ezt a Divi dinamikus tartalom opciójával csináltam.

SzevaszTavasz Portál csomagban adok portál layoutot is. Neked annyi a dolgod vele, hogy
Nem muszáj az egész weboldalad szerkezetét, designját felborítanod, ha használni akarod a SzevaszTavaszt. Arra is használhatod, hogy csak hozzáteszel egy új sales oldalt, egy új landing page-et a meglévő tartalmaidhoz.

Wordpress, Divi beállítás, és Div könyvtár importok
Sales oldal
Landing (feliratkoztató, op-tin) oldal
Rólunk oldal, idővonallal
Kapcsolat oldal
Impresszum oldal
Adatkezelési tájékoztató oldal (biankó)
Divi Sablonépítő import (footerhez)
Szakértői videó útmutató a használathoz
Portál!
Divi sablonépítő import blogbejegyzéshez

Kategória: