fbpx

Netjet Campus első három hónap féláron

Első 3 hónap összesen 29 990 Ft, majd 19 990 Ft / hó

A Netjet Campus kurzusainak részletes leírása és magyarázata ide kattintva elérhető.

A Netjet Campus digitális marketing kurzus kezedbe ad egy fullos Divi layout csomagot, megtanít marketinges aggyal gondolkozva vevőszerző rendszert összerakni.

A Netjet Campus megtanítja hogyan készíts weboldalt, ami eladja a terméked.

SuperSales Systema sablon: Van egy saját fejlesztésű, kipróbált, harcedztett Divi layout csomagunk, pontosan ugyanezt használjuk akkor, amikor weboldalt tervezünk. Lehet sales oldal, landing oldal, blog, webshop, előfizetéses rendszer… Ezt kapod meg egy az egyben a Netjet Campusban. Csak importálni kell és átírni.

Amikor csatlakozol a SuperSales Systema kurzussal kell kezdeni. Nyugodt tempóban, lépésről lépsre haladva először megnézzük milyen értékesítési rendszerre van szükséged, milyen márkanevet találj ki. Elakadsz segítek, van zárt facebook csoport.

Kapsz egy komplett, minden részletre kiterjedő Divi-vel készült weboldalt, aminek szépen átírod a marketing szövegeit.

Lehet belőle landing page, sales oldal, bemutatkozó oldal, webshop, előfizetéses rendszer automata díjlevonással, és mindez egyszerre.

Netjet Campusban Classic-ban pedig ott vannak a tematikus anyagok: Learndash, Canva, Digitális oktatóanyag készítés, neuromarketing, kampányolás, szövegírás.

Divi lifetime licensz & prémium pluginek

Ezekhez csak akkor férsz hozzá, ha Grand Campus vagy a Campus Life csomagban vagy. A prémium pluginek listája folyamatosan frissül, időről időre új, hasznos kiegészítőkkel bővül, ezek benne vannak a Campus tagsági díjban.

Minden Netjet Works Divi Layout a Campus Life csomagban

Cikkszám: CAMPUS-3HO50OFF Kategória:

További információk

Periódus

Éves, Havi, Lifetime