Hogyan tudsz te is 50% körül konvertáló feliratkoztató oldalt készíteni?

Kiderül ebből a lényegre törő oktatóanyagból, amit csak ezen az oldalon tudsz megrendelni

3 490 Ft-ért.

A következő lépés az, hogy vedd át a módszeremet, ahogy feliratkoztató
oldalakat készítek.

Minden vállalkozó egyetért abban, hogy a legnagyobb kincsünk a feliratkozói adatbázis, hírlevél olvasók, a “lista”. A feliratkoztató oldal a weboldalad legfontosabb része, nem baj, ha a weboldalad többi része még nem 100%-os, de a feliratkozói oldalnak nagyon jónak kell lennie. Az átlag feliratkozási űrlappal 100-ból mondjuk 5-10% iratkozik fel, ezzel, amit a következő oktatóanyagban mutatok sikerült elérnem 48,2%-os konverziót is.

Megmutatom neked, hogyan készíts olyan feliratkoztató oldalt, ahol a látogatók nagyságrendekkel nagyobb eséllyel iratkoznak fel, úgy, hogy közben ne érezze magát csapdahelyzetben, mint az amerikai nyomulós squeeze page-eken,


Látni fogod, hogyan használj ki egy hétköznapi pszichológiai alapelvet, hogy nagyobb konverziót érj el. Megtanulod kihasználni a mikroelkötelezettség módszerét. Megmutatom hogyan nyerd el könnyedén a leendő feliratkozó bizalmát terjengős bemutatkozás és cégeslogó nélkül…

Ehhez nem kell megvenni semmilyen szoftvert, nem kell előfizetni semmire, csak olyan eszközöket használok, amit ingyen elérhetsz. Hogyan tudsz te is ugyanilyen feliratkoztató oldalt készíteni? Kiderül ebből a lényegre törő oktatóanyagból, amit csak ezen az oldalon, és csak most, a feliratkozás utáni lépésben tudsz megrendelni.

3 különböző típusú feliratkoztató oldal típust mutatok meg, ezek mindegyike reszponzív, tehát megnyered vele a tableten vagy okostelefonon internetezőket is.

Kattints a gombra, rendeld meg, és küldjük a letöltési linket a videókhoz, holnap ilyenkorra kész van a feliratkoztató oldalad.

 

Vedd át a módszeremet, ahogy feliratkoztató oldalakat készítek.

Az átlag feliratkozási űrlappal 5-10% iratkozik fel, ezzel, amit itt mutatok sikerült elérnem 48,2 %-os konverziót is. Ezzel a 3490 Ft-os a padló árral a nem titkolt célom az, hogy meglásd mennyire jók az oktatóanyagaink.


Ha kártyával fizeted, azonnal viheted

Erdélyi Norbert

Erdélyi Norbert
online marketing szakértő,
a netjet.hu szerzője

Utóirat:

Szerintem nincs olyan, hogy “tökéletes”, nincs olyan, hogy “marketing gépezet”, nincs olyan ennek vagy annak a “féltve örzött titka” Mert az lenne a tökéletes, amin 100% lenne a feliratkozási arány, de ilyen nincs, az lenne a gépezet, amin nem kéne dolgozni, de ilyen sincs, és ha féltve őrzött titok lenne, akkor nem nyomulna vele 1000 marketing tanácsadó.

Van viszont rövidebb út, vannak olyan ötletek, eszközök, amivel ugyanannyi munkával sokkal nagyobb eredményt érsz el, ezeket mutatja meg neked a netjet.hu weboldal.