fbpx

Pöpecz Sales Page Divi Layout

Ha jó a marketing szöveged, ne legyen pocsék a sales oldalad. Nem? De.

Hogyan készíts magadnak logót a Canvával?

5 perc és kész a szép új logód. Mutatom videón, magyarázom mire figyelj. Hogyan készíts magadnak logót a Canvával?

10 ok, amiért használnod kell a Canvát

Kinek és mire jó a Canva? Kinek nem való? A Canva legjobb eszköz arra, hogy normális grafikai elemeket (logó, termékkép, infografika stb) készíts a weboldaladra. Van benne sok-sok sablon, de kevesebb a funkció, ezért profi grafikusoknak nem való.

15 inspiráló ötlet logó tervezéshez

A logót a weboldaladon sok-sok helyen fogod használni, az a célod, hogy az emberek megjegyezzék. Egyszer kell jól megcsinálni, mert később sok munkával jár mindenütt kicserélni. Itt van 15 tipp az induláshoz.

Online marketing eszközök [netjet.hu ezeket használja]

Ezeket az online marketing eszközöket használjuk. Feliratkozó gyűjtés, előfizetéses rendszer, kártyás fizetés, auto-számlázás, webes grafikák stb.

Szerző: Erdélyi Norbert

Szakterületem az online kampánytervezés. 2006-óta foglalkozom online marketinggel. A netjet.hu erre tanít: „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”.
Itt találkozhattál velünk

online marketing

Facebook landing page 6 szabálya

Facebook landing page-nek nevezzük azt az oldalt, amire akkor érkezik a látogató, ha egy facebook hirdetésdre kattint. Ezt a 6 tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy a hirdetésre költött összeg ne kidobott pénz legyen. Elég nehéz olyan facebook hirdetést csinálni,...

bővebben

Divi sablon

neuromarketing

Létezik tudatalatti marketing? [VIDEÓ]

Itt megmutatok egy könnyen érthető rövid videót arról, hogyan érd el “tudatalatti” üzenetekkel a sales oldaladon azt, hogy az emberek mindenképp megértsék, hogy mit akarsz. Csak akkor veszik meg a terméked, ha megértik az üzeneted.

bővebben

Neuromarketing: 6 tényező, amivel hatni tudsz az emberekre

Keress rá, hogy neuromarketing, és bénítóan sok definíciót fogsz találni arról, hogy mit jelent, tele olyan fogalmakkal, amiről minden valószínűség szerint még soha nem hallottál azelőtt. Ha azt olvasod, hogy funkcionális mágneses rezonanciavizsgálat, nem az jut róla...

bővebben

11 kötelező elem a kampányod sales oldalára [FRISSÍTVE]

A kampányodban sales oldaladnak olyan érzelmeket kell kiváltania, amelyek beindítják a vásárlásokat. Ahhoz, hogy ezt elérd a sales oldaladon legyen rajta ez a 11 elem. 1. A társadalmi bizonyíték A társadalmi bizonyíték elve azt jelenti, hogy az emberek a saját...

bővebben

wordpress