Hogyan

rakj össze egyoldalas* weboldalt, ami beleragasztja az érveidet az emberek fejébe?

Ez az új villám oktatóanyag megtanítja, hogyan kell veszettül hatásos one-pagert csinálni, WordPressel és Divi-vel:

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted.
3490 Ft

“Addig is, amíg…”

Komoly ötleted van: lesz egy portálod, a cikkek hozzák a keresőből a látogatókat, minden témához külön csali, azokhoz sales funnel. Ez állati jó ötlet, kell neki pár hónap mire összerakod. De mit csinálsz addig? Itt jön képbe a ONE-PAGER, az egyoldalas weboldal: amíg a rendszered többi része épül, addig már lehet feliratkozókat gyűjteni, lehet értékesíteni. Miért ne? Egy egyoldalas weboldal teszi a dolgát, amíg te a nagyobb koncepció elkészültét vezényled.

“Írjak litániát?”

Tudod, hogy a jó szöveg nagyon fontos a weboldaladon. De azt is világos, hogy nem elsőre fog menni. Amíg nem tudsz pik-pakk lepötyögni egy 3000 szavas cikket, amíg nem tudsz iszonyú jó sales oldalakat írni, addig lássuk be: legfeljebb kevés szöveges tartalmat tudsz kitenni a weboldaladra annak érdekében, hogy meggyőzd a vevőket. De erre is jó a one-pager: ha kevés a szöveg, illusztráld képekkel, videókkal. Játssz a betűkkel: keltsd életre vizuálisan a mondanivalód. Mit számít, ha kevés a szöveg?

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted.
3490 Ft

“nem kell sallang”

Egy új kampányt vezetsz be, vagy egy új feliratkoztató oldalt, vagy egy esemény weboldalát: olyat, amihez nem kell a sallang, nem kell a rólunk oldal, a kapcsolat oldal, a cégünkről oldal. Egy célod van: Az érveid ragadjanak be  az emberek fejébe, a végén vásárolnak, ajánlatot kérnek, feliratkoznak. Ezt a leggyorsabban egy one-pager oldallal lehet elérni. Ebben az új, villám oktatóanyagban “One-Pager Készítés” meg is mutatom, hogyan kell csinálni.

#1 fókusz

Egy valamire való one-pager minden egyes eleme arra való, hogy elérje az oldal célját. Van rajta egy kis cégsztori, de annak is az a lényege, hogy az olvasó teljesítse a célt. Vannak rajta referenciák, de azok is a célhoz vezetnek. Egy célt kell találnod, egy célt kell meghatároznod és a one-pagernek ezt kell eladnia. Mi legyen ez a cél? Hogyan állíts minden elemet ennek szolgálatába? Mutatom, magyarázom videón az anyagban.

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted.
3490 Ft

#2 fűszer

A Divi-vel mindent meg tudsz csinálni, de csínján kell bánni az effektekkel. A kevesebb több. Az emberek egy dolgot jegyeznek meg, egy dolgot visznek tovább egy weboldalról: “Az a videós, amelyikben azok a sütik voltak” vagy “Az a kék, mozgós” A one-pagerednek egy fűszer kell, egy, úgymond vizuális fűszer, ami mindenütt megjelenik a weboldalon, és segít megértetni amit akarsz, segít betenni az érveidet az emberek fejébe. Hogyan találd meg, mi a te one-pagered fűszere, hogyan alkalmazd? Kiderül a “One-Pager Weboldalkészítés” oktatóanyagból.

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted.
3490 Ft

#3 sorrend

Ez teljesen másképp működik, mint gondolnád. Az iskolában, egyetemen azt tanították, hogy előbb ismerd meg a dolog történetét, mutasd be a hátterét, mielőtt egyáltalán a lényegről beszélsz. Egy one-pager weboldalon, és tágabb értelemben az online marketingedben ez a létező legnagyobb baklövés. Hogyan, milyen sorrendben adagold az infókat, hogy érdekes és meggyőző is legyen az oldalad? Gyakorlati szempontból mutatom, végig, lépésről lépésre magyarázom ebben a villám oktatóanyagban:

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted.
3490 Ft

miért

hallgass rám online marketing ügyben?

Remélem azért nem most hallasz rólam először.

Erdélyi Norbert
Erdélyi Norbert vagyok, szakterületem az értékesítési weboldalak megvalósítása és az online értékesítési kampányok kivitelezése.a 2001-óta foglalkozom weboldaltervezéssel és online marketinggel. Amik benne vannak egy-egy wordpress, vagy marketing oktatóanyagban, az mind onnan van, hogy én is napi szinten használom a WordPresst üzleti weboldalak készítésére, portálépítésre, kampányoldalak tervezésére a saját és az ügyfeleim weboldalán. Rendszeresen tartok személyes konzultációkat ügyfeleinknek, ismerem a problémáikat, és ezekre mutatok megoldásokat a videókon. Ha ennél többre is kíváncsi vagy rólam, nézd meg ezt az oldalt, vagy olvass el néhány esettanulmányt is.

megrendelés

egyoldalas weboldal készÍtés oktatóanyag

Az anyagban az Elegant Themes Divi sablonját. használom, ha nincs meg neked, érdmes megvenni.

Az oktatóanyagban megtanítom hogyan kell egy olyan one-pager weboldalt készíteni, amivel eléred a célod: az emberek feliratkoznak / vásárolnak / ajánlatot kérnek / regisztrálnak.

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted.
3490 Ft

Ez új és ingyen letölthető:

Videó: Hogyan Lesz Pocsék Weboldalból Gyönyörű 20 perc alatt a Divi-vel?

Jól érthető képernyővideók Erdélyi Norberttől, a téma szakértőjétől. Egy borzadály weboldalt alakítunk át lépésről lépésre. Az alap wordpress fehér laptól indulunk, eljutunk egy designos kezdőlapig.

3 x 14 perc, csak a lényeget mondom. Ez nem burkolt reklám, nem 2 oldalas “pdf” csali, erre bátran feliratkozhatsz.