Nagyon örülök, hogy feliratkoztál!

Ezzel a 4 neuromarketing trükkel 1 órán belül több feliratkozód és vevőd lesz.

Lead Magnet: Neuromarketing 1

Írta: Erdélyi Norbert

Szakterületem az online kampányok tervezése. 2006-óta foglalkozom online marketinggel. A netjet.hu minden tartalma ezt a célt szolgálja: „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”.

Írta: Erdélyi Norbert | netjet.hu

Lead Magnet: Neuromarketing 2

20%-ról 31%-ra nőtt az emailjeim aktivitási aránya ezért a 7 szavas, 1 mondatért. Egy mondat, és nem 200, hanem 310 átkattintót kapsz, ha 1000 címre küldesz egy hírlevelet. Mi ez a mondat?

Tudod mi az az aranymetszés szabály? Hallottál már a Fibonacci sorról? Durva, hogy több feliratkozód lesz tőle, úgy, hogy idegi szinten hat. A videóban szó van egy sablonról. Azt ide kattintva tudod letölteni, új ablakban nyílik, nem zavarja a megtekintést.

Hallottál már a strukturált adatkiemelésről? Hát a pushover értesítőkről? Olyan egyszerű bevezetni, hogy egy óvódás is megcsinálja 3 kattintással. A legtöbben nem is tudnak erről, pedig több látogatód lesz tőle.

Vannak gombok a weboldaladon? Ez a negyedik neuromarketing fejlesztés két dolog miatt fog működni, az egyik az, hogy a gyíkagy a távoli jövő fogalmát nem ismeri, a másik pedig az, hogy az “apróbetűs rész” fogalmának van egy társadalmilag elfogadott jelentése. Hogy jön ez ide? A videóból kiderül.
Lead Magnet: Neuromarketing 3
Lead Magnet: Neuromarketing 4

Saját Marketing Rendszered

3490 Ft

A marketing rendszer az, amitől vevőid lesznek.

Nem önmagában a weboldalad hoz vevőt, nem önmagában a facebook, vagy a csali, a hírlevelél, a webshop. Az összes elem együtt a rendszer. Ezért kell okosan felépítened: Ezt tanítja meg ez a villám oktatóanyag.

Részletes leírás itt: 
SMR Villám Oktatóanyag

Lead Magnet: Neuromarketing 5
Lead Magnet: Neuromarketing 4

Neuromarketing Oktatóanyag

44 990 Ft

A Neuromarketing a hiányzó láncszem, amit évek óta keresel:

Árérzékeny vevők helyett rajongók. Alig aktív feliratkozóid helyett ámulatba ejtett olvasók. 10% helyett 40% feliratkozási konverzió. Jobb sales oldal,
Ütősebb kampány, Sokkal jobb landing page

Részletes leírás itt:  Neuromarketing oktatóanyag

szorosan kapcsolódó cikkek

Lead Magnet: Neuromarketing 7

Használd fel ezt a 3 furcsa neuromarketing kutatási eredményt, hogy több vevőt szerezz!

Miért nem a te termékedet veszik többen, hanem másét, ami kevesebbet tud, mint a tiéd. Miért nem te vagy a népszerűbb, hanem más, aki ráadásul unalmas, középszerű és gyakran hatásvadász.

Ha azt hitted, hogy az emberek racionálisan döntenek, akkor tévedsz. Az emberek szokások, rituálék, viselkedési minták alapján határozzák meg, hogy mi a nekik fontos.

Neuromarketing: Az ember mindig hazudik, csak az agy mond igazat

Az emberek nem azért iratkoznak fel, nem azért vásárolnak tőled, amit te gondolsz, hanem valami egészen másért. Amit a vásárlóid döntéseiről most gondolsz, az mind csak mellékzöngéje annak, ami igazából van:

A meggyőzés sejtszinten történik. Ez a neuromarketing.

 

Lead Magnet: Neuromarketing 8

Hogyan kell kevés megás, FULL HD képernyővideót csinálni?

Egy képernyővideó azt tudja, hogy felveszi azt, amit te a monitorodon csinálsz, és felveszi a hangodat, miközben magyarázod, hogy mit csinálsz. Faék egyszerű, mégis piszok hasznos eszköz ez az online értékesítésben. Azt mutatom meg, hogyan kell jól csinálni: kevés mega, full HD, meggyőző szöveg.

Miért hallgass rám, ha online marketingről van szó?

Erdélyi Norbert vagyok, a netjet.hu szerzője, szakterületem az online kampányok tervezése. 2001-óta foglalkozom weboldaltervezéssel, 2006 óta online marketinggel. A netjet.hu minden tartalma ezt a célt szolgálja: „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”. 

Az online marketing az én értékrendemben arról szól, hogyan találd el, hogyan gondolkoznak az emberek. Nagyra tartom a kreativitást, tisztelem azt, aki zsenialitásával új dolgot teremt.

Amik benne vannak egy-egy wordpress-, vagy marketing oktatóanyagban, az mind onnan van, hogy én is napi szinten használom a WordPresst üzleti weboldalak készítésére, portálépítésre, kampányoldalak tervezésére a saját és az ügyfeleim weboldalán.

Rendszeresen tartok személyes konzultációkat ügyfeleinknek, ismerem a problémáikat, és ezekre mutatok megoldásokat ezen a weboldalon.

A netjet.hu weboldal célja, hogy megértsd, megtanuld és megszeresd az online marketinget és a technikai eszközök használatát.

Lead Magnet: Neuromarketing 9
>