5 stars  Erdélyi Norbert, a netjet.hu szerzőjének új, ingyenes anyaga.

Ezzel a 4 neuromarketing trükkel 1 órán belül több feliratkozód és vevőd lesz.

Most [time format="H:i" timestamp="+2 hour"] van. [time format="H:i" timestamp="+3 hour"]-kor már látod az eredményeket. Nem vicc, a neuromarketing ilyen. Kattints most a piros gombra!

5 stars  Erdélyi Norbert, a netjet.hu szerzőjének új, ingyenes anyaga.

Ezzel a 4 neuromarketing trükkel 1 órán belül több kattintásod, vevőd, feliratkozód lesz.

Most [time format=”H:i” timestamp=”+2 hour”] van. [time format=”H:i” timestamp=”+3 hour”]-kor már látod az eredményeket. Nem vicc, a neuromarketing ilyen. Bármilyen weboldalba, értékesítési rendszerbe betehető, mert sejtszinten győzi meg az olvasód, mielőtt még a beindulna a gondolkodása.

Kattints, és 3 perc múlva már nem tudod másképp látni a marketinget.

miért hallgass rám, ha online marketingről van szó?

Erdélyi Norbert vagyok, szakterületem az értékesítési weboldalak megvalósítása és az online értékesítési kampányok kivitelezése. 2001-óta foglalkozom weboldaltervezéssel és online marketinggel. Amik benne vannak egy-egy wordpress-, vagy marketing oktatóanyagban, az mind onnan van, hogy én is napi szinten használom a WordPresst üzleti weboldalak készítésére, portálépítésre, kampányoldalak tervezésére a saját és az ügyfeleim weboldalán. Rendszeresen tartok személyes konzultációkat ügyfeleinknek, ismerem a problémáikat, és ezekre mutatok megoldásokat a videókon. Az online marketinget és annak a technikai megvalósítását szeretném egyszerűvé és érthetővé szeretné tenni számodra. Ha ennél többre is kíváncsi vagy rólam, nézd meg ezt az oldalt, vagy olvass el néhány esettanulmányt is.

Erdélyi Norbert

netjet.hu logoA netjet.hu weboldal célja, hogy az online marketinget és annak technikai megvalósítását a Wordpress tartalomkezelővel könnyen érthetővé, egyszerűvé és élvezetessé tegye. Ebben segítenek részletes írásaink, és videós oktatóanyagaink.

Erdélyi Norbert, online marketing szakértő

Szakterületem az értékesítési weboldalak megvalósítása és az online értékesítési kampányok kivitelezése. 2001-óta foglalkozom weboldal tervezéssel és online marketinggel. A videókon bemutatott technikák egytől egyig gyakorlati tapasztalataimon alapulnak. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Adatkezelési tájékoztató

[KIVONAT]  Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-82349/2014. A feliratkozás önkéntes. A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik kiküldött elektronikus levélben lévő leiratkozási linkre való kattintással. A teljes adatkezelési tájékoztató itt olvasható.