Mi az árteszt lényege? [VIDEÓ]
"
Ha nem te árazod be a terméket, hanem a vevőid, akkor többet keresel. Az árteszt lényege, hogy megtudd, mi az az ár, amely mellett a legtöbb vevőd lesz és a legtöbb bevételed.

írta: Erdélyi Norbert

Szakterületem az online kampánytervezés. 2006-óta foglalkozom online marketinggel. A netjet.hu erre tanít: „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”.

Az árteszt lényege, hogy megtudd, mi az az ár, amely mellett a legtöbb vevőd lesz és a legtöbb bevételed. Ha valami mondjuk 1 millióért adsz, és 1 vevőd lesz, akkor 1 milliót kerestél. De ha mondjuk 25 000 Ft-ért adod és ennyiért 100 vevőd lesz, akkor 2,5 M a profit.  Meg kell találni a tökéletes egyensúlyt.  Annyi a trükkje, hogy nem azt kell kérdezni, hogy mi legyen az ára. Hanem:

„Aki eltalálja a termék árát, az teljesen ingyen megkapja.”

Ekkor az történik, hogy az emberek  megpróbálnak a Te fejeddel gondolkozni, megnézi mennyi a versenytársak hasonló terméke, összehasonlítja a tulajdonságait, és megpróbálja a lehető legreálisabb árat meghatározni. Sok számot fogsz kapni, amiből könnyű kiszámolni, hogy mennyiért kell adnod a terméket, hogy a legtöbb profitod kihozd a kampányból.

WordpressDominancia

Egy jól működő rendszer, amivel biztosra mész

Kampánytervezés

1 hét alatt 1 kampánnyal 1 évi rendelést!

Neuromarketing

Árérzékeny vevők helyett rajongók

GoDigital!

A tudásodat add el, ne az idődet!

Weboldal sebesség

Landing page anatómia

i

CTRL+C Kampány

Divi One Pager Weboldalkészítés

>