fbpx

A mesterséges intelligencia (artificial intelligence, ai) ma ugyanaz az online marketingben mint az ipari forradalomban a gépek feltalálása volt. A mesterséges intelligencia nem váltja fel az embert, hanem az az ember, aki ért a mesterséges intelligenciához, ő váltja fel a másik embert ugyanabban a szakmában. Cikkünkben a ChatGpt felhasználási módjairól lesz szó az online marketingben.

Lásd még: 67 Chat Gpt prompt, ami felpörgeti az online marketinged

Tartalom

Chat GPT – Az mesterséges intelligencia alapú chatbot

Mi az a Chat GPT?

A Chat GPT (Generative Pre-trained Transformer) egy mesterséges intelligencia alapú chatbot, amelyet az OpenAI fejlesztett ki. Ez a rendszer képes valós idejű, interaktív kommunikációra az emberekkel, és a természetes nyelv feldolgozása révén értelmezni és generálni válaszokat.

A Chat GPT olyan neurális hálózaton alapul, amelyet előre tanítottak hatalmas mennyiségű adat segítségével. Ezáltal a chatbot képes megtanulni és értelmezni a nyelvet, valamint generálni releváns és érthető válaszokat a felhasználók kérdéseire és kéréseire.

Chat GPT működése

A Chat GPT működése három fő lépésből áll: bemenet feldolgozása, kontextus megértése és válasz generálása.

 1. Bemenet feldolgozása: A chatbot kap egy szöveges bemenetet, amelyet először tokenekre bont, vagyis kisebb részekre oszt. Ezután ezeket a tokeneket átalakítja vektorképekbe, hogy a neurális hálózat könnyebben feldolgozhassa.
 2. Kontextus megértése: A Chat GPT elemzi a bemeneti szöveget, hogy megértsék a kontextust és a felhasználó szándékát. Ez magában foglalja az adatok és a korábbi párbeszédek értelmezését, hogy releváns válaszokat tudjon generálni.
 3. Válasz generálása: Miután a kontextust megértette, a Chat GPT generálja a választ. Ez a válasz újabb szöveges tokenek formájában jelenik meg, amelyeket vissza kell alakítani olvasható formába.
Mesterséges intelligencia

Ez a táblázat konkrét kérdések és válaszok példáit mutatja be a Chat GPT működése során:

KérdésVálasz
Mi a legjobb módszer a látogatók megszerzésére?Használj hatékony tartalommarketinget és optimalizáld weboldalad a keresőmotorok számára. Emellett fontos, hogy kihasználd a közösségi médiát és a hirdetéseket a célzott látogatók megszerzésére.
Hogyan lehet növelni az online értékesítést?Ajánlj személyre szabott ajánlatokat, használj hatékony e-mail marketinget és optimalizáld a vásárlási folyamatot. Emellett fontos, hogy figyelj a felhasználói visszajelzésekre és véleményekre, hogy javítsd az értékesítési folyamatot.
Milyen trendek várhatók az online marketingben?Az AI alapú személyre szabott marketing, a videótartalmak növekedése és az influencer marketing további növekedése várható. Továbbá, az adatvezérelt döntéshozatal és a mobilmarketing is fontos szerepet fog játszani.

Ezek az példák bemutatják, hogy a Chat GPT képes releváns válaszokat generálni a konkrét kérdésekre, segítve az online marketinggel foglalkozókat a hatékonyabb stratégiák kidolgozásában.

Chat GPT előnyei az online marketingben

A Chat GPT alkalmazása az online marketingben számos előnnyel jár:

 1. Jobb ügyfélszolgálat: A Chat GPT lehetővé teszi az interaktív kommunikációt az ügyfelekkel, válaszolva a kérdéseikre és nyújtva segítséget. Ez javítja az ügyfélelményt és növeli az elégedettséget.
 2. Személyre szabott ajánlások: A Chat GPT segítségével a marketingesek személyre szabott ajánlásokat tudnak nyújtani a felhasználóknak. A chatbot figyelembe veszi a felhasználói preferenciákat és előzményeket, hogy releváns ajánlatokat tudjon adni.

Videó: Chat GPT GYORSTALPALÓ [ útmutató kezdőknek ]

PROMPT: Landing page címsor

Írj 5 variációt egy landing page címsorra, ami egy “hogyan tanulj meg gitározni” oktatóanyagot ad el. Tegező stílusban írj maximum 100 karakterben. Ne említsd meg a termék nevét és ne legyen benne az oktatóanyag szó.

PROMPT: Landing page-re szöveg

Foglald össze, tegező, közvetlen stílusban ennek az oktatóanyagnak a lényegét, az előnyökre fókuszálva, legfeljebb 50 szóban: “hogyan tanulj meg gitározni, videós oktatóanyag”

PROMPT: CSS kód gombra

Írj egy css kódot, ahol a “gombom” azonosítójú elem belső margója felül 20-20 pixel, jobbra-balra 40-40 pixel legyen, az elem háttere legyen sárga, a felirat fekete. Az elem szélei legyenek kissé lekerekítve. Ha ráviszem az egeret a háttér legyen fekete, a felirat pedig sárga. Ha ráviszem az egeret, az egész elem lassú mozgással tolódjon 10 pixellel lentebb. Legyen margó a gomb alatt és felett 30 px.

Tartalommarketing koncepció kidolgozása a Chat GPT mesterséges intelligencia segítségével

A tartalommarketing kulcsfontosságú szerepet játszik az online marketingben, hiszen segít vonzó és értékes tartalmat létrehozni, amely megszólítja a célcsoportot és hozzájárul a márkahírnév építéséhez. A mesterséges intelligencia (AI) technológia, például a Chat GPT, új lehetőségeket nyit a tartalommarketingben. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan lehet kihasználni a Chat GPT-t a tartalommarketing koncepció kidolgozásában.

A Chat GPT és a tartalommarketing

A Chat GPT egy olyan MI-alapú chatbot, amely képes valós idejű, interaktív kommunikációra az emberekkel. Az előre tanított neurális hálózata lehetővé teszi számára a természetes nyelv feldolgozását és releváns válaszok generálását. Ez a technológia kiváló eszköz a tartalommarketingben, mivel segítségével könnyedén interakcióba léphetünk a célcsoporttal és megismerhetjük az igényeiket.

Hogy működik?

A Chat GPT működése során három fő lépést követ: bemenet feldolgozása, kontextus megértése és válasz generálása. A bemenetet tokenekre bontja, majd ezeket vektorképek formájában átalakítja. A chatbot megérti a kontextust és a felhasználó szándékát, majd generálja a releváns választ.

A Chat GPT előnyei a tartalommarketingben

 1. Személyre szabott ajánlások: A Chat GPT lehetővé teszi, hogy személyre szabott ajánlásokat nyújtsunk a felhasználóknak. Az alkalmazott MI-algoritmusok segítségével a chatbot képes figyelembe venni a felhasználói preferenciákat és viselkedést, hogy releváns tartalmakat ajánljon nekik.
 2. Felhasználói interakciók elemzése: A Chat GPT segítségével feldolgozhatjuk és elemzhetjük a felhasználókkal folytatott interakciókat. Ezáltal betekintést nyerhetünk a felhasználók igényeibe, kérdéseibe és problémáiba, amelyek alapján optimalizálhatjuk a tartalomstratégiánkat.

Hogyan alkalmazzuk a Chat GPT-t a tartalommarketing koncepció kidolgozásában?

 1. Célközönség megismerése: Használjuk a Chat GPT-t a felhasználókkal való interakcióra és kérdéseik megválaszolására. Ezáltal információkat gyűjthetünk a célközönség preferenciáiról, problémáiról és igényeiről.
 2. Tartalom ötletek generálása: A Chat GPT segítségével inspiráló és innovatív tartalom ötleteket generálhatunk. Kérdezzük meg a chatbotot a célközönség érdeklődési köréről, problémáiról vagy a vállalkozásunkkal kapcsolatos kérdésekről.
 3. Tartalom optimalizálása: A Chat GPT által generált válaszokat felhasználhatjuk a tartalmak optimalizálására. Figyeljünk a chatbot által használt kulcsszavakra és kifejezésekre, amelyeket beépíthetünk a tartalmainkba a keresőoptimalizálás céljából.

A Chat GPT használata a tartalommarketingben új lehetőségeket nyit meg számunkra. A személyre szabott ajánlások, a felhasználói interakciók elemzése és a tartalomgenerálás terén nagy előnyöket kínál. Ne habozzunk kihasználni ezt a technológiát a tartalommarketing koncepció kidolgozásában, hogy jobban megértsük és megszólítsuk a célközönségünket.

Keresőoptimalizált blog írás Chat GPT segítségével

A mesterséges intelligencia fejlődése és hatása a keresőoptimalizált blog írásra

Sokan kétségbe vonják a mesterséges intelligencia (MI) hatékonyságát a blogírásban, de valójában a Chat GPT segítségével lehetőség nyílik a keresőoptimalizált tartalom létrehozására. A keresőmotorok folyamatosan változnak és egyre intelligensebbek, így a bloggereknek és tartalomkészítőknek is alkalmazkodniuk kell az új trendekhez. Ez a fejezet bemutatja, hogy hogyan segíthet a Chat GPT a keresőoptimalizált blogírásban, és hogyan javíthatja a tartalom teljesítményét a keresőmotorok rangsorolásában.

Kulcsszavak és a Chat GPT

A kulcsszavak fontosak a keresőmotorok számára, és hatással vannak a blog tartalmának keresőoptimalizálására. A Chat GPT használatakor segítséget kaphatsz a kulcsszavak megtalálásában. Például, ha blogot írsz az egészséges táplálkozásról, a Chat GPT segítségével megtudhatod, mely kulcsszavakat használják gyakran ebben a témában. Ez segíthet abban, hogy releváns és keresett tartalmat hozz létre.

Tartalomszervezés és felsorolások

A Chat GPT által generált szöveg segíthet a tartalomszervezésben és a felsorolások készítésében. A felhasználásával könnyen létrehozhatsz számozott vagy felsorolás alapú tartalomstruktúrát. Például, ha egy blogbejegyzést írsz a legjobb egészséges ételekről, a Chat GPT segítségével létrehozhatsz egy felsorolást az egészséges zöldségekről, gyümölcsökről és teljes értékű gabonákról.

Példa számozott listára:

 1. Egészséges zöldségek:
  • Brokkoli
  • Spenót
  • Répa
 2. Egészséges gyümölcsök:
  • Alma
  • Banán
  • Áfonya
 3. Teljes értékű gabonák:
  • Barna rizs
  • Quinoa
  • Teljes kiőrlésű kenyér

Hiperhivatkozások és külső források

A külső hivatkozások beillesztése és a hiperhivatkozások használata fontos része a keresőoptimalizált blogírásnak. Amikor a Chat GPT segítségével írsz tartalmat, akkor a külső források hivatkozásával megbízhatóságot és értéket adhatsz a blogodnak. Például, ha beszélsz a legújabb AI trendekről, hozzáadhatsz egy hiperhivatkozást a GPT-3.5 API dokumentációjához, hogy az olvasók további információkat találjanak.

mesterséges intelligencia

2.4. SEO-optimalizált meta leírások

A meta leírások fontos szerepet játszanak a keresőmotorokban való rangsorolásban. A Chat GPT segíthet a SEO-optimalizált meta leírások létrehozásában, hogy vonzóbbá tegye a blogodat a keresőeredményekben. Például, ha egy fitness blogot írsz, a Chat GPT segítségével generálhatsz olyan meta leírást, amely tartalmazza a fő kulcsszót, például: “Találd meg az egészséges és hatékony edzésprogramokat, hogy elérhesd a legjobb formádat. Csatlakozz hozzánk és építsd fel az erős testet, amire mindig vágytál!”

Összességében a mesterséges intelligencia alkalmazása, mint például a Chat GPT, segíthet a keresőoptimalizált blogírásban. Az alapos kulcsszókutatás, a tartalomszervezés, a külső hivatkozások és a SEO-optimalizált meta leírások használata a blogírás során növelheti a tartalom sikerét a keresőmotorokban.


2. Marketing szövegírás Chat GPT mesterséges intelligencia segítségével

A mesterséges intelligencia hatása a marketing szövegírásra és a Chat GPT előnyei

A mesterséges intelligencia (AI) forradalmasítja a marketing szövegírást, és a Chat GPT segítségével kimagasló eredmények érhetők el. Az MI alkalmazása a szövegírás terén számos előnnyel járhat, amelyek hozzájárulnak a hatékonyabb és eredményesebb marketingkommunikációhoz. Ebben a fejezetben megvizsgáljuk, hogyan segíthet a Chat GPT a marketing szövegek létrehozásában, és bemutatjuk az MI legfontosabb előnyeit a szövegírás folyamatában.

2.1. Kreatív és hatásos címek

Az első benyomás meghatározó a marketing szövegek esetében, és a címek döntő szerepet játszanak az olvasók figyelmének felkeltésében. A Chat GPT segítségével könnyedén létrehozhatsz kreatív és hatásos címeket, amelyek felkeltik az érdeklődést és növelik a kattintások arányát. Például, ha egy cikket írsz az online marketing trendekről, a Chat GPT segítségével generálhatsz olyan címet, mint például:

“8 Mesterséges Intelligencia-Alapú Online Marketing Trend, Amelyre 2023-ban Figyelni Kell”.

2.2. Személyre szabott és interaktív tartalom

A felhasználók személyre szabott és interaktív tartalmat várnak a marketingkommunikációban. A Chat GPT lehetővé teszi az egyedi üzenetek és interaktív tartalmak létrehozását, amelyek megszólítják a célközönséget. Például, ha egy e-mail kampányt indítasz, a Chat GPT segítségével testreszabott üzeneteket írhatsz a különböző ügyfélprofilokhoz, például:

“Szia [Név]! Szeretnénk megosztani veled néhány izgalmas lehetőséget, amelyekre személy szerint rád gondoltunk.”

2.3. Tömeges tartalom előállítása

Az MI alkalmazása a Chat GPT formájában lehetővé teszi a tömeges tartalom előállítását rövid idő alatt. Ez segíthet a gyors és hatékony tartalommarketingben. Például, ha blogbejegyzéseket írsz egy termékről, a Chat GPT segítségével generálhatsz több variációjú bekezdéseket, amelyek bemutatják a termék előnyeit és felhasználási módjait.

2.4. Adatvezérelt döntések támogatása

A mesterséges intelligencia segítségével gyűjtött adatok elemzése lehetővé teszi az adatvezérelt döntések meghozatalát a marketing szövegírás során. A Chat GPT által generált tartalmak alapján megértheted, mely típusú szövegek vagy címsorok váltják ki a legnagyobb érdeklődést és reakciót a célközönség körében. Ezáltal finomíthatod a marketing stratégiádat és jobban megértheted, hogy miként érdemes kommunikálni a potenciális vásárlókkal.

Összességében a Chat GPT által nyújtott mesterséges intelligencia lehetőségei forradalmasítják a marketing szövegírást. Az MI segítségével kreatív és hatásos címeket hozhatsz létre, személyre szabott és interaktív tartalmat készíthetsz, tömegesen előállíthatod a tartalmat, valamint adatvezérelt döntéseket hozhatsz a szövegírás során. Használd ki a mesterséges intelligencia által kínált előnyöket, és javítsd marketingkommunikációd hatékonyságát és eredményességét.

PPC hirdetések írása Chat GPT mesterséges intelligencia segítségével

A mesterséges intelligencia hatása és előnyei a PPC hirdetések írásában

A mesterséges intelligencia (AI) forradalmasítja a PPC (pay-per-click) hirdetések írását, és a Chat GPT segítségével hatékony és eredményorientált hirdetési szövegek készíthetők. Az MI alkalmazása a hirdetési szövegek terén számos előnnyel járhat, amelyek növelhetik a hirdetések hatékonyságát és a konverziós arányokat. Ebben a fejezetben megvizsgáljuk, hogyan segíthet a Chat GPT a PPC hirdetések létrehozásában, és bemutatjuk az MI legfontosabb előnyeit a hirdetésírás folyamatában.

Kreatív és figyelemfelkeltő hirdetések

Az első benyomás kulcsfontosságú a PPC hirdetések esetében, és a hirdetések szövegeinek kreatívnek és figyelemfelkeltőnek kell lenniük. A Chat GPT segítségével könnyedén létrehozhatsz olyan hirdetéseket, amelyek felkeltik a felhasználók figyelmét és növelik a kattintások arányát. Például, ha egy online cipőboltba hirdetést írsz, a Chat GPT segítségével generálhatsz olyan hirdetést, mint például:

“Fedezd fel a legújabb trendi és kényelmes cipőinket! Tegyél lépéseket a divat világában velünk!”

Specifikus és releváns kulcsszavak

A megfelelő kulcsszavak kiválasztása a PPC hirdetések sikerének kulcsfontosságú része. A Chat GPT segítségével könnyedén megtalálhatod a specifikus és releváns kulcsszavakat, amelyek a célközönség számára vonzóak és relevánsak lehetnek. Például, ha egy utazási ügynökségnek hirdetést írsz a nyaralóhelyekről, a Chat GPT segítségével felsorolhatod a népszerű úti célokat, mint például “Bali, Thaiföld, Maldiv-szigetek”, amelyek a felhasználók számára érdekesek lehetnek.

Egyedi hirdetésszövegek az adott platformhoz

Minden PPC platformnak vannak saját jellemzői és korlátai. Az MI alkalmazása lehetővé teszi az egyedi hirdetésszövegek létrehozását, amelyek a specifikus platformokhoz igazodnak. Például, ha Facebook hirdetéseket írsz, a Chat GPT segítségével olyan hirdetésszövegeket generálhatsz, amelyek a Facebook felhasználók számára relevánsak, például: “Fedezd fel a legújabb ajánlatainkat és élvezd a kényelmes online vásárlás élményét a Facebookon!”

A hirdetések tesztelése és finomítása

A mesterséges intelligencia segítségével gyorsabban és hatékonyabban tesztelheted és finomíthatod a PPC hirdetéseket. A Chat GPT által generált hirdetésszövegek alapján különböző verziókat hozhatsz létre és tesztelhetsz, hogy megtaláld a legjobban teljesítő hirdetéseket. Ezáltal optimalizálhatod a hirdetési költségeket és növelheted a konverziós arányokat.

Összességében a Chat GPT mesterséges intelligencia alkalmazása forradalmi változásokat hoz a PPC hirdetések írásában. Az MI segítségével kreatív és figyelemfelkeltő hirdetéseket hozhatsz létre, megtalálhatod a specifikus és releváns kulcsszavakat, írhatsz egyedi hirdetésszövegeket a platformokhoz, és gyorsabban finomíthatod a hirdetéseket. Használd ki a mesterséges intelligencia által nyújtott előnyöket, és növeld a PPC hirdetéseid hatékonyságát és eredményességét.

E-mail marketing Chat GPT mesterséges intelligencia segítségével

Az e-mail marketing hatékony és eredményes módja a közvetlen kommunikációnak a célcsoporttal. A mesterséges intelligencia (MI) és a Chat GPT segítségével az e-mail marketing tovább fejleszthető, lehetővé téve személyre szabott és hatékony üzenetek létrehozását. Ez a fejezet bemutatja, hogyan járul hozzá az MI az e-mail marketing sikeréhez, és mely előnyei szolgálhatnak a cégeknek.

Személyre szabott üzenetek

Az AI segítségével létrehozott Chat GPT lehetőséget ad a személyre szabott üzenetek készítésére az e-mail marketingben. Az algoritmus által generált szövegek lehetővé teszik a célzott és releváns kommunikációt a címzettekkel. Például, ha egy online ruhabolt üzenetet küld a vásárlóinak, a Chat GPT segítségével létrehozhat olyan személyre szabott üzeneteket, amelyek az egyes vásárlók preferenciáihoz és korábbi vásárlási szokásaihoz igazodnak, például:

“Kedves Anna, köszönjük a múlt havi vásárlásodat! Új kollekciónkban találhatsz olyan ruhadarabokat, amelyek stílusodhoz és méreteidhez tökéletesen illeszkednek.”

Automatizált üzenetek és ütemezés

Az MI segítségével automatizálhatók az e-mail üzenetek és az ütemezés. A Chat GPT alapú rendszerek lehetővé teszik a különböző típusú automatizált üzenetek létrehozását, mint például az üdvözlő e-mailek, a vásárlás utáni visszaigazolások vagy az elhagyott kosár üzenetek. Az MI figyelembe veszi az egyedi adatokat és viselkedést, és az adott időpontban automatikusan kiküldi az e-maileket a címzetteknek.

A címzett reakcióinak elemzése

Az AI lehetővé teszi az e-mail kampányok eredményeinek elemzését és az adatok alapján történő finomítását. A Chat GPT segítségével létrehozott üzenetek reakcióit követheted, például az e-mailek megnyitási arányát, kattintási arányát és a konverziós arányokat. Ez lehetővé teszi, hogy optimalizáld az e-mail marketing stratégiádat, és jobban megértsd, mely üzenetek és kampányok működnek a legjobban.

Az AI alkalmazása forradalmi változásokat hoz az e-mail marketing területén. Az egyedi és személyre szabott üzenetek, az automatizált üzenetek és ütemezés, valamint a reakcióelemzés lehetőségei javítják az e-mail kampányok hatékonyságát és a címzettekkel való kapcsolattartást.

Termékleírások webáruházaknak Chat GPT mesterséges intelligencia segítségével

Az mesterséges intelligencia hatása és előnyei a termékleírásokban

A termékleírások kulcsfontosságúak az online kereskedelemben, hiszen segítenek a vásárlóknak megismerni és értékelni a termékeket. A mesterséges intelligencia és a Chat GPT segítségével az termékleírások még hatékonyabbá és vonzóbbá tehetők. Ez a fejezet bemutatja, hogyan járul hozzá az MI a termékleírások minőségéhez és milyen előnyökkel járhat ez a webáruházak számára.

Kreatív és vonzó termékleírások

Az mesterséges intelligencia segítségével létrehozott Chat GPT lehetőséget ad a kreatív és vonzó termékleírások létrehozására. Az algoritmus által generált szövegek segítségével egyedi és érdekes leírásokat készíthetsz, amelyek kiemelik a termék előnyeit és vonzóvá teszik a vásárlók számára. Például, ha egy ruhát kell leírni, a Chat GPT segítségével olyan leírásokat készíthetsz, amelyek érzelmeket váltanak ki a vásárlókból:

“Ez a divatos és kényelmes ruha tökéletes választás a mindennapi szettjeidhez. A puha anyag és az elegáns design garantáltan feldobja a megjelenésedet, legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységről.”

Termékleírások optimalizálása SEO szempontból

Az MI alkalmazása lehetővé teszi a termékleírások optimalizálását a keresőmotorok számára. A Chat GPT segítségével olyan leírásokat készíthetsz, amelyek figyelembe veszik a releváns kulcsszavakat és a SEO szempontokat. Ez elősegíti a termékek jobb megtalálhatóságát a keresési eredmények között, és növeli a webáruház látogatottságát és a konverziós arányokat.

Termékkategóriák és variációk leírása

A mesterséges intelligencia segítségével egyszerűsítheted a termékleírások készítését termékkategóriák és variációk esetén. A Chat GPT lehetővé teszi a különböző termékkategóriákhoz és variációkhoz kapcsolódó leírások automatikus generálását. Például, ha egy elektronikai webáruházban laptopokat értékesítesz, a Chat GPT segítségével könnyedén készíthetsz leírásokat a különböző márkákról, méretekről és specifikációkról.

A mesterséges intelligencia alkalmazása forradalmi változásokat hoz a termékleírások terén. A kreatív és vonzó leírások, az SEO optimalizáció és a termékkategóriák könnyebb kezelése révén a webáruházak hatékonyabban és eredményesebben tudják bemutatni termékeiket a vásárlóknak.

Chat GPT kihívásai és korlátai

Pontosság és hibalehetőségek

A Chat GPT rendkívül fejlett mesterséges intelligencia technológia, de még mindig számos kihívással és korláttal szembesül. Az algoritmus által generált válaszoknak lehetnek pontatlanságai és hibalehetőségei, amelyeket figyelembe kell venni a használat során. Például, ha egy felhasználó kérdést tesz fel egy specifikus termék jellemzőiről, a Chat GPT válasza nem mindig lesz teljesen pontos vagy naprakész. Ezért fontos, hogy az eredményeket és információkat alaposan ellenőrizzük és megerősítsük.

Etikai és adatvédelmi kérdések

Az AI alkalmazása, ideértve a Chat GPT használatát, etikai és adatvédelmi kérdéseket is felvet. Az algoritmusnak hozzáférése van nagy mennyiségű adathoz, amelyet a felhasználók bemeneteként használ fel. Ez magával hozza a személyes adatok védelmével kapcsolatos aggályokat és a felhasználók bizalmának megőrzését. Fontos, hogy a vállalatok és fejlesztők megfelelő intézkedéseket tegyenek az adatvédelem és az etikus felhasználás biztosítása érdekében.

Az AI, mint például a Chat GPT, ugyan rendkívül fejlett és hasznos technológia, de még mindig vannak kihívások és korlátok vele kapcsolatban. Az pontos válaszok biztosítása és az etikai és adatvédelmi szempontok szem előtt tartása nélkülözhetetlen az MI hatékony és fenntartható alkalmazásához a különböző területeken, beleértve a kommunikációt és a szolgáltatásokat is.

Előadó: Erdélyi Norbert

Hogyan szerezz vevőket mesterséges intelligenciával?

Anélkül, hogy kreatívnak és szorgalmasnak kellene lenned...

Ebből az ingyenes webináriumból megtanulod, hogyan használd ki az AI erejét a weboldalad tartalomfejlesztéséhez. Regisztrálj most!

Netjet Campus

A Netjet Campus megtanítja hogyan készíts weboldalt, ami eladja a terméked.
Legnépszerűbb kurzusok ezek

Népszerű

Előfizetéses tagsági rendszer

Supersales Sytema

Ebben a kurzusban lépésről lépésre megmutatom, hogyan raksz össze magadnak egy előfizetéses rendszert.

Oktatási rendszer

LearnDash Oktatóanyag

Netjet Campus Classic

Hogyan készíts digitális oktatási rendszert? Mutatom részletes, érthető magyarázattal a Learndash kurzusban.

Alapmű

A Sales Oldal

Supersales Sytema

Felépítjük a sales oldaladat. Milyen neuromarketing mozgatórugókkal  működnek a szöveges és design elemek?

Woocommerce rulez!

Woocommerce webáruház

Supersales Sytema

Felépítjük a Woocommerce webshopodat, lehet egy termékes shop, lehet soktermékes webáruház, a folyamat ugyanaz.

Next level

Neuromarketing

Netjet Campus Classic

Árérzékeny vevők helyett rajongók. Tedd hozzá a mostani marketingedhez a neuromarketing technikákat.

Canva

Canva Oktatóanyag

Netjet Campus Classic
A világ leghasznosabb grafikus szerkesztője, minden webes grafikát megcsinálhatsz bele, a kurzusban mutatom, hogyan.
Explainer animáció

MarketingMese Oktatóanyag

Netjet Campus Classic
Amelyik weboldalon hamarabb megérti az ajánlat lényegét a vevő, ott fog vásárolni. Ha rajzfilmvideóval magyarázod el, fel fognak rá figyelni.
Nagy klasszikus

Wordpress Dominancia

Netjet Campus Classic
Egy jól működő rendszer, amivel biztosra mész. Közérthető képernyővideókon mutatom mit kell csinálnod.
Ezeket az eszközöket is tanítom a Campusban: