fbpx

A Mailerlite hírlevélküldő legfontosabb előnyei közé tartoznak az egyszerű használat, a testreszabható sablonok, a hatékony feliratkozókezelés és az automatizált funkciók. Egy egyszerű példa a Mailerlite hírlevélküldő előnyeire: Ha webáruház tulajdonos vagy, a Mailerlite segítségével automatikusan küldhetsz köszönő emailt és ajánlólevet az új vásárlóknak, növelve ezzel a visszatérő vásárlók arányát.

MailerLite Hírlevélküldő – legfontosabb funkciók

MailerLite FunkcióMiért kell a jó marketinghez?
SablonokSegít létrehozni jól kinéző, jól olvasható hírleveleket.
AutomatizálásIdőt és energiát takarít meg az ismétlődő feladatoknál, mint például üdvözlő sorozatok küldése vagy születésnapi üzenetek automatizálása.
FeliratkozókezelésCélzottabb üzeneteket küldhetsz a különböző feliratkozó csoportoknak, növelve a hatékonyságot és az eredményességet.
AnalitikaMegismerheted az üzeneteid teljesítményét, például nyitási és kattintási arányokat, és javíthatsz a hírlevelek hatékonyságán.
A/B tesztelésLehetőséged van különböző változatok tesztelésére, hogy optimalizáld a hírlevelek tartalmát és elérését.
Személyre szabásEgyedi üzeneteket küldhetsz az olvasók érdeklődési területei és viselkedése alapján, növelve az elköteleződést és a konverziót.
Feliratkozó űrlapokLehetőséget nyújt a feliratkozó űrlapok könnyű létrehozására és integrálására a weboldaladba, növelve az új feliratkozók számát.

Mailerlite Hírlevélküldő – Áttekintés és előnyök

Ahogy a digitalizáció és az online marketing egyre fontosabbá válik, a hírlevélküldő szoftverek nélkülözhetetlen eszközök a hatékony kommunikáció és az ügyfélkapcsolatok fejlesztése szempontjából.

Mi is az a Mailerlite Hírlevélküldő?

A Mailerlite egy népszerű hírlevélküldő szoftver, amely segít vállalkozásodnak hatékony és testre szabott üzeneteket küldeni az ügyfeleknek és érdeklődőknek. Az intuitív felület, a kész sablonok és az automatizált funkciók révén könnyedén létrehozhatsz és kezelhetsz hírleveleket.

Áttekintés és előnyök

1. Egyszerű használat és felhasználóbarát felület

A Mailerlite rendelkezik egy intuitív felülettel, amely könnyen kezelhető még a kezdő felhasználók számára is. Az egyszerű navigáció és a logikusan elrendezett funkciók lehetővé teszik, hogy gyorsan elkezdhess hírleveleket készíteni és küldeni.

2. Testreszabható sablonok és dizájn

A hírlevélküldőben számos előre elkészített sablon közül választhatsz, amelyek könnyen testreszabhatók a saját brandedhez és üzenetedhez igazodva. Lehetőséged van a szöveg, a képek, a gombok és a háttér színének módosítására is.

Például, ha egy webáruházat üzemeltetsz, a Mailerlite segítségével készíthetsz egyedi és vonzó hírleveleket, amelyek harmonizálnak az oldalad kinézetével és az aktuális promóciókkal.

3. Hatékony feliratkozókezelés

A Mailerlite lehetővé teszi a feliratkozók importálását, csoportosítását és szegmentálását. Ezáltal könnyedén célzottabb üzeneteket küldhetsz a különböző csoportoknak, és jobban megfelelhetsz az egyedi igényeknek és érdeklődésnek. Például, ha egy blogot üzemeltetsz és különböző témákhoz kapcsolódó hírleveleket készítesz, a feliratkozók csoportosítása segít az olvasók érdeklődési területeinek figyelembevételében.

4. Automatizált funkciók

Az automatizált funkciók révén időt és energiát takaríthatsz meg. Például üdvözlő sorozatokat hozhatsz létre, amelyek automatikusan küldenek üzeneteket az új feliratkozóknak. Emellett születésnapi üzeneteket vagy ajánlóleveleket is automatizálhatsz, hogy fokozd az ügyfélelérést és növeld a visszatérő látogatók arányát

Feliratkozók importálása a Mailerlite-ba

A Mailerlite Hírlevélküldő egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a feliratkozók egyszerű és gyors importálását. Az importálási folyamat elengedhetetlen a hírlevélküldéshez, hiszen így tudod kezdetben összegyűjteni és szervezni az előfizetők adatait.

Hogyan történik a feliratkozók importálása?

 1. Készítsd elő az importálási fájlt: Első lépésként készítsd elő a feliratkozók adatait tartalmazó fájlt. Ez lehet CSV vagy XLS formátumban. Fontos, hogy a fájlban helyesen legyenek strukturálva az adatok, például nevek, e-mail címek és más releváns információk.
 2. Nyisd meg a Mailerlite Hírlevélküldőt: Lépj be a Mailerlite fiókodba, és válaszd ki a megfelelő listát, ahova importálni szeretnéd a feliratkozókat.
 3. Válaszd ki az importálási lehetőséget: A Mailerlite-ban többféle módja van a feliratkozók importálásának. Választhatsz manuális feltöltést, fájl importálást vagy akár külső szolgáltatások (pl. Gmail vagy Shopify) integrálását is.
 4. Kövesd az importálási lépéseket: A Mailerlite végigvezet a feliratkozók importálásának folyamatán. Ezen a ponton megadhatod az importált adatok struktúráját, illetve további beállításokat is végezhetsz, például duplikátumok ellenőrzését vagy tag hozzárendelését a feliratkozóknak.

Példa a feliratkozók importálására

Tegyük fel, hogy egy webáruházat üzemeltetsz, és szeretnéd importálni az összes vásárló e-mail címét a Mailerlite Hírlevélküldőbe. Először létrehozol egy CSV fájlt, amely tartalmazza a vásárlók nevét, e-mail címét és vásárlási adatait. Ezután belépsz a Mailerlite fiókodba, kiválasztod a vásárlói listát, és elindítod az importálási folyamatot. A Mailerlite végigvezet a lépéseken, és a végén sikeresen importálja a vásárlók adatait.

Mailerlite hírlvélküldő - feliratkozók kezelése

A feliratkozók importálása a Mailerlite-ba lehetővé teszi, hogy hatékonyan kommunikálj az előfizetőiddel, személyre szabott üzeneteket küldj nekik, és növeld az elköteleződést és konverziót. Ne hagyd ki ezt a fontos lépést a hírlevélküldés során, és kihasználva a Mailerlite Hírlevélküldő nyújtotta lehetőségeket, építsd ki sikeres marketingkampányaidat.

Források:

Mailerlite hírlevélküldő űrlap beillesztése a weboldalba

Az űrlapok beillesztése a weboldaladba lehetővé teszi, hogy látogatóid könnyedén feliratkozhassanak a hírleveledre, így bővítheted az előfizetők körét és fokozhatod a kapcsolatteremtést velük.

Hogyan helyezz el Mailerlite űrlapot a weboldaladon?

 1. Készítsd el az űrlapot: Első lépésként hozd létre a Mailerlite fiókodban az űrlapot, amelyet be szeretnél illeszteni a weboldaladba. Az űrlap segítségével gyűjtheted az előfizetők nevét és e-mail címét, valamint további információkat, amelyek segíthetnek a személyre szabott kommunikációban.
 2. Illeszd be az űrlapot a weboldaladba: A Mailerlite számos lehetőséget biztosít az űrlap beillesztésére. Választhatsz például egy kódrészletet, amelyet közvetlenül beilleszthetsz a weboldalad HTML kódjába. Alternatívaként használhatsz beágyazási eszközt, amely segít a pontos beállítások elkészítésében, majd ad egy kódot, amit be kell illesztened a weboldaladra.
 3. Testreszabás: A Mailerlite lehetőséget ad az űrlap testreszabására is, hogy illeszkedjen a weboldalad designjához. Állítsd be a színeket, a betűtípust és a gombok stílusát, hogy harmonizáljon az oldal többi elemével.

Példa a Mailerlite űrlap beillesztésére

Tegyük fel, hogy egy online ruhaboltot működtetsz, és szeretnéd, ha a látogatók feliratkozhatnának a hírleveledre, hogy értesítést kapjanak a legújabb kollekciókról és akciókról. Ehhez létrehozol egy Mailerlite űrlapot a “Legyen az elsők között!” felirattal, és elhelyezed azt a weboldalad oldalsávjában. Így a látogatók könnyedén kitölthetik az űrlapot, és regisztrálhatnak a hírlevélre, hogy ne maradjanak le a legfrissebb információkról.

Az űrlap beágyazott változatát a következőképpen illesztheted be az oldalsávba:

html
<div id="mailerlite-form">
 <!-- Itt jelenik meg az űrlap -->
</div>
<script src="https://static.mailerlite.com/js/w/webforms.min.js?vb5c04ef558c03be555e2e3d5bc19de15"></script>
<script>
 document.getElementById('mailerlite-form').innerHTML = '<iframe src="https://app.mailerlite.com/webforms/submit/{{form_id}}" frameborder="0" scrolling="no" width="100%" height="400px"></iframe>';
</script>

A példában a {{form_id}} helyére az űrlap azonosítója kerül. Az űrlap beágyazása után a látogatók kitölthetik az űrlapot, és feliratkozhatnak a hírlevélre.

A Mailerlite Hírlevélküldő segítségével könnyedén beillesztheted űrlapjaidat a weboldaladba, és így hatékonyan építheted fel az előfizetői bázisodat. Ne feledd, hogy a jó kommunikáció és a személyre szabott üzenetek kulcsfontosságúak a hatékony marketingben.

Források:

Sablonok készítése és testreszabása a Mailerlite-ban

A Mailerlite Hírlevélküldő platform lehetőséget nyújt arra, hogy könnyedén készíts és testreszabj különféle hírlevél sablonokat. A sablonok segítségével egyszerűen és gyorsan hozhat létre professzionális kinézetű hírleveleket, amelyek hatékonyan kommunikálják az üzenetedet a címzettekkel. A következőkben megvizsgáljuk, hogyan készíthetsz és testreszabj sablonokat a Mailerlite platformon.

Mailerlite hírlevélküldő sablonok kezelése

Sablonok készítése

 1. Válassz sablont: A Mailerlite-ban számos sablon közül választhatsz, amelyek különböző témákra és célokra lettek tervezve. Az előre elkészített sablonok segítségével időt takaríthatsz meg, mivel nem kell az alapoktól kezdened. Válassz olyan sablont, amely megfelel a hírlevél céljainak és a márka arculatának.
 2. Testreszabás: A kiválasztott sablont testreszabhatod a saját igényeid szerint. A Mailerlite felületén könnyedén módosíthatod a színeket, a betűtípusokat, illetve hozzáadhatsz képeket, logókat vagy egyedi tartalmat. A testreszabási lehetőségek széles skálája áll rendelkezésedre, hogy a sablon tökéletesen illeszkedjen a márka arculatához.

Sablonok testreszabása

 1. Színek és betűtípusok: A sablonok testreszabásának első lépése a színek és a betűtípusok kiválasztása. Használj olyan színeket, amelyek összhangban vannak a márka arculatával, és figyelj arra, hogy a betűtípusok jól olvashatóak legyenek.
 2. Tartalom szerkesztése: Módosítsd a sablonban található tartalmat a saját üzenetedre és céljaidra. Adj hozzá saját szövegeket, címeket, aláírásokat, és formázd őket úgy, ahogy szeretnéd.
 3. Képek és logók: Ha szükséges, tölts fel saját képeket vagy logókat a hírlevélbe. Győződj meg róla, hogy a képek minősége megfelelő, és jól illeszkednek az üzenetedhez.
 4. CTA gombok: A Call to Action (CTA) gombok kulcsfontosságúak a hírlevélben. Helyezz el jól látható, vonzó CTA gombokat, amelyek elindítják a címzetteket az általad kívánt cselekvésre.
 5. Mobilbarát kialakítás: Ne felejtsd el ellenőrizni, hogy a sablon megfelelően jelenik-e meg mobil eszközökön is. A responszív kialakítás biztosítja, hogy a hírlevél jól nézzen ki és olvasható legyen különböző képernyőméreteken.

Példa a Mailerlite sablonokra

Példaként vegyük a Business Model Canvas cikkünket, amely bemutatja a vállalkozás üzleti modelljének elemzését. Az ehhez kapcsolódó hírlevélben a Mailerlite sablonjai lehetővé teszik, hogy vonzóan és professzionálisan mutassuk be a vállalkozás üzleti modelljét. A sablonok testreszabásával az alábbi előnyöket érhetjük el:

 • Professzionális megjelenés: A sablonok segítségével magas színvonalú és szemléletes hírlevelek hozhatók létre, amelyek hatékonyan kommunikálják az üzenetet.
 • Időmegtakarítás: Az előre elkészített sablonok használata gyorsítja a folyamatot, mivel nem kell nulláról kezdeni a tervezést és a kialakítást.
 • Konzisztencia: A sablonok biztosítják a konzisztens megjelenést a hírlevelek között, így erősítve a márka felismerhetőségét és megbízhatóságát.
 • Testreszabhatóság: A sablonok széles körű testreszabási lehetőségeket kínálnak, hogy a hírlevél tökéletesen illeszkedjen a márka arculatához és az üzenethez.

A Mailerlite Hírlevélküldő rendszerével könnyedén készíthetsz és testreszabj sablonokat, amelyek segítségével hatékonyan kommunikálhatsz a címzettekkel. Ne felejtsd, hogy a sablonok a hírlevélküldés egyik kulcsfontosságú elemei, amelyek segítségével egyedülálló és emlékezetes élményt nyújthatsz az olvasóknak.

MailerLite e-mail automatizáció és automatikus üzenetek küldése

Az e-mail automatizáció és az automatikus üzenetek küldése kiemelkedő fontosságú a hatékony digitális marketing stratégiában. A MailerLite Hírlevélküldő platform lehetőséget nyújt a felhasználóknak arra, hogy automatizált folyamatokat hozzanak létre, amelyek segítségével időt takaríthatnak meg, és személyre szabott üzeneteket juttathatnak el a címzettekhez. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan használhatod a MailerLite e-mail automatizációs funkcióit és milyen előnyökkel jár az automatikus üzenetek küldése.

Mailerlite automatizáció beindítók (triggerek)

Milyen eseményekre tudod beindítani a hírlevél automatizációkat

AngolulMagyarul
When subscriber joins a groupAmikor a feliratkozó csatlakozik egy csoportba
When subscriber completes a formAmikor a feliratkozó kitölt egy űrlapot
When subscriber clicks a linkAmikor a feliratkozó rákattint egy hivatkozásra
Updated fieldFrissített mező
The anniversary of a dateEgy dátum évfordulója
The exact match of a datePontosan megegyezik egy dátummal
E-commerce trigger 1: Abandoned checkoutWebshop: Elhagyott kosár
E-commerce trigger 2: Purchases any productWebshop: Vásárolt bármilyen terméket
E-commerce trigger 3: Purchases specific productWebshop: Vásárolt egy adott terméket
E-commerce trigger 4: Purchase from categoryWebshop: Vásárolt egy kategóriából

E-mail automatizáció beállítása

 1. Célkitűzések meghatározása: Mielőtt elkezded az automatizációs folyamatok létrehozását, határozd meg a célkitűzéseidet. Például, szeretnél üdvözlő e-maileket küldeni az új feliratkozóknak, követő e-maileket a vásárlóknak, vagy születésnapi üzeneteket az ügyfeleknek.
 2. Automatizációs folyamatok kialakítása: A MailerLite lehetővé teszi, hogy létrehozz egyszerű vagy összetettebb automatizációs folyamatokat. Például, beállíthatsz egy folyamatot, amely automatikusan kiküld egy üdvözlő e-mailt az új feliratkozóknak, majd követő e-maileket küld a különböző értékesítési fázisokban.
 3. Események és feltételek hozzáadása: Az automatizációs folyamatokhoz eseményeket és feltételeket is hozzáadhatsz. Például, csak akkor küldj egy üzenetet, ha a címzett kinyitotta az előző e-mailt, vagy csak akkor küldj egy visszajelzési kérdőívet, ha a címzett vásárolt a weboldaladról.

Automatikus üzenetek küldése

Az automatikus üzenetek lehetővé teszik, hogy időzítve és automatikusan küldj személyre szabott üzeneteket a címzetteknek. Néhány példa az automatikus üzenetekre:

 • Üdvözlő üzenetek: Küldj egy automatikus üdvözlő e-mailt az új feliratkozóknak, amely üdvözli és köszönetet mond nekik a csatlakozásért.
 • Követő e-mailek: Küldj automatikus követő e-maileket a vásárlóknak, hogy segíts nekik az új termék vagy szolgáltatás használatában, vagy ajánlj nekik hasonló termékeket.
 • Születésnapi üzenetek: Küldj automatikus születésnapi üzeneteket az ügyfeleknek, amelyek meglepetést és különleges ajánlatokat tartalmaznak.

Példa a MailerLite e-mail automatizációra

Tegyük fel, hogy egy webáruházat üzemeltetsz, és növelni szeretnéd az értékesítést az automatizált üzenetek segítségével. A MailerLite lehetőséget nyújt arra, hogy automatikus követő e-maileket küldj a vásárlóknak a vásárlás után. Az alábbi előnyöket érheted el az automatizált követő e-mailekkel:

 1. Értékesítés növelése: Az automatikus követő e-mailek lehetőséget adnak arra, hogy további termékeket ajánlj a vásárlóknak, amelyek érdekesek lehetnek számukra. Például, ha valaki egy női pólót vásárolt, küldhetsz neki egy automatikus e-mailt, amely ajánl néhány passzoló nadrágot vagy kiegészítőt.
 2. Ügyfélkapcsolat erősítése: Az automatikus követő e-mailek lehetőséget adnak arra, hogy folyamatosan kapcsolatban maradj a vásárlókkal. Küldhetsz nekik információkat az új termékekről, különleges akciókról vagy hasznos tippeket és tanácsokat.
 3. Megtakarított idő: Az automatizált folyamatok beállítása egyszeri erőfeszítést igényel, de hosszú távon időt takarít meg. Nem kell manuálisan küldened minden egyes követő e-mailt, hanem az automatizációs rendszer elvégzi ezt helyetted.
Mailerlite hírlevélküldő automatizációk

A MailerLite Hírlevélküldő rendszerével könnyedén beállíthatod az e-mail automatizációt és automatikus üzeneteket küldhetsz a címzetteknek. Az automatizált üzenetek lehetőséget adnak arra, hogy személyre szabott és hatékony kommunikációt folytass az ügyfelekkel, növelve ezzel az értékesítést és az ügyfélelégedettséget.

Források:

A/B tesztelés a Mailerlite-ban

Az A/B tesztelés egy hatékony módszer a hírlevélkampányok optimalizálására és a jobb eredmények elérésére. A Mailerlite Hírlevélküldő platform lehetőséget nyújt az A/B tesztelésre, amely segítségével különböző változatokat hozhatsz létre és összehasonlíthatod azok hatékonyságát. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan végezheted el az A/B tesztelést a Mailerlite-ban és hogyan használhatod ki az eredményeket a hírlevélkampányaid optimalizálására.

Mi az A/B tesztelés?

Az A/B tesztelés során két vagy több változatot készítesz ugyanarról a hírlevélkampányról, és tesztelsz azok hatékonyságával kapcsolatban. Különböző változatokat hozhatsz létre, mint például más címek, tartalmak, képek vagy hívások az cselekvésre. Ezután a rendszer véletlenszerűen megosztja a kiválasztott címzetteket a változatok között, majd az eredmények alapján meghatározhatod, melyik változat teljesít jobban.

Hogyan végezd el az A/B tesztelést a Mailerlite-ban

 1. Célkitűzések meghatározása: Először határozd meg, mit szeretnél tesztelni és milyen célokat kívánsz elérni. Például, tesztelheted a kattintási arányt a címek vagy a gombok színének változtatásával.
 2. Tesztesetek létrehozása: Készíts legalább két különböző változatot a hírlevélkampányodból. Például, létrehozhatsz egy verziót, ahol a cím egyértelmű és közvetlen, és egy másik verziót, ahol a cím játékos és kíváncsiságot keltő.
 3. A/B teszt beállítása: A Mailerlite-ban egyszerűen beállíthatod az A/B tesztet. Válaszd ki a teszteseteket, és állítsd be a tesztelni kívánt metrikákat, például a nyitási arányt vagy a kattintási arányt.
 4. Megfigyelés és elemzés: Amikor a kampányod fut, figyeld a különböző metrikákat és az eredményeket. A Mailerlite statisztikai adatokat biztosít a tesztelt változatokról, így könnyen összevetheted az eredményeket.
Mailerlite hírlevélküldő AB teszt

Példa a Mailerlite A/B tesztelésre

Tegyük fel, hogy egy online ruházati webshopot üzemeltetsz, és szeretnéd optimalizálni a hírlevélkampányaidat az A/B tesztelés segítségével. Az alábbi példák bemutatják, hogy milyen tesztek végezhetők el a Mailerlite-ban:

 1. Címkezés: Az egyik tesztesetben használhatsz közvetlen címszöveget, például “40% kedvezmény az összes ruhára”. A másik tesztesetben pedig kipróbálhatsz egy játékosabb címet, mint például “Készülj fel az új divatforradalomra!”.
 2. Gombok elhelyezése: A tesztesetekben különböző helyeken és színekben helyezhetsz el cselekvésre ösztönző gombokat, például “Vásárlás most!” vagy “Részletek megtekintése”.
 3. Tartalom hossza: A tesztesetekben változtathatsz a hírlevél hosszán és a tartalom mennyiségén. Egy változatban rövidebb és tömörebb üzenetet küldhetsz, míg a másik változatban részletesebb leírást és további információkat adhatsz.

Az A/B tesztelés lehetőséget ad arra, hogy folyamatosan optimalizáld a hírlevélkampányaidat és jobb eredményeket érj el. A Mailerlite segítségével könnyedén elvégezheted az A/B tesztelést, mérheted az eredményeket és továbbfejlesztheted a hírlevélkampányaidat.

Források:

Mailerlite Hírlevélküldő statisztikák és eredmények elemzése

Üdvözöllek a Mailerlite Hírlevélküldő statisztikák és eredmények elemzésének világában! Az e-mail marketing egyik legfontosabb része az eredmények mérése és értékelése, hogy jobban megértsd, hogyan teljesítenek a kampányaid és hogyan lehetne még hatékonyabbá tenni a hírleveleidet. A Mailerlite számos statisztikai eszközt kínál, amelyek segítségével átláthatod a kampányaid teljesítményét és javíthatsz az eredményeken.

Mailerlite Hírlevélküldő statisztikák

1. Nyitási arány és kattintási arány elemzése

A nyitási arány (open rate) és kattintási arány (click-through rate) az e-mail kampányok alapvető mutatószámai. A Mailerlite lehetőséget ad arra, hogy ezeket az adatokat részletesen elemezd. A nyitási arány azt mutatja meg, hány feliratkozód nyitotta meg az elküldött e-maileket, míg a kattintási arány azt mutatja, hányan kattintottak a benne található linkekre. Ezek a mutatószámok fontosak, mert segítenek megérteni, mennyire érdekesek a címek és tartalmak, és milyen hatékonyan irányítják a felhasználókat a weboldaladra.

2. Leiratkozási arány elemzése

A leiratkozási arány (unsubscribe rate) mutatja, hány feliratkozód döntött úgy, hogy leiratkozik a hírleveledről. Ez az adat segít azonosítani az esetleges problémákat vagy hiányosságokat a kampányaidban. Ha magas leiratkozási arányt tapasztalsz, érdemes áttekinteni a hírlevél tartalmát, gyakoriságát és relevanciáját.

3. Konverziós arány elemzése

A konverziós arány (conversion rate) azt mutatja meg, hány felhasználó hajtott végre a kampányod céljához kapcsolódó kívánt cselekvést, például vásárolt egy terméket vagy letöltött egy e-bookot. Ez az arány a legjobban méri a kampányod eredményességét. A Mailerlite lehetőséget biztosít az egyedi követőkódok és események beállítására, hogy nyomon követhesd a konverziókat.

4. A/B tesztelés eredményeinek elemzése

Az A/B tesztelés segít abban, hogy különböző változatokat tesztelj a hírleveledben, például más címeket, tartalmat vagy elrendezést. A Mailerlite lehetőséget ad az A/B tesztek készítésére és az eredmények elemzésére. Az A/B tesztelés által kapott adatok segítségével megtudhatod, melyik változat teljesít jobban, és optimalizálhatod a hírlevél kampányodat.

5. Személyre szabás elemzése

A Mailerlite lehetővé teszi a feliratkozók adatainak tárolását és használatát a célzott és személyre szabott kommunikációhoz. Elemzheted az egyes feliratkozók aktivitását, preferenciáit és vásárlási szokásait. Ez segítséget nyújt abban, hogy még relevánsabb és testreszabottabb hírleveleket küldhess.

A Mailerlite Hírlevélküldő eszközeivel könnyedén elemzheted a kampányaidat és kiaknázhatod az adatokban rejlő lehetőségeket. Az eredmények alapján finomíthatod és optimalizálhatod a hírleveledet, hogy még hatékonyabb és sikeres legyen a kommunikációd a felhasználóiddal. Ne felejtsd el rendszeresen ellenőrizni és értékelni a statisztikákat, hogy folyamatosan javíthass a hírlevél kampányaidon!

Itt találsz további információkat a Mailerlite Hírlevélküldőről és hogyan használhatod a statisztikákat és eredményeket elemzésre.

Mailerlite hírlevélküldő: Integrációk más rendszerekkel

A Mailerlite Hírlevélküldő egy kiváló eszköz az e-mail marketinghez, de valószínűleg más rendszerekkel is dolgozol a vállalkozásodban. Szerencsére a Mailerlite számos integrációt kínál más népszerű platformokkal, amelyek lehetővé teszik a hatékonyabb adatkapcsolatokat és a zökkenőmentes munkafolyamatokat. Ebben a cikkben megvizsgáljuk néhány kulcsfontosságú integrációt és megmutatjuk, hogyan használhatod ezeket a Mailerlite Hírlevélküldővel.

1. WordPress integráció

A WordPress az egyik legelterjedtebb tartalomkezelő rendszer a weboldalakhoz. A Mailerlite könnyedén integrálható a WordPress oldaladdal, hogy egyszerűen összekapcsolhassd a feliratkozóidat a hírleveleddel. Használhatsz különböző bővítményeket, például a Mailerlite WordPress Plugin-t, amely lehetővé teszi a feliratkozók importálását a Mailerlite rendszerbe, valamint a hírlevél űrlapok beillesztését és kezelését a WordPress oldaladon.

2. Shopify integráció

Ha egy e-kereskedelmi platformon dolgozol, mint például a Shopify, akkor a Mailerlite hírlevélküldő integrációja lehetővé teszi, hogy egyszerűen kezeld és automatizáld a hírlevélkampányaidat. A Mailerlite Shopify bővítmény lehetővé teszi a vásárlói adatok és tranzakciók szinkronizálását a Mailerlite rendszerrel, hogy testre szabott e-mail automatizációkat hozhass létre, például üdvözlő e-maileket vagy kosár elhagyásra emlékeztetőket.

3. CRM integráció

Ha egy CRM (Customer Relationship Management) rendszert használsz az ügyfelek és a kapcsolattartás kezelésére, akkor fontos, hogy a Mailerlite beilleszthető legyen ebbe a folyamatba. Például a Mailerlite integrálható a HubSpot CRM-mel, ami lehetővé teszi a feliratkozók és a kampányok adatkapcsolatát a CRM rendszerrel. Így könnyedén nyomon követheted az ügyfélinterakciókat és személyre szabott hírleveleket küldhetsz a potenciális és meglévő ügyfeleknek.

4. Facebook integráció

A közösségi média is fontos szerepet játszik a marketingben. A Mailerlite integrálható a Facebook Pixel-lel, ami lehetővé teszi a feliratkozók nyomon követését és célzottabb hirdetéseket a Facebookon. Például a Mailerlite segítségével automatikusan hozzáadhatod a feliratkozókat egy meghatározott csoportba a Facebookon, és célzott hirdetéseket küldhetsz nekik.

5. Zapier integráció

A Zapier egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi az automatizált munkafolyamatok létrehozását különböző alkalmazások között. A Mailerlite integrálható a Zapierrel, így összekapcsolhatod más rendszereket a Mailerlite Hírlevélküldővel. Például létrehozhatsz automatikus feliratkozó importálást, szinkronizálhatod a CRM rendszereidet vagy értesítéseket küldhetsz más alkalmazásokkal való interakciókra.

Ezek csak néhány példa a Mailerlite Hírlevélküldő integrációira más rendszerekkel. Használhatod ezeket az integrációkat, hogy könnyedén kezeld és automatizáld a hírleveledet, valamint összekapcsold a feliratkozóidat más fontos rendszerekkel a vállalkozásodban. Ne habozz kipróbálni ezeket az integrációkat, hogy még hatékonyabb és gördülékenyebb legyen az e-mail marketinged!

Vedd át az irányítást a Mailerlite integrációkkal!

Összehasonlítás: Mailerlite vs. ActiveCampaign

A hírlevélküldő szolgáltatások kiválasztása során fontos megvizsgálni a különböző lehetőségeket, hogy megtaláld a legmegfelelőbbet a vállalkozásod számára. Két népszerű platform, amelyeket gyakran hasonlítanak össze, a Mailerlite és az ActiveCampaign. Ebben a cikkben összehasonlítjuk ezeket a két szolgáltatást, hogy segítsünk eligazodni a döntésben.

Mailerlite

A Mailerlite egy felhasználóbarát hírlevélküldő szolgáltatás, amely sok előnnyel rendelkezik. Nézzük meg néhány kulcsfontosságú jellemzőjét:

 1. Felhasználóbarát kezelőfelület: A Mailerlite rendelkezik egy intuitív és könnyen használható felhasználói felülettel, amely lehetővé teszi a kampányok gyors és hatékony létrehozását.
 2. Drag-and-drop szerkesztő: A beépített drag-and-drop szerkesztővel egyszerűen testreszabhatod a hírleveleidet, így könnyedén létrehozhatsz professzionális és egyedi kampányokat.
 3. Automatizációk és szegmentálás: A Mailerlite lehetőséget nyújt az automatizált kampányok és a célzott szegmentálás létrehozására, amelyek segítségével személyre szabott üzeneteket küldhetsz a feliratkozóidnak.

ActiveCampaign

Az ActiveCampaign egy másik népszerű hírlevélküldő szolgáltatás, amely számos fejlett funkciót kínál. Nézzük meg, miért választhatod az ActiveCampaign-et:

 1. Fejlett automatizációk: Az ActiveCampaign rendelkezik egy erőteljes automatizációs rendszerrel, amely lehetővé teszi a bonyolultabb és testre szabottabb kampányok létrehozását.
 2. CRM integráció: Az ActiveCampaign lehetőséget nyújt a CRM rendszerrel való integrációra, ami segíti az ügyfélkapcsolatok kezelését és a hatékonyabb értékesítést.
 3. Dinamikus tartalom: Az ActiveCampaign lehetővé teszi a dinamikus tartalom beillesztését a hírlevelekbe, amely személyre szabott üzeneteket eredményez a feliratkozóidnak.

Összehasonlítás

Mind a Mailerlite, mind az ActiveCampaign kiváló szolgáltatások, de fontos megvizsgálni, hogy melyik illik leginkább a vállalkozásod igényeihez. Itt van egy rövid összehasonlítás a két platform között:

 • Könnyű használat: Mindkét platform könnyen használható, de a Mailerlite a kezdők számára könnyebben tanulható.
 • Automatizáció és szegmentálás: Mindkét szolgáltatás lehetővé teszi az automatizált kampányok és a szegmentálás használatát, de az ActiveCampaign rendelkezik bonyolultabb automatizációs lehetőségekkel.
 • CRM integráció: Ha fontos számodra a CRM rendszerrel való integráció, az ActiveCampaign lehet a jobb választás.

Mindkét szolgáltatás ingyenes próbaverziót kínál, így érdemes kipróbálni őket, mielőtt végleges döntést hoznál.

AI EXPRESS 2.0: júni 17-19.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Siess, fogytán az idő!

Ne használd a ChatGPT-t,

amíg nem láttad az új AI Express 2.0 kurzust! A marketinged szuper erőre kap.

Netjet Campus

A Netjet Campus megtanítja hogyan készíts weboldalt, ami eladja a terméked.
Legnépszerűbb kurzusok ezek

Népszerű

Előfizetéses tagsági rendszer

Supersales Sytema

Ebben a kurzusban lépésről lépésre megmutatom, hogyan raksz össze magadnak egy előfizetéses rendszert.

Oktatási rendszer

LearnDash Oktatóanyag

Netjet Campus Classic

Hogyan készíts digitális oktatási rendszert? Mutatom részletes, érthető magyarázattal a Learndash kurzusban.

Alapmű

A Sales Oldal

Supersales Sytema

Felépítjük a sales oldaladat. Milyen neuromarketing mozgatórugókkal  működnek a szöveges és design elemek?

Woocommerce rulez!

Woocommerce webáruház

Supersales Sytema

Felépítjük a Woocommerce webshopodat, lehet egy termékes shop, lehet soktermékes webáruház, a folyamat ugyanaz.

Next level

Neuromarketing

Netjet Campus Classic

Árérzékeny vevők helyett rajongók. Tedd hozzá a mostani marketingedhez a neuromarketing technikákat.

Canva

Canva Oktatóanyag

Netjet Campus Classic
A világ leghasznosabb grafikus szerkesztője, minden webes grafikát megcsinálhatsz bele, a kurzusban mutatom, hogyan.
Explainer animáció

MarketingMese Oktatóanyag

Netjet Campus Classic
Amelyik weboldalon hamarabb megérti az ajánlat lényegét a vevő, ott fog vásárolni. Ha rajzfilmvideóval magyarázod el, fel fognak rá figyelni.
Nagy klasszikus

Wordpress Dominancia

Netjet Campus Classic
Egy jól működő rendszer, amivel biztosra mész. Közérthető képernyővideókon mutatom mit kell csinálnod.
Ezeket az eszközöket is tanítom a Campusban: