fbpx

A Learndash fantasztikus eszköz a digitális tanfolyamok létrehozásához. Könnyen kezelhető felülettel és lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy lenyűgöző és interaktív tanulási élményeket hozz létre.

[Infó: A Netjet Campus kurzusban teljes, képernyővideós, lépésről lépésre Learndash oktatóanyagot találsz]

Learndash
Learndash útmutató

Learndash legfontosabb funkciói

Learndash funkcióMiért hasznos?
Kurzusok, leckék, témákSegíti a tananyag strukturált felépítését, könnyű követhetőséget és áttekinthetőséget biztosít.
Kérdőívek és vizsgákLehetővé teszi a hallgatók tudásának értékelését és a fejlődésük nyomon követését.
Automatikus kurzus előrehaladásEngedélyezi, hogy a tanulók meghatározott feltételek teljesítése után automatikusan lépjenek előre.
Tanulási útvonalakLehetővé teszi egyéni tanulási útvonalak kialakítását a hallgatók igényei és szintjei alapján.
Tanfolyamok és tananyagok értékesítéseLehetőséget ad a kurzusok értékesítésére, így online oktatásban történő pénzszerzésre is. (De érdemes még mellé a Woocommerce subscriptions-t is beszerezni)
Tanulói teljesítmény követésSegít nyomon követni a hallgatók teljesítményét, és azonosítani a fejlesztendő területeket.
Kommunikációs eszközökLehetővé teszi a tanár és hallgatók közötti könnyű kommunikációt, kérdések megválaszolását stb.
Tanulói közösség támogatásaSegíti a tanulók közötti együttműködést és tapasztalatcserét, ami növeli a motivációt és a sikerességet.
Tanulói oklevél és tanúsítványokBiztosítja a tanulóknak az elért eredmények hivatalos igazolását és a motivációt a folytatásra.
Tartalom “adagolása”Tanfolyam hozzáférés és tanulási sebesség kezelése
Kvízek és ÉrtékelésekTanulók fejlődésének értékelése. Interaktív kvízek létrehozása azonnali visszajelzéssel.
GamifikációPontok, jelvények és ranglisták hozzáadása. A tanulást szórakoztatóbbá teszi.
Learndash útmutató

A digitális oktatás rohamos fejlődése új lehetőségeket nyitott meg az oktatók és az oktatásra vágyók számára. A hagyományos tanterem helyett egyre többen választják az online kurzusokat, amelyek kényelmesebb és rugalmasabb tanulási élményt nyújtanak. Ebben a fejezetben bemutatjuk a Learndash e-learning platformot, és megvizsgáljuk, miért érdemes saját digitális kurzust létrehozni ezen a platformon. Emellett röviden áttekintjük a 10 lépést, amely segítségével sikeresen elindíthatjuk saját digitális tananyagunkat.

Mi az a Learndash?

A Learndash egy kiemelkedő e-learning plugin, amely lehetővé teszi az online kurzusok létrehozását és kezelését WordPress alapú weboldalon. Ez a rendszer egyesíti a tartalomkezelés könnyedségét a hatékony tanulásmenedzsmenttel. A Learndash számos funkcióval rendelkezik, köztük a tananyagok moduláris szerkezetű szervezését, interaktív kvízek és tesztek létrehozását, valamint a tanulók teljesítményének nyomon követését és értékelését. A platform lehetőséget ad a résztvevők közötti kommunikációra, és támogatja a különböző médiumok, mint például videók, hanganyagok és prezentációk használatát a tananyag hatékonyabbá tételéhez.

Miért érdemes saját digitális kurzust létrehozni?

A saját digitális kurzus létrehozása számos előnnyel jár mind az oktatók, mind a tanulók számára. Az oktatók számára lehetőséget nyújt az oktatási módszerek és tartalom teljes ellenőrzésére, valamint azáltal, hogy saját online kurzusukat értékesítik, passzív jövedelemforrást hozhatnak létre. Emellett az online kurzusok skálázhatóak, így több tanulóval is elérhetőek anélkül, hogy az oktatóknak további erőforrásokat kellene befektetniük.

A tanulók számára a digitális kurzusok rugalmasságot és könnyű hozzáférést jelentenek a tananyagokhoz. Bármikor, bárhol hozzáférhetnek az anyagokhoz, és saját tempójukban haladhatnak. Emellett az interaktív tananyagok és a gyakorlati feladatok lehetővé teszik számukra, hogy aktívan részt vegyenek a tanulási folyamatban, ami elősegíti a tudás jobb megértését és rögzülését.

A 10 lépés áttekintése

A saját digitális kurzus létrehozása nemcsak kihívást jelent, hanem alapos tervezést és előkészületeket igényel. A következő 10 lépés áttekinti a folyamatot a kurzus elkészítésétől a promócióig:

  1. Lépés: Kutatás és tervezés
  2. Lépés: Tartalom előkészítése
  3. Lépés: A Learndash telepítése és beállítása
  4. Lépés: Tananyag feltöltése és szervezése
  5. Lépés: Interaktív elemek hozzáadása
  6. Lépés: Design és felhasználói élmény optimalizálása
  7. Lépés: Ár és hozzáférés szabályozása
  8. Lépés: Marketing és promóció
  9. Lépés: Visszajelzések és tanulás értékelése
  10. Lépés: Skálázás és továbbfejlesztés

Ezek a lépések segítenek az oktatóknak az átfogó és hatékony digitális kurzus létrehozásában, amely képes felkelti a tanulók érdeklődését és támogatja őket a tudás megszerzésében és fejlesztésében.

Lépés 1: Kutatás és tervezés

A digitális kurzus létrehozásának első és alapvető lépése a kutatás és tervezés folyamata. Ez a szakasz meghatározza az egész kurzus sikerét, ezért fontos, hogy alaposan megtervezzük a kurzus céljait, célcsoportját, valamint a tartalmi struktúrát és modulokat.

Célok és célcsoport meghatározása:

Először is, határozzuk meg a kurzus céljait. Miért szeretnénk létrehozni ezt a kurzust? Milyen eredményeket szeretnénk elérni a tanulók számára? Lehetnek ezek a célok konkrét tudásszerzés, képességfejlesztés, szakmai fejlődés vagy egyéb előnyök. Fontos, hogy a célok mérhetők és realisztikusak legyenek.

Ezt követően azonosítsuk a célcsoportot, akiknek szánjuk a kurzust. Gondoljuk végig, hogy kik azok az emberek, akiknek a tananyagunk hasznos lehet, milyen előzetes tudással rendelkeznek, milyen problémákat vagy igényeket kívánunk kielégíteni a kurzussal. Minél pontosabban meghatározzuk a célcsoportot, annál hatékonyabban tudjuk személyre szabni a tartalmakat és a tanítási módszereket.

A kurzus témájának kiválasztása:

A célcsoport és célkitűzések ismeretében válasszuk ki a kurzus témáját. Az ideális téma olyan terület, amelyre kiterjedő szakértelmet birtoklunk és amelyben a célcsoportunk érdeklődik vagy szükségletet érez. Az egyedi és releváns tartalom kulcsfontosságú ahhoz, hogy a tanulók elköteleződjenek a kurzus iránt és aktívan részt vegyenek a tanulási folyamatban.

Tananyag és modulok tervezése:

Miután kiválasztottuk a kurzus témáját, haladjunk a tartalom tervezéséhez és strukturálásához. A tananyagot könnyen fogyasztható modulokra kell bontani, hogy a tanulók könnyen követhessék és emészthessék az információkat. A modulok a témakörök vagy a leckék logikus csoportosítását jelentik, és segítenek az anyag könnyebb megértésében és emlékezetben tartásában.

Minden modulhoz határozzuk meg a tanulási célokat és a kulcsszavakat, amelyek segítenek az anyag megjegyzésében és az információk strukturálásában. Határozzuk meg az egyes modulok időtartamát és a tananyag típusait, mint például szöveges tartalom, videók, interaktív kvízek vagy gyakorlati feladatok.

A kutatás és tervezés folyamata nemcsak az alapok lerakását jelenti, hanem segít az oktatóknak a kurzusuk célja és iránya felé történő fókuszálásában. Az alapos tervezés megalapozza a sikeres digitális kurzus alapjait, és segít abban, hogy a tanulók valódi értéket kapjanak a kurzusból és sikeresen elérjék a kitűzött célokat.

Lépés 3: A Learndash telepítése és beállítása

A digitális kurzus létrehozásához elengedhetetlen a Learndash e-learning platform telepítése és beállítása a WordPress alapú weboldalunkon. Ez a fejezet részletesen bemutatja a Learndash telepítését és a fontos beállításokat a sikeres kurzusmenedzsment érdekében.

WordPress alapú weboldal készítése:

Ha még nincs WordPress weboldalunk, akkor először is létre kell hoznunk egyet. Ehhez válasszunk egy megbízható webtárhelyet, telepítsük a legfrissebb WordPress verziót, majd válasszunk egy megfelelő témát a weboldalunkhoz. A témát testreszabhatjuk az általunk képviselt kurzus jellegének és stílusának megfelelően.

A Learndash plugin telepítése:

A következő lépés a Learndash plugin telepítése a weboldalunkra. A Learndash plugin beszerzéséhez látogassunk el a hivatalos weboldalra vagy a WordPress bővítmények tárházába, majd keresés után telepítsük és aktiváljuk a bővítményt. Miután aktiváltuk a Learndash-et, egy új menüpont jelenik meg a WordPress admin felületén, amely lehetővé teszi a kurzusok és tartalmak kezelését.

Beállítások ellenőrzése és testreszabása:

A Learndash telepítése után alaposan ellenőrizzük a beállításokat. Állítsuk be a kurzusokhoz és tanulókhoz kapcsolódó alapvető információkat, mint például a kurzus neve, leírása, ára és hozzáférési szintek. Továbbá, testreszabhatjuk a kurzusok megjelenését, például a kurzusok kategóriáit és címkéit.

Ne feledkezzünk meg a fizetési beállításokról sem, ha a kurzusunk fizetős lesz. Válasszunk megfelelő fizetési kapcsolatokat, és győződjünk meg arról, hogy a tranzakciók biztonságosak és megbízhatóak. Szintén érdemes a kurzus felhasználási feltételeit és az adatvédelmi beállításokat is ellenőrizni és egyértelműen megjeleníteni a weboldalon.

Lépés 4: Tananyag feltöltése és szervezése

Miután sikeresen telepítettük és beállítottuk a Learndash-t, a következő lépés a tananyag feltöltése és szervezése a kurzusunkban. A tananyagok strukturált és logikus elrendezése kulcsfontosságú annak érdekében, hogy a tanulók könnyen követhessék és megérthessék az anyagokat.

Kurzus létrehozása a Learndash-ben:

Kezdjük a kurzus létrehozásával a Learndash-ben. Adhatunk meg a kurzusnak címet, leírást és más alapvető információkat. Ezt követően adjunk hozzá modulokat és leckéket a kurzushoz, amelyek segítenek az anyag logikus szerkezetének kialakításában. Határozzuk meg a modulok és leckék neveit, és rendeljük hozzájuk a megfelelő tananyagokat.

Modulok és leckék hozzáadása:

A modulok lehetővé teszik az anyagok csoportosítását és tematikus elrendezését. Például, ha egy nyelvkurzust tartunk, a modulok lehetnek az alapvető nyelvtani szabályok, a szókincs, a beszédgyakorlatok stb. A modulokhoz hozzárendelünk leckéket, amelyek az adott témakör részletes kidolgozását jelentik.

Tartalom feltöltése és szerkesztése:

A leckékhez hozzáadjuk a tartalmakat, például a szöveges anyagokat, képeket, videókat és hanganyagokat. Fontos, hogy a tartalmak legyenek közérthetőek és strukturáltak. Használjunk példákat és gyakorlatokat, hogy segítsünk a tanulóknak a tananyag gyakorlati alkalmazásában.

Ezek a lépések segítenek a Learndash-ben hatékonyan felépíteni és kezelni a kurzusokat, amelyek támogatják a tanulók hatékony tanulási folyamatát és sikeres elérését a kitűzött céljaikhoz. A jól strukturált tananyag és a felhasználóbarát felület elősegíti a tanulók elköteleződését és sikeres teljesítményét a kurzusokon.

Lépés 5: Interaktív elemek hozzáadása

Az interaktív elemek hozzáadása a kurzusunkhoz élettel tölti az oktatási folyamatot és felkelti a tanulók érdeklődését. Az interaktivitás lehetővé teszi számukra, hogy aktívan részt vegyenek a tanulásban, gyakoroljanak és kapcsolatba lépjenek egymással. Ebben a fejezetben bemutatjuk, hogyan hozzunk létre quiz és teszteket, integráljunk feladatokat és gyakorlatokat, valamint létrehozzunk egy fórumot a tanulók közötti kommunikációhoz.

Quiz és tesztek létrehozása:

A quiz és tesztek hasznos eszközök a tudás ellenőrzéséhez és a fejlődés nyomon követéséhez. A Learndash lehetővé teszi, hogy könnyen létrehozzunk interaktív quiz-eket és teszteket a kurzus leckéihez. Definiálhatunk különböző kérdéstípusokat, például egyszerű válasz, többszörös választás, igaz/hamis vagy helyesírásellenőrzés. A tanulók azonnali visszajelzést kapnak a válaszaikról, és ez segít nekik az erősségeik és gyengeségeik azonosításában, valamint az anyag rögzítésében.

Feladatok és gyakorlatok integrálása:

A feladatok és gyakorlatok lehetővé teszik a tanulók számára, hogy a tanultakat a gyakorlatban alkalmazzák. Készítsünk olyan gyakorlatokat és feladatokat, amelyek segítik a tanulókat a tananyag megértésében és a tudásuk elmélyítésében. Például, ha egy programozási kurzust tartunk, adjunk feladatokat a kódrészletek megírására vagy egy kis projekt elkészítésére. A Learndash-en belül könnyedén hozzáadhatjuk és kezelhetjük ezeket a gyakorlatokat, valamint nyomon követhetjük a tanulók fejlődését.

Fórum létrehozása a kommunikációhoz:

A fórumok lehetővé teszik a tanulók közötti interakciót és a csoportos tanulást. Létrehozhatunk olyan fórumokat a kurzusunkban, ahol a tanulók kérdezhetnek, megoszthatják a tapasztalataikat és segíthetik egymást. Ez nemcsak a közösségépítést erősíti, hanem lehetőséget ad arra is, hogy a tanulók más perspektívákból lássák az anyagokat és tovább mélyítsék az ismereteiket. A Learndash-ben beépített fórumokat vagy külső fórum bővítményeket használhatunk a kommunikáció támogatására.

Az interaktív elemek hozzáadása fokozza a kurzus élményét és elősegíti a hatékonyabb tanulási folyamatot. Az interaktivitás lehetőséget nyújt a tanulók számára a tudásuk gyakorlására, azonnali visszajelzésre és az együttműködésre másokkal. Azáltal, hogy kihasználjuk a Learndash kínálta lehetőségeket a quiz és tesztek, feladatok és gyakorlatok, valamint a fórumok létrehozásával, segítünk a tanulóknak jobban megérteni az anyagokat és sikeresebben fejlődni a kurzusunkon.

Lépés 6: Design és felhasználói élmény optimalizálása

A digitális kurzus sikerének egyik kulcsa a jó design és a felhasználói élmény gondos tervezése. A tanulók vonzásának és elköteleződésének növelése érdekében a kurzus weboldalának reszponzív designnal és használhatósággal kell rendelkeznie. Ebben a fejezetben megvizsgáljuk, hogyan optimalizáljuk a kurzus designját és azáltal javítjuk a felhasználói élményt, hogy az még hatékonyabbá és vonzóbbá váljon.

Reszponzív design és használhatóság:

A reszponzív design kialakítása nagyon fontos, mivel a tanulók különböző eszközökről hozzáférhetnek a kurzus weboldalához, például asztali számítógépekről, laptopokról, tabletekről vagy okostelefonokról. A kurzus weboldalának reszponzívnak kell lennie, hogy alkalmazkodjon a különböző kijelzőméretekhez és megfelelően jelenítse meg az információkat minden eszközön. Ez segíti a tanulókat, hogy könnyedén hozzáférhessenek a tartalmakhoz és a kurzus anyagaihoz bárhonnan és bármikor.

A használhatóság szintén meghatározó tényező a felhasználói élmény javításában. Az oldalaknak intuitívnak és könnyen kezelhetőnek kell lenniük, hogy a tanulók könnyen megtalálják, amit keresnek, és könnyedén navigáljanak az anyagok között. Használjunk érthető menürendszert és jól látható hívószavakat a navigáció egyszerűsítéséhez. Továbbá, fontos, hogy minimalizáljuk az oldal betöltési időt, hogy a tanulók ne érezzék frusztráltakat és könnyedén hozzáférhessenek a tartalmakhoz.

Vizuális elemek és felület testreszabása:

A kurzus weboldalának vizuális megjelenése szintén fontos. Használjunk vonzó és megfelelő színpalettát, hogy a weboldal arculata összhangban legyen a kurzus témájával és célcsoportjával. Az illusztrációk, képek és grafikák segítenek a tanulóknak megérteni az anyagokat és felkelteni az érdeklődésüket. Az egyedi és minőségi vizuális elemek segítenek megkülönböztetni a kurzusunkat másoktól és emlékezetesebbé teszik a tanulók számára.

A felület testreszabása szintén kulcsfontosságú a kurzusunk vonzóvá tételében. Az egyedi logó, címek, betűtípus és háttér segítenek megadni a kurzus egyedi arculatát. Továbbá, fontos, hogy a weboldal megfelelően kialakított legyen a tartalom könnyű olvashatósága érdekében. Használjunk jól strukturált szövegeket és a megfelelő betűméreteket, hogy a tanulók könnyen feldolgozhassák az információkat.

A navigáció tervezése és implementálása alapvető fontosságú a tanulói élmény javításában. A menürendszer legyen egyértelmű és könnyen elérhető, hogy a tanulók könnyen áttekinthessék a kurzus struktúráját és az anyagokat. Használjunk könnyen érthető címsorokat és alcímsorokat, hogy segítsük a tanulókat a tartalmak gyors megtalálásában és navigációjában.

Az egyszerű és intuitív design, a reszponzív kialakítás és a felhasználóbarát felület segít a tanulóknak koncentrálni az anyagokra és zavartalanul haladni a kurzuson. Azáltal, hogy a Learndash kurzus weboldalunkat optimalizáljuk és testreszabjuk a tanulók igényei és elvárásai szerint, javítjuk a felhasználói élményt és segítjük őket a sikeres tanulásban és fejlődésben.

Lépés 7: Ár és hozzáférés szabályozása

Az árképzés és a hozzáférés szabályozása nagyban befolyásolja a kurzusunk sikerét és jövedelmezőségét. Ebben a fejezetben megvizsgáljuk, hogy melyik a megfelelő árképzési stratégia a kurzusunkhoz, valamint hogyan szabályozzuk a hozzáférést és licencelést a tartalomhoz.

Ingyenes vagy fizetős kurzus?

Először is el kell döntenünk, hogy a kurzusunk ingyenes lesz-e, vagy fizetős. Az ingyenes kurzusok előnye, hogy nagyobb számú potenciális tanulót vonzanak és lehetőséget adnak arra, hogy az emberek megismerjék az oktatói stílusunkat és minőségünket. Ugyanakkor a fizetős kurzusok lehetőséget nyújtanak számunkra passzív jövedelemforrás létrehozására, és értékesítési stratégiával támogathatjuk a kurzusunkat.

Árképzési stratégiák

Ha fizetős kurzust hozunk létre, határozzuk meg az árképzési stratégiát. Gondoljuk végig, hogy milyen értéket nyújt a kurzusunk a tanulóknak, és milyen összeget tehetünk érte. Fontos figyelembe venni a versenytársak árait és a célközönség gazdasági képességeit. Választhatunk egyedi árazási modelleket, mint például egyszeri díj, havi előfizetés vagy részletfizetés.

Hozzáférés szabályozása és licencelés

Ha fizetős kurzust kínálunk, határozzuk meg, milyen hozzáférési szabályokat vezetünk be. Döntsük el, hogy a tanulók milyen időtartamban vagy korlátozásokkal férhetnek hozzá a kurzus anyagaihoz. Szintén fontos figyelembe venni a licencelés kérdését, hogy az anyagaink védelme mellett megfelelően terjesszük őket.

Lépés 8: Marketing és promóció

A sikeres kurzus elindításához szükség van hatékony marketing és promóciós stratégiára. Ebben a fejezetben bemutatjuk, hogyan készítsünk marketing tervet, és hogyan használjuk a szociális média és e-mail marketing eszközöket a kurzus népszerűsítéséhez. Emellett megvizsgáljuk, hogyan dolgozzunk együtt partnerekkel az elérésünk és értékesítésünk növelése érdekében.

Marketing terv kialakítása

Egy jól kidolgozott marketing terv elengedhetetlen a kurzus népszerűsítéséhez és a potenciális tanulók eléréséhez. Határozzuk meg a marketing célokat és célközönséget, és tervezzük meg a megfelelő marketing csatornákat és eszközöket a kurzus népszerűsítéséhez.

Szociális média és e-mail marketing

A szociális média és e-mail marketing erőteljes eszközök a kurzus népszerűsítéséhez. Használjuk ki a közösségi média platformok erejét a tartalmak megosztására és a célcsoportunk elérésére. Az e-mail marketing segítségével értesíthetjük a lehetséges tanulókat az új kurzusokról, kedvezményekről és promóciókról.

Partnerekkel való együttműködés

Keressünk együttműködési lehetőségeket olyan partnerekkel, akiknek célközönsége hasonló az övünkhöz. Az együttműködésnek köszönhetően elérhetjük egy újabb közönséget és növelhetjük a kurzusunk eladásait. Gondoljunk partneri promóciókra, ahol közösen hirdetünk és értékesítünk a partnerünkkel.

Lépés 9: Visszajelzések és tanulás értékelése

A tanulói visszajelzések és a tanulás értékelése lehetővé teszi számunkra, hogy javítsuk a kurzusunk minőségét és a tanulók elégedettségét. Ebben a fejezetben megvizsgáljuk, hogyan gyűjtsük és elemzzük a tanulói visszajelzéseket, és hogyan frissítsük a kurzusunkat a javítások érdekében. Továbbá, megvizsgáljuk, hogyan értékeljük a kurzus teljesítményét és sikerét.

Tanulói visszajelzések gyűjtése és elemzése

Gyűjtsük be a tanulói visszajelzéseket a kurzus elvégzése után. Használjunk kérdőíveket, online felméréseket vagy értékelőlapokat a tanulók véleményének meghallgatására. Az elemzett visszajelzések segítenek azonosítani az erősségeinket és a fejlesztendő területeket a kurzusunkban.

A kurzus javítása és frissítése

Az összegyűjtött visszajelzések alapján végezzük el a szükséges javításokat a kurzusunkban. Frissítsük és fejlesszük az anyagokat, javítsuk a kurzus struktúráját és a tanítási módszereinket. A kurzus folyamatos fejlesztése segít növelni a tanulók elégedettségét és a kurzus minőségét.

Teljesítményértékelés és siker mérés

Értékeljük a kurzusunk teljesítményét és sikerét a kitűzött célokhoz képest. Vizsgáljuk meg a tanulók aktivitását és elégedettségét, valamint a kurzus értékesítési eredményeit. A teljesítményértékelés segít megérteni, hogy hol áll a kurzusunk, és milyen területeken kell továbbfejlesztenünk.

Lépés 10: Skálázás és továbbfejlesztés

Az utolsó lépés a Learndash útmutatóban a skálázás és továbbfejlesztés. Ebben a fejezetben megvizsgáljuk, hogyan hozzunk létre újabb kurzusokat és bővítsük a meglévőket. Továbbá, megvizsgáljuk, hogyan továbbfejleszthetjük a marketing stratégiáinkat és hogyan használjuk ki a Learndash e-learning platformot a teljes potenciáljában.

Újabb kurzusok létrehozása és bővítése

Ha egy kurzus sikeresen elindult, gondolkodjunk az újabb kurzusok létrehozásában és a tartalom bővítésében. A cél az, hogy többféle kurzussal és tartalommal szolgáljunk ki különböző célcsoportokat. Újabb kurzusokkal és tematikus bővítésekkel támogathatjuk a tanulók folyamatos fejlődését és elégedettségét.

Marketing stratégiák továbbfejlesztése

A marketing stratégiáinkat folyamatosan fejlesszük tovább az eredmények optimalizálása érdekében. Tanuljunk a tapasztalatainkból és az előző kampányok eredményeiből. Próbáljunk ki új marketing csatornákat és módszereket, és mérjük meg azok hatékonyságát. A folyamatos fejlesztés segít a kurzusaink népszerűségének növelésében és a hatékonyabb értékesítésben.

A Learndash kihasználása teljes potenciáljában

Ismerjük meg a Learndash platform összes funkcióját és lehetőségét, és használjuk ki azokat teljes mértékben. Ismerjük meg a beépített jelentési és nyomon követési eszközöket a tanulói teljesítmény és aktivitás követéséhez. Vegyük igénybe a platform által kínált integrációs lehetőségeket más alkalmazásokkal, például az e-mail marketing eszközökkel vagy a fizetési kapcsolatokkal való integrációt. A Learndash teljes potenciáljának kihasználása segít a kurzusaink hatékonyságának és sikerességének növelésében.

A Lépés 7-től a Lépés 10-ig terjedő szakaszok segítenek az oktatóknak az átfogó és hatékony e-learning kurzus létrehozásában a Learndash segítségével. Az árképzés, a marketing stratégiák, a tanulói visszajelzések és a platform továbbfejlesztése mind hozzájárul a sikeres kurzusok létrehozásához és a tanulók elégedettségének növeléséhez. A Learndash lehetőségeinek kihasználása révén hatékonyan és professzionálisan vezethetünk digitális kurzusokat, amelyek segítenek a tanulóknak fejlődni és megvalósítani céljaikat.

Gyakori kérdések a LearnDash pluginnal kapcsolatban

Hogyan kezdjek neki a Learndash használatának, hogy létrehozzam a digitális tanfolyamomat?

A Learndash használatához először telepítened kell a bővítményt a WordPress weboldaladra. Telepítés után aktiváld a bővítményt, majd kövesd a beállítási varázslót a tanfolyam alapvető beállításainak konfigurálásához.

Hogyan hozhatok létre leckéket és témákat a digitális tanfolyamomhoz a Learndash segítségével?

A leckék és témák létrehozása a Learndash segítségével egyszerű. A WordPress vezérlőpulton belül menj a Learndash menüpontra, majd válaszd ki a “Tanfolyamok” lehetőséget. Válaszd ki azt a tanfolyamot, amelyhez leckéket vagy témákat szeretnél hozzáadni, majd kattints az “Építő” fülre. Innen könnyedén szervezheted meg a tartalmat a húzás-és-eresztés funkció segítségével, hozzáadva leckéket és témákat.

Lehetséges multimédiás tartalmakat is felvenni a Learndash digitális tanfolyamomba?

Abszolút! A Learndash különböző lehetőségeket kínál a multimédiás tartalmak, például videók, hangfájlok, képek és dokumentumok beillesztéséhez a leckék vagy témák közé. A kurzusépítőbe közvetlenül feltöltheted vagy beágyazhatod a médiafájlokat a diákok tanulási élményének fokozása érdekében.

Hogyan állíthatok be kvízeket és értékeléseket a Learndash tanfolyamomban?

A Learndash beépített kvízmodult kínál, amellyel kvízeket, értékeléseket és vizsgákat hozhatsz létre a digitális tanfolyamodhoz. Hozzáadhatsz több választásos kérdéseket, igaz-hamis kérdéseket, esszé kérdéseket és még sok mást. Egyszerűen menj a kurzusépítőhöz, adj hozzá egy kvízt, majd állítsd be a beállításokat az igényeid szerint.

Lehetséges nyomon követni a hallgatók előrehaladását és bizonyítványokat adni a Learndash segítségével?

Igen követheted az egyes hallgatók előrehaladását, megtekintheted a kvíz eredményeket, és bizonyítványokat adhatsz ki a tanfolyam elvégzésének vagy eredményességének megfelelően.

Lehetséges testreszabni a Learndash tanfolyamom megjelenését?

A Learndash különböző testreszabási lehetőségeket nyújt a digitális tanfolyamod megjelenésének személyre szabásához. Választhatsz különböző előre tervezett sablonok közül, testre szabhatod a színeket, betűtípusokat és elrendezést, és hozzáadhatod saját márkázási elemeket az oldalad designjához illeszkedően.

AI EXPRESS 2.0: júni 17-19.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Siess, fogytán az idő!

Ne használd a ChatGPT-t,

amíg nem láttad az új AI Express 2.0 kurzust! A marketinged szuper erőre kap.

Netjet Campus

A Netjet Campus megtanítja hogyan készíts weboldalt, ami eladja a terméked.
Legnépszerűbb kurzusok ezek

Népszerű

Előfizetéses tagsági rendszer

Supersales Sytema

Ebben a kurzusban lépésről lépésre megmutatom, hogyan raksz össze magadnak egy előfizetéses rendszert.

Oktatási rendszer

LearnDash Oktatóanyag

Netjet Campus Classic

Hogyan készíts digitális oktatási rendszert? Mutatom részletes, érthető magyarázattal a Learndash kurzusban.

Alapmű

A Sales Oldal

Supersales Sytema

Felépítjük a sales oldaladat. Milyen neuromarketing mozgatórugókkal  működnek a szöveges és design elemek?

Woocommerce rulez!

Woocommerce webáruház

Supersales Sytema

Felépítjük a Woocommerce webshopodat, lehet egy termékes shop, lehet soktermékes webáruház, a folyamat ugyanaz.

Next level

Neuromarketing

Netjet Campus Classic

Árérzékeny vevők helyett rajongók. Tedd hozzá a mostani marketingedhez a neuromarketing technikákat.

Canva

Canva Oktatóanyag

Netjet Campus Classic
A világ leghasznosabb grafikus szerkesztője, minden webes grafikát megcsinálhatsz bele, a kurzusban mutatom, hogyan.
Explainer animáció

MarketingMese Oktatóanyag

Netjet Campus Classic
Amelyik weboldalon hamarabb megérti az ajánlat lényegét a vevő, ott fog vásárolni. Ha rajzfilmvideóval magyarázod el, fel fognak rá figyelni.
Nagy klasszikus

Wordpress Dominancia

Netjet Campus Classic
Egy jól működő rendszer, amivel biztosra mész. Közérthető képernyővideókon mutatom mit kell csinálnod.
Ezeket az eszközöket is tanítom a Campusban: