fbpx

muszáj értened a LearnDashez

Most itt vagy: Nem vagy teljesen képben a LearnDashsel, de tudod, hogy a digitális anyagaidhoz szükséged van rá.

Ide juttat el az oktatóanyag: Magabiztosan kezeled, melléfogások nélkül, gyorsan építed fel az online kurzusaid rendszerét. Örülsz, mert végre haladsz. Az ügyfeleid örülnek, átlátják, szeretik a kurzusodat.

Ha tanítsz, nem csak eladsz, szaktekintély maradsz.

Ez a LearnDash oktatóanyag welcome videója. Érdekel a folytatás?

Minek neked…

Online kurzust indítani?

Az online oktatás a legnagyobb biznisz. Ha a témát oktatod is, több megrendelőd lesz. Többen veszik igénybe a szolgáltatásodat, ha szaktekintéllyé válsz azzal, hogy “gyerekek, ácsi, én ezt tanítom”. De technikailag is meg kell tudni csinálni az online kurzusodat, erre való a híres LearnDash plugin, ezt tanítom az anyagban, azaz: hogyan csinálj magadnak online kurzust, amit eladhatsz.

A LearnDasht használni?

A LearnDash egész egyszerűen erre van kitalálva. LMS, azaz Learning Management System, magyarul Oktatás Kezelő Rendszer. Ez olyan, mint, hogy “cipőt a cipőboltból”.

Próbáltam én is mást, saját LMS rendszert, más plugineket, de a LearnDash viszi a pálmát. Igaz, hogy 159 USD az ára, de ha jól csinálod a kurzusodat, akkor azonnal megtérül. Ha weboldalt akarsz, akkor WordPress, ha designt, akkor Divi, ha oktatni akarsz, akkor Learndashre van szükséged. Az oktatóanyag arról szól, hogyan építsd fel a saját online kurzusod tartalmát.

Nézzük szépen sorban

Hogyan tanít meg az oktatóanyag felépíteni a saját kurzusodat

#1. Hogyan állítsd be a Learndasht, hogy ne utólag legyen sok munkád vele?

Kétféle ember van. Ha van egy új szoftver, az egyik ember nekivág, próbálgatja, mit lehet kihozni belőle. A másik ember szépen akkurátusan végigmegy a beállításokon.

Te melyik típus vagy?

A LearnDash-sel akkor jársz jól, ha a második, az előre beállítgatós vagy. Ebben a fejezetben megmutatom, hogy én hogyan állítom be a LearnDasht, hogy ne utólag kelljen keresni a hibákat, hanem minden elsőre szuper legyen.

#2. Hogyan strukturáld az oktatóanyagaidat úgy, hogy átlátható és kényelmes legyen a feldolgozása?

Ha tetszik az oktatóanyag az embereknek, és szeretik használni, szeretnek időt tölteni a rendszeredben, akkor fogják kifizetni a következő havi díjat, vagy akkor fogják megvenni a következő anyagodat is.

Tehát itt nem csak a technikához kell érteni, hanem az emberekhez is. Bele kell gondolni, hogy az, akinek teljesen új a témád, hogyan tudja megérteni, hogyan tudja kényelmesen feldolgozni az anyagot.

Ebben a fejezetben megmutatom, hogyan rendszerezd az oktatóanyagodat fejezetekre, leckékre, témákra.

2007 óta készítek online oktatóanyagokat, nagyon sok visszajelzést kapok az emberektől, hogy milyen a jó, könnyen feldolgozható, érthető oktatóanyag. Ezek a tapasztalataim vannak benne az oktatóanyagban.