fbpx

KPI (Key Performance Indicator) és annak szerepe az online marketingben

A KPI, azaz a Key Performance Indicator (Kulcs Teljesítménymutató) olyan méréseket jelent, amelyek segítségével az online marketing tevékenységek hatékonyságát és eredményességét lehet mérni és értékelni. Ezek a mutatószámok lehetővé teszik, hogy az üzleti célokhoz való előrehaladást és az elért eredményeket objektíven értékeljük. A KPI -k többféle formában jelenhetnek meg, például számszerű adatokként, százalékos arányokként vagy egyéb mérőszámokként.

kpi

Mi az a KPI?

A KPI egy olyan mérőszám vagy mutató, amely lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy értékelje, hogy mennyire teljesíti az online marketing tevékenységek az előre meghatározott célokat. Ezek a célok lehetnek például a weboldal forgalmának növelése, a konverziók számának emelése, vagy az online eladások bővítése. Fontos, hogy minden KPI meghatározása konkrét és mérhető legyen, így könnyen ellenőrizhető, hogy elértük-e az adott célt.

A KPI-knek számos előnye van az online marketing szempontjából. Egyrészt lehetővé teszik, hogy az üzleti stratégiát mérhető módon kövessük nyomon, és időben korrigáljuk, ha szükséges. Másrészt segítenek az erőforrások hatékonyabb elosztásában, mivel megmutatják, mely tevékenységek hozzák a legjobb eredményeket. Emellett segítségükkel azonosíthatjuk azokat a területeket, ahol további fejlesztésekre van szükség.

Miért fontos az online marketingben?

Az online marketingben a KPI -k rendkívül fontos szerepet játszanak az eredményesség mérésében és az elért célok megértésében. Néhány főbb ok, amiért ezek a kulcsfontosságú mutatószámok kiemelkedő fontossággal bírnak:

 1. Célokra fókuszálás: A KPI -k segítenek a célokra fókuszálni és a tevékenységeket azok elérésére összpontosítani. Ezzel elkerülhetjük az erőforrások felesleges szétszórását olyan területeken, amelyek nem járulnak hozzá a vállalkozás sikeréhez.
 2. Hatékonyság mérése: Az online marketing esetében számos kampány és csatorna érhető el. A KPI -k lehetővé teszik az egyes kampányok és csatornák hatékonyságának összehasonlítását, így megtudhatjuk, melyik hozza a legjobb eredményeket.
 3. Döntéshozatal támogatása: Az adatokon alapuló KPI -k segítségével könnyebbé válik a döntéshozatal. A vállalkozás vezetői megalapozott döntéseket hozhatnak az online marketingstratégia fejlesztése és finomhangolása során.
 4. Követés és riportálás: A KPI -k rendszeres nyomon követése lehetővé teszi a változások és a fejlődés figyelemmel kísérését. Ezen információk alapján hatékonyabb riportokat készíthetünk a vezetőség vagy a döntéshozók számára.

Az online marketingben a megfelelő KPI -k kiválasztása és figyelemmel kísérése nélkülözhetetlenül fontos a siker és a hatékonyság eléréséhez. A mérőszámok segítségével pontosan láthatjuk, hogy a vállalkozás mely területein van szükség fejlődésre, és ezáltal megalapozottabb stratégiát alakíthatunk ki a jövőre nézve.

Az üzleti célok meghatározása

Az online marketing sikeres végrehajtásának alapja az üzleti célok hatékony meghatározása és azokhoz igazodó stratégia kidolgozása. Az üzleti célok olyan iránytűként szolgálnak, amelyek meghatározzák, merre halad a vállalkozás, és milyen eredményeket kíván elérni az online térben. Ebben a fejezetben bemutatjuk, hogyan lehet SMART célokat felállítani és hogyan kapcsolódik az online marketing az üzleti célokhoz.

SMART célok

A SMART egy mozaikszó, amely segít az üzleti célok megfogalmazásában. A SMART célok olyan jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a cél elérését és a teljesítménymutatók mérését. Az alábbiakban részletezzük a SMART jelentését:

 1. Specifikus (Specific): A cél legyen pontosan meghatározott és konkrét. Például, nemcsak azt célozzuk meg, hogy növeljük az értékesítést, hanem azt is, hogy 10%-kal növeljük az online értékesítéseinket a következő negyedévben.
 2. Mérhető (Measurable): A célt olyan módon fogalmazzuk meg, hogy mérhető legyen az elért eredmény. Használjunk mennyiségi mutatókat, például számokat vagy százalékokat. Így könnyebb lesz követni és értékelni a fejlődést.
 3. Elérhető (Attainable): A kitűzött cél legyen reális és elérhető a vállalkozás számára. Nem célszerű olyan célokat kitűzni, amelyek túlzottan ambiciózusak vagy megvalósíthatatlanok.
 4. Releváns (Relevant): A célnak összhangban kell lennie az üzleti stratégiával és a vállalkozás általános céljaival. Az online marketing célok közvetlenül hozzá kell járuljanak a vállalkozás sikeréhez.
 5. Időhöz kötött (Time-bound): Határozzunk meg egy pontos időpontot vagy határidőt, amikor el kell érnünk a célt. Ez segít a fókusz fenntartásában és a célok időben történő teljesítésében.

Az online marketing és az üzleti célok kapcsolata

Az online marketingnek kiemelt szerepe van az üzleti célok elérésében, mivel a digitális tér lehetőségei szinte korlátlanok. Az online marketingstratégia kialakításakor figyelembe kell venni az üzleti célokat, és ezek mentén kell meghatározni a tevékenységeket és mércéket. Néhány példa arra, hogy az online marketing hogyan kapcsolódik az üzleti célokhoz:

 • Növelni az értékesítést: Ha az egyik fő üzleti cél a növekvő értékesítés, az online marketingstratégiában olyan tevékenységekre fókuszálhatunk, amelyek segítenek a látogatók konverziójának növelésében, vagy a visszatérő ügyfelek számának növelésében.
 • Növelni a márka ismertségét: Ha a vállalkozás fő célja a márka ismertségének növelése, az online marketingen keresztül olyan tartalmakat és hirdetéseket készíthetünk, amelyek célzottan eljuttatják a márka üzenetét a potenciális vásárlókhoz.
 • Növelni az online jelenlétet: Az online marketing lehetőséget nyújt a vállalkozásnak, hogy új online csatornákon és platformokon jelenjen meg, ezzel növelve az online láthatóságot és jelenlétet.
 • Vevői elégedettség növelése: Az online marketing nemcsak az új ügyfelek megszerzésére szolgál, hanem lehetőséget teremt a már meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartásra és a vevői elégedettség növelésére is. Például, e-mail marketing és közösségi média kampányok segítségével személyre szabott és értékes tartalmakat juttathatunk el a vevőknek.

Az online marketing és az üzleti célok közötti szoros kapcsolat kiemelkedő fontosságú a vállalkozás sikeréhez vezető úton. A SMART célok alkalmazásával és az üzleti célokkal való összhangban kidolgozott online marketingstratégiával az online térben hatékonyan elérhetjük a kitűzött célokat és növelhetjük a vállalkozás teljesítményét.

Az online marketing KPI -k kiválasztása

Az online marketing hatékonyságának mérése és eredményességének nyomon követése kulcsfontosságú a sikeres kampányok és stratégiák kidolgozásához. Ehhez olyan KPI -ket kell kiválasztani, amelyek relevánsak és mérhetőek az adott vállalkozás és iparág szempontjából. Ebben a fejezetben megvizsgáljuk az általános online marketing KPI -ket, valamint az iparág és vállalkozás jellemzői alapján meghatározott KPI -ket.

Általános KPI -k az online marketingben

Az alábbiakban felsoroljuk néhány általános KPI -t, amelyek az online marketingben széles körben használtak és fontosak az eredményesség méréséhez:

 1. Látogatottság (Weboldal forgalom): Az oldalra érkező látogatók száma fontos mutató az online jelenlét hatékonyságának méréséhez.
 2. Konverzió arány: Ez az arány mutatja meg, hogy az oldalra látogatók hány százaléka vált ügyfélvé vagy végrehajtotta a kívánt tevékenységet (pl. vásárlás, feliratkozás).
 3. Átlagos értékesítési érték: Az online értékesítések összértékének átlaga az egyes tranzakciókon belül.
 4. Elhagyási arány (Bounce rate): Ez a mutató azt jelzi, hogy az oldalra érkező látogatók hány százaléka hagyja el az oldalt az érkezését követően anélkül, hogy bármilyen tevékenységet végezne.
 5. Visszatérő látogatók aránya: A visszatérő látogatók száma az összes látogatóhoz viszonyítva.

Az iparág és a vállalkozás jellemzői alapján meghatározott KPI -k

Az általános KPI -k mellett minden iparág és vállalkozás más jellemzőkkel rendelkezhet, amelyekre érdemes figyelmet fordítani. Az alábbiakban néhány példa olyan specifikus KPI -kre, amelyeket az adott iparág és vállalkozás jellemzői határoznak meg:

Iparszakág/Vállalkozás jellemzőiKPI -k
E-kereskedelemKosárérték per vásárlás
Konverzió az oldalra érkező forgalomból
Termékoldal elhagyási aránya
B2B szolgáltatásokLeadszám
Az új vevők száma
Az értékesítési csatornák hatékonysága
SzoftverfejlesztésRegisztrált felhasználók száma
Próbaverziók aktiválása
Előfizetők megtartási aránya
Gasztronómia és vendéglátásAsztalfoglalások száma
Értékelések és vélemények száma
Ételrendelések aránya az oldalra érkező látogatókhoz képest

Fontos, hogy az iparág és vállalkozás jellemzői alapján kiválasztott KPI -k relevánsak legyenek az adott tevékenységekkel és célközönséggel. Az egyedi KPI -k segítenek pontosabb képet kapni az online marketing hatékonyságáról és hozzájárulnak az eredményes stratégiák kidolgozásához és a vállalkozás teljesítményének növeléséhez.

KPI -k és a konverziók mérése

Az online marketingben a konverziók mérése és optimalizálása kiemelt jelentőséggel bír. A konverziók olyan tevékenységeket jelentenek, amelyek célravezetőek a vállalkozás szempontjából, például vásárlás, feliratkozás, űrlap kitöltése vagy más kívánt cselekedet. Ebben a fejezetben megvizsgáljuk a konverziók fontosságát és a KPI -k kapcsolatát a konverziókhoz.

Konverziók és jelentőségük

A konverziók kulcsfontosságúak az online marketingben, mivel ezek azok az események, amelyek közelebb viszik a látogatókat a vállalkozás céljaihoz és az ügyfelek elköteleződéséhez. Az alábbiakban felsoroljuk néhány jelentős konverzió típust:

 1. Vásárlás konverzió: A látogatók weboldalon való vásárlási tevékenysége, amely a legfontosabb cél a webáruházakban és az e-kereskedelemben.
 2. Feliratkozás konverzió: A látogatók regisztrációja hírlevélre, felhasználói fiók létrehozása vagy más, az ügyfélkapcsolat erősítését célzó regisztráció.
 3. Űrlap kitöltés konverzió: A látogatók azonosító adatok, visszajelzések vagy érdeklődési űrlapok kitöltése.
 4. Látogatói aktivitás konverzió: Olyan tevékenységek, amelyekkel a látogatók jelezhetik az érdeklődésüket vagy elégedettségüket, például like-ok, megosztások, értékelések.

KPI -k kapcsolata a konverziókhoz

A KPI -k és a konverziók közötti kapcsolat az online marketing hatékonyságának méréséhez és a stratégia finomhangolásához elengedhetetlen. A KPI -k lehetővé teszik, hogy nyomon kövessük a konverziókra vonatkozó mutatószámokat, és értékeljük a marketingeszközök és kampányok hatékonyságát. Néhány KPI, amelyek kapcsolódnak a konverziókhoz:

 1. Konverziós arány (Conversion Rate): Ez a mutató azon látogatók arányát jelenti, akik végrehajtották a kívánt cselekvést a weboldalon. A konverziós arányt százalékban fejezzük ki és az alábbi képlettel számolható:

Konverziós arány (%) = (Konverziók száma / Látogatók száma) * 100

 • Átlagos konverzióérték (Average Conversion Value): Ez a mutató a konverziók átlagos értékét jelenti. Fontos információ, hogy mennyi átlagos bevételt hoz egy-egy konverzió.
 • Konverziós útvonalak (Conversion Paths): Az online marketing számos érintkezési pontot kínál a látogatók számára. A konverziós útvonalak elemzése segít megérteni, hogy a látogatók hogyan jutottak el a konverzióig, és mely csatornák járultak hozzá a legtöbb konverzióhoz.
 • Lehívás és értékelési idő (Download and Evaluation Time): Ez a KPI a látogatók általában mennyi időt töltenek a weboldalon, mielőtt elvégzik a konverziót. Ez segíthet felmérni a látogatók érdeklődését és vásárlási szándékát.

A KPI -k és a konverziók mérése lehetővé teszi az online marketing stratégia optimalizálását, a gyenge pontok azonosítását és az eredményes tevékenységek további fejlesztését. A folyamatos figyelem és a KPI -k alapján végzett elemzések segítenek a sikeres online marketingkampányok és hosszú távú vállalkozási siker elérésében.

Webanalitika eszközök és a KPI -k nyomon követése

A webanalitika eszközök kulcsfontosságúak az online marketing KPI -k mérésében és nyomon követésében. Ezek az eszközök lehetővé teszik az online tevékenységek részletes elemzését és segítenek az üzleti célokhoz kapcsolódó KPI -k hatékony figyelésében és riportálásában. Ebben a fejezetben bemutatjuk, hogy miért fontosak a webanalitika eszközök, különösen a Google Analytics, és hogyan lehet ezek segítségével hatékonyan figyelni és riportálni a KPI -ket.

Google Analytics és hasonló eszközök

A Google Analytics a legelterjedtebb és egyike a leghatékonyabb webanalitika eszközöknek. Az ingyenes szolgáltatás segítségével részletes adatokat gyűjthetünk a weboldalunk látogatóiról és viselkedésükről. A következőkben bemutatjuk, miért népszerű és milyen előnyei vannak a Google Analyticsnek és más hasonló eszközöknek:

 1. Átfogó adatgyűjtés: A Google Analytics segítségével számos adatot gyűjthetünk a weboldalunk teljesítményéről, beleértve a látogatók számát, a látogatók viselkedését, a konverziókat, az elhagyási arányt és még sok mást.
 2. Célkövetés és konverziók mérése: A Google Analytics lehetővé teszi a célkövetés beállítását, amellyel nyomon követhetjük az üzleti célokhoz kapcsolódó konverziókat, például vásárlásokat, feliratkozásokat stb.
 3. Csatornaanalitika: Az eszköz lehetővé teszi a forgalom forrásának elemzését, így láthatjuk, hogy a látogatók hogyan találtak rá a weboldalunkra (keresőmotorok, közösségi média, hirdetések stb.).
 4. Használhatósági elemzés: A Google Analytics segítségével nyomon követhetjük, hogy a látogatók hogyan interakcionálnak a weboldalunkkal, így megérthetjük az oldal használhatóságát és esetleges problémákat.
 5. Egyéni riportok és jelentések: Az eszköz lehetővé teszi egyedi riportok és jelentések létrehozását, amelyek a vállalkozás szükségleteihez igazodnak.

KPI -k figyelése és riportálása

Az online marketing KPI -k figyelése és riportálása rendkívül fontos az eredmények értékeléséhez és a stratégia finomhangolásához. A KPI -k figyelése során érdemes az alábbi lépéseket követni:

 1. KPI -k meghatározása: Először határozzuk meg a releváns KPI -ket, amelyek az üzleti célokkal és a vállalkozás sikerével összefüggnek.
 2. KPI -k beállítása a webanalitika eszközben: Rendezzük be a kiválasztott KPI -ket a webanalitika eszközben, például a Google Analytics célkövetési funkciójával.
 3. Rendszeres nyomon követés: Figyeljük rendszeresen a KPI -ket, hogy láthassuk, hogyan teljesít a vállalkozás az adott metrikák szerint.
 4. Elemzés és értékelés: Vizsgáljuk meg a KPI -k eredményeit, és határozzuk meg, hogy mely tevékenységek hozták a legjobb eredményeket, és mely területeken van szükség fejlesztésre.
 5. Riportálás és kommunikáció: Készítsünk rendszeres riportokat a KPI -k teljesítményéről, és osszuk meg az eredményeket a vállalat vezetőségével és az érintett csapatokkal.

A webanalitika eszközök és a KPI -k nyomon követése lehetővé teszi az online marketing hatékonyságának és a vállalkozás teljesítményének átfogó elemzését. Az adatok és eredmények alapján könnyebben felismerhetők a sikeres stratégiák, és azonosíthatók a fejlesztendő területek, amelyek hozzájárulnak a vállalkozás sikeréhez. A folyamatos figyelem és elemzés lehetővé teszi a rugalmas alkalmazkodást az online marketing kihívásaihoz és lehetőségeihez.

A tartalommarketing KPI -i

A tartalommarketing hatékony méréséhez és az eredményesség értékeléséhez számos KPI -t (Key Performance Indicator) lehet alkalmazni. Ezek a mutatószámok segítenek abban, hogy nyomon kövessük, hogyan teljesít a tartalomstratégia, és hogy az mennyiben járul hozzá a vállalkozás üzleti céloinak eléréséhez. Ebben a fejezetben bemutatjuk a legfontosabb tartalommarketing KPI -ket, amelyek segítenek abban, hogy hatékony tartalomstratégiát alakítsunk ki és mérjünk.

Látogatottság és forgalom KPI -k

 1. Egyedi látogatók száma: A weboldalra érkező egyedi látogatók száma az alapvető mutatószám, amely jelzi, hány különböző felhasználó kereste fel az oldalt.
 2. Oldalmegtekintések (Pageviews): Az oldalmegtekintések száma mutatja, hogy összesen hány oldalmegjelenítés történt a látogatók által. Egy látogató több oldalt is megtekinthet, ezért ez a mutató magasabb lehet, mint az egyedi látogatók száma.
 3. Átlagos látogatási idő (Average Visit Duration): Ez a mutató azt méri, hogy átlagosan mennyi időt töltenek a látogatók az oldalon. Minél hosszabb az átlagos látogatási idő, annál inkább leköti az oldal a látogatókat.
 4. Visszatérő látogatók aránya: A visszatérő látogatók aránya azt mutatja meg, hány látogató tér vissza az oldalra korábbi látogatása után. Ezt általában százalékban fejezzük ki.

Social media KPI -k (pl. like-ok, megosztások)

 1. Like-ok és reakciók: Ezek a mutatók azt mutatják, hogy mennyien kedvelték vagy reagáltak pozitívan a tartalmakra a közösségi média platformokon.
 2. Megosztások: A megosztások száma jelzi, hogy mennyien osztották meg a tartalmat más felhasználókkal, ami növelheti az elérését.
 3. Követők és feliratkozók száma: A tartalommarketing sikerességének egyik kulcsfontosságú mutatója a követők és feliratkozók száma a közösségi média és az e-mail hírlevél esetében. Minél nagyobb a közönség, annál nagyobb a tartalom elérése.
 4. Kommentek és visszajelzések: A kommentek és visszajelzések száma azt mutatja, mennyi interakció történt a tartalmakkal, és mennyire érdekesek vagy relevánsak a látogatók számára.

Konverziók a tartalommarketingben

 1. Célkonverziók: Ezek a konkrét cselekvéseket jelentik, amelyekre a tartalomstratégiának összpontosít, például a vásárlás, feliratkozás, letöltés, űrlap kitöltése stb.
 2. Konverziós arány (Conversion Rate): A konverziós arány azt mutatja meg, hogy az oldal látogatóinak hány százaléka váltott ügyfélvé vagy hajtott végre egy konkrét cselekvést.
 3. Leadszám: A lead az az értékesítési lehetőség, amely érdeklődést mutat a vállalkozás vagy termék iránt. A tartalommarketing célja lehet olyan tartalmak létrehozása, amelyekkel leadszámot lehet generálni.

A tartalommarketing KPI -i kulcsfontosságúak a tartalom hatékonyságának és az elérés növelésének mérésében. Ezek a mutatószámok lehetővé teszik, hogy folyamatosan finomhangoljuk a tartalomstratégiát, és a tartalmakat az igényeknek megfelelően alakítsuk ki. A webanalitika és a social media platformok által nyújtott adatok segítenek abban, hogy hatékony tartalommarketinget valósítsunk meg, és a tartalom révén elérjük az üzleti célokat.

A keresőoptimalizálás KPI -i

A keresőoptimalizálás (SEO) az online jelenlét és látogatottság növelésének fontos eszköze. A sikeres SEO stratégia méréséhez és nyomon követéséhez különböző KPI -ket (Key Performance Indicator) használhatunk. Ezek a mutatószámok segítenek abban, hogy felmérjük a weboldal teljesítményét a keresőmotorokban, és hogy milyen hatékonyan vonzzuk a látogatókat a keresőből. Ebben a fejezetben bemutatjuk a legfontosabb keresőoptimalizálási KPI -ket, amelyek segítenek az eredményes SEO stratégia kidolgozásában és mérésében.

Organikus látogatottság növekedése

Az organikus látogatottság a keresőmotorokból származó ingyenes forgalmat jelenti, amelyet a weboldal természetes találatai generálnak. Az organikus látogatottság növekedése azt jelzi, hogy a weboldalunk hatékonyan jelen van a keresőmotorok találataiban, és vonzza a releváns látogatókat. Néhány kulcsfontosságú KPI, amelyek az organikus látogatottság növekedését mérik:

 1. Organikus látogatások száma: Ez a mutatószám jelzi, hogy hány látogató érkezett a weboldalra organikus keresésből.
 2. Átlagos pozíció a keresőtalálatokban: Az átlagos pozíció azt mutatja, hogy átlagosan hányadik helyen jelenik meg a weboldalunk a keresőtalálatokban a kulcsszavakra vonatkozóan.
 3. Organikus látogatók aránya az összes látogatóhoz képest: Ez a mutató százalékban kifejezve mutatja, hogy az összes látogatásból hány százalék származik organikus keresőtalálatokból.

Kulcsszavas rangsorban való javulás

A kulcsszavak rangsorban való javulása azt jelenti, hogy a weboldalunk egyre előkelőbb helyen jelenik meg a keresőmotorok találati listájában a kulcsszavakra vonatkozóan. A kulcsszavas rangsorban való javulás fontos indikátor az SEO eredményességének mérésében. Néhány releváns KPI a kulcsszavas rangsorban való javuláshoz:

 1. Kulcsszavak száma az első oldalon: Ez a mutatószám jelzi, hogy hány kulcsszó helyezkedik el az első találati oldalon.
 2. Átlagos rangsor az összes kulcsszóra: Az átlagos rangsor azt mutatja, hogy az összes kulcsszóra vonatkozóan átlagosan milyen helyen szerepel a weboldalunk a keresőtalálatokban.

Konverziók a keresőoptimalizálásban

Az SEO nem csak az oldalletöltések növeléséről szól, hanem a konverziók javításáról is. A konverziók a keresőoptimalizálásban azt jelentik, hogy a látogatók a keresés eredményeként olyan tevékenységet hajtanak végre, amely hozzájárul az üzleti célokhoz. Néhány releváns KPI a keresőoptimalizációhoz kapcsolódó konverziók méréséhez:

 1. SEO konverziós arány (SEO Conversion Rate): Ez a mutató a keresőből érkező látogatók által végrehajtott konverziók számát méri a látogatásokhoz viszonyítva.
 2. SEO konverzióérték (SEO Conversion Value): Az SEO konverzióérték azt jelzi, hogy az egyes konverziók mekkora bevételt hoznak a vállalkozás számára.

A keresőoptimalizálási KPI -k segítenek felmérni az SEO eredményességét és hatékonyságát. Ezek a mutatószámok lehetővé teszik, hogy finomhangoljuk a kulcsszavakat és az optimalizációs technikákat, hogy növeljük az organikus forgalmat és javítsuk a konverziókat a keresőből érkező látogatók körében. A rendszeres KPI figyelés és elemzés segíti az eredményes SEO stratégia kidolgozását és a vállalkozás online sikerének növelését.

Összefoglalás

A KPI a Key Performance Indicator rövidítése, magyarul Kulcsfontosságú Teljesítménymutatót jelent. Az online marketingben használják, hogy mérjék és értékeljék egy vállalkozás, kampány vagy weboldal teljesítményét, illetve eredményeit. A KPI -k olyan mérőszámok és mutatók, amelyek segítségével az online marketingesek fel tudják térképezni és követni az üzleti célokat, valamint azok elérésének előrehaladását.

AI EXPRESS 2.0: júni 17-19.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Siess, fogytán az idő!

Ne használd a ChatGPT-t,

amíg nem láttad az új AI Express 2.0 kurzust! A marketinged szuper erőre kap.

Netjet Campus

A Netjet Campus megtanítja hogyan készíts weboldalt, ami eladja a terméked.
Legnépszerűbb kurzusok ezek

Népszerű

Előfizetéses tagsági rendszer

Supersales Sytema

Ebben a kurzusban lépésről lépésre megmutatom, hogyan raksz össze magadnak egy előfizetéses rendszert.

Oktatási rendszer

LearnDash Oktatóanyag

Netjet Campus Classic

Hogyan készíts digitális oktatási rendszert? Mutatom részletes, érthető magyarázattal a Learndash kurzusban.

Alapmű

A Sales Oldal

Supersales Sytema

Felépítjük a sales oldaladat. Milyen neuromarketing mozgatórugókkal  működnek a szöveges és design elemek?

Woocommerce rulez!

Woocommerce webáruház

Supersales Sytema

Felépítjük a Woocommerce webshopodat, lehet egy termékes shop, lehet soktermékes webáruház, a folyamat ugyanaz.

Next level

Neuromarketing

Netjet Campus Classic

Árérzékeny vevők helyett rajongók. Tedd hozzá a mostani marketingedhez a neuromarketing technikákat.

Canva

Canva Oktatóanyag

Netjet Campus Classic
A világ leghasznosabb grafikus szerkesztője, minden webes grafikát megcsinálhatsz bele, a kurzusban mutatom, hogyan.
Explainer animáció

MarketingMese Oktatóanyag

Netjet Campus Classic
Amelyik weboldalon hamarabb megérti az ajánlat lényegét a vevő, ott fog vásárolni. Ha rajzfilmvideóval magyarázod el, fel fognak rá figyelni.
Nagy klasszikus

Wordpress Dominancia

Netjet Campus Classic
Egy jól működő rendszer, amivel biztosra mész. Közérthető képernyővideókon mutatom mit kell csinálnod.
Ezeket az eszközöket is tanítom a Campusban: