Online Marketing Konzultáció

Erdélyi Norbert

Erdélyi Norbert

online marketing szakértő, a netjet.hu szerzője

Ha szerinted is ez a két dolog a legidegesítőbb az online értékesítéssel kapcsolatban, akkor nekünk egyszerűen muszáj személyesen találkoznunk

1. Bizonytalanság

Mindig dönteni kell A vagy B megoldás között. Címsorok, képek, alcímek, hírlevelek.  A/B tesztet csinálni annyira macerás, hogy nem is foglalkozol vele, de közben megőrjít, hogy mi van, ha rosszul döntesz.

2. Ilyen csak velem történik…

Vannak szuper leírások, tutorialok, tanácsadások, fórumok a neten, de azok mindig pont nem arra és pont nem úgy adnak megoldást, ahogy neked kéne. Mert amit Te kitaláltál, ahhoz mindig valami más, vagy valami több kell.

A baj ezekkel az, hogy igazad van.
Igazad van: dönthetsz rosszul. Igazad van: vannak megoldhatatlan problémák.

De az a mázli ebben, hogy ha ezek a problémáid, akkor a legjobb úton jársz.

Te jelölöd ki az utat. Itt egy pillanatra meg lehet állni, és örülni ennek. A problémák ettől még nem tűnnek el, de ha jól érzed magad az mindig segít egy kicsit.

Megnyugtatlak, nekem pont ugyanazek a problémáim. Sőt, akik hozzám járnak szakértői konzultációra nekik is ugyanilyen problémáik vannak. Eddig még mindenre találtunk megoldást. Kifejezetten vonzanak a megoldhatatlannak látszó problémák.

Olyan lehetetlen technikai vagy marketing akadályokat küzdöttünk le, hogy el sem hinnéd. Ez itt már a fejlett szint, az “advanced level”.  A kivülállók tág szemeket meresztve csodálkoznának, hogy mi miről beszélünk.

R

Mikor kérj szakértői konzultációt?

 • Ha egy új weboldalad bevezetése előtt állsz
 • Ha gigászi méretű termékbevezetési kampányt tervezel megvalósítani
 • Ha automatizált értékesítési hírlevélsorozatot tervezel
 • Ha piacvezető portált akarsz készíteni
 • Ha bármilyen megoldhatatlannak tűnő problémád van a WordPressel vagy az online értékesítéssel kapcsolatban
Q

Ki ne rendeljen konzultációt?

 • Aki kezdő, és még nem stabil a bevétele. Erre az esetre ott vannak az oktatóanyagok, és el fog jönni az idő, amikor szükség lesz személyes tanácsadásra, de most még nincs itt az ideje.
 • Akinek közösségi médiával (a fészbúk, twitter, miazmás) online hirdetésekkel (adwords és tsai.), vagy drupallal, joomlával (ezek is tartalomkezelők) kapcsolatosak a problémák, mert ezekhez én nem értek.

Mit kell tudni a konzultációról?

 • A személyes szakértői konzultáció minimum 90 perces (54 990 Ft ) ennyi idő kell, és ennyi elég is szokott lenni.
 • A konzultációt tarthatjuk skype-on és személyesen is, de ehhez el kell jönnöd hozzám Siófokra.
 • Mivel szabadon dolgozom (dolgozószobámban, az erkélyen, a Balaton partján, a kilátó tetején, vagy egyéb inspiratív környezetben) és ezért irodám nincs, a konzultáció sem irodában történik.
 • Előtte legalább 10 nappal kell egyeztetnünk.
 • Ha kosárba teszed és kifizeted a konzultációt, fogsz kapni egy konzultációs lapot. Ezen van pár kérdés, hogy megismerjelek, fel tudjak készülni, és ne az ismerkedéssel menjen az idő.
 • Ha visszaküldöd, megnézem, és egyeztetünk időpontot a személyes vagy skype-os találkozóra.

54 990 Ft

miért hallgass rám, ha online marketingről van szó?

Erdélyi Norbert vagyok, szakterületem az értékesítési weboldalak megvalósítása és az online értékesítési kampányok kivitelezése. 2001-óta foglalkozom weboldaltervezéssel és online marketinggel. Amik benne vannak egy-egy wordpress-, vagy marketing oktatóanyagban, az mind onnan van, hogy én is napi szinten használom a Wordpresst üzleti weboldalak készítésére, portálépítésre, kampányoldalak tervezésére a saját és az ügyfeleim weboldalán. Rendszeresen tartok személyes konzultációkat ügyfeleinknek, ismerem a problémáikat, és ezekre mutatok megoldásokat a videókon. Az online marketinget és annak a technikai megvalósítását szeretném egyszerűvé és érthetővé szeretné tenni számodra. Ha ennél többre is kíváncsi vagy rólam, nézd meg ezt az oldalt, vagy olvass el néhány esettanulmányt is.

Erdélyi Norbert
Share This