fbpx

Melyik ingyenes képszerkesztő program a legjobb? Attól is függ mire akarod használni, az online marketingben általában sales oldal illusztrációk, social media képek, blog kiemelt képek szerkesztésére használatos egy-egy képszerkesztő program.

Összeállításunkban bemutatunk 7 népszerű, ingyenes (vagy ingyenes verzióval is rendelkező), könnyen kezelhető képszerkesztő programot. Az olyan szoftverek, amit a számítógépre kell telepíteni, nehézkesek lehetnek akkor, ha csak alkalmanként kell képet szerkesztened, ezért ebben a cikkben online képszerkesztő programokkal foglalkozunk.

Képszerkesztő programLegfőbb előnyLegfőbb hátrányURL
CanvaFelhasználóbarát, sok sablon és elemKorlátozott funkciók a free verzióbanwww.canva.com
PixlrÖsszetett eszközkészlet, rétegek támogatásaReklámok és vízjelek az ingyenes verzióbanwww.pixlr.com
PhotopeaTeljes PSD fájlkezelés, Photoshop-szerűségZavaró hirdetések és korlátozott offline módwww.photopea.com
VistaCreateEgyszerű és gyors sablonok használataNéhány speciális funkció csak prémiumban elérhetőwww.vistacreate.com
FlickrNagyobb méretű fotók tárolása és megosztásaAlacsonyabb képszerkesztési lehetőségekwww.flickr.com
Adobe Photoshop ExpressProfesszionális képszerkesztő eszközökKorlátozott funkciók az ingyenes verzióbanPhotoshop Express
PicsArtKreatív effektek és szűrők nagy választékaVízjelek és hirdetések az ingyenes verzióbanwww.picsart.com
Képszerkesztő program

Fontos megjegyezni, hogy ezeknek a képszerkesztő programoknak az előnyei és hátrányai az idővel változhatnak, mivel a fejlesztők folyamatosan frissítik és fejlesztik a szoftvereket, és az ingyenes és prémium funkciók is változhatnak. Mindig érdemes alaposan megvizsgálni az adott képszerkesztő programot, mielőtt eldöntöd melyiket használod.

1. Canva

www.canva.com

A Canva egy online képszerkesztő és grafikai tervező platform, amely számos előnnyel rendelkezik a felhasználók számára. Az alábbiakban összefoglalom ezeket az előnyöket de a hátrányokra is kitérek.

Képszerkesztő program Canva
Canva Képszerkesztő Program

Canva előnyei

 1. Felhasználóbarát felület: A Canva rendkívül könnyen használható még azok számára is, akiknek nincs korábbi képszerkesztési tapasztalata. Az intuitív interfész lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen hozzáférjenek és kezeljék a széleskörű szerkesztési lehetőségeket.
 2. Kész sablonok és méretek: A Canva hatalmas választékban kínál előre elkészített sablonokat, amelyek segítenek a felhasználóknak azonnal megkezdeni a tervezést. Továbbá, a különböző médiumokra és platformokra előre definiált méretek állnak rendelkezésre, így könnyen alkalmazkodhatunk a különböző igényekhez.
 3. Többfajta tartalomtípus: A Canva nemcsak képszerkesztésre alkalmas, hanem lehetővé teszi a felhasználók számára az infografikák, poszterek, prezentációk, borítók, logók és még sok más kreatív tartalom létrehozását is.
 4. Kép- és elemgyűjtemény: A platform széleskörű kép-, forma-, ikon- és betűtípus-gyűjteménye áll rendelkezésre, így a felhasználók számtalan lehetőséget kapnak a vizuális tartalom egyedi és lenyűgöző megalkotásához.
 5. Felhőalapú mentés és elérhetőség: A Canva az interneten keresztül érhető el, így nem kell semmit letölteni vagy telepíteni a számítógépre. A felhasználók a munkáikat online tárolhatják és hozzáférhetnek hozzájuk bármilyen eszközről.
 6. Professzionális képszerkesztő eszközök: A Canva nem csak kezdőknek nyújt segítséget, hanem azoknak is, akik haladóbb képszerkesztési funkciókat igényelnek. A platform lehetővé teszi az alapvető korrekcióktól kezdve az összetettebb rétegek és maszkok használatát.
 7. Exportálási és megosztási lehetőségek: A felhasználók egyszerűen elmenthetik a kész képeket különböző formátumokban, beleértve a JPG, PNG, PDF stb. fájlokat. Emellett közvetlenül megoszthatják a tartalmat közösségi médiában, e-mailben, vagy akár egy közös linken keresztül is megtekinthetik mások.
 8. Mobileszköz támogatás: A Canva mobilalkalmazásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a tartalom szerkesztését, bárhonnan és bármikor, a telefonjuk vagy táblagépük segítségével.
 9. Oktatási anyagok és segítség: A Canva számos oktatóanyaggal, videóval és képzéssel támogatja a felhasználókat a platform használatában és a kreatív tervezésben, így mindig lehetőség van az új készségek és ismeretek elsajátítására.

Mindezek az előnyök teszik a Canvát egy hatékony és sokoldalú képszerkesztő eszközzé, amely ideális a személyes és üzleti projektekhez egyaránt. De mint minden képszerkesztő program, a Canva is bír bizonyos hátrányokkal:

Canva ingyenes verzió hátrányok

 1. Korlátozott funkciók: Az ingyenes verzióban a Canva nem kínál teljes körű hozzáférést az összes funkcióhoz és eszközhöz. Néhány speciális vagy haladóbb képszerkesztési lehetőség csak a fizetős prémium verzióban érhető el.
 2. Vízjel: A Canva ingyenes verziójában a létrehozott képeken automatikusan megjelenhet a “Canva” vízjel. Ez különösen zavaró lehet, ha professzionális megjelenést szeretnénk biztosítani a képeinknek.
 3. Korlátozott képtár hozzáférés: Az ingyenes verzióban nem minden kép és elem érhető el a Canva saját képtárából. Néhány prémium kép és elem kizárólag a fizetős verzióban használható fel.
 4. Tárolási korlátozások: Az ingyenes verzióban korlátozott a tárolási kapacitás, vagyis csak meghatározott számú projektet vagy képet menthetünk el. Ez akadályozhatja a tartalom hatékony kezelését és tárolását hosszú távon.

Az ingyenes verzió alkalmas lehet azoknak, akik kevésbé összetett képszerkesztési feladatokat szeretnének elvégezni, de ha haladóbb vagy prémium funkciókra van szükségünk, akkor érdemes lehet fontolóra venni a Canva prémium előfizetését.

2. Pixlr

www.pixlr.com

A Pixlr egy ingyenes online képszerkesztő program, amely számos előnnyel rendelkezik, így népszerű választás a felhasználók körében. Az alábbiakban összefoglalom a Pixlr főbb előnyeit és említem a néhány hátrányát is.

Képszerkesztő program Pixlr
Pixlr Képszerkesztő Program

Pixlr előnyök:

 1. Teljes funkcionalitás: A Pixlr rendelkezik egy összetett eszközkészlettel, amely számos lehetőséget nyújt a képek módosítására és kreatív szükségletek kielégítésére. Számos szűrő, effektus, rétegkezelés és vágóeszköz áll rendelkezésre, amelyek segítségével széleskörű képszerkesztési feladatokat lehet elvégezni.
 2. PSD fájlok támogatása: A Pixlr képes megnyitni és szerkeszteni Photoshop PSD fájlokat is, ami különösen hasznos lehet, ha az eredeti fájl nem érhető el vagy nincs hozzáférésünk a Photoshophoz.
 3. Egyszerű használat: A felhasználóbarát felület és az intuitív vezérlők lehetővé teszik, hogy a kezdők is könnyedén használhassák a Pixlr-t. Az elrendezés és a műveletek logikusak és könnyen áttekinthetőek.
 4. Online elérhetőség: A Pixlr nem igényel telepítést, mivel teljes egészében böngészőn keresztül érhető el. Ez azt jelenti, hogy bármilyen számítógépről vagy eszközről hozzáférhetünk a szolgáltatáshoz az interneten keresztül.
 5. Ingyenes verzió elérhetősége: A Pixlr ingyenes verziója elég erős és számos képszerkesztési lehetőséget kínál. A felhasználóknek nem kell fizetniük a program használatáért, ami vonzó lehet azok számára, akik nem szeretnének beruházni egy fizetős képszerkesztő szoftverbe.

Pixlr hátrányok:

 1. Reklámok és vízjelek: Az ingyenes verzióban a Pixlr hirdetéseket jelenít meg, és a szerkesztett képeken vízjelek is megjelenhetnek. Ez zavaró lehet, különösen, ha professzionálisabb megjelenésre van szükségünk.
 2. Korlátozott offline használat: A Pixlr online képszerkesztő, így az internetkapcsolat nélküli munkavégzés nem lehetséges. Ez hátráltathatja a munkafolyamatot, ha nem áll rendelkezésre stabil internetkapcsolat.
 3. Kevésbé széleskörű képszerkesztési lehetőségek: Bár a Pixlr rendelkezik sok hasznos eszközzel, az ingyenes verzió korlátozottabb, mint a fizetős alternatívák. Néhány speciális funkció csak a prémium verzióban elérhető, ami kihagyhat bizonyos fejlett szerkesztési igényeket.

Összességében a Pixlr egy kiváló ingyenes képszerkesztő program, amely ideális lehet azok számára, akik egyszerű és közepesen összetett képszerkesztési feladatokat szeretnének elvégezni. A kényelmes online elérhetőség és az intuitív felhasználói felület pozitívumokat jelentenek, míg a reklámok és korlátozott funkciók az ingyenes verzióban azok a tényezők, amelyeket figyelembe kell venni a választás előtt.

3. Photopea

www.photopea.com

A Photopea egy erőteljes és sokoldalú ingyenes képszerkesztő program, amely számos előnnyel rendelkezik, és hasznos lehet azok számára, akik professzionális szintű képszerkesztésre vágynak. Az alábbiakban összefoglalom a Photopea legfontosabb előnyeit és néhány említésre méltó hátrányát.

Képszerkesztő program Photopea
Photopea Képszerkesztő Program

Photopea előnyök:

 1. Teljes PSD fájl támogatás: A Photopea lehetővé teszi a Photoshop PSD fájlok teljes körű megnyitását és szerkesztését. Ez rendkívül hasznos, ha másoktól kapunk PSD fájlokat, de nem rendelkezünk Photoshop-szal, vagy ha különleges rétegek és effektusokat szeretnénk szerkeszteni.
 2. Képszerkesztés sokoldalúsága: A Photopea számos kreatív eszközt és effektust kínál, beleértve az elmosást, maszkokat, rétegkezelést és színkorrekciót. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően a felhasználók széles körű képszerkesztési feladatokat hajthatnak végre.
 3. Online elérhetőség: A Photopea teljes mértékben böngészőn keresztül elérhető, nincs szükség telepítésre, így bármilyen számítógépről vagy eszközről hozzáférhetünk hozzá az interneten keresztül.
 4. Használóbarát felület: Az alkalmazás könnyen kezelhető és felhasználóbarát. Az eszköztárak és a menük logikusan vannak elrendezve, ami segít az egyszerű és hatékony munkavégzésben.
 5. Ingyenes verzió elérhetősége: A Photopea számos fontos funkciót és eszközt ingyen kínál, így a felhasználóknek nem kell fizetniük a képszerkesztésért. Ez nagy előnyt jelent azok számára, akik nem kívánnak pénzt költeni képszerkesztő szoftverekre.

Photopea hátrányok:

 1. Zavaró hirdetések: Az ingyenes verzióban néhány reklám megjelenhet a Photopea használata közben. Ezek a hirdetések időnként zavarhatják a felhasználókat és negatívan befolyásolhatják a felhasználói élményt.
 2. Korlátozott offline mód: A Photopea főként online szolgáltatásként működik, ami azt jelenti, hogy az internetkapcsolat nélküli munkavégzés nem lehetséges vagy korlátozottan elérhető. Ez hátráltathatja a munkafolyamatot, ha nincs stabil internetkapcsolat.

Összességében a Photopea egy kiváló ingyenes képszerkesztő program, amely képes kezelni a Photoshop-szerű fájlformátumokat és számos kreatív eszközt kínál a felhasználóknak. Az online elérhetőség és a használóbarát felület pozitívumok, de a zavaró hirdetések és a korlátozott offline mód olyan tényezők, amelyeket figyelembe kell venni a választás előtt. Mindazonáltal a Photopea továbbra is erős választás lehet azoknak, akik ingyenes és sokoldalú képszerkesztőt keresnek.

4. VistaCreate

www.vistacreate.com

A VistaCreate egy kreatív és könnyen kezelhető ingyenes képszerkesztő program és grafikai tervező platform, amely számos előnnyel rendelkezik, és ideális választás lehet a vizuális tartalmak létrehozására. 

Képszerkesztő program VistaCreate
VistaCreate Képszerkesztő Program

VistaCreate  előnyök:

 1. Egyszerű és gyors sablonok használata: A VistaCreate egy széles választékban kínál előre elkészített sablonokat különböző célú vizuális tartalmakhoz, mint például poszterek, szociális média bejegyzések, infografikák és még sok más. Ezeket a sablonokat könnyedén testre szabhatjuk, így gyorsan létrehozhatunk professzionális kinézetű képeket.
 2. Sokféle grafikai elem és szövegeffektusok: A VistaCreate egy gazdag elemgyűjteményt kínál, beleértve a képeket, formákat, ikonokat és betűtípusokat. Emellett számos kreatív szövegeffektust is tartalmaz, amelyekkel egyedi és vonzó vizuális tartalmakat hozhatunk létre.
 3. Felhasználóbarát felület: A VistaCreate könnyen kezelhető, még azok számára is, akiknek kevésbé van tapasztalatuk a képszerkesztés terén. Az egyszerű és intuitív interfész lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és könnyen hozzáférjenek a szerkesztési lehetőségekhez.
 4. Online elérhetőség: A VistaCreate teljesen böngészőn keresztül elérhető, így nincs szükség telepítésre. Ez azt jelenti, hogy bármilyen eszközről, bárhol hozzáférhetünk a platformhoz, ha van internetkapcsolatunk.
 5. Kollaborációs lehetőségek: A VistaCreate lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csapatban dolgozzanak együtt projektek létrehozásán vagy szerkesztésén. Ez nagyon hasznos, ha több embernek van szerepe a tartalom létrehozásában vagy a munkafolyamatokban.

VistaCreate hátrányok:

 1. Néhány speciális funkció csak prémium verzióban elérhető: A VistaCreate ingyenes verziójában bár sok eszköz és sablon elérhető, néhány speciális funkció csak a fizetős prémium verzióban érhető el. Ezek a korlátozások lehetnek zavaróak, ha haladóbb képszerkesztési lehetőségekre van szükségünk.
 2. Reklámok és vízjelek az ingyenes verzióban: Az ingyenes verzióban a VistaCreate hirdetéseket és/vagy vízjeleket helyezhet el a létrehozott képeken. Ezek a vízjelek és reklámok néha befolyásolhatják a kép megjelenését és azokat eltávolításukhoz prémium előfizetésre lehet szükség.

Összességében a VistaCreate egy könnyen kezelhető és sokoldalú ingyenes képszerkesztő és tervező platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen létrehozzanak vonzó és professzionális vizuális tartalmakat. Az előre elkészített sablonok és a kreatív eszközök segítségével a felhasználók széles körű kreatív projekteket valósíthatnak meg. Fontos azonban figyelembe venni a prémium verzió korlátozásait, és a vízjelek, reklámok jelenlétét az ingyenes változatban.

5. Flickr

www.flickr.com

A Flickr egy fotómegosztó és felhőalapú képkezelő platform, amely nem csak a képek tárolására szolgál, hanem ingyenes képszerkesztő program gyanánt is használható. 

Képszerkesztő program FlickR
Flickr Képszerkesztő Program

Flickr előnyök:

 1. Nagyobb méretű fotók tárolása és megosztása: A Flickr lehetővé teszi a nagyobb méretű fotók tárolását és megosztását, ami különösen hasznos lehet azok számára, akik magas felbontású képeket vagy fotósoktól kapott eredeti fájlokat szeretnének tárolni és megosztani.
 2. Fotóközösség és közösségi megosztás: A Flickr egy fotóközösséget hozott létre, ahol a felhasználók megtekinthetik és megoszthatják a képeiket másokkal. Ez lehetőséget teremt az inspirációra és az interakcióra más fotósokkal világszerte.
 3. Fotószervezés és címkézés: A Flickr lehetővé teszi a fotók könnyű szervezését albumokban és címkékkel történő jelölését. Ez segít az áttekinthető képgyűjtemény létrehozásában és a képek könnyű megtalálásában.
 4. Beágyazható képek: A Flickr lehetővé teszi a képek beágyazását más weboldalakon vagy blogokon. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen megosszák a képeiket más platformokon is.
 5. Egyszerű képszerkesztő eszközök: A Flickr ingyenes képszerkesztő eszközöket kínál, amelyek lehetővé teszik az alapvető képszerkesztési feladatok elvégzését, például a vágást, forgatást, színkorrekciót és fényerő beállításokat.

Flickr hátrányok:

 1. Alacsonyabb képszerkesztési lehetőségek: A Flickr ingyenes képszerkesztője nem annyira összetett és széleskörű, mint más specifikus képszerkesztő programok. A haladóbb képszerkesztési igényeket nem feltétlenül tudja kielégíteni.
 2. Korlátozott funkciók: A képszerkesztő funkciók terén a Flickr ingyenes verziója néhány funkció korlátozásával járhat. Egyes speciális hatások és eszközök csak prémium előfizetéssel érhetők el.
 3. Reklámok: Az ingyenes verzióban a Flickr reklámokat jeleníthet meg a felületén, ami zavaró lehet a felhasználók számára.
 4. Adatkorlát: Az ingyenes verzióban korlátozhatják a tárolási kapacitást, ami azt jelenti, hogy csak meghatározott számú fotót lehet tárolni ingyenesen.

Összességében a Flickr egy hasznos fotómegosztó és képkezelő platform, amely lehetővé teszi a nagyobb méretű fotók tárolását és megosztását. Az ingyenes képszerkesztő eszközök segítségével az alapvető képszerkesztési feladatokat elvégezhetjük, és a közösségi aspektus lehetőséget teremt a fotók megosztására és interakcióra más felhasználókkal. Azonban érdemes figyelembe venni a korlátozott képszerkesztési lehetőségeket és az adatkorlátot az ingyenes verzióban, és ha nagyobb funkcionalitásra van szükségünk, akkor a prémium előfizetés lehet a megfelelő választás.

6. Adobe Photoshop Express

https://www.adobe.com/products/photoshop-express.html

Az Adobe Photoshop Express egy ingyenes, könnyen használható mobilalkalmazás és online képszerkesztő program, amely számos előnnyel rendelkezik. 

Képszerkesztő program Photoshop Express
Adobe Photoshop Express Képszerkesztő Program

Adobe Photoshop Express előnyök:

 1. Professzionális képszerkesztő eszközök: Az Adobe Photoshop Express egy erőteljes képszerkesztő platform, amely számos professzionális eszközt és funkciót kínál. A felhasználók számos lehetőséget kapnak a fényerő, színkorrekció, szűrők, elmosás és más alapvető képszerkesztési műveletek elvégzésére.
 2. Egyszerű és felhasználóbarát felület: A Photoshop Express rendkívül könnyen kezelhető, így akár a kezdők is könnyedén használhatják. Az intuitív vezérlők és az egyszerű elrendezés segít gyorsan megtalálni és alkalmazni a kívánt képszerkesztő funkciókat.
 3. Online és mobil hozzáférés: Az Adobe Photoshop Express böngészőn keresztül is elérhető, így nem szükséges telepítése. Emellett mobilalkalmazás formájában is elérhető, így bármilyen eszközről könnyen hozzáférhetünk a képszerkesztő eszközökhöz.
 4. Kollaborációs lehetőségek: A Photoshop Express lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy könnyen megosszák a szerkesztett képeiket közösségi média platformokon vagy barátaikkal és családtagjaikkal.
 5. Ingyenes verzió elérhetősége: Az Adobe Photoshop Express alapvető funkcionalitását ingyenesen kínálja, így a felhasználóknak nem kell fizetniük a képszerkesztésért. Ez lehetőséget teremt azok számára, akik nem kívánnak pénzt költeni képszerkesztő szoftverekre.

Adobe Photoshop Express hátrányok:

 1. Korlátozott funkcionalitás: Bár az Adobe Photoshop Express erőteljes, a teljes Photoshop funkcionalitástól még messze van. Néhány haladóbb képszerkesztési eszköz és funkció csak a teljes Adobe Photoshopban érhető el.
 2. Reklámok: Az ingyenes verzióban az alkalmazás reklámokat is megjeleníthet, amelyek zavaróak lehetnek a felhasználók számára.
 3. Internetkapcsolat szükségessége: Az online elérhetőség azt jelenti, hogy az Adobe Photoshop Express működéséhez stabil internetkapcsolat szükséges. Ez korlátozhatja a képszerkesztési lehetőségeket, ha nincs hozzáférésünk az internethez.
 4. Platformfüggőség: Bár a Photoshop Express elérhető mobilalkalmazásként is, a teljes funkcionalitáshoz és az optimális élményhez szükség lehet egy kompatibilis eszközre.

Összességében az Adobe Photoshop Express egy erőteljes és könnyen használható ingyenes képszerkesztő eszköz, amely lehetővé teszi az alapvető képszerkesztési feladatok elvégzését. A professzionális eszközök és a felhasználóbarát felület vonzóvá teszik a kezdők és a haladó felhasználók számára egyaránt. Fontos azonban figyelembe venni a korlátozott funkcionalitást és a reklámok jelenlétét az ingyenes verzióban, valamint azt, hogy az internetkapcsolat szükséges az online elérhetőség miatt.

7. PicsArt

www.picsart.com

A PicsArt egy népszerű és sokoldalú ingyenes képszerkesztő program, amely számos előnnyel rendelkezik, és ideális választás lehet a kreatív képek létrehozásához.  

Képszerkesztő program PicsArt
PicsArt Képszerkesztő Program

PicsArt előnyök:

 1. Sokoldalú képszerkesztési lehetőségek: A PicsArt erőteljes eszközkészletet kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a színek, szűrők, effektusok, rétegek és egyéb kreatív elemek testreszabását. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy széles körű képszerkesztési feladatokat hajtsanak végre.
 2. Rajzkészítő eszközök: A PicsArt lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rajzokat készítsenek és festenek a képeiken. Az ecsetek és rajzeszközök kiválasztása és testreszabása segítségével egyedi műalkotásokat hozhatunk létre.
 3. Kollázs és montázs készítése: A PicsArt lehetőséget biztosít a kollázsok és montázsok készítésére is. A felhasználók könnyen összeállíthatják a képeket és grafikákat, hogy egyedi kompozíciókat hozzanak létre.
 4. Social média integráció: A PicsArt lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül megoszthassák műveiket a szociális média platformokon és az alkalmazás saját közösségi felületén is.
 5. Videószerkesztés: A PicsArt nem csak a képek, hanem a videók szerkesztésére is alkalmas. A felhasználók videókat vághatnak, szűrőket alkalmazhatnak rájuk, hozzáadhatnak zenét és effektusokat.

PicsArt hátrányok:

 1. Reklámok: Az ingyenes verzióban a PicsArt reklámokat jeleníthet meg, amelyek zavaróak lehetnek a felhasználók számára, és befolyásolhatják a felhasználói élményt.
 2. Korlátozott funkciók: Bár a PicsArt ingyenes verziója számos eszközt és funkciót kínál, néhány speciális hatás és eszköz csak a fizetős prémium verzióban érhető el.
 3. Internetkapcsolat szükségessége: Az online elérhetőség azt jelenti, hogy a PicsArt működéséhez stabil internetkapcsolat szükséges. Ez korlátozhatja a képszerkesztési lehetőségeket, ha nincs hozzáférésünk az internethez.
 4. Vízjel: Az ingyenes verzióban a PicsArt képeken automatikusan megjelenhet egy “PicsArt” vízjel, amelyet eltávolítani csak a fizetős verzióban lehet.

Összességében a PicsArt egy sokoldalú és kreatív ingyenes képszerkesztő program, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi és izgalmas vizuális tartalmakat hozzanak létre.

Az erőteljes képszerkesztő eszközök, a rajzkészítő lehetőségek és a videószerkesztési funkciók vonzóvá teszik a PicsArtot az alkotók számára.

Azonban érdemes figyelembe venni a reklámok jelenlétét és a korlátozott funkciókat az ingyenes verzióban, valamint azt, hogy az internetkapcsolat szükséges az online működés miatt. Ha nagyobb funkcionalitásra van szükségünk, akkor fontolóra vehetjük a PicsArt prémium előfizetését.

AI EXPRESS 2.0: júni 17-19.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Siess, fogytán az idő!

Ne használd a ChatGPT-t,

amíg nem láttad az új AI Express 2.0 kurzust! A marketinged szuper erőre kap.

Netjet Campus

A Netjet Campus megtanítja hogyan készíts weboldalt, ami eladja a terméked.
Legnépszerűbb kurzusok ezek

Népszerű

Előfizetéses tagsági rendszer

Supersales Sytema

Ebben a kurzusban lépésről lépésre megmutatom, hogyan raksz össze magadnak egy előfizetéses rendszert.

Oktatási rendszer

LearnDash Oktatóanyag

Netjet Campus Classic

Hogyan készíts digitális oktatási rendszert? Mutatom részletes, érthető magyarázattal a Learndash kurzusban.

Alapmű

A Sales Oldal

Supersales Sytema

Felépítjük a sales oldaladat. Milyen neuromarketing mozgatórugókkal  működnek a szöveges és design elemek?

Woocommerce rulez!

Woocommerce webáruház

Supersales Sytema

Felépítjük a Woocommerce webshopodat, lehet egy termékes shop, lehet soktermékes webáruház, a folyamat ugyanaz.

Next level

Neuromarketing

Netjet Campus Classic

Árérzékeny vevők helyett rajongók. Tedd hozzá a mostani marketingedhez a neuromarketing technikákat.

Canva

Canva Oktatóanyag

Netjet Campus Classic
A világ leghasznosabb grafikus szerkesztője, minden webes grafikát megcsinálhatsz bele, a kurzusban mutatom, hogyan.
Explainer animáció

MarketingMese Oktatóanyag

Netjet Campus Classic
Amelyik weboldalon hamarabb megérti az ajánlat lényegét a vevő, ott fog vásárolni. Ha rajzfilmvideóval magyarázod el, fel fognak rá figyelni.
Nagy klasszikus

Wordpress Dominancia

Netjet Campus Classic
Egy jól működő rendszer, amivel biztosra mész. Közérthető képernyővideókon mutatom mit kell csinálnod.
Ezeket az eszközöket is tanítom a Campusban: