NEM TALÁLOD A VÁLASZT? ÍRJ!

Kapcsolat

Ha  nem találtál választ a weboldalon, örömmel vesszük, ha hozzánk fordulsz. Kérlek vedd figyelembe, hogy kizárólag írásban kommunikálunk.

Gyakori Kérdések

Hol tudok belépni a fiókomba?

Itt fent, a menüsorban van a “Fiókom” menüpont, ez a netjetshop.hu-ra visz, ami a netjet.hu vásárlási felülete.

A Felhasználónév és jelszó ugyanaz, mint a netjet.hu-n.

Hogyan érem el a régi, letölthető termékeket?

2019-től a netjet.hu összes oktatóanyaga online nézhető. Az oktatóanyagokat nem a LETÖTÉSEK, hanem az ONLINE OKTATÓANYAGOK menüpont alatt találod a fiókodban.

Ha régi oktatóanyagot vettél, olyat, ami már nem kapható, és nem töltötted le vásárlás után, akkor írj a penzugy@wdm.hu-ra, írd meg mikor melyik terméket vetted meg, és megoldjuk, hogy le tudd tölteni.

Megadod a telefonszámod? Írhatok messengeren?

Ha nem találtál választ a weboldalon, örömmel vesszük, ha hozzánk fordulsz. Kérlek vedd figyelembe, hogy kizárólag írásban, itt a kapcsolat oldalon megadott e-mail címen kommunikálunk.

Mikor válaszoltok?

Megrendelők kérdéseire 1 munkanapon belül, egyéb kérdésekre 2-5 munkanapon belül válaszolunk.

Valamilyen kedvezményt szeretnék!

Ha kedvezményt, részletfizetést szeretnél, akkor kérlek ne írj nekünk. Mindenkire a netjet.hu mindenkori nyilvános ajánlata vonatkozik, nem kivételezhetünk senkivel.

Non-profit vagyok, ingyen kérek terméket!

Ne írj, ha non-profit szervezetet képviselsz, és ezért ingyen szeretnél terméket / szolgáltatást vagy előadást kérni. 

Vállalsz kivitelezést? Vállalsz konzultációt?

Jelenleg nem.  Azért nem mert a netjet.hu Elit Alakulat tagjai – ez a netjet.hu zárt éves díjas tagsága – minden kapacitásomat lekötik.

Küldj üzenetet!

Ha  nem találtál választ a weboldalon, örömmel vesszük, ha hozzánk fordulsz. Kérlek vedd figyelembe, hogy kizárólag írásban kommunikálunk.

E-mail cím: penzugy [kukac] wdm.hu

 

8 + 8 =

Ki válaszol a kérdésedre?

Ketten vagyunk. Mi vagyunk az e-mail másik végén is. 

Erdélyi Norbert

Erdélyi Norbert

Alapító, tulajdonos | netjet.hu

“A netjet.hu weboldal célja, hogy megértsd, megtanuld és megszeresd az online marketinget és a technikai eszközök használatát: WordPress, Woocommerce, Divi, Activecampaign. Ebben segítenek részletes útmutatóink, és videós oktatóanyagaink.”
Erdélyi-Búza Renáta

Erdélyi-Búza Renáta

Alapító, tulajdonos | netjet.hu

“Mindig kötetlenül és szabadon dolgozunk, ezért nincs irodánk, mindig ott nyitjuk fel a laptopot, amely környezet épp inspirál.  A netjet.hu körüli admisztrációs feladatokat automatizáltuk, ketten vagyunk, alkalmazottaink nincsenek. Kizárólag írásban kommunikálunk, és mindig örömmel vesszük, ha írsz.”

 Hogyan készíts 2019-ben WordPress weboldalt, Woocommerce shopot a Divi sablonnal?

4128

fő már kérte
active campaign

“A képernyővideóban a szemed előtt lesz kész egy weboldal, le tudod másolni a lépéseket. Azonnal elkezdhetsz vele értékesíteni és feliratkozókat gyűjteni. A wordpress fehér laptól indulunk és eljutunk egy letisztult weboldalig,”

 

Itt találkozhattál velünk
>