fbpx

Hogyan készíts most magadnak

WordPress weboldalt, Woocommerce shopot a Divi sablonnal?

fő már kérte

Erdélyi Norbert | netjet.hu

“Ebben a 4 képernyővideóban a szemed előtt lesz kész egy weboldal, le tudod másolni a lépéseket. Azonnal elkezdhetsz vele értékesíteni és feliratkozókat gyűjteni. Az alap wordpress fehér laptól indulunk és eljutunk egy designos weboldalig,”

 

Itt találkozhattál velünk

“Kézen fogva vezet az alapoktól lépésről-lépésre, egyszerűen, közérthetően. Nagyon élvezetesek a videók, amihez Erdélyi Norbert kommunikációja, motivációs készsége, megnyugtató stílusa erősen hozzájárul.”
Suri Éva – motivaciostrening.hu

A netjet.hu anyagaiból tanultam meg a wordpresst kezelni. Egyszerűen imádom a képernyő videóit. Lépésről lépésre mutatja meg, hogyan kell egy nyers wp oldalból egy mutatós, látványos oldalt készíteni.
Petrányi Lajos – mlmhalozat.hu

Bírom a humorodat, a tök egyszerű magyarázataidat, ennek köszönhető, hogy nulla programozói háttérrel csodaszépeket tudok alkotni. Hálás köszönet érte!
Máté Ildikó – gombasiker.hu

Ma feliratkozol, holnap ilyenkor kész az új weboldalad, ami: bizalmat épít, feliratkozókat gyűjt, eladja a terméked:

Hogyan instaláld a WordPresst, a Woocommerce-t, és a Divi Sablont?

Pár kattintás, ha tudod mit csinálsz. Egész napos hercehurca, ha nem. Mire kell figyelned telepítéskor? Mi az, amit később is be lehet állítani?

Hogyan állítsd be a menüt, logót, láblécet, a GDPR cookie sávot, ÁSZF oldalt?

Hogyan állítsd be az adatkezelési tájékoztató oldalt:  Hogyan add meg a webshopodban a szállítási díjakat és a fizetési módokat? Hogyan használd az új Gutenberg szerkesztőt együtt a Divi-vel?

Hogyan érd el, hogy lenyűgöző legyen az oldalad designja?

Hogyan méretezd át a képeket és hogyan csökkents látható veszteség nélkül a képminőségen a Google barát weboldal betöltési sebességhez? Mit csinálj ha nincs Photoshopod? Hol találsz ingyenes, jogtiszta képeket?

Hogyan vidd fel a termékeket a webáruházba?

Hogyan kell a webshop oldalnak arculatot készíteni? Hogyan használd a Woocommerce termékkategóriákat? Hogyan viszel fel letölthető terméket, hogyan adsz hozzá fizikai terméket?
[thrive_2step id='216319']Trigger goes here[/thrive_2step]

Lényegretörő, közérthető képernyővideók, részletes magyarázattal a téma szakértőjétől:

Kiktől fogsz tanulni?

Erdélyi Norbert

Online marketing szakértő vagyok netjet.hu alapítója. Szakterületem az online kampányok tervezése. 2006-óta foglalkozom online marketinggel. A netjet.hu minden tartalma ezt a célt szolgálja: „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”.

Erdélyi-Búza Renáta

A netjet.hu társalapítója vagyok.

Tudom milyen úgy új dolgot tanulni, hogy kevés időd van rá, ezért a videókat úgy csináltuk meg, hogy gyorsan sok infót adjon át, de egyszerűen és érthetően.

fő már kérte
active campaign

[thrive_2step id=’216321′]Ez nem 2 oldalas PDF csali, ez hasznos tartalom, erre nyugodtan feliratkozhatsz. [/thrive_2step]