fbpx

Időzíts & lazíts

Tudd le fél év kampányait 1 hét alatt, ésszel időzítve, előre tervezve.

E

azelőtt

A 30 másodperces szabály, ami nélkül senki nem figyel rád.

E

korábban

Mire számíthatsz, ha kihagyod az eseményt a kampányodból?

D

most!

Mi az az időkibővítő, és hogyan csatlakozhatsz te is?

19 990 Ft

Délelőtt elkezded, a nap végére kész a beidőzített videósorozatos kampányod.

A kampány idővonal tervezése

Mielőtt elkezded a kampányt, tervezni kell egy kettős idővonalat. Minek ez? Azért, hogy előre tudd, hogy mikor milyen tartalmat látnak az olvasóid, és neked mikor kell rajta dolgozni, hogy minden a terv szerint menjen. Kettős idővonal nélkül a leglazább kampányba is bele fogsz gabalyodni.

mi az a big idea a kampányban?

A kampányodban kell lennie egy “nagy ötlet”-nek, úgy is nevezik, hogy big idea. Ha nincs meg, azt mondják “na, már megint akcióznak” de ha megvan a big idea a kampányodban: “húha, miez? engem is érdekel, nem akarok kimaradni”. Te milyen kampányt szeretnél?

lényegi elemek felépítése

Egy ilyen kampány olyan, mintha a videók egy filmsorozat részei lennének. Ezért fontos, hogy minden lényegi elem designja ugyanolyan legyen, csak a vászon (a háttér) színe különbözik. A megrendeléshez közeledve lesz élénkebb a szín. Hogyan kell mindezt megcsinálni? Kiderül az Időkibővítő oktatóanyagból.

a fogadó felület beállítása
Hogyan állítod be a kampányweboldalnak azt a részét, amire érkezik az olvasód?
időzítések aktiválása
Mikor mi látszódik? Mikor mi nem látszódik? Ezt a két kérdést kell tisztázni, és pöpecül beállítani. Az oktatóanyagban mutatom a bevált módszert.

 Díjfizetés módja:

Az termék díja csak bankkártyával vagy Barion tárcával fizethető, mert az automatikus hozzáférés, fiók létrehozás és e-számla küldés kizárólag kártyás fizetéssel működik.

 

3DS biztonsági kód Barion fizetési mód esetén

Azt jelenti, legyen kéznél a telefonod, mert a bankod arra fog  küldeni ezt biztonsági kódot, amit még be kell írnod fizetéskor. Nagyjából 1-2 percet kell várni, amíg megérkezik a kód.

b

Szerződési feltételek

Ismerd meg a Netjet.hu szerződési feltételeit.

Figyelem

A termék / oktatóanyag használatához WordPress és Divi megléte szükséges.

Fizetés Stripe-pal

A Stripe az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó, MasterCard és Visa kártyával fizethetsz. A fizetési felület magyar nyelvű, nem navigál el a netjet.hu-ról, a kártyaadataid természetesen nem jutnak el hozzánk.