fbpx

megrendelés ápr. 20.

Megrendelési és díjfiizetési tájékoztatás

A Grand Campus tagság egy előfizetés, amely 2021. április 20-tól 2022. május 09-ig biztosít hozzáférést a jelen oldalon felsorolt oktatóanyagokhoz. A Grand Campus előfizetés tagsági díja 385 napra, 329 890 Ft helyett, azaz oktatóanyag összes díja helyett ????? Ft. Ezt követően 2022. május 10. 10:00-tól automatikus díjlevonással 9 990 Ft/hó. Az előfizetés bármikor lemondható, az automatikus díjlevonás bármikor megszüntethető előfizetői fiókon belül a “lemondás” gombra kattintva.

"

Azonnal elérhető anyagok

Az összes netjet.hu klasszikus
A Grand Campus tagsággal azonnal teljes lesz a kollekciód, mert hozzáférsz a netjet.hu összes “klasszikus” oktatóanyagához.
Shopvideó Oktatóanyag 19 990 Ft
Legyen termékvideó a webshopodban, több vevőt hoz.
SalesTEq Workshop 24 990 Ft
Ne eladni akarj, hanem kialakítani az érzelmi kapcsot
Divi Layout: 80+ Landing page 9 990 Ft

Máris gyűjtheted vele a feliratozókat..

Woo + Stripe integráció 8 990 Ft

Stripe és Woocommerce összekötés.

Kampány facebook csoportban 8 990 Ft
Növeld a kampány eredményét!
LearnDash oktatóanyag 34 990 Ft
Az online oktatás az egyik legnagyobb biznisz. Többen veszik a termékedet, ha a témát oktatod is. Többen veszik igénybe a szolgáltatásodat, ha szaktekintéllyé válsz azzal, hogy “gyerekek, ácsi, én ezt tanítom”.
"

Ajándék - 2021.08.10-től elérhető.

“Pöpecz” Sales Oldal Divi Layout 19 990 Ft

Ez egy sales oldal sablon, egy Divi Layout. Annyi dolgod van vele, hogy átírod a szöveget, kicseréled a logót, ehhez adok majd Canva templatet is, és máris kész a sales oldalad. Használhatod tanfolyam, szolgáltatás, egyedi termék, tömegtermék eladására, vagy lehet egy kampányod sales oldala is.

"

2021 jún. - 2022 ápr. között megjelenik

Sales Funnel Írás Oktatóanyag 34 990 Ft
Fájó tény, hogy a látogatókért fizetni kell: a facebooknak, a google-nek, vagy a SEO szakértődnek. Ha ezekhez értesz, akkor meg az időddel fizetsz. Nincs ingyen ebéd.

Csak egy hígvelejű ámokfutó, egy marketing antitálentum hagyná, hogy a pénzen vett forgalmából ne legyen profit. Ezért kell e-maileket küldeni a feliratkozóknak, de olyat, ami mindig eladja a termékedet. Ebben az oktatóanyagban megmutatom, hogy én hogyan csinálom. 14 éve írok sales funneleket, lehet hinni nekem.

Neuromarketing Négy 49 990 ft
A Neuromarketing a hiányzó láncszem – ezt minden netjet.hu olvasó tudja. 2017-2019 között 3 új kiadást készítettem, és azóta rengeteg új tapasztalatom gyűlt össze a negyedik kiadáshoz.

Az emberi elme meggyőzésének olyan módszereit kutattam, amiről a legtöbben eddig nem is hallottak. Gyakorlati példákon keresztül fogom mutatni az új Netjet Neuromarketing IV-ben, hogyan tudod mindezt belevinni a mostani marketingedbe.

Canva Oktatóanyag 34 990 Ft
A Canva, komolyan mondom a világ leghasznosabb grafikus szerkesztője. Nincs benne semmi, ami nem kell, és minden megvan benne ahhoz, ami kell a weboldaladdal kapcsolatos grafikai elemekhez.

Amióta előfizettem rá, meg se nyitom a Photoshop-ot. Egy weboldal designja fele annyit idő alatt megvan. A Canva Oktatóanyagban megtanítom a használatát. Ezt igazán imádni fogod.

UX Oktatóanyag 39 990 Ft
Mi az az UX, azaz user experience, magyarul felhasználói élmény?

Röviden, ha van UX, akkor az emberek szeretnek időt tölteni a weboldaladon, könnyen megtalálják, amit akarnak és könnyen megértik, amit te akarsz.

Ha ez stimmel, akkor nálad hagyják a pénzüket, ha nem stimmel, akkor valaki másnál. Az oktatóanyagban mutatom azokat a könnyen érthető, azonnal bevethető UX praktikákat, amitől anap végén több vevőd lesz.

Eltűnt Vevők Visszacsábítása 19 990 Ft
Van egy vevői érdeklődés-tartam, vagy vásárlási kedv időtartam. Ha lejár, törheted a fejed, hogyan hozd vissza a régi jó ügyfeleket.

Ebből az oktatóanyagból megtudod, hogyan mikor és milyen tartalmú e-maileket küldj, milyen ajánlatot állíts össze, és hogyan kampányold a régóta nem vásárló ügyfeleknek, hogy újra megnyíljanak feléd a pénztárcák.

Leadmagnet legyártó oa. 19 990 Ft
Az értékesítés első lépése, hogy adsz valami hasznosat ingyen. Innen tudja a vevő, hogy benned meg lehet bízni. Tiszta sor. De mi legyen a leadmagnet? Kit érdekel ma már egy “X hiba, mielőtt Y dolgot veszel” tanulmány?

Ebből az oktatóanyagból kiderül, hogyan kell konkrétan, pontosan megcsinálni, megírni, felvenni, átadni a lead magnetet, vagy ahogyan régebben mondtuk, a csalit. Lépésről lépésre megyünk, az első ötlettől a kész tartalomig.

Landing Page Szövegírás oa. 19 990 ft
A Landing Page-en iratkoznak fel az érdeklődők. Az érdeklődőből lesz a vevő. Jobb szöveg, több vevő.

Ebből az oktatóanyagból megtudod, hogyan írd meg a landing paged szövegét, hogy azonnal meggyőzze az olvasót a feliratkozásról. Bizonyos értelemben sokkal nehezebb laning page szöveget írni, mint pl. sales oldal szöveget, mert a landing page-en sokkal kevesebb a hely. Egy gördítésnyi területet van és slussz, passz. Nagyon rövidnek, tömörnek kell lenni. Szinte már költészet. Ha ráérzel az ízére, megérzésből fogsz írni. Ez ennek az oktatóanyagnak a célja.

Videó Szkript Írás Oktatóanyag 19 990 Ft
A videó, amin beszélsz, még mindig a top marketing eszközök között van. Elvileg milyen egyszerű: leülsz a kamera elé és elmondod, amit az ügyfélnek mondanál, ha ott ülne előtted.

De meg kell írni előre? Improvizálni kell? Meg kell tanulni a szöveget? De akkor nem olyan lesz, mintha betanultam volna? Milyen hosszú lesz?

Ebben az oktatóanyagban megtanítom megírni azt a tökéletes videó szkriptet, amit a sales oldaladon, a kampányodban használhatsz. 14 éve vettem fel az első ilyen videómat, van bőven tapasztalatom, ebben az oktatóanyagban átadom neked.

X-Plainer. Magyarázó videó oa. 39 990 Ft
Amelyik weboldalon hamarabb megérti az ajánlat lényegét a vevő, ott fog vásárolni. A rajzfilm videók erre a célra tökéletesek. Animated explainer videónak nevezik a nemzetközi online marketingben. Sok szoftver van rá, de a lényeg itt sem a technikában, hanem a szövegírásban és a jelenetek elrendezésében rejlik.

Tudod miért működik? Mert gyerekkorunk óta belénk van kódolva, hogy “ha mese van a tévében akkor odafigyelünk.” Ebben az anyagban megtanítom, hogyan csinálj ilyen videót, amit használhatsz kampányban, sales oldalon, landing pagen.

329 890 Ft

?? ??? Ft

A kedvezmény csak 2021. április 20. 7:00 és április 22. 23:59 között vehető igénybe. A tagság 2022. május 09-ig biztosít hozzáférést, majd 2022. május 10-től automatikus díjlevonással 9 990 Ft/hó. Az előfizetés bármikor lemondható