Köszönöm a feliratkozást, máris indul a videó:

Hogyan tedd GDPR megfelelővé
a wordpress weboldalad?

Figyelem: Ez nem jogi tanácsadás, hanem technikai kivitelezési útmutató

Ki a szerző?

Erdélyi Norbert vagyok online marketing szakértő, a netjet.hu weboldal cikkeinek és oktatóanyagainak szerzője. Szakterületem az értékesítési weboldalak megvalósítása és az online értékesítési kampányok kivitelezése.

Hivatkozások

Hogyan tovább?

Most készíts egy nagyon magasan konvertáló feliratkoztató oldalt. Odáig oké, hogy GDPR kombatibilis, de mit kell csinálni, hogy fel is iratkozzanak? Ezt tanítja meg ez a villám oktatóanyag :

új kiadás: + landing page A DIVI-vel.

Hogyan tudsz te is 50% körül konvertáló feliratkoztató oldalt (landing page-t) készíteni?

Kiderül ebből a lényegre törő oktatóanyagból.
Ma megrendelés. Holnap: Több új feliratkozó

3490 HUF

Vedd át a módszeremet, ahogy feliratkoztató
oldalakat készítek.

Minden vállalkozó egyetért abban, hogy a legnagyobb kincsünk a feliratkozói adatbázis, hírlevél olvasók, a “lista”. A feliratkoztató oldal a weboldalad legfontosabb része, nem baj, ha a weboldalad többi része még nem 100%-os, de a feliratkozói oldalnak nagyon jónak kell lennie. Az átlag feliratkozási űrlappal 100-ból mondjuk 5-10% iratkozik fel, ezzel, amit a következő oktatóanyagban mutatok sikerült elérnem 48,2%-os konverziót is.

Megmutatom neked, hogyan készíts olyan feliratkoztató oldalt, ahol a látogatók nagyságrendekkel nagyobb eséllyel iratkoznak fel, úgy, hogy közben ne érezze magát csapdahelyzetben, mint az amerikai nyomulós squeeze page-eken,

 

Látni fogod, hogyan használj ki egy hétköznapi pszichológiai alapelvet, hogy nagyobb konverziót érj el. Megtanulod kihasználni a mikroelkötelezettség módszerét. Megmutatom hogyan nyerd el könnyedén a leendő feliratkozó bizalmát terjengős bemutatkozás és cégeslogó nélkül…

Hogyan tudsz te is ugyanilyen feliratkoztató oldalt készíteni? Kiderül ebből a lényegre törő oktatóanyagból.

Mit tartalmaz az új kiadás?

Az új kiadásban 3 új videóban, összesen + 45 percnyi új útmutatóval tanítom meg, hogyan készítsd el a feliratkoztató oldalad a Divi sablonnal.

Évek óta a Divi-vel dolgozom, az új videókban átadom a landing page készítési tapasztalataimat.

A feliratkoztató oldalad az első találkozás a leendő vevőddel. Ezért minden egyes szó nagyon sokat számít, hogy megnyerd a bizalmát, megszerezd a figyelmét.

új kiadás: + landing page A DIVI-vel.

Vedd át a módszeremet, ahogy feliratkoztató oldalakat készítek.

Az átlag feliratkozási űrlappal 5-10% iratkozik fel, ezzel, amit itt mutatok sikerült elérnem 48,2 %-os konverziót is. Megrendelés után kártyás fizetéssel azonnal hozzáférsz a videókhoz.

 


Ha kártyával fizeted, azonnal viheted

netjet.hu logoA netjet.hu weboldal célja, hogy az online marketinget és annak technikai megvalósítását a WordPress tartalomkezelővel könnyen érthetővé, egyszerűvé és élvezetessé tegye. Ebben segítenek részletes írásaink, és videós oktatóanyagaink.

Erdélyi Norbert, online marketing szakértő

Szakterületem az értékesítési weboldalak megvalósítása és az online értékesítési kampányok kivitelezése. 2001-óta foglalkozom weboldal tervezéssel és online marketinggel. A videókon bemutatott technikák egytől egyig gyakorlati tapasztalataimon alapulnak. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Jogi-, és adatvédelmi nyilatkozat

[KIVONAT]  Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-82349/2014. A feliratkozás önkéntes. A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik kiküldött elektronikus levélben lévő leiratkozási linkre való kattintással. A teljes jogi nyilatkozat, adatvédelmi-, és szerződési feltételek itt olvashatók.

.