Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 1

Erdélyi Norbert, a netjet.hu szerzőjének új marketing szövegírás oktatóanyaga:

Akármennyit is tudsz a marketing szövegírásról: tudom fokozni

Úgy kell írnod, ahogy a vevők gondolkoznak. Próbálkozz másképp, a marketingednek annyi. A Futurizmo IV. marketing szövegírás oktatatónyag megtanít írni: idegenből ismerőst, kétkedőből rajongót, érdeklődőből vevőt csinálni.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

Sales oldal írás esettanulmányok

1. Marketing szöveg jótékonysági projekthez?

Hogyan írsz sales oldalt, ha nem kell eladni semmit, mégis egy ügy mellé kell állítani őket. A oneclickhero.com jótékonysági projekt weboldalának elemzése. A szövegét és arculatát nemrég adtam át.
A projekt tulajdonosa, Haász Gábor a Forbes magazinnak adott interjújában elmondta, hogy már több ezer regisztrálójuk van.

2. Előtte-utána: Sales oldal átalakítás

Hogyan alakítottam át ezt a jó sales oldalt, hogy még jobb legyen? Egy szuper sales oldal kinyúl ki a monitoron, nyakon ragad, és odahúz a képernyőhöz. Itt a gyakorlati példa. A Sales oldal készítésének elemzése lépésről lépésre.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 4

A marketing szöveged a vevő gondolatainak meghosszabbítása legyen a monitoron.

Ennek az elérése sokkal kifinomultabb szövegalkotási filozófiát igényel, mint a szövegsablon átírás. A Futurizmo IV. oktatóanyagban lépésről lépésre tanítom hogyan érd el ezt. Az első videómat kíváncsian nyitod meg, az utolsót már tettre vágyva zárod.

1. Hogyan fókuszálj, és felezd meg az írással töltött időt?

Ott ülsz az üres word doksi előtt, melletted a beváltnak mondott szövegsablonok, már kihűlt a kávéd is, de mégsem tudtál egy épkézláb sort bepötyögni. Nézzük inkább mi van a Facebookon! Lájkoltak? Várjál: jött új email? Nem, akkor vissza a fészre, hátha addig jön…

Ha valamire oda tudsz figyelni, egy óra alatt megvan. Ha mindig eltérít valami, akár percekre is, lőttek az egésznek. Hullafáradtan csukod le a laptopot úgy, hogy gyakorlatilag nem csináltál semmit. Ezért a Futurizmo IV. marketing szövegírás oktatóanyag első részében megtanulunk fókuszálni.

Meg vagyok győződve róla, hogy nálam nagyobb problémái senkinek nem lehetnek a fókuszálással, az adott feladatra koncentrálással, ezért igazán hihetsz nekem, ha azt mondom megtaláltam a módszert, hogy csak arra tudjak figyelni, ami igazán fontos.

Nem kell hozzá megvenni semmilyen szoftvert, nem okostelefonos alkalmazás és nem is teendő lista. Csak egy egyszerű trükk, amire, amikor rájöttem egy kicsit felpattantam a székből.

Ha komolyan veszed az első fejezet tanácsait, akkor, amin azelőtt napokat vagy heteket tököltél, be tudod fejezni. A végére tudsz járni a dolgoknak. Nem lesz lelkiismeret furdalásod, ha megnézel egy sorozatot, ha elmész egy hétvégére, mert a kötelesség le van tudva.

Miért kell a fókuszálást nagyon komolyan venni szövegíráskor?

A neten mindenki a figyelmedre vadászik, a te figyelmedből az ő forintjaik teremnek. Vérprofi újságírók találnak ki olyan címsorokat, ami vonzza a kattintásokat, a megosztásokat, és olvastatják a következő cikket, és a következőt…

És csak ezután jönnek az idióta kommentek, tele gyűlölettel irígységgel, szidalmakkal. Észre sem veszed, de ezek mint pókok szőnek szemedre hálót és nem tudod miért, de fontosnak tartod őket, ott járnak a fejedben, képtelen vagy koncentrálni.

Ekkor rázkódsz meg hirtelen, pislogsz kicsit, mint aki rémálmából kelt, és magadban szólsz: „Várjálmár, én erdetileg sales szöveget írni ültem a gép elé.”

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 5
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 7
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 8
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

2. Hogyan tudd meg milyen nyelvezetet használnak a vevőid?

Minden, amitől jobb marketing szöveget tudsz írni most is ott van előtted. Csak nem veszed észre, vagy nem tartod fontosnak. Neked ennél a pontnál sokkal könnyebb dolgod lesz, mint nekem. Marketing szövegíróként nekem ki kell szednem az ügyfeleimből, hogy milyenek az ő vevőik. (Merthogy szöveget a vevőnek írunk, nem az érdeklődőnek, ezt vágod, ugye?)

Ehhez kell egy nagyon komolyan összerakott kérdéssor. Én kidolgoztam több ilyet, 2008 óta elég sokfélét, a 14. verzió az, amit ma is használok, én se hittem az elején, de ez csodát művel. Az a lényege, hogy ha kitöltöd, akkor kirajzolódik belőle a vevő személyisége.

Ez a Futurizmo IV. marketing szövegírási módszerének alapvetése.

Ez nem annyi, hogy korcsoport meg földrajzi hely szerinti szegmentálás, ez nem az alapszint.

Nagyon komolyan belemegyünk a részletekbe, olyan dolgok lesznek fontosak, amit korábban lényegtelennek tartottál, és olyan infókat hajítunk a kukába, amit tévesen, városi legendákra alapozva mindenki lényegesnek tart.

Itt van még a nagy kérdés, hogy kinek a véleményét vedd komolyan? A vevőét igen, az nagyokos nézelődőét meg nem. Ezt mára mindenki tudja, de ez még nagyon kevés azért. A Futurizmónak ebben a részében megmutatom mi az, ami ennél sokkal jobb.

Ha betartod, amit itt a második fejezetben tanítok,

akkor a szövegírás nem egy borzalmas nyűg lesz, hanem kifejezetten élvezni fogod. És itt most nyugodtan lehetsz önző is: Azért fogod imádni, mert nagyon jó leszel benne. Nem fogsz vacakolni egy-egy mondaton, nem leszel bizonytalan, hogy amit írsz az „jaj, vajon jó lesz-e”. Mert pontosan tudod, hogy a lehető legjobb szöveg születik meg a kezed alatt.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 4

3. Hogyan kell megírni a címsort?

Ha valaki csak a Word doksit mutató képernyődet látná, amint szöveget írsz, azt hinné gyorsított felvételt lát. A Futurizmo módszerrel ilyen a szövegírás. Ha betartod ezt az egy dolgot:

Mondjuk van egy hosszabb sales oldalad, olyan 20 gördítésnyi. Ha az 5. képernyőre kiírod a jövő heti nyertes lottószámokat, akkor se nézi meg senki, hacsak a legelső mondatodba nem szeret bele az olvasó.

És itt kell végleg elfelejteni a szövegsablonokat.
Fogsz egy díjnyertes sablont, és mire kicserélgeted a szavakat, az egészből csak szörny-mondat marad, az eredeti halvány, beteg mása.

De nincs ezen miért csodálkozni. Ha veszed a magyar irodalom legjobb szövegét, mondjuk József Attila A hetedik című versét (tudod: „E világon ha ütsz tanyát…”), és elkezded kicserélgetni benne a szavakat, hogy rád vonatkozzon, vajon mi lesz belőle?

Ezért kell a sablonoknak búcsút inteni, és végre megbízni magadban.

Erre figyelj: ha a címsorod ócska, ha bóvli, ha giccses: lesz aki elmegy, s lesz ki unottan még tovagörget. De vásárolni nem fog.

Ez a fejezet arról szól, hogyan és mit írj az első képernyőre, hogy a vevőd beléd szeressen. Ez egy elég komoly dolog, nagyon részletesen fogom magyarázni, de arra ügyelek, hogy végig nagyon érdekes is maradjon.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 11
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 13
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

4. Hogyan tudod felvezetni az ajánlatodat és megértetni a lényegét?

A legokosabb technika erre, ha elmondod milyen az élet a termékeddel, és milyen nélküle. Egyszerű, de könnyű elrontani.

„Küldeném én akkor Irénkémnek a Demjén Rózsitól, a ’Hogyan tudnék élni nélküled’-et, és üzenem, hogy hogyan tudnék élni nélküle.”

Sales oldal írással kapcsolatban szokták javasolni szakértők, hogy teremts mesterséges hiányérzetet, mutasd meg milyen lenne a leendő vevődnek a termék nélkül élni.

Ez amúgy egy nagyon-nagyon hatásos módszer. Az én ügyfeleim azt szokták kérdezni, hogy „oké, de mégis hogyan?” Te is ezt kérdezed?

A „hogyan tudnék élni nélküled” az értékesítési szöveged legérzékenyebb része.

Itt nagyon csúnyán mellé lehet fogni. Javítottam már ki olyan sales oldalakat, ahol puszta jó szándékból, de épp ez a rész vágta oda a teljes üzenetet. Ha elrontod, giccses, szirupos és bántó lesz a szöveg.
A Futurizmo III-ban benne van a megoldás. Ne rontsd el!

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 4

VIDEÓ: Egy meglepő szövegírási technika

A videó elején azt mondod “ennek a fickónak elment az esze” a videó végén azt mondod “ahha!!”. Ha ez az 5 perc tetszik, az oktatóanyagban több órányi ilyen van. 

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

5. Hogyan kell megírni az átkötő szövegeket?

Magvan ez a rész a jóbarátokból: Rachel: „Ma elmondom Ross-nak, hogy ő a gyerek apja. De hogyan kezdjek bele?” Többiek: „Hát… ő… hát … szóval…”

Ugye milyen nehéz átkötő, vagy bevezető szöveget találni? Komolyan, néha könnyebb megírni egy címsort vagy megfogalmazni a terméket ígéretét, mint átkötni egyik gondolatot a másikba.

Mégis, van egy módszer, amivel, mint szöveg-ragasztóval könnyen át lehet vezetni, lazán össze lehet kötni egyes szövegrészeket.

Mindenki kívülről tudja, hogy a sales oldalon az a lényeg, hogy egy szövegblokk adja el a következő elolvasását.

Ilyen értelemben, ha belegondolsz, az átkötő szöveg még fontosabb is tud lenni, mint maga a címsor. És ez nem csak annyi, hogy a bekedésed utolsó mondata egy kérdés. Szeretnéd tudni milyen kifinomult technikák vannak az észrevétlen gondolati összekötésekre?

Mint ahogy tőlem megszokhattad, ezt is igen részletesen fogom tárgyalni. Nem csak szöveggel lehet elérni a gördülékeny olvasást. Hanem még mivel?

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 17
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 19
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

6. Hogyan kell a sales oldaladat designolni?

Ha megírtad a legjobb szöveget, egyvalami még van, amivel az egészet el tudod rontani. Ha erre nem fordítasz időt, hatástalan lesz az egész.
Ez nem más, mint a design.

Szerintem annyira egyszerű pedig. Nem fér a fejembe, hogy mégis miért rontják el ennyien. Miért nem figyelnek az elrendezésre? Miért nem figyelnek a képekre, a gombokra, a margókra, a színekre?

Komolyan, van valaki azt elhiszi, hogy nem számít minden egyes pixel?

A Futurizmóban viszont kitaláltam valamit, egy új, egyszerűbb módot, ahogyan eddig még nem tanítottam a sales oldal designját.

Öt éve készítek videós oktatóanyagokat, nem értem, hogy ez eddig miért nem jutott eszembe. De végül is így van az ember a jó ötletekkel, nem érti hogyan élhetett előtte nélküle.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 4

7. Hogyan kell kitalálni és megírni a csalit?

A Lead Magnet kitalálása.
A „lead” angolul érdeklődőt jelent, a „magnet” meg mágnest. (viccess, mert az ólom is pont ugyanez a szó, – lead – csak azt meg nem vonzza a mágnes) Magyarul csali. Valahogy el kell nevezni, de mindkét kifejezés félrevezető. Olyan gondolatokat rak a fejedbe, amitől nehéz lesz csalit írni. Ha olyanokon szoktál gondolkozni, hogy milyen tanulmány legyen, hány oldalas legyen, milyen videó legyen, mi legyen benne, hosszú legyen vagy rövid…. Akkor tévúton jársz.

Nem így kell megközelíteni.
A Futurizmo II. a lead magnet kitalálásával kezdődik, egy olyan módszerrel, amit még konzultációkon sem mondtam el senkinek. Ha ezt megismered, többé nem tudod másképp látni.

Nekem 6 lead magnetem van, mindegyik 50% felett konvertál, mindet ezzel a módszerrel csináltam. Gondolom most már tényleg érdekel mi ez.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 22
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 24
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

8. Mi az 50% fölött konvertáló feliratkoztató oldal készítésének módszere?

Azaz feliratkoztató oldal készítés – control freak módszerrel*

Nem akarlak olyan rendmániássá tenni, mint amilyen én is vagyok, de ha ezt a fejezetet megnézed, többé nem tudod másként látni a feliratkoztató oldalad.

Van 1366 * 768 pixeled, ez a leggyakoribb képernyőfelbontás, ennyi helyed van egy vadidegent meggyőzni arról, hogy nem mehet el feliratkozás nélkül az oldaladról.

Ebbe nem fér bele kósza céglogó, otthagyott alapbeállítás wordpress oldal cím, semmi felesleges.

Minden hibával feliratkozót veszítesz. Itt nem működik az “első próbálkozásak elmegy, most ez is megteszi” Nem. Mindennek tökéletesnek kell lennie. Nem jónak, vagy érdekesnek, vagy szépnek hanem: tökéletesnek.

*A control freak azt jelenti: ellenőrző mánia, ám ezt a control freak dolgot azért humorral kell érteni, de tény, hogy nem árt egy kis tökéleteskedés, a landing paget csinálsz

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 4

9. Hogyan érd el, hogy feliratkozás után ne csak a csalit vigyék el, hanem később is figyeljenek rád?

Oda, ahová az emberek 99%-ának nem jut eszébe mást írni, mint a sablonszövegeket, ott te már elkezdheted építeni a bizalmat. 4 ilyen pont van.

A lényeg, hogy találni kell egy kapcsolódási pontot egy vadidegennel, úgy, hogy az első e-mail után már mint ismerőst üdvözöljön.

Jaj, mit csináljak, ha feliratkozott? Mit küldjek? – Erre válaszol ez a fejezet.

Tudod mit szeretek az IKEA-s cuccokban? Azt, hogy minden köbcentimétert kihasználnak, nincs kárba veszett hely.

Ki gondolná, hogy ide befér 4 konyhafiók, hinnéd, hogy egy 20 centi mély besta szekrény egy tonna könyvet benyel? Ekkor jutott eszembe, hogy az e-mail marketing kommunikációban is jobban fel lehet használni a „helyet”:

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 27
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 29
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

10. Hogyan helyezkedj bele a vevő szerepébe, hogy még precízebb marketing szöveget írj?

Method Acting – szövegsablonfaragás helyett

A legnagyobb színészek a forgatási szünetben is benne maradnak a szerepben*. Christian Bale nem eljátssza a Sötét Lovagot, hanem ő maga lesz Batman, Daniel Day Lewis nem úgy tesz, mint az amerikai elnök, hanem a forgatás alatt ő maga Lincoln, nem mossa le a sminket, megtartja az amerikai akcentust. Ez azért kissé ijesztő. Vagy mégsem?

Úgy jön ez ide, hogy ugyanezt kell csinálnod, amikor hírlevél-, vagy sales oldal szöveget írsz.

Nem elég beleélni magad a vevőd szerepébe, nem megpróbálni kell a vevő fejével gondolkozni, hanem amíg írsz, addig te magad legyél a vevőd. Csak így tudsz olyan mondatokat írni, ami eladja a terméked. Erről ez a fejezet.

*Úgy hívják method acting, nézd meg a Wikipédián, mi is ez.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 4

11. Hogyan csinálsz a sales oldaladból hírlevél sorozatot?

Sales oldalból sales funnelt, magyarul: értékesítési oldalból hírlevél sorozatot.

Hogyan csinálj egy Futurizmo módszerrel megírt sales oldalból olyan hírlevé sorozatot, ami az elején, a végén, és a közepén is eladja a terméked.

Azt kell megérteni, hogy, ahhoz, hogy vásároljanak az érdeklődők meg kell érteniük egy történetet: mi van nálad, ami nekik kell, ami jobbá teszi az életüket, miért tőled vegyék, miért bízzanak benned.

Neked ugyanezt a sztorit kell elmesélned a csaliban, az oldalon, a feliratkoztató oldalon, a hírlevelekben. Ugyanazt, de több szempontból, több elemre bontva, hogy biztosan megértsék.

Ez a fejezet a Futurizmo legizgalmasabb része.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 32
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 34
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

12. Hogyan érd el, hogy mindig megvegyék a belépő termékedet?

A szándékos véletlen? Létezik? Azaz, hogyan vegyék meg mindenképpen a belépő termékedet?

Ebben a videóban elmondom hogyan tedd az emberek szeme elé pont azt, aminek a megvételén pont mostanában gondolkoznak?

Nagy erővel hat a vásárlási döntésre, ha egy, a fejünkben motoszkáló termék ajánlata egyszerre elénk kerül. “Nem hiába van ez itt”. Ezt a gondolatot kell elérni.

A véletlen léte vagy nem léte társadalmi beszédtéma, ezt észre kell venni és felhasználni a marketingedben: kérdés, hogyan. Videón magyarázom a módját.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 4
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 37

KOPIZD LE a módszerem:

13. sales oldal írás élőben

Az új oktatóanyagban mutatom hogyan írok én sales szöveget. Fehér laptól indulunk, betüről betűre, szóról szóra haladva mutatom hogyan lesz a semmiből meggyőző szöveg és design.

Sales szövegírás élőben, lépésről lépésre

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Ez egy nagyon izgalmas fejezet.

Ilyet még nem csináltam korábban egyetlen oktatóanyagban sem. Egy valós megbízást fogok a szemed láttára kivitelezni. Onnan kezdem, hogy előveszem a konzultációs kérdéseket, és nyitok egy üres word doksit.

Ez a legijesztőbb pillanat, a kezdés. Az üres word doksi. Ilyenkor – és ide egy filmbéli jelenetet képzelj – mintha egyszerre megpattanna minden villanykörte, téli szél vágná be az ablakot, közel s távol senki rajtam és az üres lapon kívül.

Azért ez ismerős, nem? Ettől a pillanattól, a semmiből, az ürestől induluk és végén kész lesz egy olyan sales oldal, ami emberekhez szól, őket meggyőzi, nekik elad.

Ebben a fejezetben – mely számos új videót tartalmaz – benne lesz minden új tapasztalatom, amit az emúlt másfél évben gyakorlati kivitelezés közben tanultam

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 39
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 4

14. Hogyan használd a marketing szövegedben az „amplifikáció” technikát, hogy több embert tudj meggyőzni?

Ebben a részben olyan meggyőzési módszereket mutatok, amiket sehol máshol nem tanítanak.

Az amplifikáció, magyarul felerősítés, kiterjesztés módszere Bartholomaeus Keckermann 1606-os, A retorika rendszere művéből ismerhető.

Felteszem, ez a könyv nincs ott a könyvespolcodon, de tudod miért működik ez az ősi módszer a mai marketing szövegekben is?

Mert csak és kizárólag az emberi gondolkodás működteti. Teljesen mindegy mi a meggyőzési célod, mindenki ugyanazért mond igent vagy nemet.

Az ókori szónokok technikáihoz képest, minden marketing szövegformula kismiska.

Ezek szónokok több  száz évvel ezelőtt arról győztek meg tömegeket, hogy egyik vallásról a másikra térjenek át, vagy vonuljanak hadba. Ehhez képest neked arra kell ez a technika, hogy eladd a cuccodat. Mennyivel könnyebb dolgod van.
Ebben a fejezetben bemutatom, hogyan értsd meg és hogyan használd fel ez a módszert a következő marketing szövegedben: meg fogsz lepődni, hogy mennyivel jobban fognak szeretni az olvasóid, és mennyivel többőjükből lesz vásárló.

15. A gémkapocs módszer a érzelmi kapcsolat elnyeréséhez.

Ha nem figyelnek rád, esélyed nincs, hogy vásároljanak. Igaz?

Kapcsolatot kell teremteni az emberekkel, hogy figyeljenek.

A figyelem első lépése egy elismerő mosoly, egy fejbólintás, és magadban elmorzsolt, alig hallható „aha, tényleg”. Miért kell ezt elérni?

Ha ezek közül egy megvan, az olvasó befogadó lesz a többi e-mailedre, a többi szövegedre, az ajánlatodra.

Úgy tudod elérni, hogy kapcsolódsz egy olyan fogalomhoz, ami az emberek fejében már amúgy is ott van.

Sokkal könnyebb egy meglévő gondolathoz hozzátenni, mint valami új dolgot bevezetni.

(Nézd meg a netjet.hu oktatóanyagok márkaneveit, a wordpress oktatóanyag neve Technikai Mumus, mert a mumus szót mindenki ismeri, mindenkinek ugyanazt jelenti. A termékbevezetési kampány oktatóanyag neve 2 hónap munka 10 hónap pihenés, mert a munka-pihenés fogalomkapcsolat mindenki fejében megvan, amihez kapcsolódik a „8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás” toposz)

Ebben a fejezetben megtanítom hogyan találj ki ilyeneket te is a te termékedhez, és hogyan csempészd bele a marketing szövegedbe.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 42
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 37
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 45
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

16. Hogyan lesz még hatásosabb a szöveged az “eufónia” módszerrel?

Ez már hardcore marketing szövegírási technika. Tudtad, hogy a magánhangzóknak és mássalhangzóknak a puszta HANGZÁSA is képes az érzelmek felkeltésére.

Ha el akarsz érni egy érzelmi hatást, akkor arra is kell figyelned, hogy milyen magánhangzókat használsz.  Mondjak egy példát?

Az “E” hangot, széthúzott szájjal ejtjük ki, ezért az “E” hangban bővelkedő szavak alkalmasak a fájdalomérzet kifejezésére. 

Ebből követezik, hogy pl. a sales oldalad kezdőlapján, ahol a problémát, a fájdalmat E-betűs szavakkal írod le, akkor hatásosabb lesz. 

Még sok-sok ilyen szabály van, a Futurizmo Marketing Szövegírás anyagban mutatom és tanítom hogyan használd az eufónia módszert, hogy még hatékonyabban győzzön meg a szöveged.

 

Futurizmo IV. Prémium

17. Ismerd meg a Numerus Technikát, amivel beragasztod az érveidet az emberek fejébe.

Nem. Ez nem az, hogy tegyél a szövegbe számot és akkor többen kattintanak rá. Ez amúgy igaz, de a numerus technika ennél fejlettebb módszer, az átlagnál okosabb embereknek:

Hiszed vagy sem, a marketing szövegedben használt szavak HOSSZA, szótagszáma, metrikai lejtése is dönt arról, hogy a szöveged olvastán az emberek igent, vagy nemet mondjanak neked.

Ez azért nem hangzik túl egyszerűen, nem? Nem elég, hogy jó szöveget írsz, még a szavak hosszára is kelljen figyelni.
Erre falun már azt mondanák, hogy „Aú, eriggyél mán valamerre”.

De: Van egy technikám, amivel ezt a numerus dolgot pofonegyszerűen tudod működtetni. El is mondom, meg is tanítom a Futurizmo Oktatóanyagban. Hihetetlenül jól működik.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 47
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 37
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 50
Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

Futurizmo IV. Prémium

18. Szimpátia formula

Azt mondják, hogy aki másokról beszél, az pletykafészek. Aki magáról beszél, az unalmas alak. Aki rólad beszél, az a legszórakoztatóbb, legjobb fej, legszimpatikusabb számodra a világon. Ugye?

Az online értékesítés egyik legfontosabb lépése a szimpátia kialakítása és fenntartása. Ha szimpátia minden felülír: vásárlással kapcsolatos kételyt, magas árat, a termékeddel kapcsolatos kifogást.

Ebben a fejezetben azt mutatom meg, hogyan legyél igazán szimpatikus az olvasóidnak. Milyen szövegeket kell írnod a sales oldalra, milyet a hírlevélbe, milyet a facebookra ha azt akarod, hogy szeressenek.

 

Értékrendem

A netjet.hu marketing filozófiája, az én személyes, online marketing szakértői értékrendem, erre a négy pillérre épül. E négy a vezérelvem, ezek alapján hozok döntéseket.

Emberközpontúság

A netjet.hu minden cikke, minden videója, minden oktatóanyaga, és minden kivitelezési szogáltatása ezt a célt szolgálja: „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”. Sok eszköz van, mellyel e cél elérhető, de a középpontban nálem az ember áll. Az online marketing az én értékrendemben nem arról szól, hogy mennyire ismered a különféle szoftvereket, hanem, mennyire tudod eltalálni, hogyan gondolkoznak az emberek.

Lényeg

Amikor hozzám fordulsz online marketing tanácsért az első dolgom, hogy leegyszerűsítsem az üzeneted, lenyessem a sallangokat, hogy kinyerjem belőle a lényeget, azt az egyetlen legfontosabb dolgot, azt a gyöngyszemet, amivel egy mondatot mondva bárki megérti mit akarsz. „Íz, csín, tűz vagyon a versben, ha mesteri mív.” írja Kazinczy. Ezt keresem az ajánlatodban, ha konzultálunk: az ízt, a csínt, a tüzet. Ettől lesznek vásárlóid.

Forrás

Szomorú hazai marketing trend, hogy sokan a forrás megjelelölése nélkül fordítják le Ryan Deiss, vagy Neil Patel munkáit, az entrepreneur.com cikkeit, úgy tálalva, mintha az saját ötlet lenne. A netjet.hu is hivatkozik magyar vagy amerikai marketing szakértőkre, de biztos lehetsz benne, hogy nálam mindig pontosan megjelelöve látod a forrást, ha könyvre hivatkozom, még az oldalszámot is megadom, hogy ellenőrizni tudd a forrás hitelességét.

A kreativitás tisztelete

Nagyra tartom a kreativitást, tisztelem azt, aki zsenialitásával új dolgot teremt. Megvetem a középszerűséget, a kreativitásnak nevezett ötlet-lopást, forrásmegjelölés nélküli fordításokat, a konkurenciaharcot. Ebbéli álláspontomat legszebben Anakreón verse fejezi ki, Radnóti fordításában:

Gyűlölöm azt, aki telt kupa mellett, bort iszogatván,
háborut emleget és lélekölő viadalt.
S kedvelem azt, aki bölcs és Aphrodité meg a Múzsák
szép adományairól zengve szeretni tanít

“…és tényleg tudsz írni?…”

Azt kérdezed: “Vajon ért ez a fickó a szövegíráshoz vagy ez is csak Ryan Deisst és Neil Patelt fordítja magyarra”.

Nézd meg milyen szövegeket írok, milyen weboldalakat csinálok hozzá. Ezek mostanában készültek. Én így csinálom, ehhez értek. Ha ezt tetszik, maradj velem, ezen gyakorlati tapasztalataimra épül az oktatóanyag.

http://falkiszaritas.hu/epuletdiagnosztika/
http://sosangol.hu/
http://kiejtes.angolkommunikacio.hu/kftr/
http://www.hirnevugynokseg.hu/
http://www.babzsakajandekba.hu/
http://www.babzsakajandekba.hu/
http://nestresszelj.hu/
http://asztaliviztisztito.eu/
http://kiejtes.angolkommunikacio.hu/kftr/
http://matracvarazs.hu/
http://kiejtes.angolkommunikacio.hu/kftr/
http://falkiszaritas.hu/epuletdiagnosztika/

A FUTURIZMO IV. MARKETING SZÖVEGíRÁS OKTATÓANYAG

Tartalomjegyzéke

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 37

12 óra és 02 perc a teljes anyag.

FUTURIZMO I. /A

 

 Video #1 

 • Hogyan fókuszálj és felezd meg a szövegírással töltött időt?

 Video #2 

 • Milyen kérdéseket tegyél fel magadnak, hogy olyan szemszögből lásd a saját online marketing rendszered, hogy abból könnyen meg tudd írni a marketing szöveged.
 • Ön-audit kérdőív kitöltése

Video #3 

 • Hogyan kell megírni a sales oldalad címsorát?
 • Hogyan kell összerakni a sales oldalad kezdőképernyőjét?

 Video #4 

 • Hogyan írd meg azt a részt, ami a címsor után, de még az ajánlat bemutatása előtt van?

Video #5

 • A buyer persona precízebb felolasztása és az egyes csoportok megszólításának megfogalmazása

Video #6

 • Az ajánlat megfogalmazása

Video #7

 • A cselekvésre felhívó blokk megfogalmazása

 

FUTURIZMO I. /B

 

Video #8

 • Hiányérzet megteremtésének megfogalmazása a kontraszt elv alapján 

Video #9

 • A bizalomépítő részek megfogalmazása
 • Hogyan kell a kifogásokat kezelni a sales oldal záró blokkjában?
 • Vásárlói idézetek blokk helyez alkalmazása
 • Személyes üzenet blokk megfogalmazása és arculati elemei

Video #10

 • A megrendelési blokk megfogalmazása (ajánlati csomagok és kosár gomb)

Video #11

 • A sales oldalad arculata #1

Video #12

 • A sales oldalad arculata #2

Video #13

  • A sales oldalad arculata #3

Video #14

 • A bemutatkozó oldalad megfogalmazásának technikái és az arculat felépítése

 

FUTURIZMO II.

 

Video #15

 • Csali (lead magnet) kitalálása és létrehozása

Video #16

 • Landing page, azaz feliratkoztató oldal készítése lépésről lépésre #1

Video #17

 • Landing page, azaz feliratkoztató oldal készítése lépésről lépésre #2

Video #18

 • Landing page, azaz feliratkoztató oldal készítése lépésről lépésre #3

Video #19

 • A feliratkozás utáni első 4 találkozási pont megfogalmazása

Video #20

 • A method acting módszer a fogalmazási stílusod megtalálásához

Video #21

 • Hogyan készítesz a sales oldaladból sales funnelt?

Video #22

 • Hogyan érd el, hogy megvegyék a belépő termékedet?

 

FUTURIZMO III.

Video #23

 • Marketing szöveg “élesben”, valós megbízás példáján keresztül: Kezdőképernyő

Video #24

 • Marketing szöveg “élesben”, valós megbízás példáján keresztül: Átvezetés

Video #25

 • Marketing szöveg “élesben”, valós megbízás példáján keresztül: Ajánlat bemutatása I.

Video #26

 • Marketing szöveg “élesben”, valós megbízás példáján keresztül: Ajánlat bemutatása II.

Video #27

 • Marketing szöveg “élesben”, valós megbízás példáján keresztül:
  Sales oldal design #1. a DIVI-vel

Video #28

 • Marketing szöveg “élesben”, valós megbízás példáján keresztül:
  Sales oldal design #2. a DIVI-vel

Video #29

 • Marketing szöveg “élesben”, valós megbízás példáján keresztül:
  Sales oldal design #3. a DIVI-vel

Video #30

 • Marketing szöveg “élesben”, valós megbízás példáján keresztül:
  Sales oldal design #4. a DIVI-vel

 

FUTURIZMO IV.

Video #30

 • Az amplifikációs technika: A kampány szintű amplifikáció

Video #31

 • Exagerációs (eltúlzott) cikk designolása (Divi) #1

Video #32

 • Exagerációs (eltúlzott) cikk designolása (Divi) #2

Video #33

 • Amplifikáció a sales oldal szintjén
 • Amplifikáció szöveg szinten

Video #34

 • Túlzás (exageratio) technika

Video #35

 • A “gémkapocs” technika a figyelemkeltéshez

Video #36

 • Az eufónia módszer

 

FUTURIZMO IV. PRÉMIUM

Video #37

 • A numerus technika a marketing szöveged felerősítéséhez

Video #38

 • A szimpátia technika működtetése a közös emlékpontok létrehozásával

Video #39

 • A saját érveid ellen való érvelés technikája

Video #40

 • Melyik címsor a jobb? Hogyan döntöd el A/B teszt segítségével a Divi-vel?

Video #41

 • Hogyan kell cikket írni?

 

 

Megrendelés itt

Futurizmo IV. Marketing Szövegírás Oktatóanyag

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 53

Futurizmo IV. marketing szövegírás oktatóanyag Prémium csomag

Futurizmo IV. 34 990 Ft

A teljes Futurizmo IV. Marketing Szövegírás oktatóanyag, amely megtanít sales oldalt írni. Befizetés után azonnal hozzáférsz az online nézhető videókhoz a netjet.hu/fiokom oldalon.

1. Hogyan fókuszálj, és felezd meg az írással töltött időt?
2. Hogyan tudd meg milyen nyelvezetet használnak a vevőid?
3. Hogyan kell megírni a címsort?
4. Hogyan tudod felvezetni az ajánlatodat és megértetni a lényegét?
5. Hogyan kell megírni az átkötő szövegeket?
6. Hogyan kell a sales oldaladat designolni?
7. Hogyan kell kitalálni és megírni a csalit?
8. Mi az 50% fölött konvertáló feliratkoztató oldal készítésének módszere?
9. Hogyan érd el, hogy feliratkozás után ne csak a csalit vigyék el, hanem később is figyeljenek rád?
10. Hogyan helyezkedj bele a vevő szerepébe, hogy még precízebb marketing szöveget írj?
11. Hogyan csinálsz a sales oldaladból hírlevél sorozatot?
12. Hogyan érd el, hogy mindig megvegyék a belépő termékedet?
13. sales oldal írás élőben
14. Hogyan használd a marketing szövegedben az „amplifikáció” technikát, hogy több embert tudj meggyőzni?
15. A gémkapocs módszer a érzelmi kapcsolat elnyeréséhez.
16. Hogyan lesz még hatásosabb a szöveged az “eufónia” módszerrel?

Prémium csomag 9 990 Ft

Extra tartalmak az átlagnál többet tudni akaróknak:

17. Ismerd meg a Numerus Technikát, amivel beragasztod az érveidet az emberek fejébe
18. Szimpátia formula

A PRÉMIUM csomag tartalma 2018. november 12. hétfő 16:00-tól lesz elérhető a fiókodban.

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 54

Futurizmo IV.
marketing szövegírás oktatóanyag

Futurizmo IV. 34 990 Ft

A teljes Futurizmo IV. Marketing Szövegírás oktatóanyag, amely megtanít sales oldalt írni. Befizetés után azonnal hozzáférsz az online nézhető videókhoz a netjet.hu/fiokom oldalon.

1. Hogyan fókuszálj, és felezd meg az írással töltött időt?
2. Hogyan tudd meg milyen nyelvezetet használnak a vevőid?
3. Hogyan kell megírni a címsort?
4. Hogyan tudod felvezetni az ajánlatodat és megértetni a lényegét?
5. Hogyan kell megírni az átkötő szövegeket?
6. Hogyan kell a sales oldaladat designolni?
7. Hogyan kell kitalálni és megírni a csalit?
8. Mi az 50% fölött konvertáló feliratkoztató oldal készítésének módszere?
9. Hogyan érd el, hogy feliratkozás után ne csak a csalit vigyék el, hanem később is figyeljenek rád?
10. Hogyan helyezkedj bele a vevő szerepébe, hogy még precízebb marketing szöveget írj?
11. Hogyan csinálsz a sales oldaladból hírlevél sorozatot?
12. Hogyan érd el, hogy mindig megvegyék a belépő termékedet?
13. sales oldal írás élőben
14. Hogyan használd a marketing szövegedben az „amplifikáció” technikát, hogy több embert tudj meggyőzni?
15. A gémkapocs módszer a érzelmi kapcsolat elnyeréséhez.
16. Hogyan lesz még hatásosabb a szöveged az “eufónia” módszerrel?

44 990 Ft

csak június 6-án

35 992 Ft

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted.

34 990 Ft

csak június 6-án

27 992 Ft

Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 2

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted.

Mutasd a weboldalad szövegét! Gyakran egy szó megváltoztatása is növeli a konverziót.

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 57 Herendi Andrea szerint:

  Kedves Norbert, szeretném ha véleményeznéd a honlapomat szövegirás szempontjából.(is) Igyekeztem olyan kulcsszavakat tenni a főoldalra, ami növelheti a keresést így a konverziót.

  Előre is köszönöm építő kritikádat

  Üdv, ANdi

  • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 58 Erdélyi Norbert szerint:

   Szia Andrea,

   először nem is értettem milyen szövegekre gondolsz, hiszen a weboldalad legfontosabb, gördítés feletti részén nincs is marketingszöveg, csak főneveket tartalmazó tényközlések (bőrfiatalítás, módszer, kezelés stb) Ez a terület az első találkozás, itt a vevő nem kijelentéseket szeretne látni, azt lát eleget prospekusokban, hanem ide csábítás, ígéret, előtte-utána képek kellenek.

   Lentebb gördítve találtam meg azokat a szövegeket, amik igazán egy-egy adott célcsoportnak szólnak. Ez a jó irány, ezzel kéne kezdeni az oldalt. Ezek remek kezdő lépések a vevő nyelvén szóló szöveg irányába, de még mindig sok benne a modorosság, önmagaddal folytatott párbeszéd (pl.: Esküvői smink?.. csak profi sminkestől!).

   Az egyes blokkokra kattintva (pl.: esküvői smink) oldal legalján van az, amivel az egészet kezdeni kéne: Herendi Viki és Huszerl Barbi fotója. Összefoglalva én így csinálnám:

   Kezdőlapon, ami teljes képernyős egy fotó együtt Viki és Barbi, közöttünk nagy felirat:
   “10 ok, amiért ne saját magadnak csináld meg az esküvői sminked”
   Alá gomb 1: “Máris bejelentkezem” gomb 2: “Mi a 10 ok?”

 • Kedves Norbert!
  Köszönöm ezt az értékes videót! Már elsőre is hasznosnak találtam, és elvégzem a “házi feladatot” is. Sajnos nem vagyok jó saját magam fényezésében, pedig szolgáltató lévén ezt meg kell tanulnom. Nagyon kíváncsi lennék, mit mondasz a sales oldalamról: https://hogyanszerezzemvissza.hu/hogyan-szerezzem-vissza/
  Előre is köszönöm!
  Csodás napot!
  Zsuzsa

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 62 Kriszti szerint:

  Kedves Norbert!
  Nagyon bejön a stìlusod!

  Egy korabbi videód hatására átìrtam az oldalam .. már többször is .. de még mindig azt érzem nem elég ütős az eleje. Néhány észrevételnek örülnék.

  Nagyon köszönöm!

  Üdvözlettel
  Kriszti

 • Kedves Norbert!

  Egy most készülő, kezdő (értsd: még se alsó menü, se SEO, se közösségi kapcsolat, se érdeklődőszerzés, se …) weboldal – amelyik egyelőre csak megismertetni akarja a szolgáltatást és tanítani a piacot – erejének a növeléséhez kérem a segítségedet.

  Köszönöm szépen:
  Andrea

  • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 58 Erdélyi Norbert szerint:

   Szia Andrea,

   Ez az oldal most kissé “too-much”, mindenből túladagolás van: sales page hossza, stock fotók, kiemelések, csupanagybetűk. Ha most startolsz ezzel akkor ilyen egyszerű dolgot kell csinálni:
   1. Írsz egy lead magnetet, vagy inkább elmondod videón, amit meg akarsz értetni az emberekkel, úgy, hogy az számukra hasznos legyen (5 stresszoldó tipp, amit ma bevetve holnap már jobban ébredsz.)
   2. Ennek a csalinak csinálsz egy 1 oldalas 1 gördítéses feliratkoztató oldalt.
   3. A csali átadó oldal aljára teszel egy kommentelési lehetőséget, hogy kérdezhessenek az emberek.
   4. A feliratkoztató elkezded hirdetni a facebookon, elkezded megismerni az embereket.


   Amíg ez a dolog fut, addig összerakod a weboldalt, és kapásból, erölködés nélkül indíthatsz egy jó kampánnyal, a kommentek szövegét felhasználva a sales oldalon, a funnelben.

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 68 Magyar Éva szerint:

  Kedves Norbert!
  Tetszik a közvetlen stílusod, bírom azt aki lazán kezel bizonyos témát, hiszen sokan félnek attól, hogy akkor a szakértelem nem megy át. DE! Átmegy! Szerintem jobban és nagyobbat is üt!
  Szeretem mikor egy témát videón is megnézhetek és olvashatom is. Valamiért én jobban szeretek olvasni és ezt is külön köszönöm Neked!
  Van egy esküvői weboldal aminek a blog részét írom, a főoldalt is most fogjuk renoválni, hiszen tudjuk vannak hiányosságok és még bőven van mit tanulnunk.
  Van egy blogoldalam is, kb. két hónapos, ( http://www.rozsaszinszemuveg.hu ) amit szintén örömmel írok és természetesen boldog vagyok, ha mást is megérintek az írásaimmal. Ha arról is kapok véleményt Tőled, azt külön köszönöm!
  Előre is köszönöm a rám fordított értékes idődet!
  Tudásra szomjas és fejlődésre kész vagyok!
  Üdv
  Magyar Évi

  • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 58 Erdélyi Norbert szerint:

   Szia,
   Ezek a cikkek jók, még engem is megfognak a címsorok, noha tőlem talán senki nem áll távolabb a célcsoportól. A designt kéne egy kicsit átgondolni. Nem kell átalakítani semmit, csak pár apróság, amitől könnyebben feldolgozható a tartalom: nem kell 200 pixes magas fejléc, attól ints búcsút, egy logó bőven elég lesz a menüsorba. A címsorok betűmérete legalább 4 ponttal legyen nagyobb. A cikke folyó szövege 14 vagy 16 pontos legyen, sortáv legalább 1.25em.

   Nem tudom mennyire cél a feliratkoztatás, ha az, akkor a mostani pucér űrlapnál több kell. Aki cikket tud írni, csalit is tud: Vedd az 5 legjobbat fűzd e-bookká, és kész a feliratkozás ajándék. De addig is egy push notificationst tegyél fel, a https://onesignal.com/ -nak van WP pluginja.

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 70 Robi szerint:

  Kedves Norbert,
  köszönöm szépen a lehetőséget!
  Nagyon kíváncsi lennék az őszinte véleményedre ezzel az oldallal kapcsolatosan: https://tt-magic-cleaning.ch/
  Azt szeretném elérni, hogy minél nagyobb arányban kérjenek árajánlatot a takarítási szolgáltatásokra.
  Jelenleg sajnos nem konvertál jól az oldal, ami legfőképpen azért kellemetlen, mert a hirdetése meglehetősen sokba kerül Svájcban.
  Milyen módosításokkal javíthatnék a konverziós arányon?
  Szerinted mi lenne a legjobb üzenet, amelynek a hatására többen kérnének árajánlatot az űrlapon keresztül?
  Magas minőségű szolgáltatásokat kínálunk 100%-os elégedettségi garanciával. Árakciót nemigazán szeretnék bevetni, mert ahhoz már amúgy is túlságosan jó a szolgáltatás ár-érték aránya.
  Előre is köszönöm szépen!

  Üdv, Robi

  • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 58 Erdélyi Norbert szerint:

   Szia,
   Ez egy nagyon szép, nagyon átgondolt oldal. Csak valahogy messze van az ajánlatkérés gomb. A szövegekben sok a WIR és kevés az SIE (Ön). A kezdőképernyőn a CTA ne az legyen, hogy “unsere leistungen”, hanem, hogy “offerte fragen”. A célcsoportazonosítást (buyer persona felismertetést) hiányolom. Számomra sem világos, hogy ki a célcsoport: cégek, hotelek, panziók? Akár ki is, nem kérdezni kell (Sie brauchen eine fachkundige Reinigungskraft für Ihre Geschäfts- oder Privaträume?
   ), hanem mondani. Tehát első képernyő ez legyen – de most inkább magyarul írom:”

   Az Ön irodája tökéletes tisztaságot érdemel.
   Mire Ön reggel beér már tökéletes a tisztaság, mi akkor dolgozunk, amikor Ön befejezi a munkát.
   Kérjen ajánlatot most!
   A háttérben ne stock fotó legyen, hanem a “Wir sind ein Team von Reinigungsexperten” blokkban bemutatott valós emberek.

   És akkor több kezdőképernyőt létre lehet hozni egyes hirdetésekhez: hoteleknek, panzióknak, stb, és csak nekik hirdetni. Ha egy PPC landing page-n az első gördítés nem győz meg, ritkán van több esély. Ezért kell a start képernyőt “betegre” tökéletesíteni

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 72 Zoltán Járomi szerint:

  Szia Norbert,

  az eddigi oktató anyagaiddal (mumus, vb) és a Divi-vel építgetem az oldalam, amely már lassan kezd egy blogra hasonlítani, bár még sok munka van vele, cikkek formázás, képek feltöltése, stb.

  Sajnos a saját stilusomat még nem sikerült megtalálnom, ez valószínűleg le is jön neked, ha megteszed, hogy vetsz rá egy pillantást, és ha véleményeznéd is, akkor nagyon megköszönném.

  Az eredeti elképzelésem egy olyan portál (ezért is vettem meg a portálos anyagodat is), amelyen több kapcsolódó témát szerepeltetnék a kutyák viselkedési zavaraival kapcsolatban. Ezt feltöltöm cikkekkel, és e-mail listát építenék. Majd ezután csinálnék egy zárt felületet tagoknak, ahol már konkrétabb anyagok lennének. A kampány oktató anyagodban leírt rendszerrel szeretném ezt később megcsinálni.

  Az lenne a kérdésem, hogy szerinted számomra is járható út lenne az, amit korábban az egyik kérdezőnek, Andreának tanácsoltál?

  Nevezetesen, hogy csali, feliratkoztató oldal, hirdetés, feliratkozó gyűjtés, közben tartalom írás illetve a feliratkozókkal kommunikálni, mire lenne szükségük, amiből lehetne írni további tartalmakat illetve csinálni infotermékeket.
  És amíg az e-mail listát építem, addig a feliratkozó oldal, ami tulajdonképpen egy one page oldal lenne, legalábbis ha jól értettem, szóval arról is lehetne átkötés a portál oldalra és tulajdonképpen azt kellene hirdetni is?

  Bocsánat, ha naiv a kérdésem, de az, hogy mi jön, mi után, még mindig nem teljesen világos nekem.

  Válaszodat előre is nagyon köszönöm és várom a 22-ét.

  Üdv, Járomi Zoltán

  U.i.: muszáj elmondanom, hogy nagyon tetszik a legújabb sales oldalad, ez az eddigi legjobb, nagyon egyben van, profi munka, tényleg szuper, már csak olvasgatni is egy élmény, még tudnék jelzőket, csak nem akarom mindet ellőni, tartogatok a következőre is 🙂

  • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 58 Erdélyi Norbert szerint:

   Szia, ezek nagyon jó elképzelések, már csak meg kell csinálni 🙂
   A legelső mindig ez: legyen kiknek elmondani, amit tudsz.
   Ebből lesz a buyer persona, a termék, a kampány. Minden azon alapul, hogy legyenek emberek, akik figyelnek rád. Ha most van a fejedben olyan, amit te tudsz, mások meg kíváncsiak rá, akkor megvan a csalid. A kommentekből megismered a kérdéseket, érdemes még egy zárt facebook csoportot csinálni, csak feliratkozóknak.

   ui: Ennek a sales oldalnak a designját az Atomic Blonde című film alatt találtam ki, és közben az 1984-es Terminator I. soundtrackjét hallgattam, Brad Fiedel a zeneszerző. Majd nézd meg ezen művek ismeretében is jelen oldalt 🙂

   • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 72 Zoltán Járomi szerint:

    Szia,

    nagyon köszönöm a választ, de most látom, hogy a honlapom elérhetősége lemaradt, így nem is tudtál ránézni sem, ami viszont sokat jelentene, ha megtennéd.

    Mint írtam, leginkább a kinézettel gyűlt meg a bajom, még nem állt teljesen össze a fejemben az egész, vagyis az ötlet megvan, de úgy unblock még nincs egyben, nem igazán kiforrott, pedig ez már vagy a 9. elképzelésem,

    Szóval, ha megtennéd, hogy néhány mondatban jeleznéd, hogy mit gondolsz, átmegy-e, hogy mit is akarok, mivel nem egy további tucat oldal a célom a kutyatémában. Mindenre nyitott vagyok, bírom a kritikát. 🙂

    Előre is köszönöm a lehetőséget és további szép napot!

    Üdv, Járomi Zoltán

    • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 58 Erdélyi Norbert szerint:

     Szia Zoli,
     Még mindig nem tudom mi a weboldalad, valahogy ezúttal is lemaradt a link a honlap címe mezőből. De most nézem, te már a megrendelők között vagy. Írd meg e-mailben nekem, vagy a vevőknek szóló zárt facebook csoportba is postolhatod tanácsot kérve.

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 76 Klopfer Csaba szerint:

  Szia Norbi,

  Kérlek, nézd meg a http://www.ensport.hu/td oldalt. Ez a weblapunk leglátogatottabb oldala. Forgalmat is, ha irányítunk, jó részt erre. Mi a (fő) gond vele?

  Előre is köszönöm a visszajelzésed!

  • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 58 Erdélyi Norbert szerint:

   Egy Bödőcs poén jut eszembe, a falusi és a gasztro borász találkoznak,
   a gasztro borász egy mélyöblű pohárba tölt egy kis korty dekantált rosé cuveé-t,
   a falusi felhörpinti az egészet és azt mondja “Hát nincs ennek semmi baja”

   A weboldaladra ugyanez áll: “hát nincs annak semmi baja”
   csak az első képernyőre egy címsor kéne, nem értek a témához (állapotfelmérés sportolóknak), de gondolom az állapotfelmérésnek valami olyasmi lehet a haszna, hogy ha a sportoló precíz képet kap az állapotáról, akkor speciálisabb edzéstervet tud összerakni, és mint ilyen nő a teljesítménye. Most tegyük fel, hogy erről van szó, ilyen értelemben a címsor ez lehetne: “Dupla teljesítményre lennél képes, ha precíz képet kapnál a fizikai állapotodról”. Alcím: “Speciális állapotfelmérés sportolóknak, 2 órás vizsgálat, másnapra eredmény.”
   Gomb: “Időpontfoglalás most”
   Az oldal alján az állapotfelmérési szövegből ki kell hagyni a “ha.. akkor..” szöveget. Helyette hangsúlyozni az előtte utána állapotot (kontraszt elv) vagy a most-később időtényezőt. pl: Most: jelentkezés, időpontfoglalás. Jövő héten ilyenkor: precíz felmérési eredményekkel jobb teljesítmény.

   A “HA – AKKOR” logikai funktort a marketing szövegekben mindig kerülni kell. A kondicionális következtetés visszafelé nem áll fenn. (wikipédia: modus tollens és modus pollens) Nem azért mert, feltételezzük, hogy mindenki formális logika szakember, aki olvassa, hanem azért mert tudat alatt is bekavar. Tudom, hogy ez már nagyon elméleti, csak jelezni akartam ezzel, hogy mennyi szempontot kell figyelembe venni marketing szövíráskor.

 • Kedves Norbert,

  Nagyon jó lehetőség ez Tőled, köszönjük!

  Szeretném megkérdezni a véleményedet és tanácsot kérni a weblapunk szövegével vagy a főoldal kialakításával kapcsolatban. Igazából egy non-profit szolgáltatást indítottunk, de nagyon nehezen megy a figyelem felkeltése, hogy megismertessük a célközönségünkkel, pedig hasznos lehet, ha használnák.

  Igazából teljesen kezdők vagyunk ezen a területen, de a lelkesedés megvan! 🙂

  Köszönöm előre is! 🙂 Melinda

  • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 58 Erdélyi Norbert szerint:

   Szia Melinda,
   A mancskereso.hu egy nagyon jó weboldal. Jótékonysági / non-profit szövegírásnak két buktatója van: könnyen lehet szirupos, csöpögő, hatásvadász. A másik véglet, amikor vádló a szöveg: “Másoknak azért nincs, mert neked van”. Arany középutat kell találni. A napokban amúgy pont lesz egy esettanulmányom egy jótékonysági weboldal szövegírásáról.
   De vissza a te oldaladra:
   Ez a címsorod: “Elveszett, talált, gazdikereső állatok oldala” Ez egy tényközlés, nem való címsornak.
   Ez az alcím, pedig ennek kéne a címsornak lenni: “A kutyának csak egy célja van az életben: elajándékozni a szívét.” Mellé nem kell írni, hogy ezt ki mondta, a kezdőlap célja szempontjából nem releváns.
   Tehát ez a főcím, alatta két gomb legyen: “Találtam egy kutyust” vagy “Hazaviszek egy kutyust”
   És ami az egészet feldobja, ha a háttérképre, amelyen a 3 eb áll, odetenni a kutyus nevét, és alá egy sor jellemzést róla pl.: “Bodri – Ha meghallja a kutyatápzsacsi csörgést, már vakkant is.”
   Így kaptál egy erős érzelmet -> Idegen kutyából az én kutyám, ha ismerem.
   És kaptál egy bólogató egyetértést -> Igen, a kutyának az a célja, hogy minket szeressen.
   Mindezt úgy, hogy minden marad úgy, ahogy van a weboldalon, csak megcseréled a címsor, és írsz hozzá 3 mondatot.

   • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 78 Újfalusi Melinda szerint:

    Szia Norbi, Köszönöm a segítséged és már nagyon várom az esettanulmányt, biztosan sokat fogunk belőle tanulni! 🙂

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 81 Dénes szerint:

  Szia Norbi!

  Szeretném, ha megnéznéd az ipari-alpinista.hu honlapom.

  • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 58 Erdélyi Norbert szerint:

   Szia Dénes,
   a te weboldalaidba mindig nehéz “belekötni”. A kezdőlapon van 3 gomb, mind azt mondja, hogy “kattintson ide a folytatáshoz” ide jobb lenne valamilyen egyértelműbb CTA. pl: “Több infó: csatornatisztítás” vagy “Mennyibe kerül” vagy “Azonnali ajánlatkérés”

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 83 Ildikó Karsay szerint:

  Kedves Norbert.
  Köszönöm a lehetőséget előre is!

  Tervezek festő-, alkotótanfolyamokat és most csináltam egy friss próba oldalt, hogy egyáltalán mennyire tudom összerakni a szövegezész, gondolom még több sebből vérzik, a gombok a kapcsolati oldalra mutatnak egyenlőre, mert még nincs más.

  van egy másik is: http://www.artbyildy.com/natureart/alkoto-napok/

  A januárban indult ingyenes heti inspirációs festőoldalam linkje: http://www.artbyildy.com/natureart/
  kicsit elszomorít, hogy mennyit dolgoztam a heti leckékkel egész évben kb heti 2 nap, (már 47 van eddig) és “marketing” HIJJJJÁN mennyire nem jutott el azokhoz akik tán élvezték volna.

  Nyáron két tanfolyam is volt ami szintén nem hozta a várt eredményt, de talán mert nem jutott el az érdeklődőkhöz.
  http://artbyildy.com/workshop/ alatt van az összes ebből az új
  http://www.artbyildy.com/natureart/aquarell-camp/ erre hasonlít az ingyenes lehetőség: http://www.artbyildy.com/natureart/camp-for-free/
  Rengeteg időt elvesz a web bigyózása az alkotástól 🙁 Tele vagyok ötletekkel, de a megvalósítás valahogy mindig elcsúszik és természetesen ezáltal 0 bevétel amiből 0-t lehet költeni a kötelező elemekre (számlázó, hirlevél küldő meg a többi) ördögi kör – húh
  szeretnék kilábalni
  köszönöm a véleményed és fantasztikus, hogy ezt IS kitaláltad
  szép napot
  Ildy
  ui: a fő weboldalamat most akarom át DIVIsezni mert egyrészt nagyon lassú (még BASIC sablonnal volt) másrészt már látom, hogy csak l’art pour l’art és nem hoz semmit és nincs célja – az ember fia tanul . . . köszönöm

  • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 58 Erdélyi Norbert szerint:

   Ha már a “l’art pour l’art” szóba jött, a kifejezés eredeti értelmének tiszteletben tartása mellett mégis Besenyő Pista Bácsi filozófiáját citálnám ide, jelesül, hogy “Egyet kell kérdezni: felrűl le, vagy lerűl fel.” Ez a végtelen egyszerűség legyen a vezérelved. Ez most nem vicc. Nagyon sok tartalmat, ötletet látok, de nem értem az oldal célját.
   Ha a tábort akarod eladni: Kezdőlapon a galéria legyen, amivel a hangulatot átadod.
   Ha érdeklődőket akarsz gyűjteni, akkor csali “Hogyan fejleszti a gyereked vizuális intelligenciáját egy kreatív alkotótábor”
   A design sok helyütt remek, de az óriás lila neon betűket és gigászi gombokat nem ajánlanám.

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 68 Magyar Éva szerint:

  Kedves Norbert!

  Először is köszönöm az elemzésedet, a blogoldalamról, megfogadom a tanácsaidat és javítani fogom, a betűméretet, fejlécet és a feliratkozóknak is szánok valami értéket.
  De! szeretnék repetázni!
  Vagyis előző írásomban az esküvői oldalról is kértem véleményt, de mivel ott csak a blogom linkje volt, félreérthető voltam.
  Tehát az esküvői ruha oldal áll, egy kisebb renoválás előtt, elég hiányos jelenleg a főoldal, ebben kérném a szakmai tanácsodat, észrevételedet. http://www.jooserabridal.hu

  Ismét köszönöm szépen a rám fordított idődet!
  Üdv.
  Évi

  Ui. Most kaptam meg a hexaméteres videódat! Nekem már az első pillanattól tetszett a vidi, én az elején sem néztelek “Hülének” 🙂
  Gratulálok, további sikereket kívánok!

  • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 58 Erdélyi Norbert szerint:

   Szia Éva
   Ez egy olyan attraktív oldal, amitől kedvem van újra megtartani az esküvőnket (pedig én kifejezetten utálom a felhajtást). Kis módosítást javasolnék:
   A JoosEraBridal, a márkanév inkább bal oldalra jöjjön egy nagyon körültekintőn kiválasztott kézírás betűtípussal. A jobb oldalon, ahol most az van, hogy “JoosEraBridal – Az ötlettől a megvalósításig” ide jöhetne egy marketing szempontból értékesebb szöveg pl: “Akarsz ilyen esküvői ruhát. Most: ikiválasztás. Esküvődön: elbűvölés”

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 87 Kincses Zoltán szerint:

  Szia Norbi !
  Célom : nem adok el semmit , csak személyes kapcsolatot létesítenék élsportolókkal
  (mert a táplálékkiegészítőkkel gyógyító hatást elhitetni is az törvény szerint bűnügyi cselekmény. )
  Facebookon hirdettem így : https://fos.hu/ga8
  A célcsoport : úszók közül pár ismert úszót kedvelők 7500 fős csoportja , asztali megjelenés mellett .
  Konverzió 1000 megjelenés a hírfolyamban 60 érdeklődő, akiket a web oldalamra irányítottam , és igyekeztem rávenni őket , hogy face üzenetben , vagy email -ban további részletekért vegyék fel velem a kapcsolatot .
  Eredményem : a 60 érdeklődőből 0 db kapcsolat létesült .
  A face hirdetésről erre a weboldalra irányítottam az érdeklődőket: https:/fos.hu/ga9
  Kérdésem : miket rontottam el ?
  Véleményedet fontosnak tartom
  Köszönettel
  Zoli

  • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 58 Erdélyi Norbert szerint:

   Szia
   Értem mi a célod, de ehhez kellett a kommented is, hogy megértsem, mert a belinkelt anyagok alapján nem egyértelmű. Teljesen mindegy, hogy a célod értékesítési jellegű vagy sem, ahhoz, hogy netező, terhelt figyelmű és mint ilyen alacsonyabb figyelemszintű embereket rávegyél arra, hogy bármit megtegyenek neked: ehhez precízebb fogalmazás és precízebb design kell. Kapcsolatfelvételre rávenni az embereket 2017-ben, az mindig nulla konverzió. Amit mondanál nekik, azt mond el videón, írd le egy e-bookba és add feliratkozásért cserébe. Így lehet ma kapcsolatot felvenni az emberekkel. S hogy ebből a kapcsolatból mi lesz: értékesítés, érdeklődés, megoldás, vagy bármi más, azon múlik milyen tartalmat küldesz feliratkozás után “gépi” hírlevélküldéssel.

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 90 Bea szerint:

  Szia kedves Norbert, én csak egy próbaoldalt csináltam, ahol gyakorolgatni tudom a mostanában tanult online marketing technikákat, és analitikát. Tudnál valami életre szóló tanácsot adni?
  Köszönöm 🙂

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 91 Vaday Tamás szerint:

  Kedves Norbert! Köszönöm a lehetőséget.
  Van egy honlapunk, a http://tepenzed.hu, amelyen szolgáltatásainkat szeretnénk bemutatni. A honlappal egészével kapcsolatos észrevételeidnek is örülnék, de még inkább az egyik sales oldalunkra vonatkozó véleményedre lennék kíváncsi, amelyekkel nyugdíjbiztosítási tanácsadást ajánlunk leendő ügyfeleinknek: http://tepenzed.hu/nyugdijbiztositasi-tanacsadas/. Ide hirdetésből is érkeztek látogatók, a Facebook kampányban cca 3400 eléréssel (8400 megjelenéssel) cca 80 kattintást értünk el, az Adwordsben 1836 megjelenéssel 68 kattintást értünk el két hét alatt, emellett hírlevélben és nem fizetett Facebook-megjelenéssel is igyekeztünk megszólítani az érdeklődőket, ennek nem tudom a pontos elérését, összesen 10-15 közötti lehetett, aki az oldalra kattintott. Itt az kevésbé kérdés, hogy mennyien kattintottak a hirdetésünkre, inkább az, hogy ebből a cca 170 látogatóból négyen kértek tanácsadást (és köztük is volt, aki igazából a nyugdíjfolyósítóval szeretett volna beszélni…). Mit látsz az oldalon (vagy akár az egész honlapon), merre kellene elindulnunk, hogy javítsuk a konverziót?
  Előre is köszönöm válaszodat.

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 92 Zsolt szerint:

  Szia Norbi,

  Autodidakta, lelkes amatőr vagyok. Nővéremnek készítettem egy weblapot korábban, és most egy landing oldalt.
  Feliratkozókat szeretne gyűjteni egy ingyenes ebokkal. Van egy facebook (valami csajos) csoport ahol majd publikálja a linket. Az ebook kifejezetten nőknek szól.
  Ránéznél az oldalra? Mit gondolsz róla? http://gocoaching.hu/ragyogo-en/

  Köszönettel: Zsolt

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 93 Somorjai Éva szerint:

  Szia Norbi
  Én munkám során azt tapasztalom, hogy nagyon sokan egy lábon állnak, És ez sz.tem óriási probléma.
  Az oldalammal abban szeretnék segíteni, hogy hogyan tudnak egy második lábat felépíteni, amire támaszkodhatnak ha baj van. Ehhez megtaláltam a céget, az iparágat, ami környezetvédelem, a megúluló energia, és persze a pénz. Ide szeretném ha csatlakoznának hozzám. Ehhez írtam a http://www.somorjaieva.hu weboldalt, ami egyenlőre nem hozza azokat az érdeklődöket, amit elvárnék tőle.
  Az oldal egyik aloldalát használom sales oldalnak: http://www.somorjaieva.hu/eljmaskepp, erre mutat külön egy domain név, ha hirdetem: http://www.naperomu.info.
  Mit gondolsz az egészről, úgy egyben, miben kéne változtatnom?

  Köszönettel: Éva

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 94 Szilvia szerint:

  Kedves Norbi. Mi csak az Adwordson hirdetünk, az egyik szövegünk: escape room Malagában különleges rád szabott szórakozás. Gyere el barátaiddal családoddal és juss ki tele energiával és boldogsággal

  A másik: Prémium csomag (az alap csomag ára)€ Alap csomag áron

  A fordítás, csak hozzávetőleges, nem pontosan tudom magyarra fordítani. Az első 80% ban jelenik meg, a másik alig alig és szinte senki nem veszi igénybe a lehetőséget, hogy 9€ val kevesebbet fizessenek, pedig csak be kellene írni a kódot. Mindkét hirdetés erre a sales oldalra megy. Ezt szeretném, hogy véleményezd kicsit, mert tudom, hogy spanyolul van, de biztosan fogod látni a hibáit. Szinte senki nem foglal onnan, de mindenki megnézi, oda jut, aki kattint a hirdetésre. Mindenki felhív telefonon, látva a hirdetést, de ez mondjuk spanyol jellemző. Ja és persze nem is annyira ismerik a szabadulós játékokat. A mi specialitásunk, hogy változtatjuk a nehézségi szintet a játékosok száma, kora és tapasztalata szerint. Ha a szöveget is tudni akarod, és megkérhetlek, a Google fordító pontosan fordítja a spanyol szöveget angolra, magyarra érthetetlenül. Biztosan megveszem ezt az anyagodat is, de most kihasználnám a véleményezési lehetőséget. 🙂
  Ez a sales oldalunk linkje:

  http://www.escapark.es/escape-room-malaga-premium/

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 95 wwolfistvan szerint:

  Szia Norbi!
  Ez inkább egy blog oldal, arra használom, hogy hálózatot építsek az oldalon található üzletben. Mi a véleményed erről az oldalról:

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 96 wiener.zsolt szerint:

  Szia Norbi!

  Ránézznél a weboldalamra. Az oldal decemberben fog indúlni, így még van idő finomítani.
  Köszönöm előre is! 🙂
  https://robotercenter.hu

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 97 Barta Zoltán szerint:

  Szia Norbi! Sokat segítenek az oktató anyagok, információk amit eddig is kaptam .Nagyon értékesek.Szeretném ha párom weboldalát marketing szőveg szerint megnézznéd.Köszönöm előre is

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 98 Bojtos Zoltán szerint:

  Szia Norbi, én is kíváncsi vagyok a véleményedre. Mivel itt táplálék kiegészítőkről van szó, a lényeget, az igazat nem szabad elmondani. http://www.hathat.hu

 • Futurizmo IV.: Hogyan írj marketing szöveget, ami kétkedőből rajongót csinál? 99 Kiss Zita szerint:

  Kedves Norbi!

  A Tekintélyportál anyagod alapján építgetem a weboldalamat, amivel az introvertált (csendes, zárkózott) sorstársaimat szeretném támogatni 🙂
  Már van két csalim, elkezdtem egy fizetős online tanfolyamon dolgozni. Ennél majd végre felhasználhatom a kampányos tudásanyagodat.
  Addig is növelni szeretném a feliratkozók számát. Ez nagyon fontos lenne.
  Gyakorlásként készítettem egy “sales” oldalt is, egy barátnőmmel közös workshopra. A kis menübe tettem.
  Köszönöm, hogy időt szánsz a K.Ú.T.-ra!
  Szia, Zita 😉

 • >