fbpx
Utolsó nap, utolsó órák:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Miért jársz sokkal jobban  a Netjet Campus éves díjjal?

“Éves díjra váltok, sokkal jobban járok”

csatold be magad!

Ezekkel készülünk az elkövetkező 1 évben.  A Grand Campus tagság tartalmazza. Hamarosan nyit az ország, elhiheted, hogy mindenki ezerrel fogja nyomni a marketinget. Fel kell készülnöd új tudással. Ezekre egyszerűen szükséged lesz:

Május 10-től a GrandCampusban

LearnDash Oktatóanyag

Az online oktatás az egyik legnagyobb biznisz. Többen veszik a termékedet, ha a témát oktatod is. Többen veszik igénybe a szolgáltatásodat, ha szaktekintéllyé válsz azzal, hogy “gyerekek, ácsi, én ezt tanítom”.

Technikailag is meg kell tudni csinálni, erre való a LearnDash plugin, ezt tanítom az anyagban, azaz: hogyan csinálj magadnak egy olyan rendszert, mint a NetjetCampus.

A kedvezmény a fél árnál is jobb

Hamarosan a Netjet Grand Campusban

Sales Funnel Írás Oktatóanyag

Fájó tény, hogy a látogatókért fizetni kell: a facebooknak, a google-nek, vagy a SEO szakértődnek. Ha ezekhez értesz, akkor meg az időddel fizetsz. Nincs ingyen ebéd.

Csak egy hígvelejű ámokfutó, egy marketing antitálentum hagyná, hogy a pénzen vett forgalmából ne legyen profit. Ezért kell e-maileket küldeni a feliratkozóknak, de olyat, ami mindig eladja a termékedet. Ebben az oktatóanyagban megmutatom, hogy én hogyan csinálom. 14 éve írok sales funneleket, lehet hinni nekem.

Hamarosan a Netjet Grand Campusban

Canva Oktatóanyag

A Canva, komolyan mondom a világ leghasznosabb grafikus szerkesztője. Nincs benne semmi, ami nem kell, és minden megvan benne ahhoz, ami kell a weboldaladdal kapcsolatos grafikai elemekhez. Csinálhatsz vele:

  • Facebook cover képet
  • Facebook post képet
  • Insta post képet
  • E-book borítót
  • Termékképet
  • Logót
  • És még egy csomó más grafikát

Amióta előfizettem rá, meg se nyitom a Photoshop-ot. Egy weboldal designja fele annyit idő alatt megvan. A Canva Oktatóanyagban megtanítom a használatát. Ezt igazán imádni fogod.

Hamarosan a Netjet Grand Campusban

UX Oktatóanyag

Mi az az UX, azaz user experience, magyarul felhasználói élmény?

Röviden, ha van UX, akkor az emberek szeretnek időt tölteni a weboldaladon, könnyen megtalálják, amit akarnak és könnyen megértik, amit te akarsz.

Ha ez stimmel, akkor nálad hagyják a pénzüket, ha nem stimmel, akkor valaki másnál. Az oktatóanyagban mutatom azokat a könnyen érthető, azonnal bevethető UX praktikákat, amitől a nap végén több vevőd lesz.

Hamarosan a Netjet Grand Campusban

Eltűnt Vevők Visszacsábítása Oktatóanyag

Van egy vevői érdeklődés-tartam, vagy vásárlási kedv időtartam. Ha lejár, törheted a fejed, hogyan hozd vissza a régi jó ügyfeleket.

Ebből az oktatóanyagból megtudod, hogyan mikor és milyen tartalmú e-maileket küldj, milyen ajánlatot állíts össze, és hogyan kampányold a régóta nem vásárló ügyfeleknek, hogy újra megnyíljanak feléd a pénztárcák.

Hamarosan a Netjet Grand Campusban

Leadmagnet legyártó oktatóanyag

Az értékesítés első lépése, hogy adsz valami hasznosat ingyen. Innen tudja a vevő, hogy benned meg lehet bízni. Tiszta sor. De mi legyen a leadmagnet? Kit érdekel ma már egy “X hiba, mielőtt Y dolgot veszel” tanulmány?

Ebből az oktatóanyagból kiderül, hogyan kell konkrétan, pontosan megcsinálni, megírni, felvenni, átadni a lead magnetet, vagy ahogyan régebben mondtuk, a csalit. Lépésről lépésre megyünk, az első ötlettől a kész tartalomig.

Hamarosan a Netjet Grand Campusban

Landing Page Szövegírás Oktatóanyag

A Landing Page-en iratkoznak fel az érdeklődők. Az érdeklődőből lesz a vevő. Jobb szöveg, több vevő.

Ebből az oktatóanyagból megtudod, hogyan írd meg a landing paged szövegét, hogy azonnal meggyőzze az olvasót a feliratkozásról. Bizonyos értelemben sokkal nehezebb laning page szöveget írni, mint pl. sales oldal szöveget, mert a landing page-en sokkal kevesebb a hely. Egy gördítésnyi területet van és slussz, passz. Nagyon rövidnek, tömörnek kell lenni. Szinte már költészet. Ha ráérzel az ízére, megérzésből fogsz írni. Ez ennek az oktatóanyagnak a célja.

Hamarosan a Netjet Grand Campusban

Videó Szkript Írás Oktatóanyag

A videó, amin beszélsz, még mindig a top marketing eszközök között van. Elvileg milyen egyszerű: leülsz a kamera elé és elmondod, amit az ügyfélnek mondanál, ha ott ülne előtted.

De meg kell írni előre? Improvizálni kell? Meg kell tanulni a szöveget? De akkor nem olyan lesz, mintha betanultam volna? Milyen hosszú lesz?

Ebben az oktatóanyagban megtanítom megírni azt a tökéletes videó szkriptet, amit a sales oldaladon, a kampányodban használhatsz. 14 éve vettem fel az első ilyen videómat, van bőven tapasztalatom, ebben az oktatóanyagban átadom neked.

Hamarosan a Netjet Grand Campusban

X-Plainer. Magyarázó rajzfilm videó készítés oktatóanyag

Amelyik weboldalon hamarabb megérti az ajánlat lényegét a vevő, ott fog vásárolni. A rajzfilm videók erre a célra tökéletesek. Animated explainer videónak nevezik a nemzetközi online marketingben. Sok szoftver van rá, de a lényeg itt sem a technikában, hanem a szövegírásban és a jelenetek elrendezésében rejlik.

Tudod miért működik? Mert gyerekkorunk óta belénk van kódolva, hogy “ha mese van a tévében akkor odafigyelünk.” Ebben az anyagban megtanítom, hogyan csinálj ilyen videót, amit használhatsz kampányban, sales oldalon, landing pagen.

2021. 08. 10-től a Netjet Grand Campusban

“Pöpecz” Sales Oldal Divi Layout

19 990 Ft lenne, de

GrandCampus tagsághoz ajándék.  A Divi Layoutokat a NetjetWorks-ön belül, egyszeri díjakért értékesítjük, a Campusosoknak is meg kell venni, nem része a rendszernek.  De ha május 03-05. között leszel Grand Campus tag, akkor adom ajándékba.

Ez egy sales oldal sablon, egy Divi Layout. Annyi dolgod van vele, hogy átírod a szöveget, kicseréled a logót, ehhez adok majd Canva templatet is, és máris kész a sales oldalad. Használhatod tanfolyam, szolgáltatás, egyedi termék, tömegtermék eladására, vagy lehet egy kampányod sales oldala is.

Kalkulálj!

Mennyit nyersz a Netjet Grand Campus tagsággal?

így jön ki: 12 x 9990 Ft + 19 990 Ft a Pöpecz Sales Divi layout. De most csak ennyi az éves díj:

79 990 Ft

2022. május 10-ig. Utána 9 990 Ft / hó.

"De mi van akkor, ha.."

Azaz gyakori kérdések és válaszok a GrandCampussal kapcsolatban. Ezeket a kérdéseket kaptam e-mailben, ha nem látod itt azt a választ, ami téged érdekel, akkor írj a penzugy [kukac] wdm.hu címre addig amíg itt ketyeg a számláló.

"Webdesigner vagyok. Jó lesz nekem a GrandCampus?"

Igen jó lesz. Sőt, nagyon jó lesz. Azért, mert a Campus, meg az egész netjet.hu arról szól, hogyan csinálj hiper-szuper überkirály weboldalt. Az, hogy ezt magadnak csinálod meg, vagy az ügyfeleidnek, az egyedül a te dolgod. De a Campusban marketinget is tanulsz, mert tudod, minden mindennel összefügg. Vajon melyik webdesignernek lesz több ügyfele, annak, akinek lövése nincs a marketingről, vagy annak, aki nap mint nap tanulja? Én azt szeretném, ha te az a webdesigner lennél, aki könnyedén szerez ügyfeleket, és magas áron el tudja adni a szolgáltatását.

– Üdv.: Erdélyi Norbert.

"Jó sok minden van, de mi mikor lesz? Ezt lehet tudni?"

Egyelőre még nem tudom mi mikor lesz. Addig nem dolgozom ki a 2021-22-es oktatóanyag tervet, amíg az emailjeitek alapján ne látom, hogy milyen sorrendet szeretne a többség. Reni már írt mindenkinek ezügyben, hogy várunk javaslatokat a sorrendre. Kaptunk is válaszokat szép számmal, de még nem összesítettem. Ha te is bele akarsz szólni a sorrendbe, akkor írj Reninek a penzugy(kukac)wdm.hu-ra. Minden GrandCampus tag véleményét, javaslatát figyelembe veszem.

Üdv: Erdélyi Norbert

És akkor jövő ilyenkor megint levonja a 79 990 Ft-ot?

Nem. Az éves tagsági díj 2022. május 10-én 9:59-kor lejár, és 2022. május 10-én 10:00-kor visszaáll a normál 9 990 Ft-os havidíj. Számold össze mennyi anyag lesz már akkor benne a havidíjban.

Üdv.: Erdélyi Norbert

Akkor mi lesz a mostani Campus előfizetésemmel?

Amikor a Grand Campus-ra, azaz az éves díjra váltasz, nem fogja már a havidíjat levonni.

Üdv.: Erdélyi Reni

"Mi lesz akkor a régebben megvásárolt oktatóanyagaimmal. Hozzá fogok férni?"

Persze, hogy hozzáférsz. Az egyszeri díjas, régebben kapható anyagokat a netjetshop.hu-n tudtad megnézni, a campus.netjet.hu az egy másik rendszer. A netjetshop.hu-n akkor is hozzáférsz, ha campus tag vagy. Annyi hátránya van, hogy a régi anyagok nem frissülnek. Ha van valami új anyag, új infó, új videó van, azt mindig a Campusba teszem fel.

Üdv.: Erdélyi Norbert

megrendelés itt és most

Megrendelési és díjfiizetési tájékoztatás

A Grand Campus tagság egy előfizetés, amely 2021. május 03-tól 2022. május 09-ig biztosít hozzáférést a jelen oldalon felsorolt oktatóanyagokhoz és a Netjet Campus jelenlegi anyagaihoz. A Grand Campus előfizetés tagsági díja 372 napra, 139 870 Ft helyett, azaz 12 havi 9 990 Ft -os díj és a 19 990 Ft-os Divi Layout ajándék összesített díja helyett csak  79 990 Ft. Ezt követően 2022. május 10. 10:00-tól automatikus díjlevonással 9 990 Ft/hó.  Éves díj választása esetén a meglévő Campus előfizetés havidíját már nem vonja le a rendszert. Az előfizetés bármikor lemondható, az automatikus díjlevonás bármikor megszüntethető előfizetői fiókon belül a “lemondás” gombra kattintva.

"

2021 május és 2022 április között megjelenő anyagok:

LearnDash oktatóanyag

Az online oktatás az egyik legnagyobb biznisz. Többen veszik a termékedet, ha a témát oktatod is. Többen veszik igénybe a szolgáltatásodat, ha szaktekintéllyé válsz azzal, hogy “gyerekek, ácsi, én ezt tanítom”.

Sales Funnel Írás Oktatóanyag
Fájó tény, hogy a látogatókért fizetni kell: a facebooknak, a google-nek, vagy a SEO szakértődnek. Ha ezekhez értesz, akkor meg az időddel fizetsz. Nincs ingyen ebéd.

Csak egy hígvelejű ámokfutó, egy marketing antitálentum hagyná, hogy a pénzen vett forgalmából ne legyen profit. Ezért kell e-maileket küldeni a feliratkozóknak, de olyat, ami mindig eladja a termékedet. Ebben az oktatóanyagban megmutatom, hogy én hogyan csinálom. 14 éve írok sales funneleket, lehet hinni nekem.

Neuromarketing Négy
A Neuromarketing a hiányzó láncszem – ezt minden netjet.hu olvasó tudja. 2017-2019 között 3 új kiadást készítettem, és azóta rengeteg új tapasztalatom gyűlt össze a negyedik kiadáshoz.

Az emberi elme meggyőzésének olyan módszereit kutattam, amiről a legtöbben eddig nem is hallottak. Gyakorlati példákon keresztül fogom mutatni az új Netjet Neuromarketing IV-ben, hogyan tudod mindezt belevinni a mostani marketingedbe.

Canva Oktatóanyag
A Canva, komolyan mondom a világ leghasznosabb grafikus szerkesztője. Nincs benne semmi, ami nem kell, és minden megvan benne ahhoz, ami kell a weboldaladdal kapcsolatos grafikai elemekhez.

Amióta előfizettem rá, meg se nyitom a Photoshop-ot. Egy weboldal designja fele annyit idő alatt megvan. A Canva Oktatóanyagban megtanítom a használatát. Ezt igazán imádni fogod.

UX Oktatóanyag

Mi az az UX, azaz user experience, magyarul felhasználói élmény?

Röviden, ha van UX, akkor az emberek szeretnek időt tölteni a weboldaladon, könnyen megtalálják, amit akarnak és könnyen megértik, amit te akarsz.

Ha ez stimmel, akkor nálad hagyják a pénzüket, ha nem stimmel, akkor valaki másnál. Az oktatóanyagban mutatom azokat a könnyen érthető, azonnal bevethető UX praktikákat, amitől a nap végén több vevőd lesz.

Eltűnt Vevők Visszacsábítása

Van egy vevői érdeklődés-tartam, vagy vásárlási kedv időtartam. Ha lejár, törheted a fejed, hogyan hozd vissza a régi jó ügyfeleket.

Ebből az oktatóanyagból megtudod, hogyan mikor és milyen tartalmú e-maileket küldj, milyen ajánlatot állíts össze, és hogyan kampányold a régóta nem vásárló ügyfeleknek, hogy újra megnyíljanak feléd a pénztárcák.

Leadmagnet legyártó oa.

Az értékesítés első lépése, hogy adsz valami hasznosat ingyen. Innen tudja a vevő, hogy benned meg lehet bízni. Tiszta sor. De mi legyen a leadmagnet? Kit érdekel ma már egy “X hiba, mielőtt Y dolgot veszel” tanulmány?

Ebből az oktatóanyagból kiderül, hogyan kell konkrétan, pontosan megcsinálni, megírni, felvenni, átadni a lead magnetet, vagy ahogyan régebben mondtuk, a csalit. Lépésről lépésre megyünk, az első ötlettől a kész tartalomig.

Landing Page Szövegírás oa.

A Landing Page-en iratkoznak fel az érdeklődők. Az érdeklődőből lesz a vevő. Jobb szöveg, több vevő.

Ebből az oktatóanyagból megtudod, hogyan írd meg a landing paged szövegét, hogy azonnal meggyőzze az olvasót a feliratkozásról. Bizonyos értelemben sokkal nehezebb laning page szöveget írni, mint pl. sales oldal szöveget, mert a landing page-en sokkal kevesebb a hely. Egy gördítésnyi területet van és slussz, passz. Nagyon rövidnek, tömörnek kell lenni. Szinte már költészet. Ha ráérzel az ízére, megérzésből fogsz írni. Ez ennek az oktatóanyagnak a célja.

Videó Szkript Írás Oktatóanyag

A videó, amin beszélsz, még mindig a top marketing eszközök között van. Elvileg milyen egyszerű: leülsz a kamera elé és elmondod, amit az ügyfélnek mondanál, ha ott ülne előtted.

De meg kell írni előre? Improvizálni kell? Meg kell tanulni a szöveget? De akkor nem olyan lesz, mintha betanultam volna? Milyen hosszú lesz?

Ebben az oktatóanyagban megtanítom megírni azt a tökéletes videó szkriptet, amit a sales oldaladon, a kampányodban használhatsz. 14 éve vettem fel az első ilyen videómat, van bőven tapasztalatom, ebben az oktatóanyagban átadom neked.

X-Plainer. Magyarázó videó oa.

Amelyik weboldalon hamarabb megérti az ajánlat lényegét a vevő, ott fog vásárolni. A rajzfilm videók erre a célra tökéletesek. Animated explainer videónak nevezik a nemzetközi online marketingben. Sok szoftver van rá, de a lényeg itt sem a technikában, hanem a szövegírásban és a jelenetek elrendezésében rejlik.

Tudod miért működik? Mert gyerekkorunk óta belénk van kódolva, hogy “ha mese van a tévében akkor odafigyelünk.” Ebben az anyagban megtanítom, hogyan csinálj ilyen videót, amit használhatsz kampányban, sales oldalon, landing pagen.

"

Ajándék - 2021.08.10-től elérhető.

“Pöpecz” Sales Oldal Divi Layout 19 990 Ft

Ez egy sales oldal sablon, egy Divi Layout. Annyi dolgod van vele, hogy átírod a szöveget, kicseréled a logót, ehhez adok majd Canva templatet is, és máris kész a sales oldalad. Használhatod tanfolyam, szolgáltatás, egyedi termék, tömegtermék eladására, vagy lehet egy kampányod sales oldala is.

139 870 Ft

79 990 Ft

A kedvezmény csak 2021. május 03. 7:00 és május 05. 23:59 között vehető igénybe. A tagság 2022. május 09-ig biztosít hozzáférést, majd 2022. május 10-től automatikus díjlevonással 9 990 Ft/hó. Az előfizetés bármikor lemondható

 Díjfizetés módja:

Az előfizetés csak bankkártyával vagy Barion tárcával fizethető. Átutalásos fizetésre nincs lehetőség.  A 385 nap leteltével, 2022. május hónappal kezdődően minden hónap 10. napján történik meg az automatikus díjlevonás.

 

Fizetés Stripe-pal

A Stripe az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó, MasterCard és Visa kártyával fizethetsz. A fizetési felület magyar nyelvű, nem navigál el a netjet.hu-ról, a kártyaadataid természetesen nem jutnak el hozzánk.

3DS biztonsági kód Barion fizetési mód esetén

Azt jelenti, legyen kéznél a telefonod, mert a bankod arra fog  küldeni ezt biztonsági kódot, amit még be kell írnod fizetéskor. Nagyjából 1-2 percet kell várni, amíg megérkezik a kód.

M

 Lemondás módja: 

Egy kattintással, bármikor, az előfizetői fiókodon belül a “lemondás” gombra kattintva. Ha lemondod az előfizetést, legközelebb egy év múlva lehetsz újra előfizetőnk. Az előfizetést mindig csak előre lehet lemondani, a már levont díjat nem kérheted vissza.

L

Szerződési feltételek

Ismerd meg a Netjet.hu szerződési feltételeit.