fbpx

Ingyen letölthető e-bookok

netjet.hu

67 ChatGpt prompt, ami felpörgeti az online marketingedet

Feliratkozás után: letöltés

Íme 67 ChatGPT prompt, ezek segíthetnek, hogy gyorsabban és jobban haladj az online marketingeddel. A ChatGPT segítségével, ami egy nagytudású AI eszköz, időt takaríthatsz meg, jobb döntéseket hozhatsz, és gyorsabban elérheted a céljaidat.

netjet.hu

47 címsor példa, amit le akarsz koppintani

Feliratkozás után: letöltés

47 példa 10 kategóriában, ami kiindulópont lehet a saját címsorod megírásához. Ez a kiindulópont. Arra jók a címsor formulák, hogy segítsenek elindulni, és jó irányba terelni az ötleteidet.

Az 50 legjobb megnyitási arányú hírlevél tárgysorunk 42% -tól 20%-ig

Az e-mail tárgyán áll vagy bukik, hogy megnyitják-e egyáltalán a hírleveled. Koppints le ezeket a mintákat, és érj el te is 20%-42% közötti hírlevél megnyitási eredményeket. Kiszedtem a statisztikákat a netjet.hu MailerLite fiókjából, hogy lásd, mi milyen számokkal dolgozunk

Hogyan kell képernyővideót készíteni?

A képernyővideót több mindenre használhatod: eladhatod oktatóanyagként, válaszolhatsz benne kérdésekre stb. Egyszerű megcsinálni a Camtasia nevű szoftverrel.

Sales oldal átalakítás lépésről lépésre

Egy szuper sales oldal kinyúl ki a monitoron, nyakon ragad, és odahúz a képernyőhöz. Hogyan írj úgy, hogy ezt elérd? Itt a gyakorlati példa.

Online oktatóanyag (digitális kurzus) készítése: ütemterv és költségek

Ha okosan csinálod, gyerekjáték lesz kitermelni a belépési költséget, és kényelmes lesz a célig vezető út. Ebben az ebookban foglalom össze mit kell csinálnod.

Milyen hosszú videó ad el?

A videó hosszán kívül még 2 dolgon áll vagy bukik az eladás: milyen tartalmú videót és mikor mutatsz meg a látogatónak. Ez azt jelenti, hogy másfajta videó kell az ismerkedési, probléma elmélyítési szakaszban és más a termékoldalon. Itt van, hogy hová, mikor, milyen hosszú videó kell.

Facebook landing page 6 szabálya

Ezt a 6 tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy a hirdetésre költött összeg ne kidobott pénz legyen. Elég nehéz olyan facebook hirdetést csinálni, ami megállítja a gördítést (scroll stopper) és felkelti a facebookozó, unatkozó olvasó érdeklődését, akit amúgy is még ezer inger ér netezéskor.

Milyen eszközök kellenek online oktatóanyag értékesítéséhez?

Ha úgy döntöttél, hogy online oktatóanyag formájában szeretnéd értékesíteni a tudásodat, az első, ami eszedbe jut, hogy hogyan kell ezt technikailag megoldani. Milyen szoftverek, milyen wordpress pluginok kellenek? Hogyan védem meg a videóimat? Hogyan vezetem be a kártyás a fizetést? Hogyan állítom be az ismétlődő kártyás fizetést? Hogyan fogom automatizálni a számlázást?

Online marketing eszközök

Az online marketingben nem az a kérdés, hogy el lehet-e érni egy célt, hanem, hogy milyen eszközzel, wordpress pluginnel, szoftverrel lehet elérni. Itt van, hogy mi, a netjet.hu-n milyen online marketing eszközöket használunk feliratkozógyűjtéshez (lead generation), termék értékesítéshez, ismétlődő díjlevonáshoz, magyarázó videókhoz, weboldal sebesség növeléshez.

10 ok, amiért használnod kell a Canvát

Egy weboldal folyamatos marketingjéhez sok-sok grafikai elem kell. Mindig kellhet egy-egy új logó új kampányokhoz, kell termékkép, borítókép a PDF csalihoz, blog cikkekhez infografika, videókhoz intro, facebook csoportokhoz borítókép.