fbpx

Álmából felkeltik is emlékezni fog a weboldaldra

Netjet Divi Heroes 24 darab nyitóoldal sablonnal a Tiéd. Importálod, szöveget átírod, termékedet, optin űrlapodat belinkeled és kész, jöhetnek a vevők.

A fullos csomagban Divi Lifetime Licensz is van.

Az első benyomás mindig az utolsó benyomás

Netjet Divi Heroes 24 darab nyitóoldal sablon úgy van kitalálva, hogy emlékezetes és meggyőző legyen a látogatóid számára. Megrendelés után letöltöd a fájlokat, és imprtálod itt Divi > Divi Könyvtár > Import Amikor létrehozol egy új oldalt a Diviben, azt választod, hogy “elrendezések betöltése”.

3 csomag van, 10 vagy 24 sablonnal, a fullos csomagban Divi Lifetime Licensz

Rólunk

Erdélyi Norbert

alapító, tulajdonos | netjet.hu

Erdélyi-Búza Renáta

alapító, tulajdonos | netjet.hu

1979-ben születtem Berettyóújfaluban. Magyar-filozófia szakra jártam. Szeretek a Balatonnál lakni, imádom a sós karamellt. Két gyerekünk van, egy fiú meg egy lány.

Szakterületem az online kampányok tervezése. 2001-óta foglalkozom weboldaltervezéssel és online marketinggel. A Netjet Campus célja: „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”. Az online marketing az én értékrendemben arról szól, hogyan találd el, hogyan gondolkoznak az emberek.

Erdélyi-Búza Renáta

alapító, tulajdonos | netjet.hu

1987-ben születtem Debrecenben, kommunikáció-, és médiatudomány szakra jártam. Siófokon élünk, szeretek a parton sprintelni (gyermekeink utánam rollerrel, alig érnek utol). Egyszer pedig szeretnék megtanulni gitározni.

A netjet.hu-n az én feladatom a látogatottságnövelés, én írom a cikkeket, találom ki a shortok, videók témáját, és a facebook hirdetéseket. A netjet.hu weboldal célja, hogy megértsd, megtanuld és megszeresd az online marketinget és a technikai eszközök használatát.

Van videós használati útmutató is a használatról. Fullos csomagban Divi Lifetime Licensz.

Hogyan kell használni? Nézd meg ezt a rövid videót!

Netjet Divi Heroes 10 vagy 24 darab nyitóoldal sablon a Tiéd. Ha nincs Divid, a fullos csomagban adunk örök licenszet. Importálod, szöveget átírod, termékedet, optin űrlapodat belinkeled és kész, jöhetnek a vevők.

Kártyával fizeted, azonnal viheted.

Nézd meg a galériát!

Az első 10 layout van a 10-es csomagban, ami utána jön, az a 24-es csomagban van benne.
Nézegesd meg a képeket, rákattintasz megnő
, utána irány a megrendelés.

Megrendelés itt

  • 24 Importálható Divi Layout
  • Szakértői útmutató a telepítéshez
  • Netjet.hu fiókodban azonnal hozzáférhető

14 990 Ft

  • 10 Importálható Divi Layout
  • Szakértői útmutató a telepítéshez
  • Netjet.hu fiókodban azonnal hozzáférhető

7 490 Ft