Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Netjet Campus tagsággal 9 990 Ft/hó
Kezdj hozzá

Ez a tartalom csak Netjet Campus előfizetőknek elérhető

Ha előfizetőnk vagy lépj be! Ha nem vagy tag, regisztrálj most, hogy lásd ezt az anyagot.

Vissza a Campus kezdőlapra

GoDigital!
A tudásodat add el, ne az idődet! Hogyan találd ki, hogyan készítsd el, és hogyan add el saját online oktatóanyagodat? Az időded csak egyszer adhatod el, a tudásodat végtelenszer. Ez az online oktatóanyag értékesítés alapképlete. Az új, GoDigital! oktatóanyag lépésről lépésre, érthetően megtanítja hogyan kell ezt csinálni. Amikor elkezded nézni: nincs ötleted, hogy mi mi legyen az oktatóanyagod. Amikor a modul végére érsz: Fel van véve az anyag, kész vannak a videók.

Vagy: Az oktatóanyag fejezeteinek listája.

Az oktatóanyag fejezetei

Get Facebook Ready

Hogyan készíts fel az oldalad arra, hogy a facebookon hirdethesd? Milyen gondolkodásmódra van szükséged, ha a facebookon akarod hirdetni a weboldalad?

Hogyan hozd létre az oktatóanyagodat a nulláról?

Amikor elkezded nézni: nincs ötleted, hogy mi mi legyen az oktatóanyagod. Amikor a modul végére érsz: Fel van véve az anyag, kész vannak a videók.

Hogyan add át a vevőnek a terméket?

Amikor elkezded nézni: Homályos, hogy hogyan kell automatizálni. Amikor a modul végére érsz: Tudod működtetni a saját rendszered

Hogyan tedd átláthatóvá az anyag feldolgozását?

Amikor elkezded nézni: Nem tudod, hogyan add át az oktatóanyagodat. Amikor a modul végére érsz: Kapásból 3 különböző módszert is tudni fogsz, hogyan legyen meg az LMS-ed.

Landing Page Anatómia

Hogyan készíts 46%-on konvertáló landing oldalt a Divivel lépésről lépésre.

Hogyan add el a terméket?

Amikor elkezded nézni: Nem teljesen világos, hogyan add el. Amikor a modul végére érsz: Olyan rafinált kampányterv állt össze a fejdben, hogy megőrülsz…

CTRL+C, CTRL+V Kampány

A legrövidebb út a következő kampányodhoz. Ezzel meg tudsz csinálni egy gyors kampányt