5 dolog, amit rosszul tudsz a kampányolásról

  1. A reklám hiteltelen, a történet érdekes
  2. Nem ismered eléggé a vevőket.
  3. Túl korán promózod a sales oldalt
  4. Nem foglalkozol eleget a designnal
  5. A külső nézőpont hiánya

Ez az 5 dolog jelenti a különbséget, hogy mi lesz a kampányod eredménye:
„Hát.. Végül is nem olyan rossz ez” Vagy „juhú, ez életem legjobb napja”.

Egy online termékértékesítési kampány lényege az, hogy annyi vevőt megszerzel vele egy hét alatt, mint amennyit egy év alatt szereznél. Azt kell elérni, hogy az emberek kíváncsiak legyenek arra, amit el akarsz adni, még azelőtt, hogy az kapható lenne.

Szerinted melyik a könnyebb: elkezdeni ismeretleneknek magyarázni, hogy miért a te termékedet vegyék meg vagy eladni 1 000 kíváncsi embernek azt amire vágynak?

Erdélyi Norbert

A netjet.hu alapítója

Miért pont tőlem tanuld meg a kampányolást?

Ehhez villámgyorsan meg kell ismerned a netjet.hu oktatási filozófiáját: Nálam az információ, ami a „mit kell csinálni és hogyan” kérdésre válaszoló anyagok ingyen vannak, vagy feliratkozásért cserébe.

A netjet.hu ingyenes anyagai jobbak, mint máshol a fizetős – mondják az olvasóink.

Egyetlen dologért kell fizetni a netjet.hu-n, és ez nem más, mint a gyakorlati tapasztalat. 2008 óta csinálok termékbevezetési kampányokat, az elmúlt években hatalmas mennyiségű gyakorlati tapasztalatom gyűlt össze, ez van az oktatóanyagban.

Erdélyi Norbert vagyok, szakterületem az értékesítési weboldalak megvalósítása és az online értékesítési kampányok kivitelezése. 2001-óta foglalkozom weboldaltervezéssel és online marketinggel.