fbpx

2020: Hogyan készíts neuromarketinggel felturbózott WordPress & Woocommerce weboldalt a Divi-vel?

#kezdjbele #campus-start #végre-megérted

E-mailben küldöm az új leckéket mától kezdve 17 napon át. Kérd a díjmentes Netjet Campus start csomagot, hogy megtanulj magadnak weboldalt készíteni. Elkezdheted vele gyűjteni a vevőket és a feliratkozókat.

29

fő már kérte

Kártyaadatokat nem kell megadni.
Időbeli korlát sincs. Saját tempódban haladhatsz.

Erdélyi-Búza Renáta | netjet.hu

“A Netjet Campus videókat úgy csináltuk meg, hogy könnyen érthetőek legyenek.”

Erdélyi Norbert | netjet.hu

“15 évem online marketing kivitelezési tapasztalata van a Netjet Campusban”

Mit tanulsz meg?
A teljes Netjet Campus oktatási rendszer 76 fejezetéből azonnal hozzáférsz az első 5 fejezethez. Magabiztos alapokat ad.

Wordpress

Holnap ilyenkor kész az új weboldalad, ami: bizalmat épít, feliratkozókat gyűjt, eladja a terméked

Kampánytervezés

5 dolog, amit rosszul tudsz a kampányolásról

Egy kampány lényege ez: egy évi megrendelés egy hét alatt.

Neuromarketing

3 neuromarketing trükk, amivel azonnal több feliratkozód, átkatintód, vásárlód lesz. Azonnal bevethető, ingyenes technikák.

Személyes Márka

A személyes márkád minden, amit csinálsz és az, ahogyan ez az egész kinéz. Itt az első 3+1 lépés, hogyan kezdheted el építeni a személyes márkádat.

Kártyaadatokat nem kell megadni.
Időbeli korlát sincs. Saját tempódban haladhatsz.

29

fő már kérte

“Kézen fogva vezet az alapoktól lépésről-lépésre, egyszerűen, közérthetően. Nagyon élvezetesek a videók, amihez Erdélyi Norbert kommunikációja, motivációs készsége, megnyugtató stílusa erősen hozzájárul.”
Suri Éva – motivaciostrening.hu

A netjet.hu anyagaiból tanultam meg a wordpresst kezelni. Egyszerűen imádom a képernyő videóit. Lépésről lépésre mutatja meg, hogyan kell egy nyers wp oldalból egy mutatós, látványos oldalt készíteni.
Petrányi Lajos – mlmhalozat.hu

Bírom a humorodat, a tök egyszerű magyarázataidat, ennek köszönhető, hogy nulla programozói háttérrel csodaszépeket tudok alkotni. Hálás köszönet érte!
Máté Ildikó – gombasiker.hu

[thrive_2step id=’216321′]Lényegre törő, közérthető képernyővideók, részletes magyarázattal a téma szakértőjétől[/thrive_2step]

Erdélyi Norbert

Alapító, tulajdonos | netjet.hu

Szakterületem az online kampányok tervezése. 2001-óta foglalkozom weboldaltervezéssel, 2006 óta online marketinggel. A netjet.hu minden tartalma ezt a célt szolgálja: „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”.

Amik benne vannak egy-egy wordpress-, vagy marketing oktatóanyagban, az mind onnan van, hogy én is napi szinten használom a WordPresst üzleti weboldalak készítésére, portálépítésre, kampányoldalak tervezésére a saját és az ügyfeleim weboldalán.

Az online marketing az én értékrendemben arról szól, hogyan találd el, hogyan gondolkoznak az emberek. Nagyra tartom a kreativitást, tisztelem azt, aki zsenialitásával új dolgot teremt.

Erdélyi-Búza Renáta

Alapító, tulajdonos | netjet.hu

Én vagyok az, aki a netjet.hu-n mindenre figyel. Minden tartalmat csak azután publikálunk, ha én már nem tudok belekötni.

Az a célom, hogy minden, amit itt olvasol azonnal érthető legyen. Ez nem is olyan könnyű, tekintve, hogy milyen nagy tudású szoftverek használatát tanítjuk: WordPress, Woocommerce, Divi, Active Campaign, Camtasia, etc.

Tudom milyen úgy új dolgot tanulni, hogy kevés időd van rá, ezért a videókat úgy csináltuk meg, hogy gyorsan sok infót adjon át, mégis egyszerűen és érthetően.