A feliratkoztatós oldalaim szövegei 50% felett, a salesoldalaim szövegei 24,86%-on konvertálnak, mert:
Van egy módszerem, amivel úgy írok vadidegeneknek, mintha ismerném őket. Átveszed?

Eddig a pontig egy laza délutáni programnak tűnik. Főzöl egy kávét, hozol be egy kis kekszet, közben kitalálod.

De ami ekkor történik, arra aligha számítasz…

Buyer Persona Megtalálás Oktatóanyag 1

Minden csak addig egyszerű, amíg el nem kezded csinálni.

Amíg nem állsz le agyalni a részleteken:

Ideális vevő….. tulajdonságai …. egyesíteni…. mi van?

Az összes „vevőtulajdonságból” mit vegyek figyelembe?
Most komolyan játszam el, mintha itt lenne előttem a vevő?
Egyáltalán kinek a véleményét vegyem be a játékba?
Most egy kell vagy több?
Ha több, akkor hogy választom szét a sales oldalon?

Ha ezeket kérdezed, akkor az történik, hogy amit lepötyögsz, azt fél óra múlva mindig visszatörlöd. A doksi üres, de ebben a szomorú ürességben is túl sok munkád van. Az asztalod morzsás, a kávéd hideg, és a buyer persona még mindig nincs meg.
Buyer Persona Megtalálás Oktatóanyag 2
Buyer Persona Megtalálás Oktatóanyag 3

Az új „Buyer Persona Megtalálás” oktatóanyagban megmutatom azt a vidám, izgalmas módszert, ahogyan én építem fel a vásárlói személyiséget.

Ezért konvertálok feliratkoztató oldalon 50% felett, sales oldalon 24.86%-on.

Most itt vagy

Tudod, hogy a buyer persona kell. Talán próbálkoztál már vele, össze is jött egy ilyen „Kíváncsi Karcsi” típusú kitalált személy, de nem lett se könnyebb szöveget írni, se nem lett tőle több vevőd.

Vagy: van is buyer personád, könnyebben is írsz vele szöveget, több vevőid is van ezért, de nem hagy nyugodni a kíváncsiság, hogy mit tud ehhez hozzátenni a Buyer Persona Megtalálás oktatóanyag.

RENDELÉS után 3 órával

Megnézed a videókat, leesik a tantusz, hogy miért tévút „Csini Csilla” és „Beszerző Benő” nevű buyer personákat csinálni.

Elkészülnek a buyer persona profillapjaid, ezeket kinyomtatod. Elkezdesz NEKIK szöveget írni: nagyon könnyű lesz.

Átírod a sales oldalaidat, törlöd vissza a hosszú címsorokat, a túlbonyolított, nehézkes átkötő szövegeket, helyükre új, friss, könnyed és átkozott jól konvertáló mondatokat írsz.

Miért működik a buyer persona alapú szövegírás?

De mi van, ha konkrétumokat írok, és lesz, ami nem stimmel?

Mi van, ha élethelyzeteket írok, és az nem pont olyan lesz?

Egyáltalán nem lesz ebből baj? 

A működést az garantálja, mit itt elmondok ezen a videón.

Vele

A Buyer Persona Megtalálás oktatóanyaggal elkészített ideális vevő személyiséggel a kezedben, nem nagyon gondolkozol furfangos sales szövegen, A/B teszttel se vacakolsz, mert egyszerűen tudod, hogy amit írsz, az meggyőző.

Laza ügy így szöveget írni. Tudod ki olvassa, tudod mit akar, tudod hogyan győzd meg.

Nélküle

A Buyer Persona Megtalálás oktatóanyag nélkül: Én is nézegettem ilyen buyer persona worksheeteket, lehet találni angolul ingyen százat, de ha a vevőid magyarok, akkor valahogy nem az igazi.

A gondolkodásmód nagyon ország-, és nemzetspecifikus. Ami egy amerikait meggyőz, attól mi lehet a falra mászunk. Elkezdheted az oktatóanyag nélkül csinálni, de ha végül szájbarágós, unalmas, megjátszós, vagy nagyképű szöveget írsz (a legjobb szándékkal), akkor az olvasóid leiratkoznak. Vagy még le se iratkoznak, csak egyszerűen elpártolnak tőled.

Buyer Persona Megtalálás Oktatóanyag 4
Katt a kosárba gombra, s a bónuszt is küldöm, nyomba’
Bónusz
Nálad van olyan, hogy megrendelik, de nem fizetik ki? Nálunk nincs. Elmondom miért:

Ennek a 4 dolognak kell összhangban lennie ahhoz, hogy nem-fizetési arányt a padlóra küldd. A kampányaim befizetési aránya 98,2%, a sales funnelből érkező megrendelések befizetési aránya 100% az elmúlt év statisztikái szerint. Konzultációkon hallom – pedig az 50 000 – 100 000 Ft-os konzultációs díjat általában olyanok fizetik ki, akik kenik-vágják az online marketinget – hogy a nemfizetés problémát okoz. Megrendeli, elküldöd a díjbekérőt, aztán nem fizetnek, emlékeztetőkre nem reagálnak. Idegesítő, mi? Tudom, mert amíg ezt a 4 pillérből álló rendszert be nem vezettük, nálunk is ez ment. Most bevetünk mindent, és tényleg eltüntek a díjbekérő gyűjtögető nem fizetők.
Ebben az anyagban, amit a fenti határidőig ajándékba adok elmondom hogyan csináljuk. Meghallgatod, kijegyzeteled, átveszed: A következő kampányodban már sokkal jobb lesz a befizetési arány.

Buyer Persona Megtalálás Oktatóanyag 3

Buyer Persona Megtalálás Oktatóanyag

Hogyan határozd meg azt az ideális vásárlói személyiséget, akinek a sales oldalaid, feliratkoztató oldalaid, hírleveleid szövegeit írod, akinek a weboldalad arculatát tervezed. Ez minden marketing szövegírás alapja. Ettől lesznek magasak a konverzióid.

Ebből a lényegretörő, közérthető oktatóanyagból megtudod mit és hogyan kell csinálni. Kártyás fizetés után azonnal letöltheted.

Tudtad?

Ez az oktatóanyag a Wordpress Dominancia Tanfolyam része! Érdemes megnézni mit tud a teljes tanfolyam.

3 490 Ft

Buyer Persona Megtalálás Oktatóanyag 6

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted

>