fbpx

 Szerződési feltételek

Jelen szerződés hatályos ettől az időponttól: 2019. 03. 06. Általános szerződési feltételek (ASZF) a netjet.hu, campus.netjet.hu, netjetshop.hu (a továbbiakban “Netjet”) weboldal használati és termék-, illetve szolgáltatás megrendelési feltételeiről.

II. Webáruház üzemeltető:

Név: Erdélyi Norbert egyéni vállalkozó
Székhely, postacím: 8600 Siófok, Bajcsy Zs. 89
E-mail: penzugy [kukac] wdm [pont] hu
Honlap: netjet.hu és netjetshop.hu
Adószám: 66733766-1-34
Nemzetközi adószám: HU66733766
Nyilvántartási szám: 38322893
A forgalmazó alanyi áfamentes tevékenységet folytat, áfát nem számol fel.
A forgalmazó kisadózó (KATA)

III. Online Bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 A kártyás fizetés ezen kívül még a Stripe fizetési rendszerén keresztül lehetséges. A bankkártya adatok a webáruház üzemeltetőihez természetesen nem jutnak el.

IV. Előfizetéses termékek díjának fizetése

Az előfizetéses tartalmak díja kizárólag online, bankkártyával vagy Barion egyenleggel a Barion rendszerén keresztül lehetséges. Banki átutalással előfizetéses termék nem rendelhető meg. Megrendeléskor az első időszak díja fizetendő, a mindenkori ajánlat szerint. Az ajánlat – a termék aloldala – egyértelműen tartalmazza az első időszak díját és minden következő időszak díját is. A következő időszak díját jelen ASZF alapján a vásárló által a Barion oldalán megadott forrásból automatikusan levonja a rendszer. Havi díj esetén minden 30. napon, éves díj esetén a megrendelés napjától számított 365. napon történik a levonás. Barion Payment Zrt. , vagy Stripe fizetés esetén NETJETHU fog szerepelni a számlakivonatokon.

Automatikus díjlevonás havidíjas előfizetéshez

Minden periódusban 03:00 és 10:00 között történik meg az automatikus díjlevonás. Az első hónapban arányosítva, tört hónap díját vonja le a rendszer. Nincs ismételt díjlevonási próbálkozás, tehát amennyiben nem tudja levonni a rendszer az előfizető által megadott forrásból az összeget, akkor az előfizetés, a felhasználói fiók, és minden felhasználói adat automatikusan törlésre kerül.

Előfizetés lemondása

Bármikor, az előfizetői fiókodon belül, az előfizetések menüpontban a “lemondás” gombra kattintva.

A lemondás kizárólagos módja:  E-mailben nem kérhető a lemondás, csak az előfizetői fiókban, az előfizető által mondható le. Amikor az előfizető lemondja az előfizetést, “lemondás folyamatban” állapotba kerül: a következő díjat nem vonja le, de még hozzáfér a tartalomhoz. A következő díjfizetésnél nem fogja levonni a díjat és az előfizetés “visszamondott” állapotú lesz, és már nem fér hozzá a tartalomhoz.

Újrarendelés lemondás után:
“Lemondás folyamatban” állapotból egy kattintással visszaállítható az előfizetést. De ha “visszamondott” állapotú lesz az előfizetés, legközelebb egy év múlva lehet újra előfizető a korábbi előfizető.

 Utólagos lemondás kizárva

Az előfizetést mindig csak előre lehet lemondani, a már levont díj  nem kérhető vissza.

Adattörlés lemondás után

Ha lemondod az előfizetést, minden adatod, megszerzett pontjait, egyénileg létrehozott tartalmaid (kommentek, kérdések, válaszok), kitöltött kvízeid és bizonyítványaid valamint a fiókodban tárolt e-számlák automatikusan törlődnek.

 IV-a.  Divi Layout vásárlása esetén

A termék használatának feltétele a WordPress tartalomkezelő és a Divi Theme (arculati sablon) megléte, ezek hiányában a termék nem használható.

IV-b.  Kuponok jogosultsága

A kuponok használata jogosultsághoz (pl. más termék korábbi megvásárlása törzsvevői státusz, más termékünk előfizetése ) kötött, és minden arra jogosultnak kiküldjük e-mailben. Ha valaki olyan kupont használ fel, amire nem jogosult, akkor a termékhez való hozzáférést korlátozzuk addig, amíg a teljes termékdíjat nem rendezi.

IV-c. Netjet Campus éves tagság (Grand Campus)

Befizetés után azonnali, automatikus hozzáférést biztosít a rendszer, felhasználónévvel és jelszóval.

A Grand Campus előfizetés tagsági díja legalább 365, legfeljebb 394 napra szól, ezt követően minden hónap 10. napján automatikus díjlevonással a mindenkori Netjet Campus tagság havidíja. Az előfizetés bármikor lemondható, az automatikus díjlevonás bármikor megszüntethető előfizetői fiókon belül a “lemondás” gombra kattintva.

 

IV-d. MarketingMese oktatóanyag megrendelése esetén

Az oktatóanyag a Create Studio videószerkesztő szoftver használatát tanítja. Az oktatóanyagban bemutatott módszerek alkalmazásához szükséges a szoftver megléte. Az oktatóanyag a szoftvert nem tartalmazza.

V. Az előfizetés lemondása:

A vásárlói fiókba belépve havidíjas szolgáltatás esetén a megrendelés napjától számított 29. napig, éves előfizetés esetén a megrendelés napjától számított 364. napig bármikor, külön kérés nélkül a felhasználó által automatikusan lemondható a szolgáltatás. Lemondás után a következő időszaki díj nem kerül levonásra. Visszamenőleges lemondásra nincs lehetőség. Lemondás esetén a felhasználó a díjjal rendezett időszak végéig hozzáfér az előfizetéssel érintett tartalomhoz. Ha a felhasználó nem újítja meg az előfizetését (lemondja), akkor csak a díjjal rendezett időszak végéig fér hozzá az előfizetéssel érintett tartalomhoz, utána nem.

VI. A megrendelés folyamata

A weboldalon kezdeményezett megrendelés, azaz az “Elolvastam és elfogadom a felhasználási és rendelési feltételeket” bejelölése, és a “Megrendelés elküldése” gombra való kattintás elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet hatálya alá tartozik.A termék kosárba helyezésével, majd a pénztár oldalon a megrendelés elküldésével a felhasználót fizetési kötelezettség terheli.

A weboldalon csak regisztrált felhasználók vásárolhatnak, a regisztrációs folyamat nem különül el a megrendelési folyamattól, azaz a webáruház rendszer a megrendeléskor megadott e-mail cím alapján automatikusan generál egy felhasználónevet és egy jelszót, melyek együttes használatával a vásárló beléphet saját fiókjába, ahol láthatja az adott időpontig leadott teljesített megrendeléseinek listáját, és a megrendelt termékek, és a megrendelt szolgáltatásokhoz kapcsolódó tartalmakat. A belépési azonosítókat harmadik személynek kiadni, anyagi ellenszolgáltatásért átadni szigorúan tilos, az a felhasználó, aki ezt a tiltás ellenére megteszi, az összes addigi megrendelése összértékének tízszeresét tartozik 3 banki napon megfizetni az üzemeltetőnek.

A felhasználói jelszó és a felhasználónév automatikus generálása után a webáruház szoftver emberi beavatkozás nélkül küld értesítőt a vásárlónak. A felhasználónév később nem változtatható meg. A jelszóhoz sem az üzemeltetőnek sem a forgalmazónak nincs hozzáférése. A jelszó megváltoztatása, és elveszett jelszó újragenerálása emberi beavatkozás nélkül, szoftveresen történik, ezt kizárólag a felhasználó kezdeményezheti fiókjába belépve, vagy a belépési űrlap alsó sorában látható “Elfelejtett jelszó” linkre kattintva.

Az üzemeltető fenntartja a jogot jelen szerződés egyoldalú módosítására.

A webáruház az oktatóanyagokat elektronikus formában szállítja, azaz a mindenkori tagsági oldal belépési kódját / konzultációhoz, szolgáltatáshoz kapcsolódó dokumetumokat vagy egyéni elektronikus tartalmakat befizetés után kapja meg a megrendelő, ugyanez az egyedi letöltési link befizetés után megtalálható vásárláskor / regisztrációkor létrehozott felhasználónév és jelszó segítségével elérhető “fiókom” oldalon.

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos megrendeléseket, indoklás nélkül elutasítsanak.

A termék szerzői jogvédelem alatt áll. A termékről tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, fájlmegosztó portálokra feltölteni. Tilos saját, hasonló (weboldalakkal / weboldalkészítéssel / e-mail marketinggel / termékbevezetési kampányokkal kapcsolatos bármilyen jellegű) terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján. A termék megrendelésével a megrendelő nem jogosult a terméket továbbértékesíteni.

Másolat, átdolgozás, jogszerűtlen használat, fájlmegosztóra való feltöltés, bármilyen visszaélés, továbbértékesítés vagy a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértés elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult a termék mindenkori teljes árának 200 (kettőszáz)-szeresét tartozik azonnali hatállyal megfizetni az üzemeltetőnek.

 

VI.a Szerződési feltételek sales oldal készítés megrendelése esetén

 A megrendelő megrendeli, a szolgáltató elkészíti a megrendelő sales oldalát a mindenkori ajánlatban részletezett feltételek szerint. 

Marketing szövegírás
Arculat tervezése a Divi sablonnal 

A forgalmazó (szolgáltató) a mindenkori ajánlatban feltüntetett elkészítési határidőt attól a naptól vállalja, amely napon visszaigazolta, hogy a megrendelő hiánytalanul a rendelkezésére bocsátotta a következő anyagokat / információkat: Kitöltött konzultációs adatlap és admin hozzáférés egy telepített WordPress tartalomkezelőhöz, ami egy Divi theme-mel rendelkezik

 

A szolgáltatás nem tartalmazza a következőket:

 

wordpresstől eltérő tartalomkezelő rendszerrel való munkavégzés

tárhely technikai problémáinak megoldása,

hosting céggel való kapcsolattartás,

 

A szolgáltató egyetlen, a weboldal értékesítési folyamatát teljes mértékben támogató és megfelelő arculatot tervez, amennyiben ezt a megrendelő nem fogadja el, és új arculatot kér, új szövegezést kér, úgy köteles az újratervezést 49 900 Ft -os óradíjon megfizetni.

 A felek a jelen megbízási szerződést határozott időtartamra kötik, melynek kezdete a megrendelő leadása a vége pedig a kész weboldal átadása.

 

A szolgáltatás megrendelésével a szolgáltató e-mailes kapcsolattartást vállal. Személyes / telefonos / skype-os kommunikációt nem. A szolgáltató kizárólag a megrendelővel marad kapcsolatban a tervezés során, szolgáltató kizárja a harmadik személlyel való kommunikációt jelen megrendelés tárgyában.

 

 

VII. A megrendelőre vonatkozó feltételek

A megrendelő regisztrációkor / vásárláskor köteles valós adatokat megadni. Megrendelő lehet 18. életévét betöltött cselekvőképes személy, vagy gazdálkodó szervezet képviselője.

Bankkártyás fizetés esetén sikeres tranzakció után a termék azonnal letöltető. A webáruház fizetési módjai: kizárólag online bankkártyás fizetés.

VIII. Elállási jog

A megrendelt termék nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalomnak minősül, melynek megrendelése esetén a vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát. Lásd: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 14/m: “A nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.” A megrendelt weboldaltervezés, portálépítés, konzultáció a megrendelő egyéni igényei, útmutatása szerint készül, ebben az esetben szintén nem gyakorolható az elállási jog. Lásd: A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek: (45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29§ / c.) A megrendelésekre az internetes vásárlások általános szabályai vonatkoznak. A forgalmazó nem kínál pénz visszatérítési opciót. Amennyiben a termék hozzáférési linkje kiküldésre került,nincs lehetősége elállni a szerződéstől és visszakérnie a befizetett összeget, mert a termék ebben az esetben már általa hozzáférhetővé vált. A forgalmazó általános számítógép használat és kezelési kérdésekben nem nyújt ügyfélszolgálati segítséget.

Ezen kívül az előfizető választása szerint, bármilyen tartalmat megjeleníthet a weboldalán, amennyiben az nem ütközik jogszabályi feltételekbe és nem sérti jelent ÁSZF feltételeit.

IX. Jótállás

Üzemeltető nem forgalmaz a kötelező jótállás körbe tartozó tartós fogyasztási cikket így nem jótállásra köteles.

X. Kellékszavatosság

A forgalmazott oktatóanyagok online nézhetőek. Ha az üzemeltető hibájából nem lehetséges a lejátszás, üzemeltető szavatol, hogy a problémát elhárítja és a tartalmakat hozzáférhetővé teszi.

XI. Termékszavatosság

A forgalmazott oktatóanyagok online nézhetőek. Ha az üzemeltető hibájából nem lehetséges a lejátszás, üzemeltető szavatol, hogy a problémát elhárítja és a tartalmakat hozzáférhetővé teszi.

XII. Panaszkezelés

Írásban az üzemeltetőnél: penzugy [kukac] netjet [pont] hu e-mailcímre küldött levélben lehetséges. A panaszt 8 munkanapon belül kivizsgáljuk és orvosljuk.

Ha a vásárló nem elégedett a panaszkezeléssel, Keresse fel a vállalkozás székhelye szerinti Békéltető Testületet:

Somogy Megyei Békéltető Testület
7400 Kaposvár, Anna utca 6.
vagy forduljon a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz.

Somogy Megyei Kormányhivatal
Cím: 7400 Kaposvár, Csokonai u. 3.

A weboldalon megvásárolható oktatóanyagok segítségével tilos létrehozni olyan weboldalt, amely: Bármilyen hazai, vagy nemzetközi törvénybe, jogszabályba ütközik (ideértve, de ne kizárólag: jogvédett tartalmak jogosulatlan használata), vagy megtévesztő, manipulatív, vagy bármilyen politikai, vagy pornográf, vagy erőszakos, fajgyűlölő vagy bármilyen egyén, gyülekezet, csoport vagy szervezet ellen uszító szöveges-, képi-, videós-, animált gif, vagy egyéb formában megjelenő tartalmat jelenít meg. (a továbbiakban: tiltott tartalom)-. Kifejezetten ideértve az olyan eseteket is, amikor a tiltott tartalomra a linkel a megrendelő (hiperhivatkozást jelenít meg), vagy linknek látszó szöveges karaktersorral, belinkelt képpel, videóval, vagy bármilyen egyéb hiperhivatkozássá tehető HTML elemmel mutat rá, a tiltott tartalmat IFRAME vagy EMBED, vagy bármilyen ehhez hasonló beágyazási technológiával jeleníti meg a weboldalon. Az oktatóanyagokkal létrejött weboldal tartalmáért a weboldal készítője vállal felelősséget, az egyes weboldalak tartalmát illetően a forgalmazó minden felelősséget kizár.

XIII. Felelősség kizárása

Az oktatóanyagban bemutatott (és személyes szakértői konzultáció során szóban átadott) technikák és marketing módszerek kizárólag személyes tapasztalatok átadásának minősülnek. Valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. A forgalmazó semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel, az olyan károkért (esetleges negatív következményekért, veszteségekért, költségekért) amelyek az oktatóanyagban bemutatottak megvalósítása közben, vagy megvalósításra való törekvése közben keletkezhetnek.

Az Oktatóanyagokban bemutatott 3. fél által forgalmazott termékek vagy szolgáltatások bemutatása kizárólag tájékoztatási célt szolgál, ezek működéséért a forgalmazó felelősséget nem vállal. A forgalmazó nincs kapcsolatban ezen szolgáltatások / termékek gyártóival.

XIV. Záró rendelkezések

A szerződő felek rögzítik, hogy a jelen szerződést átolvasást és értelmezést követően, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, elfogadnak és magukra nézve kötelező érvényűnek ismernek el. Ezt a megrendelő a távollévők között kötött szerződés szabályai szerint, azaz az “Elolvastam és elfogadom a felhasználási és rendelési feltételeket” bejelölésével, és egyidejűleg a “Megrendelés” gombra való kattintással elfogadja.

XV. Adatkezelési tájékoztató termékmegrendelés esetén:

A termékmegrendelés esetén első lépésben csak a kapcsolattartási adatokat kell megadni. Ebben a lépésben opcionálisan bejelölhető az “Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom. Hozzájárulok, hogy a megrendelésemmel kapcsolatban e-mailt kapjak a netjet.hu-tól.” nyilatkozat. A megrendelés második lépésében opcionálisan bejelölhető az “Igen, maradjunk kapcsolatban!Hozzájárulok, hogy a netjet.hu-tól e-mailt kapjak és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.” nyilatkozat. A jelölődobozok felhasználó általi bejelölése esetén a megadott adatokat a “Netjet” adatkezelési tájékoztatója szerint kezeljük