Ajánlások

Megkérdeztük a netjet.hu ügyfeleit mit gondolnak az oktatóanyagokról

Nagyon érthetőek, részletesek oktatóanyagok. Elsősorban technikai megoldásokhoz kerestem segítséget, de ennél sokkal többet kaptam: magyarázatokat, minek milyen várható hatása van, miért van rá szükség, stb. Tehát nem csak technikai segítséget, de online marketing oktatóanyagot is egyben. Az elején ezt hittem elég csak egy oktatóanyag, mert webshopot készítettem és megtaláltam a megoldást, hogy teljesen önállóan, hogyan tudom üzemeltetni. Utána rájöttem, hogy a többire is szükségem van. Vigyázni kell Norbi anyagaival, mert függővé lehet válni! Most vár rám az átalakítás a legutóbb vásárolt anyaggal (Tekintély) mert idő közben már nem is a webshop funkció lett a lényeg.  Nagyon köszönöm a sok segítséget. Bátran ajánlom mindenkinek. Akkor se félj tőle, ha nem értesz hozzá!  Az egyéni vállalkozóknak, a kisebb cégeknek biztosan a legjobb megoldás Norbi anyagaival dolgozni. Tényleg el tudod készíteni önállóan a weboldalad az oktatóanyagai segítségével!

Kerékgyártó Szilvia
www.szilvifoltvarras.hu

Lehetővé tette hogy TELJESEN a kezembe vegyem az irányítást. Előre csak módosítgattam a meglevő oldalon, majd később teljesen egyedül sikerült készítenem jó weboldalt webshoppal együtt.

Nyáguly Sándor

http://power-tuning.ro/

Faragóné Keserű Judit véleménye a netjet.hu-ról
https://ganodermaskave.com/

Öt hónapja rendeltem meg az első oktatóanyagodat: azóta megszállottan tanulok és megvalósítok (a férjem talán másképp fogalmazna!). A DIVI – neked köszönhetően – olthatatlan szerelem lett!
Egyelőre három weboldalamat állítottam a fejéről a talpára: a kártyást most építem, a portál egyelőre káoszos, de a fejemben már megvan a koncepció, a nagyis-gombás oldalt pedig Serifről WordPress-re módosítom, épp a napokban (napi 10-12 órában).
Bírom a humorodat, a tök egyszerű magyarázataidat, ennek köszönhető, hogy nulla programozói háttérrel csodaszépeket tudok alkotni.
Hálás köszönet érte!
Máté Ildikó
www.gombasiker.hu

Szuper volt, még egy hozzá nem értő ember is, mint én meg tudta csinálni lépésről lépésre.
Köszi!

Eckert Péter

www.hazimasszor.hu

Véleményem és tapasztalatom szerint a piacon a létező legjobb, legprofibb oktatóanyagok. Kézen fogva vezet az alapoktól lépésről-lépésre, egyszerűen, közérthetően. Nagyon élvezetesek a videók, amihez Norbi kommunikációja, motivációs készsége, megnyugtató stílusa erősen hozzájárul. Úgy vannak felépítve az oktatóanyagok, hogy az abszolút kezdők ( mint én ) is megértsék. Az oktatóanyagok segítségével nulláról indulva (mikor még a wp telepítést sem ismertem) már majdnem kész weboldalakat készítettem. Az oktatóanyagokban nincs töltelék, csak lényeges szakmai dolgok, kőkemény tudás átadása. Végül, de nem utolsósorban mindig egyedi, kreatív dolgokat tanulok, mindig valami újdonsággal gazdagodom.

Suri Éva

http://motivaciostrening.hu/

Magyarországon nincs még egy ilyen ember, mint Norbi, aki ilyen mélységben és ilyen egyértelműen, lépésről lépésre mutatja be a wordpress honlapkészítés minden főbb pontját. Mikor megvettem bármelyik oktatóanyagát, 6-8 óra múlva már egy kész honlapom/portálom, webshopom volt. Ha most is bármiben elakadok, egyszerűen csak megnézem az erre vonatkozó részt és máris megvan a megoldás. Ennél nagyobb szabadságot el sem tudok képzelni.

Csont Attila

www.salesfunnel.hu

Norbi oktató anyagaiból tanultam meg a wordpresst kezelni.
Egyszerűen imádom a képernyő videóit, olyan mintha mellettem ülne, mivel lépésről lépésre mutatja meg, hogyan kell egy nyers wp oldalból egy mutatós, látványos wordpress oldalt készíteni.
Minden oktató anyagának eredményére rácsodálkozok mint kisgyerek a bűvészre, hogy “Ezt meg, hogy csinálta?” És a legcsodálatosabb benne, hogy a végére én is meg tudom csinálni a saját weboldalammal a látványos “bűvésztrükköt” .

Petrányi Lajos
http://mlmhalozat.hu/

Az utóbbi időben több WordPress-szakértő képzésén részt vettem, így van összehasonlítási alapom.
Erdélyi Norbert anyagai nagyon jól összeszedettek és frissek, a legújabb tudáson alapulnak, vagy folyamatosan aktualizáltak.
Pontosan azt kaptam, amit ígért – egy kis kiegészítéssel. Mert marketing mindenhez jár.
Egyik anyagában egy WordPress sablon volt a főszereplő: a DIVI – ami új fejezetet nyitott a weblapkészítés világában.
Ennek a nagyszerű sablonnak a kezelését, végtelen lehetőségeit olyan szemléletesen és szenvedéllyel tudta bemutatni, hogy a céges honlapom is azzal készült.

Nem egyszerűen tanít: alapos, részletes, átgondolt anyagai kedvet is csinálnak.
Létrehoz egy „meg tudom csinálni”, „ez nekem is menni fog” hangulatot.
És tényleg, meg tudod csinálni!

Welker József
https://welo.hu/

Vélemények 1

 Hogyan készíts 2019-ben WordPress weboldalt, Woocommerce shopot a Divi sablonnal?

4883

fő már kérte
active campaign

Vélemények 2
“A képernyővideóban a szemed előtt lesz kész egy weboldal, le tudod másolni a lépéseket. Azonnal elkezdhetsz vele értékesíteni és feliratkozókat gyűjteni. A wordpress fehér laptól indulunk és eljutunk egy letisztult weboldalig,”

Vélemények 3

 

>