fbpx

Ne használd a ChatGPT-t,

amíg nem láttad az új AI Express 2.0 kurzust!
A marketinged szuper erőre kap.

Mit mondanak az ügyfeleink?

Ez az oktatóanyag nem csupán érthető és jól strukturált, hanem inspiráló is! Minden egyes sora arra ösztönzött, hogy mélyebbre ássak, hogy bátrabban kísérletezzek, és hogy merjem megélni a kreativitásom határait.

Dr. Kis Dániel László
Nyisd ki, és olvasd el a teljes értékelést!
Az elmúlt hetekben alaposan áttanulmányoztam a netjet.hu AI Express oktatóanyagát, amelyet Erdélyi Norbert – legjobb online marketing oktatóm – készített. Az anyag rendkívül jól kidolgozott és átfogó, különös tekintettel az okos kommunikációra a mesterséges intelligencia nagy nyelvi modelleivel. Az oktatóanyag számos gyakorlati példát és technikát mutatott be, amelyek briliánsul megkönnyítették a munkámat különböző területeken.

Nagyon hasznosnak találtam és használtam örömmel és sikerrel a blog-cikkek és tartalomírásban, valamint a SEO optimalizálásban. Az oktatóanyagban bemutatott módszerek segítettek abban, hogy hatékonyabban és célzottabban tudjam megírni a tartalmakat, így azok jobban megfelelnek a keresőmotorok követelményeinek. Emellett a márkanév keresésben és termékcikkek/bemutatók írásában is nagy segítséget nyújtott, mivel az AI modellekkel történő munka jelentősen lerövidítette a kreatív folyamatokat és javította a végeredmény minőségét.

Összességében nagyon elégedett vagyok az oktatóanyaggal. Érthető, jól strukturált és tele van hasznos információkkal, amelyek nagyban hozzájárultak a szakmai fejlődésemhez. Hálás vagyok, hogy ezt a kiváló oktatóanyagot használhattam, és bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló területen dolgozik.

Az AI Express az AI előretörés hajnalán jelent meg step-by-step tananyagként, aminek a nagyon nagy előnye, hogy lépésenként mutatta be a működést. Nagyon gyors eredményeket tudtam vele kacskaringók, kerülőutak, kidobott idő nélkül elérni. Lényegretörő, jól követhető.

Cseh Róbert | https://www.tavir.hu/

Nyisd ki, és olvasd el a teljes értékelést!
Az AI Express az AI előretörés hajnalán jelent meg step-by-step tananyagként, aminek a nagyon nagy előnye, hogy lépésenként mutatta be a működést. Nagyon gyors eredményeket tudtam vele kacskaringók, kerülőutak, kidobott idő nélkül elérni. Lényegretörő, jól követhető. Hogy mire használtam – eddig:
– régi cikkek esetén átfogalmazás, a “mi hiányzik belőle” illetve a “fogalmazd át … célra és egészítsd ki” illetve vedd át a stílusomat és úgy írdd meg.
– javaslatok témákra, cikkekre
– hosszú cikk/blogoldal esetén a bevezető/lead támogatására
– vélemény, szövegelemzés alapján a hogyan váljon jobbá a tartalom
– de a gyermekemnek: szövegértéses feladatok kidolgozása és kiértékelése, szöveges kalandjáték készítésre 🙂
– de még most is tanulom és látom a fejlődését, hogy mire alkalmas a AI rendser – ehhez egy nagyon jó iránymutatást (kézikönyvet) adott az AI Express

A ár-érték arányban jó volt a tananyag, időbeni ráfordításokat nagyon lecsökkentette, amik a külön tanuláshoz/felesleges próbálgatásokra ment volna el…

Őszintén szólva az egyik legjobb döntésem volt, hogy megvettem az AI Express tanfolyamot. A tartalma könnyen követhető, érthető, és rendkívül informatív is. A kurzus anyaga nagyon jól strukturált. A tanfolyam végére úgy éreztem, hogy megnövekedett a tudásom és önbizalmam a mesterséges intelligencia területén. Most már magabiztosan tudok promptolni, megismertem AI különböző aspektusait, és képes vagyok az új ismereteket a saját projektjeimben is alkalmazni.

Hajdó Zsolt

Az AI Express oktatóanyag végre könnyedén megértette velem ennek az egész AI cirkusznak a lényegét. Lényegre törőek, egyszerűen érthetők a fejezetek, nagyon jól van felépítve az egész videoanyag ahhoz, hogy bárki könnyen elsajátíthassa a szükséges ismereteket. A munkám során is tudtam használni, bár nem foglalkozom marketinggel, de céges weboldalra kellett írni szövegeket új szolgáltatásokról. Megírattam AI-al a tőled tanult alapelvek mentén, és a főnökömnek annyira tetszett, hogy szerinte pályát tévesztettem. Persze nem tudja, hogy készültek a szövegek …

Szabados Róbert

Ki vagyok én?

Ez a kép rólam Székesfehérváron készült, szerencsére pont előző nap voltam fodrásznál

Erdélyi Norbert vagyok, a netjet.hu weboldal szerzője, Certified Prompt Mater és online marketing szakértő.

Szakterületem a mesterséges intelligencia alkalmazása az online marketingben.

2001-óta foglalkozom weboldaltervezéssel és online marketinggel. Amik benne vannak egy-egy wordpress-, vagy marketing oktatóanyagban, az mind onnan van, hogy én is napi szinten használom a wp-t, a divit, a woocommerce-t üzleti weboldalak készítésére, portálépítésre, webshopok-, kampányoldalak tervezésére a saját és az ügyfeleim weboldalán.

AI Express 2.0

Számít, hogy milyen a marketing szöveget írsz,
és az is számít milyen gyorsan tudod megcsinálni.
Ezért kell neked is használnod az AI-t a marketingedben!

Madarat tolláról, embert a promptjáról...

Ez azt jelenti, hogy az eredmény csak annyira jó, amennyire jó a prompt, amit beírsz. Ha nem használod a 6 összetevős prompt formulát, amiből szerencsére csak az 1-es kötelező, a 2-es ajánlott, 3-tól 6-ig opcionális… Szóval ha ezt nem használod, akkor megmosolyogtató ostobaságokat is kaphatsz eredményül a ChatGPT-től. Ebben a részben megtanulod:.

 • Milyen a tökéletes prompt formula
 • Mi az a prompt priming
 • Mi az a Zero, One, és Few Shot promptolás
 • Mi az a Gondolatlánc (chain of thought) promptolás
 • Mire jó “Helyezkedj XY szerepébe” promptolás

De nem csak megtanulod, hogy mi, hanem leesik a tantusz, hogy mire való, és hogyan használod ki ezeket, amikor tartalmakat generálsz a weboldaladra AI használatával.

Hogyan promptolj seo-zott blogcikket?

Chat GPT vagy Bing AI nélkül egy komolyabb 2500 szavas cikk megírása nekem egy napomba tellett. Mert mindenre kell gondolni, részletesen kifejteni, mire kíváncsiak még az olvasók, milyen gyakori kérdéseket tesznek fel. Nekem erre elment egy egész napom AI előtt. Pedig ha egyvalamit tudok, akkor írni tudok.

Na most AI-al ugyanez, írd és mondd 20 perc.
A cikk meg ugyanolyan jó.

Ebben a fejezetben megmutatom, hogy én milyen promptokat használok ahhoz, hogy az AI a legjobb tartalmakat generálja.

 • On page SEO, mint a cikkíró prompt alapja
 • Egy kulcsszó alapján a tökéletes címsor megírása
 • Tartalomjegyzék megírása
 • Bekezdések megírása
 • Táblázat készítése
 • FAQ írása
 • Meta description írása

Hogyan írass marketing szöveget?

Azért lássuk, egy komplett sales oldalt megírni kínszenvedés. Még nekem is, pedig legalább 15 éve írok sales oldalakat, landing page-eket. Mindenre gondolni, minden címsor a helyén legyen, minden leírás ütős legyen… Itt jön képbe az AI (Chat GPT és Bing AI) átbillent az ötletelési fázison. Másodpercek alatt köpi ki, amin te (meg én is) hosszan gondolkoznál.  E modul tartalma:

 • Prompt előkészítés a marketing szöveghez
 • Buyer persona ötletelés
 • Címsor írás prompttal
 • Alcímek és CTA-k promptolása
 • Buyer persona megszólítás
 • Miért hallgass rám szöveg prompt
 • Terméktulajdonságok (előny és haszon) prompt
Az AI előtt csak magadra számíthattál.
Mióta van ChatGPT, tudod, hogy valahogyan a hasznodra vállhat, de nem tudod pontosan hogyan hozd ki belőle, azt ami neked kell. Amikor kipróbáltad totál használhatatlan tartalmakat generált.
A legmenőbb vállalkozók az AI-t használják.
Éppen ezért kell neked is értened a mesterséges intelligenciához.
Számít, hogy milyen promptot írsz.
Számít, hogy milyen gyorsan éred el az eredményt.
Kérd ma az AI Express oktatóanyagot, amiben gyakorlati szempontból mutatom azokat a megoldásokat, amelyek bizonyítottan működnek a ChatGPT-vel.

Hogyan írass hírlevél sorozatot az AI-al?

Az ember általában odáig gondol el, hogy megvan a csali, fel lehet iratkozni, le lehet tölteni. A követő e-mail sorozat írásánál már lankad a lelkesedés, lassabban lüktet az írói véna. Pedig a lényeg csak ekkor jönne, a hosszú távú elkötelezettség, a márkafelismerés, szakértői státusz kialakítása az olvasód fejében. Pont erre való a hírlevél sorozat. Ebben a fejezetben megmutatom azokat a promptjaimat, amivel ez a cél pillanatok alatt elérhető.

1. Promt priming a hírlevelekhez
2. Hírlevél tárgysorok és szövegek promptolása
3. Upsell e-mail prompt

Hogyan írass Youtube és TikTok videó szkripteket?

A téma, amiről beszélni akarsz, az megvan. De hogyan fogalmazod meg úgy, hogy beleférjen egy 10 perces videóba, vagy épp 60 másodperces rövid videóba? Ebben a modulban sorra vesszük milyen promptokkal érheted el ezt az eredményt.

1. Prompt priming a videód szövegéhez
2. Videó szkripted promptolása

Saját GPT létrehozása – Az irányítás a te kezedben van!

Manapság egyre többen használják az AI-t a tartalomkészítésben, de mi lenne, ha a saját GPT-d lenne? Ez az új fejezet bemutatja, hogyan hozhatsz létre egy egyedi GPT-t, amely pontosan azt tudja, amire neked szükséged van. De miért is érdemes saját GPT-t használni?

Először is, egy saját GPT teljes mértékben testreszabható. Gondolj bele: ha egyedülálló termékeid vannak, vagy speciális tartalmat akarsz előállítani, a saját GPT-d tökéletesen alkalmazkodik ezekhez az igényekhez. Nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen te határozod meg, milyen tudás és stílus jellemezze az AI-odat.

Az egyedi GPT-d emellett időt és pénzt spórolhat meg. A tartalomgenerálás és a különféle üzleti folyamatok hatékonyságának növelésével kevesebb erőforrást kell fordítanod az ismétlődő feladatokra. Ezáltal több időd és energiád marad a stratégiai tervezésre és a kreatív munkára.

Ebben a fejezetben megtanulod:

 • Hogyan készítsd elő a saját GPT-d alapjait
 • Milyen technikai eszközökre van szükséged
 • Hogyan finomhangold a GPT-d, hogy a legjobb eredményeket nyújtsa
 • Milyen előnyei vannak a saját GPT használatának

AI Express 2.0 - Nem árulunk zsákbamacskát, itt van a kurzus tartalomjegyzéke.

A legmenőbb vállalkozók az AI-t használják. Éppen ezért kell neked is értened a mesterséges intelligenciához. Számít, hogy milyen promptot írsz. Számít, hogy milyen gyorsan éred el az eredményt.

AI oktatóanyag

Zero hot, one shot, few shot prompting

AI oktatóanyag

Blog cikk írás – On page SEO a promptokhoz

AI oktatóanyag

Kulcsszó alapján a tökéletes címsor megírása

AI oktatóanyag

SEO blogcikk tartalomjegyzék megírása

AI oktatóanyag

SEO blogcikkhez táblázat készítése prompt

AI oktatóanyag

Domain és brand név ötletek promptolása

AI oktatóanyag

Az AI által írt cikk beszerkesztése a WP-be

AI oktatóanyag

Landing / sales oldal címsor írás prompttal

AI oktatóanyag

Buyer persona megszólítás promptolása

AI oktatóanyag

Terméktulajdonságok (előny és haszon) prompt

AI oktatóanyag

Hírlevél tárgysorok és szövegek promptolása

AI oktatóanyag

Prompt priming a videóid szövegéhez

Ingyenes

Érzelmek piackutatása chatGPT-vel

Erdélyi Nobert

certified prompt engineer | netjet.hu

Milyen érzés lesz megtapasztalni az AI Express oktatóanyag eredményeit?

Az AI EXPRESS kurzus nélkül

 • Hiába írom be a ChatGPT-be, hogy mit szeretnék, vacak eredményeket kapok
 • Már megnéztem annyi Chat GPT-s youtube videót, mint a Gyűrűk Ura trilógia, mégsem értem, hogyan vállhat hasznomra az AI ...
 • Hová vezet ez? A gépek átveszik az uralmat? Mégis mik ennek az etika korlátai? Hol a határ? Bezzeg az én időmben...

Az AI EXPRESS kurzus birtokában

 • Írtam egy 2500 szavas cikket, és jönnek rá a látogatók a keresőből. Azelőtt egy napig vacakoltam vele, most meg 20 perc.
 • A ChatGPT kitalált nekem egy olyan márkanév ötletet, ami magamtól soha nem jutott volna eszembe!
 • 10 perc alatt megírtam a feliratkozás utáni hírlevél sorozatomat. Azelőtt egy emailen gondolkoztam egy délelőttön át

Megrendelés

Prompt formula

1. A tökéletes prompt formula
2. Prompt előkészítés (priming)
3. Zero, One, és Few Shot promptolás
4. Gondolatlánc (chain of thought) promptolás
5. “Helyezkedj XY szerepébe” promptolás (I want you to act as)

hogyan promptolj seo blogcikket?

1. On page SEO, mint a cikkíró prompt alapja
2. 1 kulcsszó alapján a tökéletes címsor megírása
3. 1 kulcsszó alapján címsor: BING
4. Tartalomjegyzék megírása
5. Bekezdések megírása
6. Táblázat készítése
7. FAQ írása
8. Meta description írása
9. Cikk beszerkesztése

Márkanév és domain kitaláltatása

Terméknév, márkanév, domain név ötletek keresése AI segítségével

Hogyan írass marketing szöveget?

1. Prompt előkészítés a marketing szöveghez
2. Buyer persona ötletelés
3. Címsor írás prompttal
4. Alcímek és CTA-k promptolása
5. Buyer persona megszólítás
6. Miért hallgass rám szöveg prompt
7. Terméktulajdonságok (előny és haszon) prompt

Hogyan írass Youtube és TikTok videó szkripteket?

1. Prompt priming a videód szövegéhez
2. Videó szkripted promptolása

Saját GPT létrehozása

Ez az új fejezet bemutatja, hogyan hozhatsz létre egy egyedi GPT-t, amely pontosan azt tudja, amire neked szükséged van. De miért is érdemes saját GPT-t használni?

Először is, egy saját GPT teljes mértékben testreszabható. Gondolj bele: ha egyedülálló termékeid vannak, vagy speciális tartalmat akarsz előállítani, a saját GPT-d tökéletesen alkalmazkodik ezekhez az igényekhez. Nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen te határozod meg, milyen tudás és stílus jellemezze az AI-odat.

Az egyedi GPT-d emellett időt és pénzt spórolhat meg. A tartalomgenerálás és a különféle üzleti folyamatok hatékonyságának növelésével kevesebb erőforrást kell fordítanod az ismétlődő feladatokra. Ezáltal több időd és energiád marad a stratégiai tervezésre és a kreatív munkára.

Ebben a fejezetben megtanulod:

 • Hogyan készítsd elő a saját GPT-d alapjait
 • Milyen technikai eszközökre van szükséged
 • Hogyan finomhangold a GPT-d, hogy a legjobb eredményeket nyújtsa
 • Milyen előnyei vannak a saját GPT használatának

Két könnyű havi részletben

2 x 25 990 Ft

Kártyás fizetés > hozzáférés azonnal.
Most fizetendő 25 990 Ft.  A második 25 990 Ft-os részlet 30 nap múlva
automatikus díjlevonás a megadott kártyáról.

Egyszeri díj

49 990 Ft

Kártyás fizetés > hozzáférés azonnal.