Ide a rozsdás bökőt, hogy ezt az 5 dolgot rosszul tudod a kampányolásról

Ez az 5 jelenti a különbséget az “ajajj.. és a “juhú…” között.

1 KAMPÁNNYAL 1 ÉVNYI MEGRENDELÉST:
HOGYAN? 

Egy online kampány lényege az, hogy annyi vevőt megszerzel vele egy hét alatt, mint amennyit egy év alatt szereznél. El kell érni, hogy kíváncsiak legyenek az ajánlatodra még azelőtt, hogy kapható lenne.

De az egészet el tudod rontani, ha erre az 5 dologra nem figyelsz:

MIT GONDOLSZ? —

Melyik a könnyebb? Ismeretleneknek magyarázni, hogy miért tőled vásároljanak vagy eladni 1 000 kíváncsi embernek azt, amire vágynak.

Egy baj van: Könnyű elrontani. Ezt az 5 hibát biztosan benézed.

KÍVÁNCSISÁG

Erdélyi Norbert
online marketing szakértő

MIÉRT HALLGASS RÁM? —

Szakterületem az értékesítési weboldalak megvalósítása és az online értékesítési kampányok kivitelezése.

2006-ban kezdtem. Amik benne vannak egy-egy online marketing oktatóanyagomban, az mind onnan van, rendszeresen tartok személyes konzultációkat ügyfeleinknek, ismerem a problémáikat, és ezekre mutatok megoldásokat.

Az online marketing technikai megvalósítását szeretném egyszerűvé és érthetővé szeretné tenni számodra. 2008-ban csináltam először termékbevezetési kampányt.

2011-ben adtam ki az online termékbevezetési kampányok megvalósítását tanító oktatóanyagomat a „2 hónap munka 10 hónap pihenés”-t, ami sokan úgy ismernek, hogy „210”, innen a weboldalam címe: 210.hu

netjet.hu logoA netjet.hu weboldal célja, hogy az online marketinget és annak technikai megvalósítását a Wordpress tartalomkezelővel könnyen érthetővé, egyszerűvé és élvezetessé tegye. Ebben segítenek részletes írásaink, és videós oktatóanyagaink.

Erdélyi Norbert, online marketing szakértő

Szakterületem az értékesítési weboldalak megvalósítása és az online értékesítési kampányok kivitelezése. 2001-óta foglalkozom weboldal tervezéssel és online marketinggel. A videókon bemutatott technikák egytől egyig gyakorlati tapasztalataimon alapulnak. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Adatkezelési tájékoztató

[KIVONAT]  Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-82349/2014. A feliratkozás önkéntes. A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik kiküldött elektronikus levélben lévő leiratkozási linkre való kattintással. A teljes adatkezelési tájékoztató itt olvasható.

Share This