Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést?
Kampány =   Több megrendelőSales funnelnél gyorsabb megtérülés Könnyebb megcsinálni

Egy online termékértékesítési kampány lényege az, hogy annyi vevőt megszerzel vele egy hét alatt, mint amennyit egy év alatt szereznél. A 210 Kampányoktatóanyag lépésről lépésre tanítja meg mit és hogyan kell csinálni, hogy ezt a célt elérd.

Benne 9 évem gyakorlati  tapasztalataKezdőknek is jól érthető magyarázatokkalValós, konkrét példák 2009-től mostanáigMásolható E-mail mintákKampány idővonalak (átírható)Active Campaign beállításai kampányhozWordPress, Divi, Woocommerce technikai megoldások kampányhoz

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 1
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 2

Oktatás

Marketing oktatás, DIY oktatóanyag, nyelviskola, online nyelvtanfolyam, üzleti tréning

Egy oktatóanyagot, oktatást értékesítő kampányban az a nehéz, hogy elfogadtasd, hogy csak adott ideig lehet vásárolni. Ezzel zárod ki a halogatást („Jó ez, de majd megveszem máskor…”) Ha piacvezető vagy, akkor kiirod, hogy ettől eddig lehet kapni és kész. Nem tűnödik senki el az okán. Ha még nem vagy „nagyfőnök”, akkor úgy csináld meg az oktatást, hogy a jellegéből adódjon a határidő: 6 hetes tanfolyam: kezdődik valamikor, vége van 6 hét múlva. vagy: 8 részes élő webszeminárium. Elég egy 2 hetes felvezetés, és legyen nagyon rövid 3 napos a vásárlási határidő.

Táplálékkiegészítő

Aloe, vitamin, kávé, kozmetikum

Nevezz meg egy problémát, amit a táplálékiegészítőd megold. Erre építsd fel a kampányt. Pl: „8 hetes [PROBLÉMA-MEGOLDÓ] kihívás” Ehhez kell 2 havi adag, 1 közös találkozó az ügyfelekkel, nevezd mini konferenciának, vagy [PROBLÉMA] pinkiknek. Mivel adott, hogy mikor kezdődik, adott lesz a csatlakozási határidő. Egy ilyenhez 14 nap felvezetés kell és 4 nap vásárlási lehetőség. Senki nem fogja halogatni emiatt, és 4 nap alatt többet adsz el, mint máshogyan 4 hónap alatt. Ez a modell MLM-es termékekhez is jó.

Termék

Szolgáltatás vagy termék – visszatérő: Olyan szolgáltatás, amit többször adsz el, vagy termék ami elfogy.

Pl.: Fodrász, mert a haj kinő, kontaktlencse, mert elfogy. Elemzed, kimutatod, hogy milyen ismétlődő időközönként térnek vissza hozzád az ügyfelek. Ez alapján csinálsz egy éves bérletet (pl: Menőséró365, vagy Éves Éleslátás bérlet). Ezt az év bármelyik szakában eladhatod, minimum 15 nap kommunikációval, számolj még egy hetet a sales oldal összerakására, és 7 napig lehessen csatlakozni.

 

Szolgáltatás

Szolgáltatás vagy termék – egyszeri értékesítéssel: Weboldalkészítés, lakásfelújítás, ablakcsere, falkiszárítás, szövegírás etc.

Itt nem az a kihívás, hogy megértesd, miért vegyék meg a szolgáltatásodat. Itt az a kihívás, hogy miért tőled és miért most. Ehhez az kell, hogy érdekes legyen az, amit mondasz. Akkor vagy érdekes másoknak, ha felőlük érdeklődsz. Ezzel a lépéssel van meg a kapcsolat az emberekkel, ezután jön az, hogy bebizonyítsd, hogy profi vagy. Esettanulmányokat írsz, videókban szerepelsz. Az ilyesmihez hosszabb idő kell, számolj 30-40 nap felvezetéssel és 4 nap értékesítéssel. De úgy, hogy a 4 napban, amíg a vásárlási lehetőség tart, legyen egy hétvége is.

Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 3

Mi köze a mateknak a kampányodhoz?

Hogyan kapcsolódik a matematikai műveletek sorrendje a termékbevezetési kampányodhoz?
(A bankok is ezt használják ki)

Mi az, hogy "210"

2 hónap kampány előkészítés, 1 hét intenzív értékesítés és akár 10 hónap szabadságra is elmehetsz. Innen az elnevezés: “210”, azaz 2 hónap munka 10 hónap pihenés. Íme, hogyan segít a célod elérésében a híres-nevezetes “2 hónap munka 10 hónap pihenés” kampány oktatóanyag. Jó cím, nem? A régi Beatrice számról jutott eszembe „8 óra munka, 8 óra pihenés…”
Ezzel kezdjük: szépen helyretesszük a káoszt

Amit azelőtt nem láttál át, a napnál is világosabb lesz.

Az első ilyen, hogy egy kampányt lélektani alapokra kell helyezni. A kampány nem árakció. 14 pszichológia eszköz van, amit fel kell használni a kampányodban. Ebből az egyik a „következetesség és elkötelezettség” Még nem is lehet kapni a terméket, de te már elkötelezetté teszed az embereket a márkád iránt, akkor következetességből meg fog vásárolni a terméket. Ha valami tetszik, ha hasznos, akkor leteszem mellé a voksom, ha mellete voksolok, megveszem.

Eredmény: Itt jösz rá, hogyan működik
Enélkül a kampányod csak egy fantáziátlan árakció.

Hogyan építsd a kampányod lélektani alapokra?

Pszichológia és marketing – hogyan használd a kampányban? Mi a kampányod elindításának 5 fő kritériuma? Mi az 4 fázis, amit még az első kampányod előtt készíts elő, hogy meg tudd csinálni az azt követő, és az azt követő és így tovább… kampányaidat? Milyen 3 fő szakaszra oszd a kampányodat, hogy Te is át tudd látni az eseményeket, és a célpiac se tartsa hosszúnak és unalmasnak? Sok velős kérdés ez. Amikor az oktatóanyag videóit hallgatod, e-könyvét olvasod, minden szépen a helyére kerül.

Eredmény: Itt érted meg, hogyan építed fel
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 7
nem elég az, hogy „hahó, lesz egy új termék, majd jövő szerdán lehet kapni”

Hogyan érd el, hogy mindenki ugyanakkor rendeljen?

A kampányod lényege, hogy adott időre koncentrálod az összes megrendelés beérkezését. Ehhez nem elég azt mondani, hogy „hahó, lesz itt egy új termékem, amit majd a jövő hét szerdán lehet kapni”, hanem el kell érned, hogy jóval a piacnyitás előtt már mindenki a Te termékedről beszéljen a célpiacodon.. és amikor aktiválod a “kosárba teszem” gombot, akkor már szinte „gondolkodás nélkül” töltse ki és kérje a terméked. Azt kell megérteni, hogy egy kampányban minden mindennel összefügg. Ha valamit nem jól csinálsz, az levon egy másik kampányelem hatásosságából.

Rossz példa: Ha nem dolgoztál eleget a csalin, akkor az emberek szemében nem lesz kiemelkedő, kevesebben figyelnek rád, kevesebben vásárolnak.

Jó példa: Ha nagyon alaposan írsz meg egy cikket, nem sajnálod rá az idő, a fáradtságot, ezt az olvasók értékelik, és kampányodban többen vásárolnak.oktatóanyag videóit hallgatod, e-könyvét olvasod, minden szépen a helyére kerül.

Eredmény: 1 hét alatt jön be a sok rendelés
Ezzel felülírom mindazt, amit eddig az online értékesítésről gondoltál.
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 10

Hogyan éred el, hogy az emberek akarják a termékedet, még mielőtt kapható lenne?

Sőt: mielőtt még pontosan tudnák mi van benne?

Egy kampány tervezésekor ezt kell elsősorban szem előtt tartanod: Hogyan érd el, hogy már rég beszéljenek a termékedről a megjelenés előtt és tűkön ülve várják, hogy aktiváld a megrendelési űrlapot? Ennek a kapcsolatépítés a kulcsa. A 210 oktatóanyagban pontosan elmondom, hogyan kell megoldani. Könnyen lehet, hogy ezzel felülírom mindazt, amit eddig az online értékesítésről gondoltál.

Eredmény: Könnyebben lesz eladni
Ha öreg kampánytervező róka vagy, akkor is tudok bőven újat mutatni.
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 11

Hogyan győzz meg sok embert egyszerre?

Ha nem csak szállingozó megrendeléseket akarsz, hanem sok vevőt egyszerre, akkor Akkor fogd ezt a 14 pszichológia meggyőző eszközt és kombináld ezzel a 4 online marketing eszközzel. A 210 oktatóanyagban nagyon részletesen elmagyarázom mikor, mit és hogyan csinálj. Ha eddig még soha nem kampányoltál, akkor is megérted, de ha már öreg kampánytervező róka vagy, akkor is tudok bőven újat mutatni.

Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 1
A sales oldal egy kampányban teljesen másképp működik.

Hogyan kell sales oldalt csinálni egy kampányhoz?

Ezen egy kicsit meg fogsz lepődni: A sales oldal egy kampányban teljesen másképp működik, mint normál üzemmódban. A terméked értékesítési oldalának melyik az a 8 eleme, amit már a kampány előkészítési szakaszában meg kell írnod, annak érdekében, hogy a sales oldal hozza az elvárt eredményeket? Ebben a fejezetben lesz még egy nem mindenkinek való, merész technika, ami a célpiacod teljes bizonytalanságát, és szinte fokozhatatlan kíváncsiságát váltja ki.

Eredmény: Meglesz a kampány sales oldalad
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 13
mik azok a kampány kulcsesemények?

Hogyan határozd meg a kampányod idővonalát?

Hogyan határozd meg döntő pillanat dátumát, hogy minden esemény ehhez a végkifejlethez vezessen? Mik azok a kampány kulcsesemények, és miért pont 3 ilyet kell meghatároznod, ha nem szeretnéd, kicsússzon a kezedből a kontroll. Hogyan állítsd össze a saját kampányod esemény-naptárát? Megmutatom egy saját gyakorlati példán keresztül. Miért kell ezt időben visszafelé számolva csinálnod, és miért nem jó fordítva? Állati részletesen taglalom az oktatóanyagban.

Eredmény: Mindenki egyszerre rendel
MIért pont tőlem tanuld meg a kampányolást?

Ehhez villámgyorsan meg kell ismerned a netjet.hu oktatási filozófiáját: Nálam az információ, ami a „mit kell csinálni és hogyan” kérdésre válaszoló anyagok ingyen vannak, vagy feliratkozásért cserébe. A netjet.hu ingyenes anyagai jobbak, mint máshol a fizetős – mondják az olvasóink. Egyetlen dologért kell fizetni a netjet.hu-n, és ez nem más, mint a gyakorlati tapasztalat. 2008 óta csinálok termékbevezetési kampányokat, az elmúlt években hatalmas mennyiségű gyakorlati tapasztalatom gyűlt össze, ez van az oktatóanyagban.

Erdélyi Norbert vagyok, szakterületem az értékesítési weboldalak megvalósítása és az online értékesítési kampányok kivitelezése. 2001-óta foglalkozom weboldaltervezéssel és online marketinggel. Ha ennél többre is kíváncsi vagy rólam, nézd meg ezt az oldalt, vagy olvass el néhány esettanulmányt is.

Erdélyi Norbert
mondj történetet és szerezz új vevőket!
Hogyan szerezz vevőket meséléssel?
Az új 210 Oktatóanyag másik fő pillére a történetmesélés. Az embereket ezer inger éri, nyomulós reklámok, átlátszó határidős ajánlatok. A te kampányod azonban különleges lesz: mert érdekelni fogja az embereket, leülteti őket a gép elé, kíváncsiak lesznek a folytatásra.
Meg fogom mutatni azoknak a kampányaimnak a forgatókönyvét, ahol 7-10 napig sztoriztam az emberekről, a közös problémákról, még mielőtt egyáltalán a termékről beszéltem volna.
A kíváncsiság figyelmet, az érdeklődés szimpátiát váltott ki, és ahogy lenni szokott: sok-sok megrendelés hozott nem egy héten belül, hanem 48 órán belül. Én azt szeretném, ha te is így értékesítenél, minden megteszek, hogy megtanítsam neked.

Hogyan szerezd meg emberek figyelmét a kampányodban?

A kampányt azzal kell kezdeni, hogy figyelmet csinálsz. Ha nem figyelnek rád, esélyed nincs, hogy vásároljanak. Kapcsolódni kell valamihez, ami az emberek fejében jár. Képzeld magad elé a 2 legkedvesebb vevődet. 2 külön korosztályból.Mikor született? Mikor volt 10 – 20 -30 éves? Milyen meghatározó filmek, lemezek, könyvek, viccek voltak ekkor? Keress olyat, ami mindkét korosztálynak megfelel. Az életkorok és a hatásidők között átfedések vannak. A metszetből kijön az, hogy mire tudsz hivatkozni, ha figyelmet akarsz a kampányban.

pl: Macskafogó 1986-os, ezt látta gyermekként aki 80-ban született, látta szülőként, aki 60-ban született. Vagy: Csillagok háborúja, 1977-es film, de a folytatások és a folyamatos marketing miatt mindenki ismeri.Ha ez megvan, arra kell figyelni, hogy ez ne kulcsszerepet kapjon a kampányban, mert csak az elején és csak a figyelemszerzésre használjuk. Tehát nem kell túlzásba vinni, ez csak fűszer a figyelemszerzéshez: Pl: E-mail tárgya lehet: Luke, én vagyok az apád. Esetleg: Élő szövet a belső fémvázon Vagy, a mennyibe kerül részt így vezeted be a sales oldalon a Macskafogóból idézve: „Safranek, mennyibe került a kisérlet?”

Eredmény: Elnyered az emberek figyelmét
„Ha ez bekattan, a vevő nem nyugszik, amíg meg nem vette”
Hogyan keltsd fel az emberek érzelmeit a kampányodban?
Minden onnan indul, hogy kialakítod az önzés pontját, hogy a kampányod az embereket saját maguk miatt érdekelje. A kampányban eljön a pillanat, amikor az olvasód úgy dönt: ezt a terméket mindenképpen megszerzi magának. Ez még azelőtt következik be, hogy meg lehet rendelni. Ez a kampányban az önzés pontja. Ha ez bekattan, a vevő nem nyugszik, amíg meg nem vette.
A terméked megold egy nagy problémát, van egy fő oka, amiért megveszik. De amiért igazán mellette döntenek, az egy kis extra funkció, ami telibe talál egy érzelmet.
A kampányodban nem engedheted meg, hogy a bekattanás véletlenen múljon, meg kell tervezned, a 210 oktatóanyagban belemegyünk a részletekbe, így tanítom meg, hogyan csináld.
A 210 oktatóanyaggal tervezett kampány nem csak erre jó. Hanem arra is, hogy újra tűzbe hozza azokat a feliratkozókat, akik évek óta inaktívak a listádon. Újra lelkesíti őket, új kapcsolatot teremt.
400 új vevő, 30 000 Ft-os termék, 20 email, 7 napos sales.

Esettanulmány #1 – Nagy Kampány Forgatókönyv

Az egyik legjobb kampányom másolható forgatókönyve. Ez a kedvenc részem, és bízom benne, hogy a Tiéd is ez lesz, mert itt be fogom mutatni egy olyan kampányomat, ami 7 nap alatt 400 új megrendelés megszerzésért volt felelős. (a termék 30e Ft körüli volt)

Látni fogod azt a 20 e-mailt, ami ennyi vevőt hozott, és amit a kampány 57 napjában küldtem ki. Mindegyiknél leírom, hogy mi volt benne a lényeg, mire figyelj, ha le akarod másolni a saját piacodnak megfelelően. Hány e-maillel vezed be a kampány elején az ingyenes anyagodat?

Hogyan irányítsd a figyelmet az ingyenes anyagodról a termékedre? Egyszerű, de szörnyen hatásos módszerek, hogy hogyan növeld a feszültséget és az izgalmat a kampányod közben.

Az árteszt / ártipp játék módszer alkalmazásának finomságai és a számok értelmezése. Milyen tartalmat küldj ki az olvasóidnak a vásárlási lehetőség startja és az emlékeztető között?

Hogyan vedd ki a leendő vevőből azt a stresszt, hogy „most és azonnal” kelljen eldöntenie a vásárlást. Mi az a „negatív festés” és hogyan alkalmazd a kampányodban, hogy még több bizonytalankodót meg tudj győzni? Hogyan találd meg olyan pontosan a kifogásokat, mintha olvasni tudnád az célpiac gondolatait?

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 1
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 17
Eredmény: Meg tudod csinálni a saját kampányodat
Ki kell pipálni, ami kész: így lesz átlátható!

+ Összefoglaló táblázatok

Azért néha bele lehet a kampányolásba kavarodni, én is néha azt mondom egy kampányban, hogy “várjálmá’, hol is tartunk?” 

Amikor végigolvasod ezt az anyagot, nagy benned lesz a lelkesedés, hogy elkezd a saját kampányod. Ez a lelkesedés akkor fog alábbhagyni, amikor leülsz egy fehér lap elé, vagy új, üres dokumentumot nyitsz meg a szövegszerkesztődben, hogy „oké, akkor csináljunk kampányt”.
A fehér lap pánik ellen állítottam össze Neked ezeket az összefoglaló táblázatokat, amikből egy példányt nyomtass ki, tedd fel a számítógéped mellé, egy másik példányt meg vigyél mindig magaddal, hogy ha egy-egy elem megvan, ki tudd pipálni és fel tudj készülni a nagy kampányodra!

Eredmény: Nem fogsz semmit kihagyni
419 fős lista, 300 000 Ft-os szolgáltatás, 30 vevő 15 e-maillel

Esettanulmány #2 –
Kis Kampány Forgatókönyv

HOGYAN ADJ EL EGY MAGAS ÁRÚ SZOLGÁLTATÁST (300 000 FT ) SOK EMBERNEK EGY KICSIKE LISTÁN (419 OLVASÓ) PONTOSAN 15 EMAILLEL?

Ennek a kampánynak minden e-mailjét megmutatom Neked az oktatóanyagban. És minden e-mailnél megmutatom, hogy mire kell odafigyelni, melyik szó, melyik mondat melyik pszichológia folyamat beindításáért felelős.

Eredmény: A meglévő vevőid szemében nő a tekintélyed
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 1
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 21
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 3
Faék egyszerű elmetrükk, hogy megértsék, mit akarsz.
A kampányodban gyakran azért nem vásárolnak, mert nem értik, vagy félreértik az ajánlatodat. Ezért kell megértetni, és a megértetést kiemelni. A videóban elmondok egy elmetrükköt erre.
HOGYAN hozod ki a maximumot a kampányból?

Ha nem te árazod be a terméket, hanem a vevőid, akkor többet keresel.

Az árteszt lényege, hogy megtudd, mi az az ár, amely mellett a legtöbb vevőd lesz és a legtöbb bevételed. Ha valami mondjuk 1 millióért adsz, és 1 vevőd lesz, akkor 1 milliót kerestél. De ha mondjuk 25 000 Ft-ért adod és ennyiért 100 vevőd lesz, akkor 2,5 M a profit.  Meg kell találni a tökéletes egyensúlyt.  Annyi a trükkje, hogy nem azt kell kérdezni, hogy mi legyen az ára. Hanem:

„Aki eltalálja a termék árát, az teljesen ingyen megkapja.” Ekkor az történik, hogy az emberek  megpróbálnak a Te fejeddel gondolkozni, megnézi mennyi a versenytársak hasonló terméke, összehasonlítja a tulajdonságait, és megpróbálja a lehető legreálisabb árat meghatározni. Sok számot fogsz kapni, amiből könnyű kiszámolni, hogy mennyiért kell adnod a terméket, hogy a legtöbb profitod kihozd a kampányból.

Eredmény: Belövöd a legtöbb profitot hozó árat
Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 1
Egy örökzöld kampányt el lehet kezdeni a nulláról is.

Az örökzöld kampány olyan sales funnel, ahol

Mindenkinek a feliratkozásához képest telik a határidő

Egy örökzöld kampány azt tudja, hogy ugyanúgy néz ki, mint egy jelenidejű kampány: felvezetés, cikkek, videók, vásárlási határidő. És határidő után zárás. Csakhogy: ez nem egyszer van, hanem mindig ahhoz időzítve, amikor valaki feliratkozik. Mindenkinek a maga ideje szerint telik a határidő, attól a perctől, hogy te beállítod, működik örökre.

Tehát ez akkor is jó, ha totál nulláról kezded, és egy feliratkozód sincs. Megcsinálod a csalit, a sales oldalt, és lehet folyamatosan gyűjteni a feliratkozókat, az örökzöld kampány időzíti és ha vége lezárja az ajánlatot.

Ehhez több szoftvert kell okosan beálltani, egy speciálisan az örökzöld kampányokra létrehozott fizetős plugint Thrive Ultimatum (ez 99 dollár) egy hírlevélküldőt (én az Active Campaignt javaslom) és a wordpressben is kell még pár trükk, hogy tényleg jelenidjűnek nézzen ki. Mindent nagyon részletesen mutatok az oktatóanyagban. Követed a lépéseket, a végére kész lesz az örökzöld kampányod.

Eredmény: Megnöveled a sales funneled bevételét

CSAK A ZICCERRE MENJ!

Hogyan tervezz “ziccer” kampányt?

Ziccer kampány = amikor már csak a biztosra mész. Az aggódást és vacakolást meghagyod a kezdőknek…

Ziccer kampány = amikor már csak a biztosra mész. Az aggódást és vacakolást meghagyod a kezdőknek. Azért mész biztosra, mert tudod mi fog hatni az emberekre.

Ziccer kampány, azaz hogyan ismételj meg egy már lefutott kampányt úgy, hogy

Az új feliratkozóknak ellenállhatatlan legyenA meglevő vevődnek is izgalmas maradjonAzoknak, akik már látták, teljesen újnak hasson.

Mikor és miért kell megismételni egy kampányt?

Ha pl. amikor először csináltad, még kevés feliratkozód volt, most meg több van. Nem akarod, hogy kárba vesszen a sok melóval megcsinált sales oldalad, de azt tudod, hogy pont ugyanúgy nem tudod még egyszer megcsinálni a kampányt.

Mennyit várj amíg újra lehet indítani ziccerként a kampányt? (Válasz az oktatóanyagban)Mennyit kell változtatni az eredeti tartalmon? (Válasz az oktatóanyagban)Mennyit tegyél hozzá az eredeti termékhez vagy szolgáltatáshoz, hogy azok is megrendeljék, akik az előző kampányban is vásároltak. (Válasz az oktatóanyagban)

Eredmény: 1 ötletből 2-szer annyit hozol ki.

tervezz & időzíts!

Hogyan építsd fel a ziccer kampány idővonalát, és hogyan időzíts minden eseményt?

Hogyan oldd meg, hogy adott időpontban aktív legyen a “kosárba teszem” gomb, és mégse kelljen a gép előtt ülnöd.

Hogyan oldod meg, hogy a határidő végén deaktiválódjon a kosár gomb, és ne kelljen 23:59-ig a gép előtt ülnöd?

Hogyan oldod meg, hogy az új vevő is más árat lásson, és a kedvezményre jogosult régi vevő is más árat lásson ugyanazon a sales oldalon? Anélkül, hogy kuponkódokat kéne küldözgetned.

Hogyan tervezd meg a ziccer kampányod idővonalát, külön az új vevőknek, külön a meglévő ügyfeleknek úgy, hogy mégis megmaradjon a kampányod kommunikációs egysége?

Malőrök nélküli, precíz, kiszámított eredmény.

hogyan állítsd be az Active Campaign szoftvert?

Hogyan állítod be a kampányodat az Active Campaign hírlevél szoftverrel?

Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 30

Hogyan szegmenáld a feliratkozókat az új kampányodhoz?

Hogyan időzítsd be az emaileket?

Egyáltalán hogyan működtesd a kampányt az Active Campaign-nal.

Ha most nem az Active Campaignt használod, a videók után hamar rájössz, hogy az AC ár-érték arányban, kezelhetőségben, tudásában sok-sok nagy hírű küldőt, amerikait is, magyart is felülmúl.

 

Eredmény: Végre megtanulod az AC-t.

Mi az a “tudatos jelhalmozás” és hogyan lesz tőle több vevőd a kampányodban?

Cialdini az Előhatás c. könyvben beszámol egy szokatlan meggyőzési, sőt inkább befolyásolási eszközről, amit így nevez: “Tartós változás elérése a jelek halmozásával”.

A kampányodba ezt úgy visszük át, hogy kizárunk minden külső zavaró körülményt, ami az olvasóid figyelmét elvinné. De úgy, hogy a külső körülmények kizárását, és a sales oldaladra való figyelést ők maguk önszántukból akarják.

Van ennek egy 2 elemből álló technikai trükkje, de a lényeg a gondolkodásmód megértése lesz. Mindkettőt tanítom az oktatóanyag prémium kiegészítésében.

Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 1

210 Kampányoktatóanyag PRÉMIUM #1

Erdélyi Norbert

“Kacsintó pincérnő” technika a kampányban a kosárérték növeléséhez.

Sok marketing tanulmány és kutatás mutat rá az amerikai pincérnők trükkjeire, amivel több borravalót kapnak. Ezek közül van egy atombiztos módszer, ami a kísérletekben 14,1%-os borravaló emelkedést hozott. Nem is módszer, csak egy egyszerű mozdulat, egy könnyed, de váratlan gesztus.

Ahhoz, hogy ezt belevidd a kampányodba, hogy nagyobb kosárértéket érj el, magyarul:

hogy a vevőd többet költsön nálad, mint amit eredetileg akart,
ehhez kell egy összetett technikai megoldás. (WordPress + Woocommerce + AC kell hozzá) Az oktatanyag prémium kiegészítésében mutatom hogyan tudod megcsinálni.

210 Kampányoktatóanyag PRÉMIUM #2

Erdélyi Norbert
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 1

Hogyan írj vásárlást utánkövető e-mail sorozatot és hogyan állítsd be az Active Campaign-ben?

Mi történik a vevőddel vásárlás után?

Bármi is történik, az a felelős azért, hogy a vevőd csak egyszer vásárolt tőled, vagy hosszútávon is elköteleződik irántad.
A hosszútávú szerelem egyik része hogy nagyon jó a terméket, szuper a szolgáltatásod. De a másik része azok az e-mailek, amiket azután kap tőled, hogy vásárolt. Az oktatóanyag prémium kiadásában mutatom, tanítom, hogyan írj után követő sorozatot, hogy

megalapozd a következő vásárlást

elmélyítsd a hosszútávú kötődést

biztos legyél benne, hogy feldolgozza a vevő az anyagot

a következő kampányodra legyen még több ajánlásod

Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 1

210 Kampányoktatóanyag PRÉMIUM #3

Erdélyi Norbert

Hogyan készíts Black Friday kampányt?
Komplett kivitelezési terv és útmutató

A kampányodban el kell fogadtatni a határidőt. Ugye?

Ha semmi más oka nincs, mint az, hogy te azt mondod: "márpedig ettől eddig él az ajánlat", akkor az csak önmagát indokolja meg. Mint amikor Kató Nénitől (Ihos József humorista) kérdezik, hogy milyen szilveszteri népszokások vannak:

- Hát éjfélkor tálaljuk fel a tejfeles gányicát
- De mér' pont akkor??
- Hát mer' akkor lesz kész!

Ezzel szemben a Black Friday kampány, vagy Cyber monday, Valentin, Húsvét, Karácsony - ezek társadalmilag elfogadott határidők. Könnyebb rá kampányt csinálni, de nagy hátrány, hogy sok az "zaj", nehéz figyelmet csinálni. 5 dolog van, amit ilyenkor tenned kell, hogy hatásos legyen a Black Friday kampányod. Erre épül a 210 Kampányoktatóanyag Black Friday fejezete.

 • Milyen sales oldalra van szükséged a kampány különböző szakaszaiban?
 • Mi az az endowment effect és hogyan alkalmazd a kampányodban?
 • Mi az az Ikea hatás, és hogyan tudod kihasználni a kampányodban?
 • Mi a Cyber Monday kampány lényege?
 • Milyen e-maileket küldj ki a kampányod különböző szakaszaiban?
 • Adom hozzá: átírható e-mail szövegek
 • Adom hozzá: átírható Divi Layout a Black Friday kampányod sales oldalához

210 Kampányoktatóanyag PRÉMIUM #4

Erdélyi Norbert
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 1

Vélemények

A 210. oktatóanyag első kiadása 2012-ben jelent meg, azóta rengetek ajánlást, véleményt kapunk. Ezt a kettőt mindenképpen olvasd el, Szilvia vállalkozó, aki akár te is lehetnél, Dávid meg profi facebook marketinges. Nézd csak mit mondanak:

2016-ban készítettem el az első online tanfolyamom. Ekkorra, már volt egy szép kis e-mail listám is, és több mint száz blogbejegyzésem. Amikor a tanfolyam bevezetésére került volna sor, teljesen tanácstalan voltam. Hogyan mutassam be az új tananyagot az olvasóimnak? Ráadásul, egy Magyarországon egyedülálló dolgot vezettem be, ami miatt különösen fontos volt a “tálalás”. Ekkor találkoztam Norbi 210-es anyagával. Korábban is javasolták már nekem ismerősök, de sokáig nem volt elérhető. Villámsebességgel vetettem bele magam az anyagba és bár akkor még idő hiányában nem tudtam az összes “klasszikus” kampány elemet megvalósítani, mégis hirtelen világossá vált minden és pontosan tudtam melyik kirakós-darabot hová kell illesztenem. Minden várakozást felülmúlóan zártam az első kampányom. Azóta a tananyagban szereplő valamennyi típust használtam, és rendszeresen alkalmazom. Nagyon köszönöm ezt az átfogó anyagot!

Kerékgyártó Szilvia
https://www.szilvifoltvarras.hu/

“Évekkel ezelőtt találtam rá a netjet.hu-ra, nagy szerencsémre. Nem titok, hogy azóta már többször is együtt dolgoztam Norbival, így élesben is elleshettem, hogy hogyan csinálja ezt az egész “kampányolást”. Eleinte nem láttam át az összképet – sőt, kicsit még kételkedtem is – de amikor az első saját kampányom során a kosár megnyitása után 10 perccel már 14-en vásároltak, tudtam hogy ez hiányzott (azóta a következő kampányommal már sikerült felülmúlni ezt az eredményt is).

Ebben az oktatóanyagban Norbi tényleg mindent átad, ráadásul nem csak az elméletről beszél, hanem lépésről-lépésre megmutatja a technikai beállításokat is, így tényleg bárki meg tudja valósítani az itt tanultakat. Külön öröm, hogy azt is megmutatja hogyan érdemes ActiveCampaign-ben felépítened a kampányod kommunikációját. Ha már van egy jó terméked/szolgáltatásod és végre pénzt is szeretnél látni belőle, akkor a 210 oktatóanyagot mindenképpen fogyaszd el!”

Balogh Dávid | BOOM Marketing
https://boommarketing.hu/

A 210 VI. kampányoktatóanyag

Tartalomjegyzéke

Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 38

12 óra és 26 perc a teljes anyag.

MODUL #1 

 Video #1 

 • Hogyan és miért működnek a kampányok?
 • Mi a kampány 5 kritériuma?
 • Mi a bevezetési kampány 3 szakasza?
 • Milyen pszichológiai eszközökre van szükséged a kampányhoz?

 Video #2 

 • Milyen marketing eszközökre van szükséged a kampányhoz?
 • Milyen technikai eszközökre van szükséged a kampányhoz?
 • Mik a kampányod előkészületeinek lépései? (ellenörzőlistával)
 • Mi a kampányod 7 kulcseseménye?
 • Hogyan határozd meg mi legyen a terméked a kampányban?
 • Hogyan keress affiliate partnereket?
 • Hogyan érd el, hogy beszéljenek a termékedről?
 • Hogyan szerezz be vevővéleményeket?
 • Mi a jól működő kampánycsali (lead magnet) 5 alappillére?

Video #3 

 • Mi történjen a kampánystarttól az értékesítés kezdetéig?
 • Az első megszólalástól a kampánycsaliig
 • Hogyan kezeld a negatív reakciókat?
 • Hogyan irányítod át a témát a kampánycsaliról az új termékre?
  (átírható e-mail mintákkal)
 • Mi a feszültségnövelés szerepe a kampányban?
 • Hogyan csinálsz ártesztet? (átírható e-mail mintákkal)
 • Mi az az “extrém teszt” – hogyan csinálj ilyet a kampányban?
 • Mi a sales oldal valódi szerepe a bevezetési kampányban?
 • A kampány értékesítési szakasza
 • Kampányzárás
 • Mi az a “kiskapu technika” a kampányban?

 Video #4 

 • Kampány példák és választható összetevők

 • Kampányok típusai

 • Nagylistás kampány

 • Zárt listás kampány

 • Mini kampány

 • A humor, mint kampányeszköz

 • A.I.D.A. belépési pont

 • Társadalmi bizonyíték

 • A lépésenkénti meggyőzés egyéb eszközei

 • Felmérések szerepe

 • Kifogáskeresés

 • Előkészületi ellenőrző lista

 • Zárt listás kampány példa

 • Igényfelmérés

 • Térjünk rá a termékre!

 • A kifogáskezeléstől a startig

 • Limitek indoklása

 • Több csatornás infó

 • Az utolsó lelkesítés

 • Határidő rövidítés

 • A sztori

 • Emlékeztető

 • Átírható példák

MODUL #2

Video #5

 • Hogyan kampányolj történetmondással?

Video #6

 • Melyek a figyelemszerzés módszerei „sztorizós” kampányban

Video #7

 • Figyelemszerzés videó sorozattal

Video #8

 • Hogyan építesz fel egy figyelemszerző kampány videó sorozatot?

Video #8

 • 4 módszer a sztori átvezetéséhez a sales oldalba
 • A kulturális referenciapont használata (jó példa és rossz példa)
 • Sales oldal közzétételének menete és az e-mailek kiküldése:

MODUL #3

Video #9

 • Kampány történetmondással: az értékesítés 3 napja alatt küldött emailek

Video #10

 • Kampány weboldal készítése – gyorsan, felesleges lépések nélkül #1

Video #11

 • Kampány weboldal készítése – gyorsan, felesleges lépések nélkül #2

Video #12

 • Kampány weboldal készítése – gyorsan, felesleges lépések nélkül #3

MODUL #4

Video #13

 • Az örökzöld kampány lényege, menete
 • Milyen szoftverek, pluginek kellenek ehhez?
 • Milyen oldalakat kell hozzá előkészíteni?

Video #14

 • Milyen típusú örökzöld kampányok vannak?

Video #15

 • Hogyan hozol létre feliratkoztatási célú landing page-et az örökzöld kampányhoz?

Video #16

 • Hogyan állítsd be az Active Campaign-t örökzöld kampányhoz?

MODUL #5

Video #17

 • Hogyan írj lead-magnet (csali) átadó e-mail sorozatot?

Video #18

 • Sales oldal és egyéb oldalak beállítása örökzöld kampányhoz?

Video #19

 • Thrive ultimatum beállítása #1

Video #20

 • Thrive ultimatum beállítása #2

Video #21 

 • Thrive ultimatum beállítása #3

MODUL #6

Video #22

 • Mi a ziccer kampány?
 • Mi az 10 dolog, amin változtani kell a “nagy” kampányhoz képest?
 • Miért kell a ziccer kampányhoz dupla idővonal?

Video #23

 • Mennyit kell várni mielőtt ziccer kampányt csinálsz?
 • Idővonal fordított tervezése (reverse engineering) ziccer kampányhoz

Video #24

 • Sales oldal ziccer kampányhoz – min kell változtatni?
 • Facebook tartalmak ziccer kampányhoz – előállítás és időzítés

Video #25 

 • Active Campaign beállítások ziccer kampányhoz #1

Video #26 

 • Active Campaign beállítások ziccer kampányhoz #2

Video #27 

 • Hogyan állítod be, hogy a sales oldal kedvezményes árat mutasson, de csak azokak akik jogosultak a kedvezményre?
 • Hogyan időzíted be az egyes Divi modulokat?

PRÉMIUM

Video #28

 • Mi az a “tudatos jelhalmozás” és hogyan lesz tőle több vevőd a kampányodban?

Video #29

 • Mi az a “tudatos jelhalmozás” és hogyan lesz tőle több vevőd a kampányodban?

Video #30

 • “Kacsintó pincérnő” technika a kampányban a kosárérték növeléséhez.

Video #31

 • Hogyan írj vásárlást utánkövető e-mail sorozatot és hogyan állítsd be az Active Campaign-ben?

Video #32-33-34-35-36

 • Hogyan készíts Black Friday (vagy más egyszeri határidős) kampányokat: komplett kivitelezési terv és útmutató

 

2 hónap munka 10 hónap pihenés oktatóanyag
Megrendelés itt
Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 2

210 VI. Prémium

210 oktatóanyag 39 990 HUF
A ‘210’ Kampányoktatóanyag, amely megtanít arra hogyan tervezd meg és hogyan valósítsd meg a saját termékbevezetési kampányodat. Befizetés után azonnal hozzáférhetsz az online nézhető videókhoz és máris  csinálhatod a kampányodat vele.
210 Prémium csomag 9990 HUF

Mi van a 210 Prémium csomagban?

Továbbfejlesztett, hardcore online marketing tapasztalatok és ezek kivitelezési útmutatója, hogy még több vevőd hozzon a kampányod.

210 Kampányoktatóanyag PRÉMIUM #1
Mi az a “tudatos jelhalmozás” és hogyan lesz tőle több vevőd a kampányodban?

210 Kampányoktatóanyag PRÉMIUM #2
“Kacsintó pincérnő” technika a kampányban
a kosárérték növeléséhez.

210 Kampányoktatóanyag PRÉMIUM #3
Hogyan írj vásárlást utánkövető e-mail sorozatot
és hogyan állítsd be az Active Campaign-ben?

210 Kampányoktatóanyag PRÉMIUM #4
Hogyan készíts Black Friday (vagy más egyszeri határidős) kampányokat: komplett kivitelezési terv és útmutató

Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 40

210 VI. Oktatóanyag

210 oktatóanyag 39 990 HUF
A ‘210’ Kampányoktatóanyag, amely megtanít arra hogyan tervezd meg és hogyan valósítsd meg a saját termékbevezetési kampányodat. Befizetés után azonnal hozzáférhetsz az online nézhető videókhoz és máris  csinálhatod a kampányodat vele.

49 990 Ft

március 5-6 között:

41 990 Ft

Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 1
Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!

39 990 Ft

március 5-6 között:

31 990 Ft

Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 1
Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!

Értékrendem

A netjet.hu marketing filozófiája, az én személyes, online marketing szakértői értékrendem, erre a négy pillérre épül. E négy a vezérelvem, ezek alapján hozok döntéseket.

Emberközpontúság

A netjet.hu minden cikke, minden videója, minden oktatóanyaga, és minden kivitelezési szogáltatása ezt a célt szolgálja: „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”. Sok eszköz van, mellyel e cél elérhető, de a középpontban nálem az ember áll. Az online marketing az én értékrendemben nem arról szól, hogy mennyire ismered a különféle szoftvereket, hanem, mennyire tudod eltalálni, hogyan gondolkoznak az emberek.

Lényeg

Amikor hozzám fordulsz online marketing tanácsért az első dolgom, hogy leegyszerűsítsem az üzeneted, lenyessem a sallangokat, hogy kinyerjem belőle a lényeget, azt az egyetlen legfontosabb dolgot, azt a gyöngyszemet, amivel egy mondatot mondva bárki megérti mit akarsz. „Íz, csín, tűz vagyon a versben, ha mesteri mív.” írja Kazinczy. Ezt keresem az ajánlatodban, ha konzultálunk: az ízt, a csínt, a tüzet. Ettől lesznek vásárlóid.

Forrás

Szomorú hazai marketing trend, hogy sokan a forrás megjelelölése nélkül fordítják le Ryan Deiss, vagy Neil Patel munkáit, az entrepreneur.com cikkeit, úgy tálalva, mintha az saját ötlet lenne. A netjet.hu is hivatkozik magyar vagy amerikai marketing szakértőkre, de biztos lehetsz benne, hogy nálam mindig pontosan megjelelöve látod a forrást, ha könyvre hivatkozom, még az oldalszámot is megadom, hogy ellenőrizni tudd a forrás hitelességét.

A kreativitás tisztelete

Nagyra tartom a kreativitást, tisztelem azt, aki zsenialitásával új dolgot teremt. Megvetem a középszerűséget, a kreativitásnak nevezett ötlet-lopást, forrásmegjelölés nélküli fordításokat, a konkurenciaharcot. Ebbéli álláspontomat legszebben Anakreón verse fejezi ki, Radnóti fordításában:

Gyűlölöm azt, aki telt kupa mellett, bort iszogatván,
háborut emleget és lélekölő viadalt.
S kedvelem azt, aki bölcs és Aphrodité meg a Múzsák
szép adományairól zengve szeretni tanít

 • Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 43 Szilvi says:

  Szia Norbi! Én a 210 anyagoddal tanultam meg kampányt készíteni. Előtte egy jó ideig kerestem hasonló anyagot, de nem találtam és egyáltalán nem bántam meg, hogy téged ajánlottak. A célcsoportomra szabottan kicsit finomítottam ugyan a szigorú “szabályokon”, de a rendszer nagyon jól működik. Egyszerűen szuper! 🙂 Már-már teljesen önjáró. Egy dolgot nem sikerült csak megoldanom, és nem tudom erre van-e valami jó ötlet. Nem lehet teljes mértékben automatizálnia folyamatot, ha mindig csak x időre korlátozom a vásárlást. (de a fontosságát ma már értem.) Ezen a ponton mindig “bele kell nyúlnom” a rendszerbe. Van valami trükk ennek automatizálására, vagy ezt a kis feladatot nem lehet “megúszni”? 🙂

 • Szia Szilvi, fogunk még jobban is automatizálni az új, negyedik “210” kampány oktatóanyagban. De lássuk be, van annak egy hangulata, amikor felkelsz 5-kor, hogy reggel elinduljon a kampány, és fennmaradsz éjfélig, hogy bezárd a kapukat. Reggel iszod a kávét: MÁR jönnek a vevők. Éjfél előtt sorozatot nézel a kampányzárás előtt, és MÉG jönnek a vevők.

 • Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 45 Gyula says:

  Szia!
  Szerinted egy kampánnyal lenne arra lehetőség, az új üzletágunkkal ( az ezzel kapcsolatos oldalunk most készül) kapcsolatban, hogy a 2018-as naptárunkat megtöltsük.
  Minden hónapban lenne 2-3 kiszállítás és beép. amit előre leköthetne az ügyfél. Eltudom képzelni pl.: hogy egy nagyobb értékű ajándékot kapna cserébe.

  Üdv, Gyula

 • Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 46 Nikoletta says:

  Szia!
  Lehet, amatőr lesz a kérdésem, nézd el nekem 🙂 Kampányolni csak hírlevél listára érdemes, vagy érdemes mondjuk a Facebookon is hirdetni (mondjuk a felvezető anyagokat)? Illetve, mekkora listára érdemes elkezdeni kampányolni?

 • Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 47 Éva says:

  Szia Norbi!
  Ha kész lesz az új honlapom, akkor a köztudatba kerülése után a célcsoporton belüli szegmenseknek külön-külön kampányt kéne csinálni? Ezt lehet csak fb-on csinálni, vagy valahogy legyen meg bizonyos számú feliratkozóm?
  Megjegyzem, még sosem kampányoltam… Viszont szeretném megélni, hogy kapom az értesítést egymás után: Bingo! 🙂
  Üdv. Éva

 • Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 48 Járomi Zoltán says:

  Szia, és mondjuk online magazin előfizetésnél hogyan működne, mert azt folyamatosan kellene hirdetni az újabb előfizetők miatt?

 • Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 49 Fülöp Imre says:

  Ez zseniális Norbi! Én is hasonló üzleti koncepciót követek és erre építem fel újra korábbi vállalkozásomat. Átlag 10 ügyféllel már elvagyok mint hal a vízben, jelenleg 4-nél tartok, ezek megszerzéséhez eddig 0 Ft-ot költöttem 🙂 . Most készülök egy nagyon lézer fókuszált kampányra és max 1 hétig futtatnám, de így megvárom a Nov 7-et, biztosan tőled is tanulok újat 🙂 Hozzád hasonló stratégiákkal leginkább nemzetközi porondon találkozok, de jó érzés hazai piacon is látni ilyet 🙂 Gratula!

 • Szia,
  Azt kell észrevenni, hogy az emberek a te iparágadban (az emailcímedből következtetek: bútorgyártás) az emberek amúgy is szezonálisan rendelnek. Bútorozni, megújulni tavasszal szeretünk, vagy kora ősszel. Évi két kampányt képzelek el neked, február végén startol a tavaszi, augusztus 20 után az őszi. Az egyedi bútorgyártás marketingje elég “fapados”, még egy közepes jól megírt kampány is nagy eredményeket hozhat.

 • Szia,
  Jelen idejű kampányhoz kellenek hírlevél olvasók. Örökzöld kampányt lehet a nulláról indítani (fentebb a videó, abban elmondom az okát). Az oktatóanyagban jelen idejű és örökzöld kampányt is tanítok. A kampánynak az a lényege, hogy emberekkel beszlgetsz, kitalálod mit szeretnének (el fogják mondani) és odaadod nekik azt, amire vágynak. Ez úgy működik, hogy a kommunikációt fel kell építeni: van egy csali, egy hasznos dolog, ami a Te első bemutatkozásod az emberek felé. Aztán már csak azokkal kommunikálunk akik feliratkoztak, aki már feliratkozván megismertek. Vadidegeneknek bennfentes kampányelemeket hirdetni nem hatásos. Első a kapcsolat, csak utána a sales.

 • Szia Éva,
  Nálad feliratkozószerzéssel kéne kezdeni (biztosításkozvetítés iparág), hogy meglegyen egy gyakori és közvetlen kapcsolattartás az olvasókkal. Örökzölddel lehet a zéróról startolni, de ehhez kell lennie egy határidős ajánlatnak. Ha ez megvan, akkor az oktatóanyag alapján be tudod állítani.

 • Ha ki tudsz találni egy határidős ajánlatot, akkor működhet a dolog. Én a meglévő előfizetőre céloznék, ők már rajta vannak a listádon, nem kerül pénzbe elérni őket (szemben az új vevők megszerzésével) és a kampányajánlat lényege a hosszabbítás lenne. Mert ugye előfizetés értékesítésnél a hosszabbítást is el kell adni.

 • Akkor fektess be még 0 Ft-ot, és meglesz a hiányzó 6 ügyfél 🙂
  Egy hétig ne a kampányt futtasd, hanem csak a feliratkozást, a kampány csak utána jöjjön – szerintem. A feliratkozókkal már, mint bennfentes, ismerős, barát kommunikálhatsz.

 • Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 55 Eniko says:

  Szia Norbi! Szoval akkor ha egy teljesen uj celcsoportomnak szolo termeket akarok bevezetni, amirol meg nincs e-mail listam, akkor eloszor feliratkozokat kene szereznem es utana hasznalni ezt a kampanyolasi modszert, ugye? Szajapolasi bizniszben utazom.

 • Pontosan. De ha beállítasz egy örökzöld kampányt, akkor nem kell “megvárni” amíg gyűlnek a feliratkozók, hanem előre beállítod a komplett feliratkozás/kapcsolatépítés/bizalomépítés/értékesítési folyamatot, és az ehhez kapcsolódó tartalmakat, oldalakat, és minden új feliratkozó a feliratkozásához képest kapja meg a határidős ajánlatot úgy, hogy ő ezt jelen idejűnek látja. Ez a IV. 210 anyag fő témája.

 • Szia Norbi! A kampány kivitelezése videóhoz csak zene van, hang nincs:-(

 • Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 58 Suri Éva says:

  Köszönöm Norbi, bár nem erre a tevékenységemre fókuszáltam volna. De a másik listám is nagyon kicsi (220 feliratkozó), így akkor marad egyelőre a lead generálás 🙁

 • Ha kicsi a lista, állíts be örökzöld kampányt. Szépen előre beállítod, megírod a kampány minden elemét, és innentől csak egy dolgod van, a feliratkozógyűjés. Az új anyagnak pont ez a fő témája.

 • Hogyan szerezz 1 kampánnyal 1 hét alatt 1 évnyi megrendelést? 48 Járomi Zoltán says:

  Szia, köszönöm a lehetőséget, nekem két kérdésem lenne. Az egyik, hogy ha most csinálok a bevezető termékemre (abszolút legelső termék és kampány) egy gyors kampányt (mondjuk a KcKv -vel), akkor a kampány után a terméket csak rakjam ki az oldalra a kedvezmények nélkül, merthogy azok csak a kampány időszakára vonatkoztak, esetleg találjak ki más kedvezményeket, mert hogy anélkül kevésbé lesz vonzó, nem? A másik kérdésem, hogy a belépő termék után kéne jöjjön a főtermék, gondolom egy újabb kampánnyal, de mennyi idő múlva és milyen átvezetéssel? Megvan a marketing rendszeres anyagod is, többször átnéztem, nagyon jó, de eddig engem ez kampányolás, termékbevezetés, terméklépcsők hogyanja állított a legnagyobb kihívás elé. Nagyjából még mindig fogalmam sincs hogyan és merre is induljak. Az is az egyik fő gondom, hogy lehet én értettem félre valamit, de mindenhol azt olvasom, hogy kampányt csak olyankor érdemes csinálni, ha már vannak vevők, viszont nekem csak feliratkozóim vannak, még nem árultam semmit sem, most kezdeném, erre akkor még nem működne a kampányolás? Köszi szépen.

  • Csinálj a belépő termékre egy kisebb bevezetési kampányt. Az sosem elég, ha csak úgy megpromózod a listán. Vezesd be úgy, mintha valami giga nagy termék lenne, és az árat csak a start napja előtt írd ki. Képzeld el azt az állapotot, amikor meg van “hype”-olva a termék, és akkor látják meg az emberek, hogy csak 3490 Ft. Kb. 5-ször annyi megrendelést hozott, mint a többi villám oktatóanyag. Hátránya, hogy ezt az ár/érték meglepetést csak egyszer lehet megcsinálni. Másodjára nem működik a meglepetés faktor.

   A fő terméknek első körben egy olyan “zárt” kampányt csinálj, amit csak a belépő termék vevői felé kommunikálsz. Annyit kell várni, hogy a vevők a belépő termék anyagát feldolgozzák, s hogy ez minél hamarabb megtörténejn érdemes egy utánkövető sorozatot beállítani a vásárlás után.

 • >